Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Hayes-t és Fairley-t sajnálnám ha mennének. Mindketten jók voltak tavaly. a DL-be pedig kell a mélység.Manning után megkaptuk Osweilert. Nehogy ő is visszavonuljon...Volt olyan hír, hogy Manningnek csak egy évet ajánlottunk és nem kezdő státuszt, ezért vonult vissza..
www.profootballfocus.com/blog/2016/03/07/best-landing-spots-for-top-free-agent-qbs/
süti
Hayes a Miamival kacérkodik, Jenkins a Raiders-szel, míg Fairley a Browns-szal.
Carmeloman
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Manning után megkaptuk Osweilert. Nehogy ő is visszavonuljon...Volt olyan hír, hogy Manningnek csak egy évet ajánlottunk és nem kezdő státuszt, ezért vonult vissza..
www.profootballfocus.com/blog/2016/03/07/best-landing-spots-for-top-free-agent-qbs/
süti
Hayes a Miamival kacérkodik, Jenkins a Raiders-szel, míg Fairley a Browns-szal.
több mint 8 éve
Manning után megkaptuk Osweilert. Nehogy ő is visszavonuljon...www.profootballfocus.com/blog/2016/03/07/best-landing-spots-for-top-free-agent-qbs/
több mint 8 éve
BREAKING: #Rams backup RB was arrested yesterday in Miami on a variety of charges and was taken to a hospital thereafter. Not a ton of details, but we'll have them on TST as more reporting comes out.Lassan jöhet Elliott Gurley mögé. 😀
Carmeloman
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Masont szombat este letartóztatták. Volt nála egy kis fű...BREAKING: #Rams backup RB was arrested yesterday in Miami on a variety of charges and was taken to a hospital thereafter. Not a ton of details, but we'll have them on TST as more reporting comes out.
dogbite
több mint 8 éve
Masont szombat este letartóztatták. Volt nála egy kis fű...
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Nünüke
558
Szerintem meg talán az első épkézláb ötlete lenne.Egy kicsit csöbörböl vödörbe a dolog de szerintem is Rg3-nak több értelme lenne,mint Lynchnek 1/15ön.
Folesszal úgyse számolunk, rg3 meg egy fasza qb. Az 5. éves opciója ami gáz, ha azt redukálni tudnánk egy egy éves bizonyítsá' valamit szerződésre 5-6 misi körül akkor bőven jó. Inkább ő legyen Keenum mellett, mint valamelyik szar qb a draftról.
süti
LA-ben eredményeket várnak tölünk,és Lynch nem hiszem hogy az elsö egy-két évben valamit is hozzá tudna tenni
.Különben is sok szakértö szerint,ha nem lenne ilyen gyenge az idei QB felhozatal,akkor nem is lenne elsö körös.
Nem azt mondom hogy nem kellenen egy tehetséges fiatal QB,de Wentz és Goff már rég nem lesznek benn mire mi jövünk.
Nem is értem hogy pl.Lynchel mennyivel lennénk elörébb mint a tavaly 3. körös Mannionnal?
Bár én nem vagyok ott az edzéseken,és nem látom hogy hogy dolgozik,de nem hiszem hogy Lynch jobb lenne.
Az elsö körben szerintem arra a posztra fogunk draftolni,ahova nem tudtunk megegyezni a játékosokkal(FA)
Ha Barron megy akkor el tudom képzelni hogy egy OLB jön.
Vagy akkár R.Raggland és Ogletree marad a posztján.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
Colts stylePletykálják, hogy érdeklödünk a kivágott Jennings iránt, miután White-ra nincs esély, illetve A. Johnson nem akar ide jönni..De most tényleg méregdrága nyugdijasokkal akarjuk az Offenst feljavitaní???
Carmeloman
Ramsfan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nünüke
558
Pletykálják, hogy érdeklödünk a kivágott Jennings iránt, miután White-ra nincs esély, illetve A. Johnson nem akar ide jönni..De most tényleg méregdrága nyugdijasokkal akarjuk az Offenst feljavitaní???
Carmeloman
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Pletykálják, hogy érdeklödünk a kivágott Jennings iránt, miután White-ra nincs esély, illetve A. Johnson nem akar ide jönni..
több mint 8 éve
Szerintem meg talán az első épkézláb ötlete lenne.Folesszal úgyse számolunk, rg3 meg egy fasza qb. Az 5. éves opciója ami gáz, ha azt redukálni tudnánk egy egy éves bizonyítsá' valamit szerződésre 5-6 misi körül akkor bőven jó. Inkább ő legyen Keenum mellett, mint valamelyik szar qb a draftról.
több mint 8 éve
FBKrisz
643
Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..hat...viccnek jo, ha az RG3-tradet es az erte kapott pickeket nezzuk...de nem illik ide sztem es torekeny is...amit Foles kihordott tavaly attol RG3 mentoben vegezne...Foles se jobb sajna...
Carmeloman
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Mintha ezt írtam volna 😀Eddig is valami hasonló volt a magyarázat 😊 ha jól emléxem, csak úgy szólt hogy a költözésig nem akar 😀Kérdésedre válaszolva az a hír járta januárban h Kroenke a csapat költözése mellett nem akar HR-kérdésekkel foglalkozni.Más módon fogalmazva: miért nem baszták még ki?Pénzt?Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Carmeloman
Amadeus91
empty taxi
Amadeus91
empty taxi
silent7939
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Eddig is valami hasonló volt a magyarázat 😊 ha jól emléxem, csak úgy szólt hogy a költözésig nem akar 😀Kérdésedre válaszolva az a hír járta januárban h Kroenke a csapat költözése mellett nem akar HR-kérdésekkel foglalkozni.Más módon fogalmazva: miért nem baszták még ki?Pénzt?Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Carmeloman
Amadeus91
empty taxi
Amadeus91
empty taxi
több mint 8 éve
Kérdésedre válaszolva az a hír járta januárban h Kroenke a csapat költözése mellett nem akar HR-kérdésekkel foglalkozni.Más módon fogalmazva: miért nem baszták még ki?Pénzt?Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Carmeloman
Amadeus91
empty taxi
Amadeus91
Madden hates me.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Más módon fogalmazva: miért nem baszták még ki?Pénzt?Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Carmeloman
Amadeus91
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Pénzt?Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Carmeloman
Amadeus91
Madden hates me.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Carmeloman
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..
több mint 8 éve
Pedig Kelly már element. És ezt úgy mondom, hogy Oregon drukker vagyok 😀Jobban jártatok volna ha marad. Mariota helyett hátha beérte volna Clemensszel is. Kosos múltja neki is van.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Pedig Kelly már element. És ezt úgy mondom, hogy Oregon drukker vagyok 😀Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.van baj a buksiban Phillyben is...
Carmeloman
FBKrisz
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
FBKrisz
643
Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.van baj a buksiban Phillyben is...
Carmeloman
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Nünüke
558
Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.Hát ezek se normálisak.......
Carmeloman
több mint 8 éve
Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.Úgy néz ki neki jobb az ügynöke, mint JJ-nek.
Carmeloman