Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.
Carmeloman
de kurva szánalmas 😃

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Carmeloman Los Angeles Rams 644
Former Rams QB Sam Bradford has signed a 2yr/$36M deal with $26M of it guaranteed with the Philadelphia Eagles.
több mint 8 éve
dogbite Los Angeles Rams 925 — What's Next?
#Rams are placing non-exclusive franchise tag on CB Trumaine Johnson, per source. His one-year franchise price is $13,952,000.

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
JJ egy 5 éves 45 misis szerződést utasított vissza, amivel a 12. legjobban fizetett CB lett volna.
Valószínűleg megy a piacra, mert Johnson 14 misije mellé nem fogunk még 10-et adni a másik oldalra is.
süti
Ez volt JJ válasza az ajánlatra...

"@JjenkzLockdown: Total disrespect when u held down one side all 4 years and force the ball the other way.. #ThanksButNoThanks"

több mint 8 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
Kroenke kész hosszabbítani Fisherrel..
Carmeloman
Mert "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve"
dogbite
"Azon vagyok, hogy lassak a fejlodest, kemenyen dolgozunk a kovetkezo heten"

'I BELIEVE'
több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
nem ártana legalább Johnsonnal megegyezni,mert én még 14 Miot is soknak tartom.
Ramsfan
Azert kellett volna JJre rakni a taget Johnson meg szerintem aláírt volna amugy is, kevesbe macerás, meg sérülés nelkul nem tud le egy szezont.

Jézus fasza
silent7939
Reméltem hogy nem nekem kell beirnom.
több mint 8 éve
Carmeloman
Mert "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve"

több mint 8 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Carmeloman
Jézus fasza
több mint 8 éve
Nünüke Los Angeles Rams 558
Ahogy én olvastam JJ-vel pont az a probléma, hogy irreálisan sok pénz akar. Lehet, hogy elengedjük és hagyni fogjuk, hogy megméresse magát a piacon. Van még kire nézni: Barron, Mcleod, Fairley, Hayes
dogbite
JJ mennyit kér?
Amadeus91
Mint Darrelle Ravis..
dogbite
annyit biztos nem fog senki neki adni

http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
Nünüke Los Angeles Rams 558
JJ egy 5 éves 45 misis szerződést utasított vissza, amivel a 12. legjobban fizetett CB lett volna.
Valószínűleg megy a piacra, mert Johnson 14 misije mellé nem fogunk még 10-et adni a másik oldalra is.
süti
nem ártana legalább Johnsonnal megegyezni,mert én még 14 Miot is soknak tartom.

http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Szép éjszakánk lesz. 😊

twitter.com/nfldraftscout/status/703989007424888832?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ahogy én olvastam JJ-vel pont az a probléma, hogy irreálisan sok pénz akar. Lehet, hogy elengedjük és hagyni fogjuk, hogy megméresse magát a piacon. Van még kire nézni: Barron, Mcleod, Fairley, Hayes
dogbite
JJ mennyit kér?
Amadeus91
Mint Darrelle Ravis..

több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
dogbite
JJ mennyit kér?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
no, Trumain Johnson kapja a franchise taget nem JJ. Ezen én picit meglepődtem, de lehet JJ-vel már jobban áll a hosszútávú

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
FBKrisz Los Angeles Rams Penn State Nittany Lions 643
mindenkepp priority TruJo es JJ megtartasa...Lau es Long elkuldese ertheto, bar mindketten belementek volna a fizucsokkentesbe..
Johetne Reggie Ragland kozepre? 😊 Tudom Ogletree lesz mike, de nem lenne rossz egy klasszik MLB.
Kivancsi vagyok Lynch (a kevesbe raszta)mit fog produkalni a combine-on.
greg HArdy johetne Long helyere? 😊 Birjuk a problemas arcokat..

'I BELIEVE'
több mint 8 éve
 www.turfshowtimes.com/2016/2/25/11117416/los-angeles-rams-free-agency-les-snead-defensive-backs-priority-janoris-jenkins-trumaine-johnson
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
 www.turfshowtimes.com/2016/2/22/11092494/2016-nfl-free-agency-quarterbacks-los-angeles-rams-st-louis-sam-bradford

Ki a tököm szavaz Samura? 😀 LA-ben nem követték az előző szezonokat?
süti
203 ember. Ők gondolom Philly drukkerek 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
 www.turfshowtimes.com/2016/2/22/11092494/2016-nfl-free-agency-quarterbacks-los-angeles-rams-st-louis-sam-bradford

Ki a tököm szavaz Samura? 😀 LA-ben nem követték az előző szezonokat?
több mint 8 éve
Egyébként Long pár hete mondta, hogy bőven hajlandó lenne belemenni a szerződésének átstrukturálásába, mert ő is tudja, hogy messze nem nyújtott olyan teljesítményt (már csak a sérülései miatt is), ami összhangban lenne a pénzével. Úgy látszik ez is kevés volt.
dogbite
Lau is kiakadt hasonló okokból, ráadásul ő még az LA-s arculatunkért is munkálkodott. Vagy csak felkérték rá. Nem baj, úgy is mindenki ide akar szerződni, megtehetjük, hogy szarunk a régi alappillérekre.
több mint 8 éve
Nick Wagoner :
Have mentioned this a few times this offseason but Rams hope is to move Alec Ogletree to MLB and re-sign Mark Barron to play WIL.

több mint 8 éve
Még egy adalék a pénz mellett:

Cut by #Rams today:
Cook: 0 TDs last 19 games
Long: 3 sacks last 16 games
Laurinatis: Graded 93rd of 94 ILBs in '15 by PFF

— Evan Silva (@evansilva) 2016. február 19.

több mint 8 éve
Egyébként Long pár hete mondta, hogy bőven hajlandó lenne belemenni a szerződésének átstrukturálásába, mert ő is tudja, hogy messze nem nyújtott olyan teljesítményt (már csak a sérülései miatt is), ami összhangban lenne a pénzével. Úgy látszik ez is kevés volt.