Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 9 éve
Most úgy látszik nagyon Goff-nak áll a zászló, szinte mindenhol biztosra veszik, hogy ő lesz. Ezért aztán nem lennék meglepve, ha Snisher-ék Wentz-et húznák. 😊
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
En azt mondom Goff, es remelem Fisherek nem lepnek meg egy Nkemdiche pick-el 😊😊
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
Na akkor: Goff vagy Wentz?
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 9 éve
De bírnm ha kiderülne, hogy átbasztátok az esglest és azt a qb-t vinnétek akiért feljöttek 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Hé-hé-hé, Bradford meg Lau óta rajta ülök. Mondjuk már egyik sincs a csapatnál 😕Udv itt 😊Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
mit kell megelnem 9ev utan 😀 Rams Bandwagon...atyafaxa
Wardy
a Rams bandwagon gyakorlatilag egy oximoron 😊😊
FBKrisz
több mint 9 éve
Bradfordnak van élete. Nyakára hozzák Danielst aki kap +5misi körül ha kijátsza a kezdőből, majd még egy QB-t is draftolnak rá. 😀 Négy évet vett el tőlünk.
több mint 9 éve
Deja Vu...Ha az 1/1-es QB-val látható lesz a fejlődés, akkor Fishert nem rakják ki.Lovie Smith says hello.
Stez
empty taxi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Ha az 1/1-es QB-val látható lesz a fejlődés, akkor Fishert nem rakják ki.Lovie Smith says hello.
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha az 1/1-es QB-val látható lesz a fejlődés, akkor Fishert nem rakják ki.
több mint 9 éve
Volt már sokkal nehezebb helyzetben újonc kúbé, azért nem kell annyira félteni azt, aki idejön, a Ramsnek nincsen rossz kerete. Előbb irányító, majd ezt követően jöhetnek neki a fegyverek/célpontok/fal, de ezt bőven lehet pótolni FA-ról.Érdekes akkor lesz, ha Halász repül jövőre, a draftolt 1/1 meg itt marad minden nélkül.
Nem első évében kell robbantania úgysem. Azért nem mindenki Bradford, hogy a második lépésnél már előszedheted a műlábat a fiókból.
Stez
több mint 9 éve
Volt már sokkal nehezebb helyzetben újonc kúbé, azért nem kell annyira félteni azt, aki idejön, a Ramsnek nincsen rossz kerete. Előbb irányító, majd ezt követően jöhetnek neki a fegyverek/célpontok/fal, de ezt bőven lehet pótolni FA-ról.Nem első évében kell robbantania úgysem. Azért nem mindenki Bradford, hogy a második lépésnél már előszedheted a műlábat a fiókból.
több mint 9 éve
Ez már simán elképzelhető, mondjuk nem könnyű a csoport ugyebár. A kérdés az, hogy mennyire fog tudni a rookie QB ilyen körülmények között jó QB szintet hozni.Meg meddig lesz majd a pályán...
Rolni
több mint 9 éve
Most vagy tényleg valamelyik QB-t kinézték maguknak,és behúzzák,vagy elcserélik az elsö picket.Talán ki tudnak sajtolni a Brownsból Wentzért/Goffért valamit. Elég meredek teória, nagyon Hollywood... Jé, pont LAbe költözek! 😊Adam Schefter @AdamSchefterBullshit.. akkor föltradeltek volna a 3. helyre a draft napján.
Rams lean Jared Goff today, but one reason they made trade now was to get two weeks to debate top 2 QBs because "both are going to be good."
Beki
Igor
gyeek
Egy biztos,hogy a draft napján az 1/1 többe fog kerülni mint amit mi fizettünk érte.😊
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 9 éve
Talán ki tudnak sajtolni a Brownsból Wentzért/Goffért valamit. Elég meredek teória, nagyon Hollywood... Jé, pont LAbe költözek! 😊Adam Schefter @AdamSchefterBullshit.. akkor föltradeltek volna a 3. helyre a draft napján.
Rams lean Jared Goff today, but one reason they made trade now was to get two weeks to debate top 2 QBs because "both are going to be good."
Beki
Igor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ok, a kurva erős valóban kicsit túlzás volt, de tartom, hogy egy jó qb-val ez egy po kaliber roster. Még a lyukakkal együtt is.Ez már simán elképzelhető, mondjuk nem könnyű a csoport ugyebár. A kérdés az, hogy mennyire fog tudni a rookie QB ilyen körülmények között jó QB szintet hozni.
peach
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Ok, a kurva erős valóban kicsit túlzás volt, de tartom, hogy egy jó qb-val ez egy po kaliber roster. Még a lyukakkal együtt is.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Nem akarok kukacoskodni, de a baszott erős roster nekem nem azt jelenti, hogy van egy elit csapatrész (DL), egy jó csapatrész (LB) és egy király skill player (RB).Lehet kukacoskodni, de ez a D-line kb meghatározza az egész védelmet ami ahogy írtam ha van kedve focizni elit. Szvsz a sec is rendben van, csak túl sok nagy játékot szoptak be ami nem tehetségbeli hanem főleg koncentrációs hiba nála. Az o fal tényleg szar, de egy normálisabb qb azért elvileg tud rajtuk emelni, ugyanezt elmindhatom a wr corpsrol is, ami szvsz jobban fog kinézni mint folesokkal mert bradfordokkal. És akkor ugye még ott van gurley. Ha bejön a qb és lesz értelmes passzjáték az +3-4 győzelem lehet a szezonban. A legynagyobb baj amúgy a fischerball, mert sztem a roster nem gyenge. Mint pl. a titansnél...engem is érdekelne...Tenorxal értek egyet. Baszott erős roster van itt évek óta,Dline kivételével melyik a baszott erős része a csapatnak mert lehet rossz helyen keresgélem, de egyetlen egyet sem találok
peach
Blaise
Rolni
Szerk. A barron-ogletree lb duót is azonnal vinném a falconsba bármelyik lb helyére...
peach
A védelem alapja nagyon rendben van, senki nem vitatja, azt sem, hogy egy jó védelemről beszélünk összességében, de sztem pl a secondary-ban is vannak még kérdések azért.
A támadó oldalon viszont kis túlzással Gurley-t leszámítva csak kérdések vannak. Kinek fog passzolni az új QB, ki fogja megvédeni az új QB-t? Amíg ez nincs rendben nem igazán lesz a futó játék felszabadultabb sztem. Érdemes megnézni mennyit számított nálunk Derek Carr játékában, hogy az elkapó állományát felturbózták. Nagyon nem lesz könnyű rookie irányítóként ezt a támadó egységet sikerre vinni szerintem, főleg, h kevés pick jön mellé segíteni.
Ezzel nem a trade-t akarom bírálni, inkább csak azt az állítást, hogy jó a trade, mert a Rams kerete kurva erős és egy QB hiányzott már csak a sikerhez...
Ha a QB, akit kiválasztanak beválik akkor utólag jó trade lesz ez, emiatt lehet most is azt mondani, gondolni szerintem, hogy jó trade.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Hát igen kb. 10 éve. Itt az ideje, hogy újra értelmet nyerjen😊Udv itt 😊Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
Wardy
FBKrisz
több mint 9 éve
Udv itt 😊Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
Wardy
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
Welcome...Az nfl.hu-s időktől követem az oldalt, de a sorozatos eredménytelenség eddig nem hozta meg a kedvemet a regisztrációhoz. Elsősorban Cardinals és Blues fan vagyok, így alig vártam már, hogy bejelentsék a költözést és ne kelljen tovább ennek a csapatnak szurkolni, de aztán mégis itt ragadtam. Old habits die hard...
Szerkesztette: Wardy
több mint 9 éve
Hello mindenkinek!😀 Welcome...
Ez a trade adta meg az utolsó lökést, hogy végre regisztráljak, ideje felugrani a bandwagonra, amíg még van hely. Én bizakodó vagyok és hiszek benne, hogy Wentz vagy Goff megváltja a világot és kirángat végre minket ebből a 7-9-es középszarból. #fingerscrosssed
Wardy
'I BELIEVE'
több mint 9 éve
Kíváncsivá tettetek ezzel a biznisszel, elvégre nekünk se mindegy miben mesterkedtek. LA megkapta végre a csapatát, szerintem most pár évig lesz türelem az építkezéshez, aztán hajrá ezerrel. Ha tényleg így áll a dolog akkor volt értelme. Persze van benne bőven rizikófaktor, de jó kis bevállalós húzás volt. Azért idén ne is álmodjatok arról hogy megint duplán bezakóztattok minket!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Azért visítva röhögnék ha Fisher is úgy járna az 1/1-es QB-val, mint Lovie Smith 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A Manuel-Genyó class mindennek a legalja volt.Szerintem ez baromság volt a Rams részéről. Nekem abszolúte nem tetszik az idei QB class... Szerintem az utóbbi 5 év leggyengébb eresztése van idén. Amúgy sincs most nagy különbség az első 4 helyen rangsorolt QB közt, de ha már ennyire tradelni akartak elég lett volna az 5-6. helyre feljönni. Ez most ilyen all in szagú... Olyan ez mint amikor folyamat buksz és nem jön a lap aztán egy kettes párnak is megörülsz és all in... Nagy mákkal ritkán bejön, de javarészt elbukod... Hát akkor hamarosan show down és kiderül...Még a Manuel-Genyó-Glennon-Barkley féle classnál is gyengébb? Sztem simán lehet a Goff-Wentz duónak olyan nyitóéve mint a Winston-Marioata duónak volt tavaly. Vagy pl Bortles-Bridgewater-Manzi-Carr classból sem volt senki úgy hypeolva, mint Luck, vagy akár csak a harmadik Griffin.
Tomcsik
LA-be QB kell, és megértem, hogy nem invesztáltak a már említett RG3-ba, a térdsérüléses QB-któl pár évig sztem félni fognak. Hoyer? Esetleg Osweiler 70+millióért? Vagy az idén 34et betöltő Fitzmagic?
Nekem egyre jobban tetszik ez a trade. Tökös. Csak aztán nehogy a végén ne QB-t húzzanak...😊
Borbinho