Miami Dolphins
Gerald Alexander, wow. Emlékszem, mikor Dennis Northcuttért cserébe hozzánk került, mint 2. körös Lions bust. Nem volt az olyan régen.Engem az is érdekelne, hogy Kolosi Péter kit interjúztatna GM-nek... akárhova. Schrager faji alapon mondta Alexandert, Kolosi mondhatná, hogy egy derék meleg GM igazán jól érthet a fiatal sportolók atletikus képességeihez.
A name I’d be interested in if I were interviewing a ‘wide range’ of candidates— Dolphins secondary coach Gerald Alexander.
— Peter Schrager (@PSchrags) January 5, 2021
Coaches best DB unit in football. Former player. Was great at Cal. Players love.
Just throwing out a DIFFERENT name when this is the time for just that.
iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
A name I’d be interested in if I were interviewing a ‘wide range’ of candidates— Dolphins secondary coach Gerald Alexander.
— Peter Schrager (@PSchrags) January 5, 2021
Coaches best DB unit in football. Former player. Was great at Cal. Players love.
Just throwing out a DIFFERENT name when this is the time for just that.
Szerintetek ha Penei Sewellt huzzák, akkor ki kerülne ki a kezdő csapatból ki, Robert Hunt vagy Austin Jackson?, Sewell bal oldali Tackle vajon tudna a jobb oldalon is játszani?Siman tudna, szerintem Huntot betolnánk guardba
FloresR
www.nooooooooooooooo.com/noooooooooooooooooBazinga. Egy fake Schefter account tweetjet nezte be az ESPN 😀helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 4, 2021
empty taxi
briareos
Borbinho
briareos
noooooooooooooooooBazinga. Egy fake Schefter account tweetjet nezte be az ESPN 😀helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
empty taxi
briareos
Borbinho
Bazinga. Egy fake Schefter account tweetjet nezte be az ESPN 😀helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
empty taxi
briareos
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
helyesReport: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
empty taxi
Report: Chan Gailey out in Miami https://t.co/2VwEOlQgbC
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Maradhatunk karrasnál, de atlagos volt, azt meg egy jobb ujonc is hozzaKarrasra a 3M/év lehet kicsit kevés lesz sztem. Persze ha tényleg jön a 3. körben egy C pick akk nem is feltétlen kell emelni a tétet.aktuális szerződéséből indult ki sztem, de kérdés mennyire volt az proove and get paid szerződés
empty taxi
briareos
Karrasra a 3M/év lehet kicsit kevés lesz sztem. Persze ha tényleg jön a 3. körben egy C pick akk nem is feltétlen kell emelni a tétet.aktuális szerződéséből indult ki sztem, de kérdés mennyire volt az proove and get paid szerződés
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
igen Van Ginkel a LB sor legjobbja volt!!! várom az elemzéstPff 1. csapatos allpro team:Raekwonból hatalmas állat lesz jövőre, embertelen a fizikuma. Plusz szerintem idén van ginkel is rászolgált arra hogy nagyobb szerepet kapjon. De majd részletes elemzés ahogy én látom a csapatot hét vége fele. Aztán lehet véleményezni😀
Howard és Sanders
Pff all rookie team: Raekwon Davis
Adirotor
briareos
én addig összetettem egy kis Offseason tervet
CUT:
- Gailey takarodjon
-Albert Wilson 5M-t lehet vele spórolni DM nélkül
-Fejedelem: (+1,5M). nem is értem hogy kerül a ligába
-Deiter: ez a pick nagyon mellé ment (+600k)
-Ledbetter (+850k)
-Laird (+850k)
-M. Perry: (+740k) Bowden elvégzi a feladatát és még többet is
-Benito Jones: (+780k)
FA:
19 játékosnak jár le a szerződése:
Távozók:
Breida, Grugier-hill, Biegel, Roberts, Washington, Ford, Hollins, Rudock, Godchaux, Merritt, Munson, Pankey, Fitzpatrick pedig tuti kap munkát valahol
Maradók:
UFA: Karras (3M/év), Haack (2M/év), Frazier (1M/év), Davenport (1M/év)
ERFA : Jamal Perry (ERFA tender), Nik Needham (ERFA tender)
és ráfordulhatunk a szabadügynök piacra 35M Cap Space-el, ami nem túl sok valljuk be, így nálam egy játékos szerepel itt (a mélységet a front7-be meg Floresre bizom 😀)
Érkező(k):
Allen Robinson 3év - 60M,
9 pickünk van 2021-ben a DRAFTom pedig így nézne ki:
3. Penei Sewell T
18. Owusu-Koramoah LB
35. N. Harris RB
50 itt jöhetne egy C vagy G, mondjuk -» Trey Smith
81 itt egy SS-» Nasirildeen
119 Desmond Ridder QB
195 DE bárki
204 DT bárki
252 ILB bárki
2021 SQUAD (nagybetűvel az érkezők)
QB: Tua Tagovailoa, RIDDER
WR: ALLEN ROBINSON, Parker, Bowden, P. Williams, Grant, Hurns
RB: N. HARRIS, Gaskin, Ahmed
TE: Gesicki, Smythe, Shaheen
LT: Austin Jackson, Davenport
LG: Flowers , Kindley
C: Karras, TREY SMITH
RG: Robert Hunt, J. Davis
RT: PENEI SEWELL
DE: Wilkins, Sieler, Strowbridge
NT: R. Davis
DE: Ogbah
WLB: Van Ginkel, Lawson
ILB: OWUSU-KORAMOAH
ILB: Baker, Eguavoen
SLB: Van Noy
CB: Howard,
FS: McCain, Frazier
SS: Rowe, NASIRILDEEN, Brandon Jones
CB: Byron Jones
NCB: Needham, Igbinoghene, J. Perry
ez így 44 játékos
maradék 9: a 3 hátsó draft pickünk + FA + UDFA
Mit gondoltok?
Szerkesztette: Adirotor
Pff 1. csapatos allpro team:Raekwonból hatalmas állat lesz jövőre, embertelen a fizikuma. Plusz szerintem idén van ginkel is rászolgált arra hogy nagyobb szerepet kapjon. De majd részletes elemzés ahogy én látom a csapatot hét vége fele. Aztán lehet véleményezni😀
Howard és Sanders
Adirotor
Sewell olyan szinten szintet emelhet a falon h szvsz no brainer. Még lehet nekem is lenne elég időm dobni.Latható hogy ha nyomás van, tua semmit nem.tud lerakni az asztalra, ezért kell sewellSzerintem csörögni fog a telefon rendesen az 1/3-ért. És bár Tua nem rúgta be az ajtót nem gondolom, hogy QB-t kéne pickelni. De pár helyes hátracsere elég sokat hozhatna a konyhára.hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
1/18 Jeremiah Owusu Koramoah
2/3 Naejae Harris
FA-rol meg johet Allen Robinson
Adirotor
1/3 sewell pipa
1/18 Waddle v Marshall JR (amelyik még bennt van)
2/3 Harris
briareos
alatriste
Adirotor
Howard és Sanders
Latható hogy ha nyomás van, tua semmit nem.tud lerakni az asztalra, ezért kell sewellSzerintem csörögni fog a telefon rendesen az 1/3-ért. És bár Tua nem rúgta be az ajtót nem gondolom, hogy QB-t kéne pickelni. De pár helyes hátracsere elég sokat hozhatna a konyhára.hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
1/3 sewell pipa
2/3 Harris
briareos
alatriste
Szerintem csörögni fog a telefon rendesen az 1/3-ért. És bár Tua nem rúgta be az ajtót nem gondolom, hogy QB-t kéne pickelni. De pár helyes hátracsere elég sokat hozhatna a konyhára.hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
1/3 sewell pipa
2/3 Harris
briareos
Liverpool Fc
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
hasonlót képzelek annyiban másképp h:na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
1/3 sewell pipa
2/3 Harris
Elsonek a buffalo verte cipora a dolphins-t.
Majd felizgattak azzal a nepet, hogy a browns és a colts is akadályba utkozott (elobbi két ponttal nyert a csere csapat ellen, az utobbi pedig 9 perccel a vege elott meg csak 6 pont előnnyel volt az egyik leggyengébb csapat ellen).
Lezaraskent az no 3. Ajandek draft pickunk is veszélybe kerult, hogy 1 perccel a vege elott a houston meg egyenlitett.
Szerintem meg le is huzhatjuk, ha ilyen lehetosegbol nem profitálunk baszunk oda vegre az asztalra (persze azert nem kell a “most vagy soha filozofia!”)na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
Szemely szerint jobban preferalok egy letrade-et 1/10 kornyekere. De ami legfontosabb: offense. playmakers.
A top elkapok kozul máris johet az egyik. RB-nek eloszeretettel irjak harris-t (/etienne-t), bar ugye a pozicio leertekelodott, s ha nincs fal akkor futojatek se lesz oly produktiv.
Ettől fuggetlenul nem OL lenne a masodik, illetve harmadik amire “koltenek”, hanem a labda masik oldala, a védelem. Olybá tunik flores vezerletevel ez a csapatrész lesz a hangsúlyos és a filozófia: labda szerzes.
U.i.: OL-t kesobb is huzhatunk, illetve FA.
Tolem.vihetjuk elso korben is, de a bustokbol mar elegem vanHarris első körben kimegyEz eleg eros lenne..mint csoportrivalis szurkolo nem orulnek ha ezt osszehoznatok.na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
topin
wide open
Harris első körben kimegyEz eleg eros lenne..mint csoportrivalis szurkolo nem orulnek ha ezt osszehoznatok.na mock draft anyone?Na 1/3 Sewell
briareos
2/3 Naejae Harris
Adirotor
topin