Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Emlékszem mikor indult a bowlhu sokáig csak olvastam a topikot és az írásait, már akkor is vezérszurkoló volt és rengeteget tudott a csapat történetéről. Személyesen nem volt szerencsém vele megismerkedni, privátban is csak pár szót váltottunk, de zenében egyezett az ízlésünk, és szarkazmusával mindig feldobta az eredménykövetőt. Egy nagyszerű és kitartó szurkolót vesztettünk a személyében.Nyugodjon békében. Hiányozni fog.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Őszinte részvétem. Szerettem olvasni az írásait. Erőt a családnak és a barátoknak! R. I. P.
több mint 8 éve
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.Nem hiszem el.
baggio
Elég sokat dumáltunk privátban, jó arc volt nagyon.
Nyugodjon békében, sok erőt a családnak!
több mint 8 éve
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.Bazz, nagyon sajnálom, nyugodjon békében
baggio
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Nyugodjon békében.
több mint 8 éve
Ó Istenem... mi történt???????????R. I. P
Mi itt írogatunk, mérgelődünk, egymást oltjuk és bosszantjuk, vagy épp mosolyt próbálunk csalni egymás arcára és közben múlik el az életünk, és ilyenkor derül ki mennyit is ér.
Sok erőt, vigasztalást a családjának és annak aki közvetlenül ismerte őt!
több mint 8 éve
RIPHiányozni fog.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.Nyugodjék békében! 😕
baggio
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Szívesen letradelne a csapat a 15. helyről,2. körösökért..
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.Nyugodjék békében..
baggio
több mint 8 éve
Tejesember
256
RIP 😕
több mint 8 éve
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.R.I.P
baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.jo ugynok volt, nyugodjek bekeben 😕
baggio
rip d44 😕
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 8 éve
Ilyen szomorú hírt sajnos még nem kellett közölni, de rájöttünk közben, hogy a január 27-én elhunyt Mátrai Zoltán MAFSZ-játékvezető nem volt más, mint az egyik legnagyobb hazai Rams szurkoló, Diamondshead44... Nyugodjék békében.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Pletykálnak, hogy ha elengedi a Broncos Peytont, szívesen leigazolnánk egy évre.. 😊nowhammiessports.files.wordpress.com/2009/10/picture-4.png?w=660
Carmeloman
több mint 8 éve
Aminél nagyobb trollkodás már csak a PO-ba való bejutás lenne, na de Fisher se gondolhat mindenre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Viccen kívül, RG3 megszerzése pl már-már leírhatatlan trollkodás lenne.Most komolyan szinte minden QB needes csapat topicjába vkinek be kell nyögnie Manzikat nevét?Én se örülök neki. Főleg, hogy Tebow sokkal szerényebb. Én rá n
dande
Nagyobb esélyt látok, hogy ideigazolna.
süti
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Most komolyan szinte minden QB needes csapat topicjába vkinek be kell nyögnie Manzikat nevét?Én se örülök neki. Főleg, hogy Tebow sokkal szerényebb. Én rá nagyobb esélyt látok, hogy ideigazolna.
dande
több mint 8 éve
Pletykálnak, hogy ha elengedi a Broncos Peytont, szívesen leigazolnánk egy évre.. 😊Akkor 1 évig
Carmeloman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
JJ imádja, Janika is Dallasba akar menni, új qb is kell. Minimumért szerintem bepróbálják.Mégis miért?1 hétre rá már Dallasban leszOffDe azért fogadsz velem, hogy miután kivágja a Browns, szerződteti egy másik NFL-csapat?
Most komolyan szinte minden QB needes csapat topicjába vkinek be kell nyögnie Manzikat nevét?
Kész, neki lefőtt, vegyük tudomásul, kapott elég esélyt. Emberileg alkalmatlan rá hogy komoly élsportoló legyen sajnos.
Bocsánat csak már uncsi s idegesítő h majd mindenhol minden alap nélkül előjön. Csodálom h az Eagles topic eddig megúszta 😉 😊
Ahogy elismerem idegesítő volt hogy én meg mindenhol Kellyt védtem 😊
On
dande
Stez
Amadeus91
empty taxi
több mint 8 éve
Mégis miért?1 hétre rá már Dallasban leszOffDe azért fogadsz velem, hogy miután kivágja a Browns, szerződteti egy másik NFL-csapat?
Most komolyan szinte minden QB needes csapat topicjába vkinek be kell nyögnie Manzikat nevét?
Kész, neki lefőtt, vegyük tudomásul, kapott elég esélyt. Emberileg alkalmatlan rá hogy komoly élsportoló legyen sajnos.
Bocsánat csak már uncsi s idegesítő h majd mindenhol minden alap nélkül előjön. Csodálom h az Eagles topic eddig megúszta 😉 😊
On
dande
Stez
Amadeus91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
1 hétre rá már Dallasban leszOffDe azért fogadsz velem, hogy miután kivágja a Browns, szerződteti egy másik NFL-csapat?
On
dande
Stez
több mint 8 éve
Carmeloman
644
Pletykálnak, hogy ha elengedi a Broncos Peytont, szívesen leigazolnánk egy évre.. 😊
több mint 8 éve
OffDe azért fogadsz velem, hogy miután kivágja a Browns, szerződteti egy másik NFL-csapat?
On
dande