Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Emlékszem mikor indult a bowlhu sokáig csak olvastam a topikot és az írásait, már akkor is vezérszurkoló volt és rengeteget tudott a csapat történetéről. Személyesen nem volt szerencsém vele megismerkedni, privátban is csak pár szót váltottunk, de zenében egyezett az ízlésünk, és szarkazmusával mindig feldobta az eredménykövetőt. Egy nagyszerű és kitartó szurkolót vesztettünk a személyében.

Nyugodjon békében. Hiányozni fog.
több mint 8 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Őszinte részvétem. Szerettem olvasni az írásait. Erőt a családnak és a barátoknak! R. I. P.

több mint 8 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Nyugodj bekeben D44 😕

'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.
baggio
Nem hiszem el.
Elég sokat dumáltunk privátban, jó arc volt nagyon.
Nyugodjon békében, sok erőt a családnak!

több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.
baggio
Bazz, nagyon sajnálom, nyugodjon békében

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 547 — Ajmo Vatreni
Nyugodjon békében.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ó Istenem... mi történt???????????

R. I. P

Mi itt írogatunk, mérgelődünk, egymást oltjuk és bosszantjuk, vagy épp mosolyt próbálunk csalni egymás arcára és közben múlik el az életünk, és ilyenkor derül ki mennyit is ér.

Sok erőt, vigasztalást a családjának és annak aki közvetlenül ismerte őt!
több mint 8 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
RIP
Hiányozni fog.

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
baggio
Nyugodjék békében! 😕

több mint 8 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Szívesen letradelne a csapat a 15. helyről,2. körösökért..
több mint 8 éve
baggio
Nyugodjék békében..
több mint 8 éve
Tejesember 256
RIP 😕
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
baggio
R.I.P

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
baggio
jo ugynok volt, nyugodjek bekeben 😕
rip d44 😕

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Pletykálnak, hogy ha elengedi a Broncos Peytont, szívesen leigazolnánk egy évre.. 😊
Carmeloman
 nowhammiessports.files.wordpress.com/2009/10/picture-4.png?w=660

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Aminél nagyobb trollkodás már csak a PO-ba való bejutás lenne, na de Fisher se gondolhat mindenre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Most komolyan szinte minden QB needes csapat topicjába vkinek be kell nyögnie Manzikat nevét?
dande
Én se örülök neki. Főleg, hogy Tebow sokkal szerényebb. Én rá n
Nagyobb esélyt látok, hogy ideigazolna.
süti
Viccen kívül, RG3 megszerzése pl már-már leírhatatlan trollkodás lenne.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Most komolyan szinte minden QB needes csapat topicjába vkinek be kell nyögnie Manzikat nevét?
dande
Én se örülök neki. Főleg, hogy Tebow sokkal szerényebb. Én rá nagyobb esélyt látok, hogy ideigazolna.
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Pletykálnak, hogy ha elengedi a Broncos Peytont, szívesen leigazolnánk egy évre.. 😊
Carmeloman
Akkor 1 évig St. Louis Los Angeles Rams fan lennék 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Off

Kész, neki lefőtt, vegyük tudomásul, kapott elég esélyt. Emberileg alkalmatlan rá hogy komoly élsportoló legyen sajnos.

Bocsánat csak már uncsi s idegesítő h majd mindenhol minden alap nélkül előjön. Csodálom h az Eagles topic eddig megúszta 😉 😊

Ahogy elismerem idegesítő volt hogy én meg mindenhol Kellyt védtem 😊

On
dande
De azért fogadsz velem, hogy miután kivágja a Browns, szerződteti egy másik NFL-csapat?
Stez
1 hétre rá már Dallasban lesz
Amadeus91
Mégis miért?
empty taxi
JJ imádja, Janika is Dallasba akar menni, új qb is kell. Minimumért szerintem bepróbálják.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Off

Kész, neki lefőtt, vegyük tudomásul, kapott elég esélyt. Emberileg alkalmatlan rá hogy komoly élsportoló legyen sajnos.

Bocsánat csak már uncsi s idegesítő h majd mindenhol minden alap nélkül előjön. Csodálom h az Eagles topic eddig megúszta 😉 😊

On
dande
De azért fogadsz velem, hogy miután kivágja a Browns, szerződteti egy másik NFL-csapat?
Stez
Amadeus91
Mégis miért?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Off

On
dande
Stez

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Off

On
dande