Miami Dolphins
After sustaining a head injury in yesterday’s game, Grant DuBose remained at a local Houston hospital for evaluation overnight. He has movement in all extremities and initial tests have revealed positive results. He remains under the care of doctors for continued observation.
‘87-ben 😊idegállapotban?Igaz, elnezest a koltoi tulzasert, valoban nagy kulonbseg 😀4 INTcsak 3
De legalabb nem idegeskedunk megint a PO miatt…
Fck
Paradoxon_MIA
meg 1 fumble
😀
Kúrfürst briareos
Turnoverre gondoltam,, csak idegallapotba’ voltam es ez lett 😊
Paradoxon_MIA
a miami miatt?
hát most kezdted?
Kúrfürst briareos
De ez az alapvetoen hozhato meccs ebalfszkodasa az atlagon boven tulment - vagy csak erzekenyebb vagyok az unnepi ahitat kozeledte miatt, magam semmi tudom
Believe In Your 'Fins!
nézzük a jó oldalát, vége remélhetőleg a PO álmoknak, nem fog hiányozni h valaki skullfuckoljon minket wild card körbenS annal nagyobb az esély egy re-build-re (már nem szamolom hanyadik).
Elég erős kritika a jelenlegi felállás ellen, kiváltképp GM-ra mutatva.
“The Dolphins drafted 32 players during the first five years of the rebuild (2019 through 2023). Just seven of the 32 were in uniform on Sunday. None of them made any kind of tangible difference in a 20-12 loss at Houston, Miami’s latest no-show against a good team.”
- www.miamiherald.com/sports/spt-columns-blogs/barry-jackson/article295865534.html -
NEW: While Texans draft picks thrived, none of 32 players - not a single one of them - in the 1st 5 years of drafts since this rebuild began did anything significant for Dolphins Sunday. 25 didn't playhttps://t.co/EsExkCbozk
— Barry Jackson (@flasportsbuzz) December 15, 2024
It's time to call this rebuild what it is: A failure.
Szerkesztette: Ventura
egyelőre ez jó hír
Szegény DuBose-nak remélem nincs komoly baja.nem találtam semmit azon túl h korházban van, fingers crossed
iktriad
idegállapotban?Igaz, elnezest a koltoi tulzasert, valoban nagy kulonbseg 😀4 INTcsak 3
Fck
Paradoxon_MIA
meg 1 fumble
😀
Kúrfürst briareos
Paradoxon_MIA
a miami miatt?
hát most kezdted?
Igaz, elnezest a koltoi tulzasert, valoban nagy kulonbseg 😀4 INTcsak 3
Fck
Paradoxon_MIA
meg 1 fumble
😀
Kúrfürst briareos
Believe In Your 'Fins!
4 INTcsak 3
Fck
Paradoxon_MIA
meg 1 fumble
😀
Fck
Believe In Your 'Fins!
csodálom h eddig vártunk skylarral
Van ebben valami: iden 119 snap, 18 target, 9 elkapas, 55 yard.Többet.....Dolphins, WR Odell Beckham Jr. mutually agree to part ways. (via @tompelissero)El is lehet adni a bekem mezeket. ☹️
KeyG
(Ugyanennyit egy practice szkvad jatekos is hozzatesz.)
Ventura
DM13
Többet.....Dolphins, WR Odell Beckham Jr. mutually agree to part ways. (via @tompelissero)El is lehet adni a bekem mezeket. ☹️
KeyG
Ventura
Dolphins, WR Odell Beckham Jr. mutually agree to part ways. (via @tompelissero)El is lehet adni a bekem mezeket. ☹️
KeyG
Szerkesztette: Ventura
Dolphins, WR Odell Beckham Jr. mutually agree to part ways. (via @tompelissero)kár érte kiváló ügynök volt
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Tua Tagovailoa is 12-0 in games started against the New England Patriots and New York Jets
— Joe Schad (@schadjoe) December 9, 2024
Tua Tagovailoa has completed 70 percent or better in last 7 games
— Joe Schad (@schadjoe) December 9, 2024
Only one player has ever had 8 consecutive games in a season with 70 percent or better
Joe Montana
Faszért csinált Tua 20 missed tacklet 😀McDaniel a Tua projektbe fog belebukni ha nem engedi el a kezétigen, faszért ejtette el tua a puntot meg engedett 100 yard feletti futást
FloresR
Kúrfürst briareos
McDaniel a Tua projektbe fog belebukni ha nem engedi el a kezétigen, faszért ejtette el tua a puntot meg engedett 100 yard feletti futást
FloresR
Narrator morgan freeman hangjan:csak igy továbbIn terms of yards per game through first 12 weeks, Anthony Weaver’s unit is 2nd-best Dolphins defense of last 20 years
— Joe Schad (@schadjoe) November 27, 2024
Ventura
Kúrfürst briareos
“- am nem ment igy tovább.”
csak igy továbbIn terms of yards per game through first 12 weeks, Anthony Weaver’s unit is 2nd-best Dolphins defense of last 20 years
— Joe Schad (@schadjoe) November 27, 2024
Ventura