NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
47
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
24
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
24
11
22:25
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 545
Ha nyer a Jets hétvégén, 2. köröst kapunk Croért! Hajrá!
több mint 13 éve
Ja és Barney-t is régen láttam, köztetek, visszavonulási fogadalmat tett?Nem tettem ilyet, csak vizsgaidőszakban read only üzemmódban vagyok 😀
dande
több mint 13 éve
szaba
10 545
Hehe. Tavaly 13-3al mentünk PO-ba 😛 Tavalyelőtt volt 8-8.Ebből is kiderül milyen erős a csoportotok és mennyit fejlődött tavaly egy 8-8 elég volt idén meg 9-7 se és az Oakland 6-0-l söpört mindenkit 😛 Na jó nem bosszantalak tovább igazából nálunk is apróságokon múlt, hogy ott vagyunk lehetne ott a Giants is és könnyen lehet, hogy GB ellen már pápá, úgy hogy remélem azért peace 😊dandeSziasztok!Most kötekedni akasz? 😀
Nem kötekedésből, vagy bosszantásból kérdezem pusztán kíváncsiságból ti hogy látjátok, ilyen O és ilyen D mellett, hogy nem vagytok PO-ba vagy az ST bénasága ennyire számít? Ja és Barney-t is régen láttam, köztetek, visszavonulási fogadalmat tett?
üdvdande
Ja, nagyrészt a ST okolható, de voltak más hibák is - pl. Rams ellen OL. Nyilván statok alapján simán POban lenne a helyünk, de a legfőbb stat: 9-7szaba
több mint 13 éve
Ebből is kiderül milyen erős a csoportotok és mennyit fejlődött tavaly egy 8-8 elég volt idén meg 9-7 se és az Oakland 6-0-l söpört mindenkit 😛 Na jó nem bosszantalak tovább igazából nálunk is apróságokon múlt, hogy ott vagyunk lehetne ott a Giants is és könnyen lehet, hogy GB ellen már pápá, úgy hogy remélem azért peace 😊Sziasztok!Most kötekedni akasz? 😀
Nem kötekedésből, vagy bosszantásból kérdezem pusztán kíváncsiságból ti hogy látjátok, ilyen O és ilyen D mellett, hogy nem vagytok PO-ba vagy az ST bénasága ennyire számít? Ja és Barney-t is régen láttam, köztetek, visszavonulási fogadalmat tett?
üdvdande
Ja, nagyrészt a ST okolható, de voltak más hibák is - pl. Rams ellen OL. Nyilván statok alapján simán POban lenne a helyünk, de a legfőbb stat: 9-7szaba
több mint 13 éve
szaba
10 545
Szaba!Áh, túl jók lennénk 😛 Át kéne írni a szabálykönyvet. Amúgy igen, sztem Ron megkapta az időt, és megcsinálta azt, amit a nép elvárt. Sőt, sztem még annál is többet tett. Nem agyonsztárolt emberekből áll a D-nk, de unitként odáig jutott, ahová juthat egy védelem.
Amúgy Te elégedett vagy a D-vel?
-szerintem néhány Pats 2nd stinger nagyot dobna a teljesítményeteken 😛 😂 -Helmut Zimmer
- régen írtál már ide 😛
több mint 13 éve
Szaba!Amúgy Te elégedett vagy a D-vel?
-szerintem néhány Pats 2nd stinger nagyot dobna a teljesítményeteken 😛 😂 -
több mint 13 éve
szaba
10 545
Sziasztok!Most kötekedni akasz? 😀
üdvdande
Ja, nagyrészt a ST okolható, de voltak más hibák is - pl. Rams ellen OL. Nyilván statok alapján simán POban lenne a helyünk, de a legfőbb stat: 9-7
több mint 13 éve
Sziasztok!Nem kötekedésből, vagy bosszantásból kérdezem pusztán kíváncsiságból ti hogy látjátok, ilyen O és ilyen D mellett, hogy nem vagytok PO-ba vagy az ST bénasága ennyire számít? Ja és Barney-t is régen láttam, köztetek, visszavonulási fogadalmat tett?
üdv
több mint 13 éve
szaba
10 545
Hajrá AJ (kiemelem, sztem kik maradjanak az UFA-k közül)Definitely Unrestricted
Kevin Burnett
Tyrone Carter
Jacques Cesaire
Stephen Cooper
Vincent Jackson
Travis Johnson
Randy McMichael
Brandon Moore
Scott Mruczkowski
Darren Sproles
Billy Volek
Kelley Washington
Five years
Pat Watkins
Malcom Floyd
Four years
Antwan Barnes
Jeromey Clary
Dante Hughes
Legedu Naanee
Paul Oliver
Brandon Siler
Eric Weddle
Three years (Restricted)
Antwan Applewhite
Mike Tolbert
One/Two years (Exclusive Rights)
Curtis Brinkley
Darry Beckwith
Brandyn Dombrowski
Ogemdi Nwagbuo
James Holt
több mint 13 éve
szaba
10 545
Ha minden marad így (16 meccses alapszakasz), jövőre ilyen schedule lesz:AFC West oda-vissza, AFC East, NFC North, Jaguars, Ravens.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Kirúgták Steve Crosby ST edzőt. Hihetetlenül váratlan fordulat.DömeHelytelen. Nem rúgták ki, csak nem hosszabbítottak vele 😀
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Kirúgták Steve Crosby ST edzőt. Hihetetlenül váratlan fordulat.DömeCsoda, hogy nem lincselték meg a városban...
több mint 13 éve
Kirúgták Steve Crosby ST edzőt. Hihetetlenül váratlan fordulat.
több mint 13 éve
Most már biztos h megy a Panthershöz interjúra Rivera ( =re ő és Fewell került nyilvánosságra ). Ezzel h Manginit kirúgták legalább került egy jó DC a piacra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Szerintem Kaeding-et ezek után draftolni fogja a Los Angeles Galaxy söprögető pozícióba. 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
2010 NFL passing leader: Who else?
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nyilván Rivera kivételes ember a maga posztján. Nem tudnék sok nevet egy sorban említeni vele, max úgy 5-6 név jönne fel.
több mint 13 éve
Rivera jelenleg szvsz a liga egyik legjobb DC-je, aki egyaránt ismeri a 4-3 és a 3-4 védekezés fortélyait és jópár éve HC lehetne már, ha anno Lovie - a Bears vezetőség asszisztálásával - nem tesz neki keresztbe az SB döntős szezon után.DC-ként nem fos Sing.A k-rva anyjukat akkor. Phillips meg állítólag menne a Texansba. Mind1, Norv leszól Singnek, hogy meló van 😛szabaennek az egész csoport örülne
😊ehh
Csapaton belüli díjak
MVPhilip, OPoY - Tolbert, DPoY - Phillips, OLoY - Dielman, DLoY - Garay, Most Inspirational - Cooper, Hardwick
ST Player of the Year Jacob Hester 😀szaba
Sing, mint DC felvetésre csak annyit mondanék, hogy hivatalosan sosem volt DC, a Ravensben LB coach, a 49ersnél pedig assistant HC + LB coach volt.
Mondjuk azt, hogy nincs pariba a két emberke. Sing valószínűleg valamelyik kisebb nevű egyetemnél fog elhelyezkedni...
több mint 13 éve
ST Player of the Year Jacob Hester 😀szabaJa, minden más special teamer lelkén legalább egy TD szárad. 😛
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Reméljük azért Rivera marad, a D volt az ami idén (talán egyedüliként) rendben volt, úgy gondolom. (Persze az ST-t kivéve, mert az fergeteges volt 😀 )
több mint 13 éve
szaba
10 545
DC-ként nem fos Sing.ennek az egész csoport örülneRiverat állítólag vinné a Panthers HC-nakempty taxiA k-rva anyjukat akkor. Phillips meg állítólag menne a Texansba. Mind1, Norv leszól Singnek, hogy meló van 😛szaba
😊ehh
Csapaton belüli díjak
MVPhilip, OPoY - Tolbert, DPoY - Phillips, OLoY - Dielman, DLoY - Garay, Most Inspirational - Cooper, Hardwick
ST Player of the Year Jacob Hester 😀
több mint 13 éve
ennek az egész csoport örülneRiverat állítólag vinné a Panthers HC-nakempty taxiA k-rva anyjukat akkor. Phillips meg állítólag menne a Texansba. Mind1, Norv leszól Singnek, hogy meló van 😛szaba
😊
több mint 13 éve
szaba
10 545
Riverat állítólag vinné a Panthers HC-nakempty taxiA k-rva anyjukat akkor. Phillips meg állítólag menne a Texansba. Mind1, Norv leszól Singnek, hogy meló van 😛
több mint 13 éve
Riverat állítólag vinné a Panthers HC-nak
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szaba
10 545
Jó lenne azért egy győzelemmel búcsúzni ettől a szezontól. Főleg a broncos ellen. Tebow-nak elkapjuk a grabancát, ST nem csinál hülyeséget, Rivers szétpasszolja őket és nyerünk. 😀 Aztán vagy ez lesz, vagy nem. 😛 Mindenképpen bízom egy győzelemben.Gabesz92Denver ellen lehet futni, Norv szeret futni. Rivers azt mondta, h ő szeretne pozitiv mérleggel zárni, és nem mind1 senkinek, h mi lesz az eredmény.