Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Chargers Agree to Trio of Signings; Add Cornelius Brown, Deon Butler and Dan DePalmaSixo67
camp bodyk

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Chargers Agree to Trio of Signings; Add Cornelius Brown, Deon Butler and Dan DePalma

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Kevin Acee nem ír rossz cikket! 😊
több mint 11 éve
Egy elég jó írás Kevin Acee-től:  www.utsandiego.com/news/2013/apr/06/Rivers-problem-Chargers-Acee/?page=1#article-copy

Madden hates me.
több mint 11 éve
Úgy tűnik törekszünk arra, hogy minél ismeretlenebb college-okból hívjunk workoutra embereket, most Ryan Jensen OG/OT járt nálunk a Colorado State-Pueblóról, 6-7. körös prospect.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Én örülnék neki, de még egy NT elférne.
több mint 11 éve
 www.nationalfootballpost.com/Colts-Johnson-visits-with-Chargers.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Tovább folytatódik a DL depth építés, Antonio Johnson érkezik vizitre, Teleszkóp ismeri, ha szerinte jó lesz depthnek ám legyen.empty taxi
Már tuti, hogy jön? Nem találtak jobbat nála?Sixo67
Nem tuti, de egy 3-4-es kezdő tapasztalattal rendelkező, 28 éves játékos, aki valszeg nem kér sok pénzt. Nem mellesleg a GM-ünk előző csapatából érkezik, ahol a DC-nk tesója a főedző, aki szintén védelmi szaki, ennél pontosabban nehezen lehet vkit feltérképezni. Meg tényleg a DL kezdő az sztem megvan, cserének egy ilyen playa szvsz több mint megfelelő (már ha aláír).

Madden hates me.
több mint 11 éve
 www.nationalfootballpost.com/Colts-Johnson-visits-with-Chargers.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Tovább folytatódik a DL depth építés, Antonio Johnson érkezik vizitre, Teleszkóp ismeri, ha szerinte jó lesz depthnek ám legyen.empty taxi
Már tuti, hogy jön? Nem találtak jobbat nála?

több mint 11 éve
Tovább folytatódik a DL depth építés, Antonio Johnson érkezik vizitre, Teleszkóp ismeri, ha szerinte jó lesz depthnek ám legyen.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Tudjátok ki táncolt először Harlem Shaket?
 www.youtube.com/watch?v=fs4UXJvjGp0
Csak ő még soloban nyomta.Sixo67
Tetszett amit a pályán művelt még az első éveiben, nagy játékos lehetett volna.... most merre teng leng ?bojan19
2013.03.05 .én bejelentette visszavonulását 😕

több mint 11 éve
bojan19 Los Angeles Chargers 22
Csak ő még soloban nyomta.Sixo67
Tetszett amit a pályán művelt még az első éveiben, nagy játékos lehetett volna.... most merre teng leng ?

"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 11 éve
Csak ő még soloban nyomta.

több mint 11 éve
Az kemény. 😀 Ha reg. season lenne 1-3-at mondanék, így 3-1. 😀szaba
Melyiket is győznénk le ? 😀Sixo67
#mindet
 www.youtube.com/watch?v=RBeFYOYchjg

Madden hates me.
több mint 11 éve
Az kemény. 😀 Ha reg. season lenne 1-3-at mondanék, így 3-1. 😀szaba
Melyiket is győznénk le ? 😀

több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Azért van keményebb: Logan Harrell, a csapat DE-je megmentett egy régóta keresett, eltévedt turistát a minap. 😀szaba
A Walter Payton díj várományosa. 😀

több mint 11 éve
Azért van keményebb: Logan Harrell, a csapat DE-je megmentett egy régóta keresett, eltévedt turistát a minap. 😀
több mint 11 éve
Csak az erős ellenfelektől lehet tapasztalatot szerezni. 😀

több mint 11 éve
Az kemény. 😀 Ha reg. season lenne 1-3-at mondanék, így 3-1. 😀
több mint 11 éve
The San Diego Chargers will face the Seattle Seahawks, Chicago Bears, Arizona Cardinals and San Francisco 49ers this preseason.

több mint 11 éve
Most leginkább abban reménykedem, hogy jön még 2 jobb CB , vagy Wright felnő a feladathoz. Nehezen bírnák ki még egy szezont ahol Gilchrist akár csak NB lenne. Fáj minden meccsen azt látni , hogy milyen szépen tud tapsolni a labda alatt.

több mint 11 éve
Szerintem csere lesz. Én nem várok tőle csodát, én nem tartottam 5. körös arcnak.szaba
Na most lelomboztál, most az egyszer ne legyen igazad. De hát hamarosan kiderül , hogy Sün vagy nem Sün.Sixo67
Hát ha így állunk hozzá, akkor végülis SB baby! 😀
több mint 11 éve
Szerintem csere lesz. Én nem várok tőle csodát, én nem tartottam 5. körös arcnak.szaba
Na most lelomboztál, most az egyszer ne legyen igazad. De hát hamarosan kiderül , hogy Sün vagy nem Sün.

több mint 11 éve
Szerintem csere lesz. Én nem várok tőle csodát, én nem tartottam 5. körös arcnak.
több mint 11 éve
Troutman-nel mi lesz szerintetek a következő szezonban ha egészséges lesz? Már tavaly is szanaszéjjel hype-olták, 5. körben ekkora tehetséget, milyen mákos a Bolts vele. Idén már nem az első cikk amit róla olvasok és méginkább sztárolják. Legutóbb akit ennyire fényeztek annak a tavaly előtti Gilchrist lett a vége, szóval remélem ez most más lesz.

több mint 11 éve
Jól emlékszel.szaba
Na most akkor ő vagy DeCastro ? xDSixo67
Tavaly DeCastro is Hutch óta a legnagyobb tehetség volt, idén Warmack is. 😛 Ennyi.