Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
kell egy ilyen pollóPO meg így sincs. Szép kilátások.
DiamondsHead44
több mint 8 éve
Stedman Bailey első interjúja azóta hogy fejbelőtték:www.wsvn.com/story/30980135/nfl-player-speaks-out-after-miami-gardens-shooting
több mint 8 éve
kell egy ilyen pollótwitter.com/noplanb_/status/688598033106362368
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Furcsa még ez az LA Rams.....LA-ben nagyon örülnek
Sajnálom a szurkolókat!Hogy fogadták?
ZoliZoltán
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Furcsa még ez az LA Rams.....Sajnálom a szurkolókat!Hogy fogadták?
Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 8 éve
a rams hivatalos honlapjának az új domain-je: therams.coma rams hivatalos twitterének a neve: @RamsNFL
STL Curtain
több mint 8 éve
Boras marad az OCtwitter.com/AllbrightNFL/status/688126551217418240?ref_src=twsrc^tfw
STL Curtain
több mint 8 éve
Azért annak örülök, hogy nem babrálnak bele.static.nfl.com/static/content/public/photo/2016/01/15/0ap3000000623182.jpg
Valószínűleg Boras marad az OC. Keenum a franchise QB-nk?
Szerkesztette: süti
több mint 8 éve
Ami még érdekel, és jó lenne infót kapni róla, az az egész költözés logisztikája. Mikor, hogyan? A staff illl. a játékosok hogyan állnak hozzá, kik mennek a stábból a csapattal, hogy szereznek kvázi egyszerre ennyi embernek (és családjuknak) lakást stb? Valahol azt olvastam, hogy március végéig marad a csapat a Rams Parkban, mert még nincs kijelölve L.A.-ben főhadiszállás sem.Még a szavazás napján olvastam egy cikket ahol megszólaltattak egy alkalmazottat:
Legalább Fishernek ebben procedúrában van némi tapasztalata.
dogbite
www.sportingnews.com/nfl-news/4691092-rams-move-to-los-angeles-final-season-in-st-louis-inglewood-employees-stan-kroenke
Meg a TST-n is volt egy cikk a költözésről:
www.turfshowtimes.com/2016/1/13/10761232/st-louis-rams-los-angeles-relocation-schedule-inglewood
több mint 8 éve
költözés: Kroenke kér az asszonytól pár tucat Wal-Mart kaminyont és átgurítják a cuccost a Wal-Mart LA-i logbázisára
STL Curtain
több mint 8 éve
Azért az elég egyedi eset, ott a lehető legrövidebb időn belül kellett kamionra rakni mindent, amit lehetett, a Rams esetében nem véletlenül szervezte le ugye már tavaly is részben LA-be Kroenke a nyári edzőtáborozást...Ami még érdekel, és jó lenne infót kapni róla, az az egész költözés logisztikája.Az ESPN valamelyik sorozatában bemutatták a Colts költözését.
dogbite
30 for 30 s01e02 The Band That Wouldn't Die.
süti
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
leszedték a bajnoki és a visszavonultatott számok zászlóit az Edben.twitter.com/RobertDEdwards/status/687773052092858369?ref_src=twsrc^tfw
Szerkesztette: DiamondsHead44
STL Curtain
több mint 8 éve
Los Angeles Rams - kicsit még ízlelgetni kell 😊Mindazok mellet amiről itt már szó volt, számomra nagyon érdekes látni, olvasni, és részben megtapasztalni ennek a történetnek az érzelmi oldalát - pl. ahogy a két város szurkolói megélik, kezelik az új helyzetet. Egyrészt a st. lousi-i fanok nagy részének tapintható elkeseredettsége, amikor leírják, hogy mennyire szerves része volt az életüknek a csapat, vasárnapi rituálé, a meccsek, az edzőtáborok stb. - ami egyik percről a másikra nincs, és ahogy elköszönnek a fórumtársaktól... Míg ezzel szemben L.A.-ben új Rams honlapok/fórumok nyílnak, ahol kezdik megtalálni egymást a régi/új fanok. És ezzel együtt nekem is át kell állnom: lassan más/új forumokat keresel és nézel, más újságírókat fogsz majd követni a twitteren stb. Érdekes na.. 😊
Ami még érdekel, és jó lenne infót kapni róla, az az egész költözés logisztikája. Mikor, hogyan? A staff illl. a játékosok hogyan állnak hozzá, kik mennek a stábból a csapattal, hogy szereznek kvázi egyszerre ennyi embernek (és családjuknak) lakást stb? Valahol azt olvastam, hogy március végéig marad a csapat a Rams Parkban, mert még nincs kijelölve L.A.-ben főhadiszállás sem.
Legalább Fishernek ebben procedúrában van némi tapasztalata.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Ugyanakkor simán el tudom képzelni, hogy ha St. Louis korábban kapcsol, és kétszer ekkora erőfeszítést tett volna meg az új stadionért, és még több pénzt szánt volna rá, lehet az is kevés lett volna ennek a kapzsi fasznak.PizsamaÍgyígyígy
Kroenke költözni akart, az NFL meg csapato(ka)t LA-be, osztjónapot. St. Louis a feje tetejére is állhatott volna. Csak meg kellett ideologizálni a költözést, ezért kellett a market-szőnyegbombázás: St. Louis szar hely, ott nincs jövő, nincs támogatás blablabla. Pont erről is szólt anno az a röhejes 700 milliós renovációs dolog.
NFL franchiset bukni hatalmas (presztízs)veszteség egy városnak, de egy Kroenke-típusú tulajt, nos, good riddance.
több mint 8 éve
Puskás RaidersFelcsút Raiders?Döbbenet mi?!Állítólag nyilatkozott is a polgármester, hogy nem fogják kezük-lábuk törni, hogy odacsábítsanak egy csapatot. Épülhet helyette kórház, iskola, stb. Kroenke meg bassza el a saját pénzét!Stadion helyett kórház meg iskola? Ezt nem értem. :/
Pizsama
süti
Amadeus91
Pizsama
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Felcsút Raiders?Döbbenet mi?!Állítólag nyilatkozott is a polgármester, hogy nem fogják kezük-lábuk törni, hogy odacsábítsanak egy csapatot. Épülhet helyette kórház, iskola, stb. Kroenke meg bassza el a saját pénzét!Stadion helyett kórház meg iskola? Ezt nem értem. :/
Pizsama
süti
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Döbbenet mi?!Állítólag nyilatkozott is a polgármester, hogy nem fogják kezük-lábuk törni, hogy odacsábítsanak egy csapatot. Épülhet helyette kórház, iskola, stb. Kroenke meg bassza el a saját pénzét!Stadion helyett kórház meg iskola? Ezt nem értem. :/
Pizsama
süti
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Állítólag nyilatkozott is a polgármester, hogy nem fogják kezük-lábuk törni, hogy odacsábítsanak egy csapatot. Épülhet helyette kórház, iskola, stb. Kroenke meg bassza el a saját pénzét!Stadion helyett kórház meg iskola? Ezt nem értem. :/
Pizsama
több mint 8 éve
Azért azt a folyóparti tervet sajnálom, hogy nem lesz belőle semmi.Állítólag nyilatkozott is a polgármester, hogy nem fogják kezük-lábuk törni, hogy odacsábítsanak egy csapatot. Épülhet helyette kórház, iskola, stb. Kroenke meg bassza el a saját pénzét!
Egyébként St. Louis a Cardinalsnak nem oly régen (talán 2 éve) épített egy új Busch stadiont. Gondolom ez is közrejátszott abban, hogy nem igyekeztek a Ramsnek is építeni egyet.
Al
Mondom, bennem egy ilyen keserédes érzés kavarog, mert örültem volna, ha megoldják, hogy maradjon a csapat, de ha a tulaj felgyújtja maga mögött a hidakat, és elmérgesedik a viszony, az már a csapatnak sem használ. És én elsősorban a csapatnak drukkolok. Nem a tulajnak, nem a városnak, nem a többi drukkernek.
több mint 8 éve
Al
595
Természetesen ez csak vicc volt, s annak is rossz :]Egyébként nem értem mik ezek a minimális törekvések, hogy "csak" 3 csapat menjen Los Angelesbe. Miért nem az összes. Ha Green Bayben a város megtölti a stadiont, akkor nem igaz, hogy nincs 16 stadionnyi ember Los Angelesben.hú ez nagyon rossz hasonlat, kb mintha azt várnád hogy ha Diósgyőrben 5 ezres az átlag nézőszám akkor az MTK-nál miért nem 12 ezer...
Al
davemayer
több mint 8 éve
Al
595
Azért azt a folyóparti tervet sajnálom, hogy nem lesz belőle semmi. Egyébként St. Louis a Cardinalsnak nem oly régen (talán 2 éve) épített egy új Busch stadiont. Gondolom ez is közrejátszott abban, hogy nem igyekeztek a Ramsnek is építeni egyet.
több mint 8 éve
St. Louisnak 20 éven belül 2 stadiont kellett volna építeni, szerinte.Szóval azért Kroenke még mindig elmegy a sunyiba. Nem tudom melyik csapatnak épült 20 évente új stadion.Ha az EJD-s szerződésben benne volt hogy top tier-nek kell lennie, akkor a CVC-nek korábban mindent el kellett volna követnie, pl. folyamatos fejlesztéssekkel, hogy ne "avuljon el" az EJD.
Al
Pl. 5 évente (2000, 2005, 2010, 2015) rákölthettek volna százmillát, hogy szinten tartsák. Valószínűleg még úgyis nyereséges lett volna üzemeltetni, és Kroenke se tudott volna reklamálni a színvonal miatt.
Amúgy szerintem nem véletlen, hogy Kroenke is inkább a saját pénzét öli most egy új stadionba. Ha jól csinálják, akkor iszonyat pénz van egy ilyen stadion üzemeltetésben.
Nem Kroenke-t akarom védeni, félre ne érts, de azért a CVC-nek és a városvezetésnek is lehetett volna több esze, hogy ha benne volt abban a rohadt szerződésben ez a kitétel, akkor nem engedik odáig fajulni a dolgot, hogy a számító pöcs franchise tulajdonos pattogni kezdjen miatt!
Én amúgy nem féltem St. Louis városát, ott a Cards, ott a Blues. Meglesznek ők NFL csapat nélkül. Egyedül a szurkolókat sajnálom.
Szerkesztette: Pizsama
több mint 8 éve
Egyébként nem értem mik ezek a minimális törekvések, hogy "csak" 3 csapat menjen Los Angelesbe. Miért nem az összes. Ha Green Bayben a város megtölti a stadiont, akkor nem igaz, hogy nincs 16 stadionnyi ember Los Angelesben.hú ez nagyon rossz hasonlat, kb mintha azt várnád hogy ha Diósgyőrben 5 ezres az átlag nézőszám akkor az MTK-nál miért nem 12 ezer...
Al
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Al
595
Egyébként nem értem mik ezek a minimális törekvések, hogy "csak" 3 csapat menjen Los Angelesbe. Miért nem az összes. Ha Green Bayben a város megtölti a stadiont, akkor nem igaz, hogy nincs 16 stadionnyi ember Los Angelesben. Kevesebb lenne az utazási költség a csapatoknak. A tulajok is összejárhatnának, amúgy is nagyon jóban vannak (ahogy a szavazást elnéztem).
Szerkesztette: Al