Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 8 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
Manning után megkaptuk Osweilert. Nehogy ő is visszavonuljon...

www.profootballfocus.com/blog/2016/03/07/best-landing-spots-for-top-free-agent-qbs/
süti
Volt olyan hír, hogy Manningnek csak egy évet ajánlottunk és nem kezdő státuszt, ezért vonult vissza..
Hayes a Miamival kacérkodik, Jenkins a Raiders-szel, míg Fairley a Browns-szal.
Carmeloman
Hayes-t és Fairley-t sajnálnám ha mennének. Mindketten jók voltak tavaly. a DL-be pedig kell a mélység.

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644

www.profootballfocus.com/blog/2016/03/07/best-landing-spots-for-top-free-agent-qbs/
süti
Volt olyan hír, hogy Manningnek csak egy évet ajánlottunk és nem kezdő státuszt, ezért vonult vissza..
Hayes a Miamival kacérkodik, Jenkins a Raiders-szel, míg Fairley a Browns-szal.
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

több mint 8 éve
BREAKING: ‪#‎Rams‬ backup RB was arrested yesterday in Miami on a variety of charges and was taken to a hospital thereafter. Not a ton of details, but we'll have them on TST as more reporting comes out.
Carmeloman
Lassan jöhet Elliott Gurley mögé. 😀
több mint 8 éve
Masont szombat este letartóztatták. Volt nála egy kis fű...
dogbite
BREAKING: ‪#‎Rams‬ backup RB was arrested yesterday in Miami on a variety of charges and was taken to a hospital thereafter. Not a ton of details, but we'll have them on TST as more reporting comes out.
több mint 8 éve
Masont szombat este letartóztatták. Volt nála egy kis fű...

több mint 8 éve
Nünüke Los Angeles Rams 558
Szerintem meg talán az első épkézláb ötlete lenne.
Folesszal úgyse számolunk, rg3 meg egy fasza qb. Az 5. éves opciója ami gáz, ha azt redukálni tudnánk egy egy éves bizonyítsá' valamit szerződésre 5-6 misi körül akkor bőven jó. Inkább ő legyen Keenum mellett, mint valamelyik szar qb a draftról.
süti
Egy kicsit csöbörböl vödörbe a dolog de szerintem is Rg3-nak több értelme lenne,mint Lynchnek 1/15ön.
LA-ben eredményeket várnak tölünk,és Lynch nem hiszem hogy az elsö egy-két évben valamit is hozzá tudna tenni
.Különben is sok szakértö szerint,ha nem lenne ilyen gyenge az idei QB felhozatal,akkor nem is lenne elsö körös.
Nem azt mondom hogy nem kellenen egy tehetséges fiatal QB,de Wentz és Goff már rég nem lesznek benn mire mi jövünk.
Nem is értem hogy pl.Lynchel mennyivel lennénk elörébb mint a tavaly 3. körös Mannionnal?
Bár én nem vagyok ott az edzéseken,és nem látom hogy hogy dolgozik,de nem hiszem hogy Lynch jobb lenne.
Az elsö körben szerintem arra a posztra fogunk draftolni,ahova nem tudtunk megegyezni a játékosokkal(FA)
Ha Barron megy akkor el tudom képzelni hogy egy OLB jön.
Vagy akkár R.Raggland és Ogletree marad a posztján.

http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Pletykálják, hogy érdeklödünk a kivágott Jennings iránt, miután White-ra nincs esély, illetve A. Johnson nem akar ide jönni..
Carmeloman
De most tényleg méregdrága nyugdijasokkal akarjuk az Offenst feljavitaní???
Ramsfan
Colts style

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Pletykálják, hogy érdeklödünk a kivágott Jennings iránt, miután White-ra nincs esély, illetve A. Johnson nem akar ide jönni..
Carmeloman
De most tényleg méregdrága nyugdijasokkal akarjuk az Offenst feljavitaní???

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Szerintem meg talán az első épkézláb ötlete lenne.
Folesszal úgyse számolunk, rg3 meg egy fasza qb. Az 5. éves opciója ami gáz, ha azt redukálni tudnánk egy egy éves bizonyítsá' valamit szerződésre 5-6 misi körül akkor bőven jó. Inkább ő legyen Keenum mellett, mint valamelyik szar qb a draftról.
több mint 8 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Felmerült, hogy Fisher eltradelné Folest Griffinért..
Carmeloman
hat...viccnek jo, ha az RG3-tradet es az erte kapott pickeket nezzuk...de nem illik ide sztem es torekeny is...amit Foles kihordott tavaly attol RG3 mentoben vegezne...Foles se jobb sajna...

'I BELIEVE'
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Carmeloman
Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Amadeus91
Pénzt?
empty taxi
Más módon fogalmazva: miért nem baszták még ki?
Amadeus91
Kérdésedre válaszolva az a hír járta januárban h Kroenke a csapat költözése mellett nem akar HR-kérdésekkel foglalkozni.
empty taxi
Eddig is valami hasonló volt a magyarázat 😊 ha jól emléxem, csak úgy szólt hogy a költözésig nem akar 😀
silent7939
Mintha ezt írtam volna 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Carmeloman
Szart szarért Vol. 2. Nem volt elég a tavalyi Samu - Foles, tolni kell még egyet rajta. Komolyan nem értem, hogy ez az ember mit keres még a ligãban.
Amadeus91
Pénzt?
empty taxi
Amadeus91
Kérdésedre válaszolva az a hír járta januárban h Kroenke a csapat költözése mellett nem akar HR-kérdésekkel foglalkozni.
empty taxi
Eddig is valami hasonló volt a magyarázat 😊 ha jól emléxem, csak úgy szólt hogy a költözésig nem akar 😀
több mint 8 éve
Carmeloman
Amadeus91
Pénzt?
empty taxi
Amadeus91

Madden hates me.
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Carmeloman
Amadeus91
Pénzt?
empty taxi

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Carmeloman
Amadeus91
Pénzt?

Madden hates me.
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Carmeloman

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Lehet játszani:
 fanspeak.com/mtc/

több mint 8 éve
Pedig Kelly már element. És ezt úgy mondom, hogy Oregon drukker vagyok 😀
Heisman Trophy
Jobban jártatok volna ha marad. Mariota helyett hátha beérte volna Clemensszel is. Kosos múltja neki is van.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.
Carmeloman
van baj a buksiban Phillyben is...
FBKrisz
Pedig Kelly már element. És ezt úgy mondom, hogy Oregon drukker vagyok 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.
Carmeloman
van baj a buksiban Phillyben is...

'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Carmeloman
Hát ezek se normálisak.......

több mint 8 éve
Carmeloman
Úgy néz ki neki jobb az ügynöke, mint JJ-nek.