Los Angeles Rams

26 feliratkozó

több mint 15 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 650
Acho 4-3ban DE lenne nem?Bazzani
Hornsnál az volt.
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Acho 4-3ban DE lenne nem?

több mint 15 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mondjuk Longtól nem sajnálom az emelést. Idén már a statokat is hozta, remélem következő szezonban még jobb lesz. Mire nem képes ha vissza rakják az embert eredeti posztjára...

Nehogy megdögöljön a topic, itt a csodálatos mock draftom:
1/14 Aldon Smith, DE
2/15 Marcus Cannon, OG
3/14 Sam Acho, OLB
4/15 Kendall Hunter, RB
5/14 Jaiquawn Jarrett, FS
6/15 Rob Housler, TE
7/14 Cedric Thornton, DT

Mivel nincsen Jones, így maradtam Smithnél, Hall öreg, kell a pass rush, hazai gyerek.
Cannon - előtt kihúzták a kiszemeltjeimet, így sikerült Wisniewski és Ijalana helyett őt behúzni zavaromba. Mindenesetre nagy és játszott LG-ot és RG-ot is, de mivel sokat hízik RT-nek szánják. Viszont Golberghez hasonló és ő is G-ként játszik.
Acho - előtt is elfogytak az embereim, így sikerült egy 3-4 OLB-t húzni... Mondjuk Orakpo is így kezdte, Achonak meg lesz egy egész szezonja, hogy leadjon pár kilót. 😛 Gyors és robbanékony OLB-re pedig nagy szükségünk lenne.
Hunter - jól kiegészítené SJ-t. Kisebb, alacsonysúlypontú futó.
Jarrett - igaz nem a legjobb seafty, de elvileg SS-nek is jó lehet, nálunk meg mind a két seaftyből hiány van.
Housler - mert egy magas célpont Bradfordnak, emellett blokkolni is jól tud. Hooma mögött meg nincs senki. Fells és Bajema rengeteg landát elejtettek és Fells lehet nem is marad Szent Lajosban.
Thornton - szerintem nagy sleeper, középső körökben szerintem el is viszik, így utolsó körbe bőven jó, pláne, hogy Ryan lehet abba is hagyja a focit, mert nem tudnak mit kezdeni a migrénjével.

Ha utólag nevekre nem is őket húznám, de a posztokban most is megegyezne a mockom. Első körökben pass rush kell és OG. Utána valami fasza elkapásban is jó RB.
Mivel WR és DB-ből rengeteg igéretes fiatallal rendelkezünk, ezt a két posztot kéne inkább FA-ról megoldani.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Long mostantól nem 72-es, hanem 91-esben fog játszani, amit NCAA-ben is viselt.
Csak, hogy legyen valami már OS alatt 😀deny79
az hagyján, de micsoda fizetésemelést kapott.

2011: $1 835 000 -> $11 335 000
2012: $2 560 000 -> $12 060 000

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Long mostantól nem 72-es, hanem 91-esben fog játszani, amit NCAA-ben is viselt.
Csak, hogy legyen valami már OS alatt 😀
több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
nálatok 32-t szintén 5 évre

több mint 15 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 609
Atogwe a Redskins-é, 5 évre 26 milkó. Ennyit nálunk is kapott, nem?
több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Nyugi, nem sok WR needes csapat van a Rams előtt, max a Brownsnál gondolom, hogy behúzhatja (bár ott nagyobb gond a Dline).tenorx
SkinsHöri
Ott nem várok értelmes húzást. Jelenleg Ingram oda a favoritom a holnapi Portis cut után, bár Shannynél sose lehessen tudni.tenorx
Shanny kb. életébe nem húzott 1. körbe RB-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Ez azért van, mert múlt évben sikerült kiválasztani az évtized legjobb játékosát :cool:tenorx
Ideje is volt ennyi TOP 3-ban való draft után... 😀 Jó lett volna tudni, hogy egy egészséges Averyvel és Claytonnal mire mentünk volna. :/
több mint 15 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
Smith se lenne rossz, de én akkor is egy DTt hoznék. Nagyon jó az idei class, és egyébként is need.tenorx
Én pont azért mert jó hagynám meg későbbre. 😊 Bár ha Paea jönne én lennék a legboldogabb. 😊
Viszont akkor már hasznosabb lenne JJ. Watt vagy Ayers.
Furcsa ez rams fanként, hogy nem az egész draft legjobb játékosát kell kiválasztanunk... 😀süti
Ez azért van, mert múlt évben sikerült kiválasztani az évtized legjobb játékosát :cool:
több mint 15 éve
Smith se lenne rossz, de én akkor is egy DTt hoznék. Nagyon jó az idei class, és egyébként is need.tenorx
Én pont azért mert jó hagynám meg későbbre. 😊 Bár ha Paea jönne én lennék a legboldogabb. 😊
Viszont akkor már hasznosabb lenne JJ. Watt vagy Ayers.
Furcsa ez rams fanként, hogy nem az egész draft legjobb játékosát kell kiválasztanunk... 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
Smith se lenne rossz, de én akkor is egy DTt hoznék. Nagyon jó az idei class, és egyébként is need.
több mint 15 éve
Az a baj, hogy az első körben nem nagyon van ilyen 😕 Szerintem ami még első körben játszhatna az a CB vagy DT.tenorx
Ez a baj. Ha Atogwe megy akkor szerintem a Seafty és az OLB lenne a legnagyobb need, de 14. hely környékén nem nagyon vannak vállalható játékosok. Mondjuk egy letrade-nek örülnék, úgyis nyígok minden évben érte, most meg is oldható lenne és mi húzhatnánk fasza seaftyt és olb-t is.
Így 14. helyen meg ha nem Jones, akkor talán a hazai játékos Aldon Smith se lenne rossz.
több mint 15 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
Ezek után én se bánnám ha annak ellenére, hogy tele vagyunk WR-ekker Jonest húznánk. Bár továbbra is jobban örülnék valami durva védőjátékosnak OLB poszton.süti
Az a baj, hogy az első körben nem nagyon van ilyen 😕 Szerintem ami még első körben játszhatna az a CB vagy DT.
több mint 15 éve
Ezek után én se bánnám ha annak ellenére, hogy tele vagyunk WR-ekker Jonest húznánk. Bár továbbra is jobban örülnék valami durva védőjátékosnak OLB poszton.
több mint 15 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
Jones mai combine-ja utan kotve hiszem hogy benn marad a 14. pickig 😕Pók
Nyugi, nem sok WR needes csapat van a Rams előtt, max a Brownsnál gondolom, hogy behúzhatja (bár ott nagyobb gond a Dline).tenorx
SkinsHöri
Ott nem várok értelmes húzást. Jelenleg Ingram oda a favoritom a holnapi Portis cut után, bár Shannynél sose lehessen tudni.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Skins

több mint 15 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
Nyugi, nem sok WR needes csapat van a Rams előtt, max a Brownsnál gondolom, hogy behúzhatja (bár ott nagyobb gond a Dline).
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jones mai combine-ja utan kotve hiszem hogy benn marad a 14. pickig 😕
több mint 15 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
egy kis bulvár, szomorú aktualitással: Steven Jackson 2 nappal a földrengés előtt hagyta el Christchurch-öt

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 15 éve
A 2-3. körben nagyon jó kis safetyk lesznek bent.
Pl.: 2. kör: Raheem Moore, Ahmad Black
3. kör: Deunta Williams, Deandre McDanieltenorx
Williamsnek örülnék, de szívesebben láttam volna Sasht Atogwe mellett...
Most ez nagyon el lett baszva, mert régóta megy a huzavona és ha jól tudom a vezetőség nem akarta megadni azt a pénzt, ami a teljesítménye után jogosan járna. (Viszonyítva a többi seafty fizetéséhez).
Másik meg, hogy Greco ennyire esélytelen guardként... :/
több mint 15 éve
tenorx 14 179 — fő libsi
A 2-3. körben nagyon jó kis safetyk lesznek bent.
Pl.: 2. kör: Raheem Moore, Ahmad Black
3. kör: Deunta Williams, Deandre McDaniel
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Atogwe szerintem lelép, és kb annyit fog kapni mint tavaly Rolle (ha nem tobbet)
Butler jatszott Giantsben FS-t de szerintem oda mar nem jó, mindenesetre én szívesebben latnam őt mint Dahl-t SS-nek, benne nagyobb a big play potenciál (igaz mindkét jó és rossz oldalra is, lasd. pick-safety😀)
több mint 15 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
egy kis influenza és lemaradok fontos dolgokról
engem nem lepett meg Atogwe elengedése. várható volt, hogy ennyi pénzt (11,5 millió dollár) nem fognak adni neki.
a safety pick előrelépett a várható igazolások terén.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 15 éve
" I hear that Sam Bradford and new Rams offensive coordinator Josh McDaniels had great conversations last week discussing the new offense."

Atogwe pedig Washingtonba látogatott. Haslett-tel itt is jól megértették egymást.