NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Jackie Battle HB is csatlakozott a csapathoz.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Aubrayo Franklin in da house. Mondjuk h Garay meg Cam Thomas mellé minek azt nem vágom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha már megemlítettem Reyest, chargers.comon van egy blogbejegyzés tőle, állítása eddig minden szép és jó, valamint Cézár mindennap sokat segít neki.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Sajnálom, rush D megszenvedheti a hiányát, Reyes powa!

Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Szomorú, de meg van az oka, és van depth.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Castillo menesztve.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
 twitter.com/chargers_hirek/status/225957892010934272
több mint 12 éve
 www.chargers.com/media-vault/photo-gallery/Darren-Bennett/f7d80681-b388-491e-957a-6db43f1b2778

Madden hates me.
több mint 12 éve
Brian McIntyre cikkez a szerződéseinkről:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a8462b/article/antwan-barnes-malcom-floyd-are-values-for-chargers

Madden hates me.
több mint 12 éve
http://rotoworld.com/articles/nfl/40842/179/has-philip-rivers-peaked

Evan Silva írt egy cikkert Riversről, nekem tetszik, függetlenül attól, hogy nem pozitív a hangvétele:
http://rotoworld.com/articles/nfl/40842/179/has-philip-rivers-peaked
több mint 12 éve
Az egyik week 1 MNF a mienk lesz a Raiders ellen.empty taxi
Mivel ti játsszátok az egyik hétfői mérkőzést 😀
Mondjuk ez alig több mint két hónapos hír 😊Wyatt
Hmmm akk mi a francnak most ír erről a Chargers hivatalos twitter-oldala? :/
Szerk. közben megvan azért mert kiderült h az ESPN Berman-Dilfer párossal nyomja a meccset, oourah.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az egyik week 1 MNF a mienk lesz a Raiders ellen.empty taxi
Mivel ti játsszátok az egyik hétfői mérkőzést 😀
Mondjuk ez alig több mint két hónapos hír 😊

több mint 12 éve
Az egyik week 1 MNF a mienk lesz a Raiders ellen.

Madden hates me.
több mint 12 éve
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid985482229001?bckey=AQ~~,AAAAA5PNMME~,K3tOT-PuafvvP0JumsI2diwhooI1uzeX&bctid=1705303261001

Óriási személyiség.
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d82a07b87/Chargers-stock-rising-or-falling?campaign=twitter_nfln_ta

Madden hates me.
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Biztos, hogy oda került fel! Tök jó rajz 😊

több mint 12 éve
Szegény McNair. 😀 Ez aranyos.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt

több mint 12 éve
Kell egy hsz.
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Szaba, nem én kombináltam, ugyanolyan info, mint az antidepresszánsozás . . . Csak megemlítettem, de ha nagyon zavaró, akkor kitörlöm.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Breaking News: LaDainian Tomlinson to announce retirement Monday in San Diego.
Tomlinson will re-sign with Chargers and immediately announce his retirement from the NFL on Monday.
😕Gabesz92
Sajnálom, nagyon szerettem a játékát. Jó futó volt és elkapni is tudott. Sőt volt TD passza is.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
A USA Today riportja szerint Junior Seau évek óta súlyos alvászavarral küzdött és emiatt persze gyógyszert is szedett. A gyógyszernek (Ambien) van olyan mellékhatása, hogy öngyilkossági gondolatokat kelt, de ez persze messze nem biztos, hogy magyarázat, különösen nem lehet kizárólagos magyarázat a történtekre. A cikkben szó esik Seau egyéb gondjairól is, valamint az ismerősök is felelevenítették az elhunyt utolsó napjait.

http://www.usatoday.com/sports/football/story/2012-05-31/Junior-Seau-suicide-last-days-sleep-issues/55316506/1Szabler
Erről olvastam én is régebben,a pszichiátrián gyógyszerrel kezelt betegek körében milyen magas az öngyilkosság aránya.Antidepresszánsok,nyugtatók mellékhatása lehet többek között a szuicid hajlam kialakulása vagy előtérbe kerülése.kátrány
A dopping szerek pedig depresszióhoz vezetnek olykor. (Erről pl. egy magyar élsportoló is nyilatkozott) . . . a kör pedig bezárul . . . . az antidepresszánsok meg szarra se jók, mint a tüneti kezelések minden esetben....kishaszi
Ne pont ma kombináljunk már ezzel itt, most...
több mint 12 éve
A USA Today riportja szerint Junior Seau évek óta súlyos alvászavarral küzdött és emiatt persze gyógyszert is szedett. A gyógyszernek (Ambien) van olyan mellékhatása, hogy öngyilkossági gondolatokat kelt, de ez persze messze nem biztos, hogy magyarázat, különösen nem lehet kizárólagos magyarázat a történtekre. A cikkben szó esik Seau egyéb gondjairól is, valamint az ismerősök is felelevenítették az elhunyt utolsó napjait.

http://www.usatoday.com/sports/football/story/2012-05-31/Junior-Seau-suicide-last-days-sleep-issues/55316506/1Szabler
Erről olvastam én is régebben,a pszichiátrián gyógyszerrel kezelt betegek körében milyen magas az öngyilkosság aránya.Antidepresszánsok,nyugtatók mellékhatása lehet többek között a szuicid hajlam kialakulása vagy előtérbe kerülése.kátrány
A dopping szerek pedig depresszióhoz vezetnek olykor. (Erről pl. egy magyar élsportoló is nyilatkozott) . . . a kör pedig bezárul . . . . az antidepresszánsok meg szarra se jók, mint a tüneti kezelések minden esetben....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nézem élőben, kicsit fátyolosan látok... Nagyon fog hiányozni. 😕
több mint 12 éve
Breaking News: LaDainian Tomlinson to announce retirement Monday in San Diego.
Tomlinson will re-sign with Chargers and immediately announce his retirement from the NFL on Monday.
😕Gabesz92
Nagyon csíptem! Nekem ő a legjobb futó - bár ez nyilván abból is fakad, hogy keveset láttam, de akkor is . . .