Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 8 éve
Carmeloman
644
A pletykák szerint közülük szeretnénk megszerezni párat: Griffin III; Jerrell Freeman;Schwartz,Brandon Tate.újraigazolni: Jenkins,Barron, Fairley,McLeod,Keenum,Barnes,Zuerlein.
több mint 8 éve
Carmeloman
644
twitter.com/caplannfl/status/700768052795809792kettő érthető, Laut sajnálom 😕
xrace77
több mint 8 éve
Az igen. A magam részéről örülök, még akkor is ha JL és Long baromi szerethető arcok voltak. De a teljesítményük köszönő viszonyban sem volt a pénzükkel. Kell a lóvé, JJ-t, TruJo-t itt kell tartani.McLeodot se ártana. Viszlát 24 milla...
dogbite
Cutokat meg gyakorlatilag szezon elejétől lehetett tudni.
több mint 8 éve
twitter.com/caplannfl/status/700768052795809792Az igen. A magam részéről örülök, még akkor is ha JL és Long baromi szerethető arcok voltak. De a teljesítményük köszönő viszonyban sem volt a pénzükkel. Kell a lóvé, JJ-t, TruJo-t itt kell tartani.
xrace77
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
elsőre meglepő, de okos húzások
több mint 8 éve
Ogletree megy középre valószínűleg. Helyes.
több mint 8 éve
24,375 millió dollár hely a sapka alatt (4,7 millió dead money)
több mint 8 éve
Carmeloman
644
több mint 8 éve
Marc Barronnal szerintetek mi lesz? Marad? Megy? Ha marad, marad LB poszton?GM-kedünk, GM-kedünk?
peterk2005
Ha marad tuti LB, de Ogletree visszatérése lehet bekavar neki. Sok jó játékosunknak kéne milliós szerződést az orra elé rakni, nem tudom mi lehet most a koncepció.
több mint 8 éve
Marc Barronnal szerintetek mi lesz? Marad? Megy? Ha marad, marad LB poszton?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
R.I.P. Diamondshead44!
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nagyon sajnálom! Nyugodjék Békében!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Részvétem a családnak!!!
több mint 8 éve
Nünüke
558
Őszinte részvétem.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
RIP Diamondshead44!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Carmeloman
644
According to Adam Schefter the Eagles could be interested in bringing back Nick Foles. Their new head coach who drafted Foles is interested. What do you guys think the Rams should try to get back for Nick Foles? I'd personally be fine with just dumping his salary.
több mint 8 éve
Nyugodjon Békében!
több mint 8 éve
Kevin Greene és Orlando Pace is beválasztásra került a Hall of Famebe.Nyugodj Békében Diamondshead44! 😕
több mint 8 éve
Al
595
Nyugodj békében Diamondshead44, nagyon fogsz hiányozni. A hozzászólásaid pedig pótolhatatlanok lesznek.RIP!
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Todd Gurley named Offensive Rookie of the Year! !! Szerintem ez így rendben is van!