Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.empty taxi
1/11-re kit tartasz value-nak az offensive skill csomagból? 😊
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 403 — Lájkold a zsűrit!
Én igazából a DL az egyetlen aminek nem örülnék, minden más OK a részemről, persze egy offensive skill playertől sem esnék hanyatt, de ha jó value lenne az illető ám legyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tatam 5
Láttam olyan mock draftot is ahol első körben DT jósolnak a Chargersnek, bár nem enyhén furcsáltam.Sixo67
Hát pedig benne lehet a pakliban,amennyi need van huzhatunk bárhova OL,DL,CB.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Láttam olyan mock draftot is ahol első körben DT jósolnak a Chargersnek, bár nem enyhén furcsáltam.

több mint 11 éve
Vaughn Martinból delfin lett, a hátsó körökben DL depthről is kéne gondoskodni.empty taxi
Eléggé elfogytunk DL-ben hirtelen.
Liuget, Tomas,Reyes hirtelen más eszembe se jut........Tatam
Damik Scaife! 😂
több mint 11 éve
Tatam 5
Vaughn Martinból delfin lett, a hátsó körökben DL depthről is kéne gondoskodni.empty taxi
Eléggé elfogytunk DL-ben hirtelen.
Liuget, Tomas,Reyes hirtelen más eszembe se jut........
több mint 11 éve
Kell 2-3 draft, hogy itt ütőképes csapat legyen, és persze a jókat illene megtartani. Martin elvesztése szerintem depth miatt lehet fájó, minőségi visszaesés nem lesz miatta.
több mint 11 éve
Vaughn Martinból delfin lett, a hátsó körökben DL depthről is kéne gondoskodni.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Mennyit nyertünk Gaithers kirúgásával?Sixo67
500k $-t

Madden hates me.
több mint 11 éve
Mennyit nyertünk Gaithers kirúgásával?

több mint 11 éve
Philip Rivers was diplomatic on Gaither "Wish him the best. When he was able to play, he was a heck of a tackle." Ez se gyenge.
több mint 11 éve
Gaither cut.empty taxi
Végre valami jó hír.Ez 6 millió cap space-t jelent nekünk?
Így már nem bánnám az OL picket elsőre😊Tatam
Szart, 6 milla cap hit, azaz annyi terheli a capet a kivágás miatt...
több mint 11 éve
Tatam 5
Gaither cut.empty taxi
Végre valami jó hír.Ez 6 millió cap space-t jelent nekünk?
Így már nem bánnám az OL picket elsőre😊
több mint 11 éve
Gaither cut.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ezt már észrevettem én is hiába nem egy divat csapatról van szó😊
Tudom hogy nem sok a hely de attól tartok ez így nagyon kevés lesz,félek parkolópályán leszünk 1-2 évig.Eddig minden évben láttam valami potenciált a keretben de most egyenlőre kevésnek tünik és eléggé elkeserítő ez számomra.
Drafttól mit vársz?OL?Tatam
Hát, előbb utóbb azért előfordul csapatokkal, hogy szükség van egy újratárazásra, nálunk szerintem most ennek az ideje fog jönni. Drafttól én első szándékból OL-t várok (Lane Johnson, Warmack vagy Cooper 1. körben), de szerintem a fő csapásirány a BPA lesz, hiszen annyi need van, hogy azzal nem lehet nagyon mellélőni.

Sziasztok
...

Kicsit furcsállom ezt a Derek Cox igazolást. Ez a jó játékos, de sérülékeny eddig sem jött be a csapatnak, gondoljunk csak tavaly Bob Sandersre vagy Troutman-re. Cox valóban kockázatos, de lényegében eléggé csapatbarát szerződése van, ennyi rizikót megér szerintem. A gond az, hogy nem látom, ki lesz a másik kezdő CB.

Csak nekem tetszett Bigby tavalyi játéka? Sajnáltam , hogy elküldték, nem igazán látom , hogy így ki lesz a kezdő SS. Taylor? Stuckey? vagy mint tavaly az utolsó pillatanig várnunk, hogy igazoljunk valakit?Bigby tavaly elég sokat égett passz ellen, bőven benne volt a cut, és ahogy látjuk, fiatalítani próbál az új vezetés. Taylor reméljük felépül szezon kezdetére, nyilván ő jelenleg akiben hosszútávú megoldást láthatnak, de ettől függetlenül nem kizárt még játékos érkezése a posztra.

Valamint tudnátok annak a megértésében segíteni, hogy még miért nem rúgta a ki a csapat Jeromey-t ? 2.3M spórolhatnánk rajta erre az évre.Óriási csótány az ember, senki nem értheti, mit keres még rosteren

Érdeklődve várom, hogy ki lesz a másik kezdő ILB. Butlernek én már tavaly megszavaztam a probowlt, remélem tovább fejlődik. Furcsálnám ha Gachkar vagy mondjuk Mouton vagy akárki más a jelenlegi keretből kezdene, eddig nem éreztem ,hogy kezdő potenciál lenne bennük. Remélem jön ide valaki draftról vagy freagent piacról. A tavalyi nagyon jó futás elleni védelem megtartásához nem ártana, bár így hogy NT-ben "csak" Cam Thomas maradt, gondok lehetnek futás megállításával.
Szerintem az első négy kör egyikében bizonyosan jön egy LB, aki akár azonnal bevethető lesz. Mondjuk valami kemény run stuffer jó lenne. Én DL-be is várok draftot, kell a depth oda is, mert kevesen vannak a srácok.

Go Chargers!Sixo67
több mint 11 éve
Sziasztok

Tatamhoz hasonlóan én is már régebb óta olvasom a fórumot, elsősorban ezt a topicot, de eddig nem nagyon irkáltam, eljött az ideje.

2005 óta nézem az NFL-t, egyre nagyobb elánnal. Azóta szurkolok a csapatnak.

Kicsit furcsállom ezt a Derek Cox igazolást. Ez a jó játékos, de sérülékeny eddig sem jött be a csapatnak, gondoljunk csak tavaly Bob Sandersre vagy Troutman-re.

Csak nekem tetszett Bigby tavalyi játéka? Sajnáltam , hogy elküldték, nem igazán látom , hogy így ki lesz a kezdő SS. Taylor? Stuckey? vagy mint tavaly az utolsó pillatanig várnunk, hogy igazoljunk valakit?

Valamint tudnátok annak a megértésében segíteni, hogy még miért nem rúgta a ki a csapat Jeromey-t ? 2.3M spórolhatnánk rajta erre az évre.

Érdeklődve várom, hogy ki lesz a másik kezdő ILB. Butlernek én már tavaly megszavaztam a probowlt, remélem tovább fejlődik. Furcsálnám ha Gachkar vagy mondjuk Mouton vagy akárki más a jelenlegi keretből kezdene, eddig nem éreztem ,hogy kezdő potenciál lenne bennük. Remélem jön ide valaki draftról vagy freagent piacról. A tavalyi nagyon jó futás elleni védelem megtartásához nem ártana, bár így hogy NT-ben "csak" Cam Thomas maradt, gondok lehetnek futás megállításával.

Az új GM-hez bizalommal állok hozzá, nem azt várom tőle , hogy a következő szezonra ütőképes csapat legyen, hanem hogy hosszútávon meghatározóak legyünk. Tetszik ez a draft központú gondolkodás, az elmúlt 2 évet leszámítva a kezdő szinte mindegyike, 1-2 játékost leszámítva saját nevelés volt. Remélem visszatérünk ehhez.

Go Chargers!

több mint 11 éve
Tatam 5
Ezt már észrevettem én is hiába nem egy divat csapatról van szó😊
Tudom hogy nem sok a hely de attól tartok ez így nagyon kevés lesz,félek parkolópályán leszünk 1-2 évig.Eddig minden évben láttam valami potenciált a keretben de most egyenlőre kevésnek tünik és eléggé elkeserítő ez számomra.
Drafttól mit vársz?OL?
több mint 11 éve
Csá Tatam. Először is aktivizáld majd magad, mert rohadtul lapos a topik. 😀 A FA-n való nem mozgolódásról annyit, hogy elég kevés hellyel kell gazdálkodni a fizetési sapka miatt, talán 7 millió elkölthető fizetés maradt a következő szezont illetően. Ráadásul nagyon kevés olyan játékos van - szerintem - piacon, aki megfizethető, és megbízható is lenne. Telesco hangsúlyozta többször, hogy draftra épülő dinasztiát szeretne majd felépíteni, nyilván még nagyon az elején vagyunk a dolognak, de eddig tartja magát a szolid FA-mozgáshoz. És hogy valami tényleg biztatót is írjak: ez nem Jacksonville! 😀
több mint 11 éve
Tatam 5
Először is üdv mindenkinek!

Régebb óta olvasom a fórumot,vagyis csak a Chargers részét,jó pár éve figyelemmel követem az NFL-t és az ominózus 2006-os év óta csak ennek a csapatnak tudok szurkolni gondolom tudjátok mi miatt vagyis ki miatt😊

Sajnos évek óta figyelem a csapat leépítését, de remélem elértük a végét.
Bizok Telescoban ill. az edzői stábban rosszabb nem lehet mint volt.

Mégis nem értem a koncepciót okés hogy szinte előről el kell kezdeni mindent de eddig tul sok aktivitást nem mutatunk a piacon pedig távozó és kiöregedő játékos akad bőven. Draftról lövésem sincsen mindenki OL-t mond tény hogy kritikán aluli,de évek óta nincs pass rush,Secondary Weddle kivételével szinte vicc,DL-ben talán még mennyiségre sem vagyunk meg,Matthews-ra futást építeni ugy tűnik nem lehet,Gates egyre öregebb sajnos,1000 yardos elkapónk nincsen Jackson óta

Tudnátok valami biztatót mondani?Olvasva hozzászólásaitokat jobban vágjátok a témát😊
több mint 11 éve
Megvan az 1. vizitelőnk Rufus Johnson személyében, életemben most hallom kb. először a nevét.
6-6 266 OLB lenne nálunk, a Tarleton State-re járt, állítólag jó volt a Texas vs. Nation Game-en.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ohrnberger in da house, depthnek jó lesz.

Madden hates me.
több mint 11 éve
RT @ChargersPRguy: RB Ronnie Brown is returning to Chargers; agreed to one-year contract.
Öröm és bódottá.

Szerk. Cason meg pinty lett, Garay meg repülő.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Remélem ez nem azt jelenti h Ronnie Brownról lemondunk, kevés üde színfolt egyike volt a tavalyi O-ban.empty taxi
Én is nagyon bírom, azonban nem látok rá sok esélyt, hogy újraigazoljuk. Már csak a kora miatt sem, eddig csak 30 alatti játékos jött, ami nem véletlen, eléggé öregedő a keret. Amúgy egyre inkább kezdek beletörődni a Warmack/Cooper draftba, ami mondjuk jó lenne, de az OT nagyobb need.
több mint 11 éve
Remélem ez nem azt jelenti h Ronnie Brownról lemondunk, kevés üde színfolt egyike volt a tavalyi O-ban.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Az egyik kedvenc Pats játékosom, Danny Woodhead nálatok kötött ki. Remélem sok örömötök szerez majd nektek is a játékával.Boston
Akkor most örülünk, Vincent? 😊