Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Melyiket akarjátok?Én a lezárásra szavazok! Szimbolikus lenne. Meg megmaradna mementónak itt a topik.
Folytatódjon ez a topik átnevezve vagy lezárjuk és nyissunk újat LA Rams néven?
Höri
De szerintem inkább majd csak a szezon végén zárjátok/nyissatok újat!
Szerkesztette: Pizsama
több mint 8 éve
csak hozzátok a régi kék-sárga cumótén a kék-fehéret preferálnám. az jobban illene a DL-hez is.
petey
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Melyiket akarjátok?folytassuk, ez úgyis kompatibilis a rendszerrel
Folytatódjon ez a topik átnevezve vagy lezárjuk és nyissunk újat LA Rams néven?
Höri
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 8 éve
Legalább frencsájz kjúbít már nem kell tovább keresni.twitter.com/MattLeinartQB/status/687101570865999872
Rájöttem, hogy kell tweetet beágyazni. ^^
Szerkesztette: süti
több mint 8 éve
Melyiket akarjátok?Folytatódjon ez a topik átnevezve vagy lezárjuk és nyissunk újat LA Rams néven?
több mint 8 éve
DIVATFANOK! Baszd meg jönnek majd a divatfanok! Meg bandwagon.
több mint 8 éve
Úgy is sz*r a Lakers...
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Business as usual.ez színtiszta üzlet.Az meg jó pénz Goodelnek is, az meg levan szarva, hogy a sporik úgy vezetik a meccset ahogy akarják.
azzal, hogy LA-be viszi a csapatot, annak üzleti értéke X%-kal helyből nőni fog.
+ az új intézménybe egy csomó rendezvény menni fog, tuti megkapja a 2019-es SB-t, biztos lesz ott Combine, Pro Bowl, meg egyebek. ezekkel együtt Kroenke minimum 50%-os hasznonnal túl tud adni a franchise-on és mári ugrott pár helyet a Forbes listán. őt más nem nagyon érdekli. max. hogy utána megvehesse a Broncos-t.
DiamondsHead44
Stadion építésében meg érdekeltsége van Jerry Jonesnak, aki azért lobbizott annyira mellettünk.
Gusztustalan.
süti
mondjuk az árulkodó volt, hogy Kroneke gyakorlatilag már tavaly megkezdte a bontást a Hollywood Park-ban, tudta ő jól, hogy lefocizta a dolgot alaposan. nem véletlenül merte tegnap a tulajtársak előtt nyíltan kimondani, hogy perre megy ha a Carson-projektet szavazzák meg. a poén az benne, hogy az LA Commitee-nek nem súgtak, ők meg a Carson-projektet javasolták indításnak. aztán jöttek a kiscsoportos megbeszélések és egyszer csak 29 tulaj mégis azt gondolta, hogy Inglewood a legfaszább hely egész nagy LA-ben. ez van.
innentől üzletileg is muszáj, hogy legyen PO, sajnos ezért még kevésbé leszünk szeretve az ellenfél szurkerek által.
STL Curtain
több mint 8 éve
ez színtiszta üzlet.Az meg jó pénz Goodelnek is, az meg levan szarva, hogy a sporik úgy vezetik a meccset ahogy akarják.
azzal, hogy LA-be viszi a csapatot, annak üzleti értéke X%-kal helyből nőni fog.
+ az új intézménybe egy csomó rendezvény menni fog, tuti megkapja a 2019-es SB-t, biztos lesz ott Combine, Pro Bowl, meg egyebek. ezekkel együtt Kroenke minimum 50%-os hasznonnal túl tud adni a franchise-on és mári ugrott pár helyet a Forbes listán. őt más nem nagyon érdekli. max. hogy utána megvehesse a Broncos-t.
DiamondsHead44
Stadion építésében meg érdekeltsége van Jerry Jonesnak, aki azért lobbizott annyira mellettünk.
Gusztustalan.
több mint 8 éve
Nem értem én ezt a költözés dolgot.ez színtiszta üzlet.
agent T
STL Curtain
több mint 8 éve
Nem értem én ezt a költözés dolgot.Egyetértek veled. Kroenke hozzáállására leszek majd kíváncsi, hogy akkor végre most már fogja érdekelni a csapata, vagy még jobban szarik bele az egészbe, mert a lóvé úgyis dőlni fog. Lesz majd még valami új fos logónk meg mezünk, jöjjön abból is a pénz.
agent T
Én St. Louisként szerettem meg a csapatot és a város is a szívemhez nőtt, sajnálom, hogy elmegy innen a csapat, főleg azok után, hogy megpróbáltak mindent, és 10 éven át tartó szopás után is még kijártak 50+ ezren is a mérkőzésekre.
Másik oldalról meg LA-ben van sok régi fan aki meg visszavárja a csapatot. Mi voltunk ott legtovább, a raiders szurkolókat jobban sajnáltam volna ha elveszik tőlük a csapatot.
Viszont nekem LA annyira gusztustalan egy környezet, hogy már attól herótom van. Ráadásul szerintem az az inglewoodi stadion is szarul néz ki. Igen furcsa lesz megszokni. Főleg ha jön a szopóroller meg egy 2-14-es szezon.
Mindegy ez van, ilyen a politika. Lásd Felcsút.
több mint 8 éve
Nem értem én ezt a költözés dolgot. Hangsúlyozom, hogy szó szerint ugyanezt írnám, ha a Skins költözne, szóval nem kötekszem, csak nem értem a dolgot.
LA-ben ott van két-két csapattal az MLB, az NBA, az NHL (meg 2017-től az mls), ott van a college football. Jól el van látva a város sporttal. Ráadásul volt már a Ramstől a Chargersig megannyi sikertelen NFL próbálkozás korábban.
Most mit gondolnak Godellék, odaköltözik a Rams, oszt elájulnak tőle az emberek? Odaköltözik a csapat, produkál a következő szezonban mondjuk egy 8-8-at.. és? Ha már mindenáron akarnak egy LA franchise-t, akkor miért nem cuccoltatnak át valami olyat, ami tényleg nagyot szól? Jó, nem azt mondom, hogy Los Angeles Patriots, mert hülyén mutatnának az elöltöltős puskás hadfiak a pálmafák alatt. De valami.. vagy így mire alapozzák, hogy sikerül az, ami eddig sose, és meggyökeredzik a városban a liga? Így majd felépül a stadion 2019-re, és lehet addigra kiderül, hogy megint és még mindig nem megy a dolog. Akkor?
Biztos volt valami közvéleménykutatás, hogy most már oda meg vissza vannak angyalváros lakói a profi footballért, nem tudom.
Még egyszer, ez nem rosszmájúság, sok sikert kívánok (adott esetben a Chargersnek is), csak nem értem.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 8 éve
hibás a topic neve 😊Próbáltam átírni, de ehhez csak Bálintnak van jogosultsága.
braxa88
Btw amíg véget nem ér a ligaév addig jó 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
hibás a topic neve 😊
több mint 8 éve
Akkor LA Rams.... fura még ezt így kimondani 😊
több mint 8 éve
Most hogy költöztök akkor divizióváltás is lesz?Az csak akkor lett volna ha a két AFC-s csapat megy LA-be. Azzal magyarázták hogy a Fox és a CBS is részesedhessen a reklámbevételekből!
Coolearie
több mint 8 éve
Most hogy költöztök akkor divizióváltás is lesz?
több mint 8 éve
FBKrisz
643
Hat akkor L.A ...nem lehetnek.vidamak.lajosban.Reszemrol mindegy. 😊
'I BELIEVE'
több mint 8 éve
Igazából amikor Stan megvette azt a darab földet Inglewood-ban már baszhatta St. Louis a csapatát. Ha előbb mozdul meg a város talán maradásra tudták volna bírni ezt a számító barmot.Én amúgy innen Magyarországról leszarom hol játszik a csapat, de azért kurvára sajnálom a st. louis-i drukkereket!
több mint 8 éve
na akkor tanuljuk meg a régi indulót!www.youtube.com/watch?v=QxkKlzInR4Y
STL Curtain
több mint 8 éve
images.scribblelive.com/2016/1/13/92212e1c-170a-4b97-8df1-1f79d490a8cc.jpg
STL Curtain