Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Jól emlékszel.szaba
Na most akkor ő vagy DeCastro ? xD

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549
Jól emlékszel.
több mint 11 éve
Kiko Alonso vizitelt.szaba
Ő valami egyetemi játékos?Sixo67
Ja, ott lesz a drafton választható játékosok között, és középső linebacker poszton játszik.szaba
Jó fajta?Sixo67
Kis böngészni való, ha már többek közt én is vesződök ezeknek a megírásával 😀
 bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetokempty taxi
Tackleket végig olvastam, meg az első 3 Guardot, azokat tervezem amiben érintettek vagyunk , meg azt a pár játékost akiket láttam a szezonban. QB,WR,RB felejtős 😊
Az egyik guardról azt írtátok (talán pont te) , akit egyébként egy-két prospect hozzánk írt be, hogy hosszú idő óta legtehetségesebb a posztján. Mintha tavaly is ez lett volna DeCastroval, vagy rosszul emlékszem?

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!
Ja, ott lesz a drafton választható játékosok között, és középső linebacker poszton játszik.szaba
Jó fajta?Sixo67
Kis böngészni való, ha már többek közt én is vesződök ezeknek a megírásával 😀
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
2013-as prospect ismertetők - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jó fajta?Sixo67
3-4. körben kelhet el, van benne potenciál.
több mint 11 éve
Jó fajta?

több mint 11 éve
Ja, ott lesz a drafton választható játékosok között, és középső linebacker poszton játszik.
több mint 11 éve
Ő valami egyetemi játékos?

több mint 11 éve
Teleszkópnak is feltűnt h nincs DL depth: #Chargers sign DE Jarius Wynn to a one-year deal.empty taxi
Halleluja 😊Sixo67
Mondjuk inkább, hogy egynek jó. 😀szaba
Mindennek örülni kell. 😀
Egyébként arról tudtok valamit, hogy anno miért vonták vissza Ron Mix mezének visszavonultatását?Sixo67
Pro Football Hall of Fame offensive tackle Ron Mix in 1969 was the first Charger to have his number retired after he announced he was quitting football. However, he came out of retirement in 1971 to play for the Oakland Raiders. Then-Chargers owner Gene Klein, who hated the Raiders, unretired the number.szaba
Köszi

több mint 11 éve
Kiko Alonso vizitelt.
több mint 11 éve
Teleszkópnak is feltűnt h nincs DL depth: #Chargers sign DE Jarius Wynn to a one-year deal.empty taxi
Halleluja 😊Sixo67
Mindennek örülni kell. 😀
Egyébként arról tudtok valamit, hogy anno miért vonták vissza Ron Mix mezének visszavonultatását?Sixo67
Pro Football Hall of Fame offensive tackle Ron Mix in 1969 was the first Charger to have his number retired after he announced he was quitting football. However, he came out of retirement in 1971 to play for the Oakland Raiders. Then-Chargers owner Gene Klein, who hated the Raiders, unretired the number.
több mint 11 éve
Halleluja 😊Sixo67
Mindennek örülni kell. 😀
Egyébként arról tudtok valamit, hogy anno miért vonták vissza Ron Mix mezének visszavonultatását?

több mint 11 éve
Halleluja 😊Sixo67
Mondjuk inkább, hogy egynek jó. 😀
több mint 11 éve
Halleluja 😊

több mint 11 éve
Teleszkópnak is feltűnt h nincs DL depth: #Chargers sign DE Jarius Wynn to a one-year deal.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Én ink a former Baylor QB Robert Griffint 😀empty taxi
😕 Az sajnos egyelőre esélytelennek tűnik.
több mint 11 éve
Én ink a former Baylor QB Robert Griffint 😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
Whoa:
Former Tulane QB Ryan Griffin is visiting the Chargers, according to his agent, Mark Bloom.

Adnám nagyon. 😀
több mint 11 éve
Kaeding : Miami -> Tampa , bár sajnos már nem ide tartozik, de azért gondoltam megemlékezek róla, szerettem a játékát.

több mint 11 éve
Reménykedjünk , hogy jut top játékos a nekünk leginkább kellő posztokra. De én személy szerint nem sírnék ha jó T-ről lecsúsznánk de a legjobb CB még bent lenne, bár nyilván a legjobb az lenne ha jutna nekünk is T és hát CB-re szüksége van előttünk lévő csapatoknak is. Ha még LT lenne a futónk örülnék G-nek is elsőre, de így inkább CB-re szavaznék ha nem lesz T, pláne , hogy Peyton a csoportunkba igazolt tavaly. Lehet , hogy istenkáromlás ilyent mondani, de én már nem bízom Mathewsban.Sixo67
Mathews érdekes kérdés, tavaly előtt nagyon jó szezonja volt, tavaly sérült volt (megint) és a fal is nagyon retek volt, nálam kap még egy esélyt, de egy Battle-féle powerback jöhet még FA-ról/draftról plusz ugye Ronnie Brown visszajött így meglehetünk, plusz én nagyon szeretném ha Bakerből NFL RB lenne.empty taxi
Nekem a legfőbb bajom vele azon kívül, hogy sérülékeny és az látszik az arcán , hogy kb szarik az egészre(Andrew Bynumhoz tudnám hasonlítani NBA-ből) , az az hogy sok labdát veszít. Bár tavaly csak 2őt adott el. Talán túl nagy az elvárás iránta, azok után ,hogy kinek a helyét örökölte, és kit rúgta ki helyette, de én jobban szerettem amikor Battle volt a kezdő futónk-

több mint 11 éve
Reménykedjünk , hogy jut top játékos a nekünk leginkább kellő posztokra. De én személy szerint nem sírnék ha jó T-ről lecsúsznánk de a legjobb CB még bent lenne, bár nyilván a legjobb az lenne ha jutna nekünk is T és hát CB-re szüksége van előttünk lévő csapatoknak is. Ha még LT lenne a futónk örülnék G-nek is elsőre, de így inkább CB-re szavaznék ha nem lesz T, pláne , hogy Peyton a csoportunkba igazolt tavaly. Lehet , hogy istenkáromlás ilyent mondani, de én már nem bízom Mathewsban.Sixo67
Mathews érdekes kérdés, tavaly előtt nagyon jó szezonja volt, tavaly sérült volt (megint) és a fal is nagyon retek volt, nálam kap még egy esélyt, de egy Battle-féle powerback jöhet még FA-ról/draftról plusz ugye Ronnie Brown visszajött így meglehetünk, plusz én nagyon szeretném ha Bakerből NFL RB lenne.

Madden hates me.
több mint 11 éve
 www.utsandiego.com/news/2013/apr/01/chargers-king-dunlap-mike-mccoy/

Nagyon Guard felé megy az első kőr. Bár nyilván nem mindegy , hogy ki marad bent addig.Sixo67
Szerintem sokkal inkább az zavarhat be, hogy az előttünk levő QB need-es csapatok most cserélgetni meg igazolgatni kezdték a QB-kat. Bills vitte Kolbot, amennyit fizettek neki, nem hinném, hogy padra. Cards akarja Palmert. Chiefs szinte biztos, hogy Alex miatt nem húzza Geno-t. Jags kiszámíthatatlan, de szerintem kap Gabbert még egy esélyt. Raiders cserélt Flynn-ért, ez mondjuk talán annyira nem lényeg, mert ők OL-ben úgy-ahogy megvannak. A komoly gond az, hogy a top 10-ben nem maradt olyan csapat, akire nyugodt szívvel rá lehetne mondani, hogy tuti QB-t húz. Persze simán lehet, hogy valaki feljön Geno-ért, csak nem látom azt, ki. És akkor marad az, hogy bízunk a defense-be húzásban, mert a skill posztokon ismét senki nem ér top 10-es picket. Van egy csomó olyan csapat, aki ha akar, D-be fog húzni, ha akar, OL-be: Jags, Eagles, Lions, Cards, Jets, Titans mind-mind húzhat OL-t.szaba
Reménykedjünk , hogy jut top játékos a nekünk leginkább kellő posztokra. De én személy szerint nem sírnék ha jó T-ről lecsúsznánk de a legjobb CB még bent lenne, bár nyilván a legjobb az lenne ha jutna nekünk is T és hát CB-re szüksége van előttünk lévő csapatoknak is. Ha még LT lenne a futónk örülnék G-nek is elsőre, de így inkább CB-re szavaznék ha nem lesz T, pláne , hogy Peyton a csoportunkba igazolt tavaly. Lehet , hogy istenkáromlás ilyent mondani, de én már nem bízom Mathewsban.

több mint 11 éve

Nagyon Guard felé megy az első kőr. Bár nyilván nem mindegy , hogy ki marad bent addig.Sixo67
Szerintem sokkal inkább az zavarhat be, hogy az előttünk levő QB need-es csapatok most cserélgetni meg igazolgatni kezdték a QB-kat. Bills vitte Kolbot, amennyit fizettek neki, nem hinném, hogy padra. Cards akarja Palmert. Chiefs szinte biztos, hogy Alex miatt nem húzza Geno-t. Jags kiszámíthatatlan, de szerintem kap Gabbert még egy esélyt. Raiders cserélt Flynn-ért, ez mondjuk talán annyira nem lényeg, mert ők OL-ben úgy-ahogy megvannak. A komoly gond az, hogy a top 10-ben nem maradt olyan csapat, akire nyugodt szívvel rá lehetne mondani, hogy tuti QB-t húz. Persze simán lehet, hogy valaki feljön Geno-ért, csak nem látom azt, ki. És akkor marad az, hogy bízunk a defense-be húzásban, mert a skill posztokon ismét senki nem ér top 10-es picket. Van egy csomó olyan csapat, aki ha akar, D-be fog húzni, ha akar, OL-be: Jags, Eagles, Lions, Cards, Jets, Titans mind-mind húzhat OL-t.
több mint 11 éve

Nagyon Guard felé megy az első kőr. Bár nyilván nem mindegy , hogy ki marad bent addig.

több mint 11 éve
Azt jutott eszembe, hogy ha draftról húznánk be egy fiatal NT-t, és hát Cam Thomas is csak 3 szezonon van túl ,nem lenne túl fiatal ez poszt? Ha van olyan poszt ahol a rutin felértékelődik akkor talán ez az.Sixo67
Azért annyiban igazad van, hogy általában kell 1-2 év, mire egy jó NT beletanul a posztba az NFL-ben is. Nagyon nem jellemző, hogy egy 3-4-es sémában újoncként domináljon egy játékos ezen a poszton.