NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
180
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Belefér ennyi kockázat (mondjuk az 1 év miatt nem is vállaltak AJ-ék valami nagyot), ha valamilyen csoda folytán egészséges tud maradni és Weddlet is megtartjuk, akkor elég ütős secondary lesz.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Érdekes, felvetették még a cut-ja idején, hogy AJ Smitht érdekelheti, mert olyan játékos, amit kedvel a GM. Aszittem a medical kartonja miatt nem jön, de mégiscsak.
több mint 13 éve
Nocsak - Sanders végül ide igazolt:Filed to ESPN: Former Colts safety Bob Sanders plans to sign a one-year deal tonight with the San Diego Chargers.
több mint 13 éve
San Diego placed tenders on nine restricted free agents, maintaining rights to the players as outlined in the current collective bargaining agreement. Malcom Floyd received the highest tender, described as a first and third-round tender, which is what the Chargers would get in compensation under the current rules should another team sign the receiver. San Diego would have to elect not to match another team’s offer.Siler csak 7. köröset kapott, szégyen 😀
The Chargers placed a first-round tender on safety Eric Weddle. Others that received tenders include linebacker Antwan Applewhite, tackle Jeromey Clary and running back Mike Tolbert (second round); cornerback Dante Hughes (third round); linebacker Antwan Barnes and safety Paul Oliver (fourth round); and linebacker Brandon Siler (seventh round).
Exclusive rights free agent tackle Brandyn Dombrowski also was tendered.
Linebacker Darry Beckwith, fullback Billy Latsko, receiver Legedu Naanee, long snapper Ryan Neill and safety Pat Watkins were not tendered. They will become free agents following the expiration of their contracts on March 3.szaba
Érdekes, én Weddlere a legnagyobbat raktam volna, az elmúlt 2-3 évben messze ő volt a legjobb védőnk szerintem. Mondjuk őt biztosan meg kell tartani, nincs eleresztve a csapat safetyk terén...
több mint 13 éve
szaba
10 545
San Diego placed tenders on nine restricted free agents, maintaining rights to the players as outlined in the current collective bargaining agreement. Malcom Floyd received the highest tender, described as a first and third-round tender, which is what the Chargers would get in compensation under the current rules should another team sign the receiver. San Diego would have to elect not to match another team’s offer.The Chargers placed a first-round tender on safety Eric Weddle. Others that received tenders include linebacker Antwan Applewhite, tackle Jeromey Clary and running back Mike Tolbert (second round); cornerback Dante Hughes (third round); linebacker Antwan Barnes and safety Paul Oliver (fourth round); and linebacker Brandon Siler (seventh round).
Exclusive rights free agent tackle Brandyn Dombrowski also was tendered.
Linebacker Darry Beckwith, fullback Billy Latsko, receiver Legedu Naanee, long snapper Ryan Neill and safety Pat Watkins were not tendered. They will become free agents following the expiration of their contracts on March 3.
több mint 13 éve
RIP! 😕
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Former Chargers DL Shawn Lee dead at 44.Én is olvastam. Szomorú 😕 Rip.
RIP
Tagja volt az 1994-es SB-t játszó csapatnak.barney
több mint 13 éve
Former Chargers DL Shawn Lee dead at 44.RIP
Tagja volt az 1994-es SB-t játszó csapatnak.
több mint 13 éve
http://www.chargers.com/media-vault/photo-gallery/Cubberley-Elementary-School/790f59c7-1184-4016-a556-1baa3e6cdcfcAki sokat keres... 😂
LOL. VJ ment el a csapat képviseletében egy jótékonysági eseményre. 😀szaba
Madden hates me.
több mint 13 éve
szaba
10 545
http://www.chargers.com/media-vault/photo-gallery/Cubberley-Elementary-School/790f59c7-1184-4016-a556-1baa3e6cdcfcLOL. VJ ment el a csapat képviseletében egy jótékonysági eseményre. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Jaj, most hogy mondod, én akár egy playmaker SS-t is el tudnék képzelni. Csak az mondjuk idén kevesebb lesz. :/ In Stuckey, we trust. :cool: Norv azt mondta, nem tervezi Jammert S-be rakni, mert szerinte kitűnő munkát végez CBként.Igen, én is DE-re számítok inkább az első körben, de ettől függetlenül jobban örülnék egy RT-nek, mert Clary eléggé kilóg az OL-ból... Igen a CB kimaradt véletlenül, nálam is az lenne az ötödik. Jammer többször is nyilatkozta, hogy szívesen játszana safetyt 1-2 év múlva, amikor megkopik már a sebessége. Szerintem nem olyan rossz ötlet, simán eljátszana ott, bár inkább egy playmaker kellene, aki nem dropolja az INT-öket... 😀barneyÉn is remélem, hogy valami hasonló megoldás lesz és Siler végre kezdő lesz jövőre.Áh, névírás az nem függ össze avval, mennyi meccset néztél. 😀
Elég jól állunk a pickekkel, az első három körben 5-ször választunk. Ti mit vártok? Én tavalyhoz hasonlóan annak örülnék a legjobban, ha hoznánk végre valakit Clary helyére az első körben 😀 Meg az elején kellene még DE, RB, OLB is szerintem, neveket viszont nem nagyon írok, mert a heti 2-3 college meccsel, amit láttam, nem érzem úgy, hogy illene (mockokból meg inkább nem dobálózok nevekkel).barney
Én mit várok: 1. kör (ha nem trade-el AJ) DE, 2. kör (ua. a kritérium) OT, LB/CB, 3. kör (*) LB, WR
Sztem Naanee UFA-ként nem jön vissza, Floyd igen. Így lesz talán VJ, Floyd, Crayton, Tutu meg Kelley Washington. Szóval WR nem is kellesz. RB jöhet helyette akár, de Brinkley-t ne felejtsük el, szeretik Norvék. Aztán DE kötelező, Cézár UFA, nem is volt ütleg. OT is kötelező, azért nem írok 1. körbe, mert eddig nem draftolt ott AJ OT-t, most pláne nem fog. (Ha csak nem szerelmesedik bele vmeikbe, de az nem az ő stílusa). LB kelleni fog, mindenhová, főleg ST-be. CB: Cason alakul, Jammer öregszik lassan, más nagyon nincs. Hughes meg Strick oks, de asszem Hughes UFA. Én egy sideline CB-t is el tudok képzelni, hosszútávra, ha lesz a 2. körben vmi sleeper 1. körbe várt prospect.szaba
több mint 13 éve
Igen, én is DE-re számítok inkább az első körben, de ettől függetlenül jobban örülnék egy RT-nek, mert Clary eléggé kilóg az OL-ból... Igen a CB kimaradt véletlenül, nálam is az lenne az ötödik. Jammer többször is nyilatkozta, hogy szívesen játszana safetyt 1-2 év múlva, amikor megkopik már a sebessége. Szerintem nem olyan rossz ötlet, simán eljátszana ott, bár inkább egy playmaker kellene, aki nem dropolja az INT-öket... 😀Áh, névírás az nem függ össze avval, mennyi meccset néztél. 😀Egyedül Butlernek van szerződése. Sztem még Burnett és Siler kapni fognak amúgy, de ha nem is 2-3. körben, hátrébb is benne van. Siler is 7. körös volt anno, vmi hasonló sleepert kéne fogni. De James Holt is IR-en volt pl.szabaÉn is remélem, hogy valami hasonló megoldás lesz és Siler végre kezdő lesz jövőre.
Elég jól állunk a pickekkel, az első három körben 5-ször választunk. Ti mit vártok? Én tavalyhoz hasonlóan annak örülnék a legjobban, ha hoznánk végre valakit Clary helyére az első körben 😀 Meg az elején kellene még DE, RB, OLB is szerintem, neveket viszont nem nagyon írok, mert a heti 2-3 college meccsel, amit láttam, nem érzem úgy, hogy illene (mockokból meg inkább nem dobálózok nevekkel).barney
Én mit várok: 1. kör (ha nem trade-el AJ) DE, 2. kör (ua. a kritérium) OT, LB/CB, 3. kör (*) LB, WR
Sztem Naanee UFA-ként nem jön vissza, Floyd igen. Így lesz talán VJ, Floyd, Crayton, Tutu meg Kelley Washington. Szóval WR nem is kellesz. RB jöhet helyette akár, de Brinkley-t ne felejtsük el, szeretik Norvék. Aztán DE kötelező, Cézár UFA, nem is volt ütleg. OT is kötelező, azért nem írok 1. körbe, mert eddig nem draftolt ott AJ OT-t, most pláne nem fog. (Ha csak nem szerelmesedik bele vmeikbe, de az nem az ő stílusa). LB kelleni fog, mindenhová, főleg ST-be. CB: Cason alakul, Jammer öregszik lassan, más nagyon nincs. Hughes meg Strick oks, de asszem Hughes UFA. Én egy sideline CB-t is el tudok képzelni, hosszútávra, ha lesz a 2. körben vmi sleeper 1. körbe várt prospect.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 545
Áh, névírás az nem függ össze avval, mennyi meccset néztél. 😀Egyedül Butlernek van szerződése. Sztem még Burnett és Siler kapni fognak amúgy, de ha nem is 2-3. körben, hátrébb is benne van. Siler is 7. körös volt anno, vmi hasonló sleepert kéne fogni. De James Holt is IR-en volt pl.szabaÉn is remélem, hogy valami hasonló megoldás lesz és Siler végre kezdő lesz jövőre.
Sztem Naanee UFA-ként nem jön vissza, Floyd igen. Így lesz talán VJ, Floyd, Crayton, Tutu meg Kelley Washington. Szóval WR nem is kellesz. RB jöhet helyette akár, de Brinkley-t ne felejtsük el, szeretik Norvék. Aztán DE kötelező, Cézár UFA, nem is volt ütleg. OT is kötelező, azért nem írok 1. körbe, mert eddig nem draftolt ott AJ OT-t, most pláne nem fog. (Ha csak nem szerelmesedik bele vmeikbe, de az nem az ő stílusa). LB kelleni fog, mindenhová, főleg ST-be. CB: Cason alakul, Jammer öregszik lassan, más nagyon nincs. Hughes meg Strick oks, de asszem Hughes UFA. Én egy sideline CB-t is el tudok képzelni, hosszútávra, ha lesz a 2. körben vmi sleeper 1. körbe várt prospect.
több mint 13 éve
Egyedül Butlernek van szerződése. Sztem még Burnett és Siler kapni fognak amúgy, de ha nem is 2-3. körben, hátrébb is benne van. Siler is 7. körös volt anno, vmi hasonló sleepert kéne fogni. De James Holt is IR-en volt pl.szabaÉn is remélem, hogy valami hasonló megoldás lesz és Siler végre kezdő lesz jövőre.
Elég jól állunk a pickekkel, az első három körben 5-ször választunk. Ti mit vártok? Én tavalyhoz hasonlóan annak örülnék a legjobban, ha hoznánk végre valakit Clary helyére az első körben 😀 Meg az elején kellene még DE, RB, OLB is szerintem, neveket viszont nem nagyon írok, mert a heti 2-3 college meccsel, amit láttam, nem érzem úgy, hogy illene (mockokból meg inkább nem dobálózok nevekkel).
több mint 13 éve
szaba
10 545
Egyedül Butlernek van szerződése. Sztem még Burnett és Siler kapni fognak amúgy, de ha nem is 2-3. körben, hátrébb is benne van. Siler is 7. körös volt anno, vmi hasonló sleepert kéne fogni. De James Holt is IR-en volt pl.Hip - hip...Érik egy ILB draft a 2.-3. körbenempty taxi
Chargers ILB Donald Butler has begun "limited on-field work" six months after surgery to repair a torn Achilles' tendon.
Butler was drafted to replace Kevin Burnett or Stephen Cooper, both of whom will reach free agency this offseason. It's promising that Butler has yet to encounter a setback, but players coming off torn Achilles' often struggle to regain pre-injury form. He can't be counted on for a major role in 2011.
hurrá.szaba
több mint 13 éve
Hip - hip...Érik egy ILB draft a 2.-3. körben
Chargers ILB Donald Butler has begun "limited on-field work" six months after surgery to repair a torn Achilles' tendon.
Butler was drafted to replace Kevin Burnett or Stephen Cooper, both of whom will reach free agency this offseason. It's promising that Butler has yet to encounter a setback, but players coming off torn Achilles' often struggle to regain pre-injury form. He can't be counted on for a major role in 2011.
hurrá.szaba
Madden hates me.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Hip - hip...Chargers ILB Donald Butler has begun "limited on-field work" six months after surgery to repair a torn Achilles' tendon.
hurrá.
több mint 13 éve
Steven Wilks a secondary mellett mostantól assistant head coach is.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Szerintem Tolbert nem blokkolóként lesz használva. Legalábbis ebből arra tudok következtetni.Chargers signed FB Frank Summers to a reserve-future contract.Örülök, hogy a ti ajánlatotokat fogadta el (a Chargers a 2. kedvenc csapatom).
The Steelers surprisingly allowed their seven-day negotiating window to come and go without bringing Summers back. The Chargers have had success with tweener backs like Summers, who are strong runners though not natural lead blockers. With Mike Tolbert and Jacob Hester already on the roster, though, Summers is facing an uphill battle.
Sztem jól jártatok vele. Tavaly is csak azért maradt (több ajánlatot is elutasított a PS tagjaként), mert úgy érezte, hogy van nálunk egy "unfinished business"-e. Kár, hogy a mi RB corpsunk telítve lett. Mondjuk Hester és Tolbert mögül is harcolnia kell majd.Robilluma
Illetve: special team-ben mit tud? 😀
több mint 13 éve
Chargers signed FB Frank Summers to a reserve-future contract.Örülök, hogy a ti ajánlatotokat fogadta el (a Chargers a 2. kedvenc csapatom).
The Steelers surprisingly allowed their seven-day negotiating window to come and go without bringing Summers back. The Chargers have had success with tweener backs like Summers, who are strong runners though not natural lead blockers. With Mike Tolbert and Jacob Hester already on the roster, though, Summers is facing an uphill battle.
Sztem jól jártatok vele. Tavaly is csak azért maradt (több ajánlatot is elutasított a PS tagjaként), mert úgy érezte, hogy van nálunk egy "unfinished business"-e. Kár, hogy a mi RB corpsunk telítve lett. Mondjuk Hester és Tolbert mögül is harcolnia kell majd.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
szaba
10 545
Vincy Jackson taggsnEz hurrá. Reméljük, hogy (ha lesz) az új CBA-nél is érni fog vmit a tag. 😛
több mint 13 éve
gsn
3 548
Vincy Jackson tag
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
szaba
10 545
Benne van a cikkben amit leírtál.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81e4f780/article/report-bolts-naanee-charged-with-public-intox-resisting-arrest?module=HP_headlinesEz meg még szebbé teszi: http://www.macsfootballblog.com/2011/02/chargers-wr-legedu-naanee-arrested-for.html
Idióta 😀szaba
"Do you know who I am? I am an NFL player and I’m going to sue your ass,"
Majd Goodell emlékezteti rá, hol a helye pár meccses eltiltással + pénzbirsággal.iktriad
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81e4f780/article/report-bolts-naanee-charged-with-public-intox-resisting-arrest?module=HP_headlinesEz meg még szebbé teszi: http://www.macsfootballblog.com/2011/02/chargers-wr-legedu-naanee-arrested-for.html
Idióta 😀szaba
"Do you know who I am? I am an NFL player and I’m going to sue your ass,"
Majd Goodell emlékezteti rá, hol a helye pár meccses eltiltással + pénzbirsággal.