Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
LB felkezu shaqehm griffin erkezett egy evre. 🌴🐬
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Annyira szeretne inkább Houstonban játszani 😀B-Mac az új szerelésében:hát mindjárt elsírja magát 😀
Merlin85
briareos
több mint 4 éve
B-Mac az új szerelésében:hát mindjárt elsírja magát 😀
Merlin85
több mint 4 éve
ma meg 6 tdt dobott, ugyannyi jelentősége van mint a tegnapinak, pont semennyiCsak jelzem, ezzel nem segitetek 😀Ez a playbook: hátrányból nyerni, állandó 2 min drillekkel.Pedig azt mondta, hogy vegre megertette a playbookot!tua jo arc csak épiti a defense onbizalmat.Ez is jol indul:És közben Tua több labdát adott el edzés közben, mint az adidas.
www.nfl.com/news/dolphins-coach-brian-flores-doesn-t-expect-cb-xavien-howard-at-minicamp-it-pre
Paradoxon_MIA
Amadeus
bár lehet a monsun is közrejátszot
briareos
undisputedly
Willie Parker
Paradoxon_MIA
több mint 4 éve
Csak jelzem, ezzel nem segitetek 😀Ez a playbook: hátrányból nyerni, állandó 2 min drillekkel.Pedig azt mondta, hogy vegre megertette a playbookot!tua jo arc csak épiti a defense onbizalmat.Ez is jol indul:És közben Tua több labdát adott el edzés közben, mint az adidas.
www.nfl.com/news/dolphins-coach-brian-flores-doesn-t-expect-cb-xavien-howard-at-minicamp-it-pre
Paradoxon_MIA
Amadeus
briareos
undisputedly
Willie Parker
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
Ez a playbook: hátrányból nyerni, állandó 2 min drillekkel.Pedig azt mondta, hogy vegre megertette a playbookot!tua jo arc csak épiti a defense onbizalmat.Ez is jol indul:És közben Tua több labdát adott el edzés közben, mint az adidas.
Paradoxon_MIA
Amadeus
briareos
undisputedly
több mint 4 éve
Pedig azt mondta, hogy vegre megertette a playbookot!tua jo arc csak épiti a defense onbizalmat.Ez is jol indul:És közben Tua több labdát adott el edzés közben, mint az adidas.
Paradoxon_MIA
Amadeus
briareos
több mint 4 éve
tua jo arc csak épiti a defense onbizalmat.Ez is jol indul:És közben Tua több labdát adott el edzés közben, mint az adidas.
Paradoxon_MIA
Amadeus
több mint 4 éve
Ez is jol indul:És közben Tua több labdát adott el edzés közben, mint az adidas.
Paradoxon_MIA
több mint 4 éve
Ez is jol indul:www.nfl.com/news/dolphins-coach-brian-flores-doesn-t-expect-cb-xavien-howard-at-minicamp-it-pre
Believe In Your 'Fins!
több mint 4 éve
The Dolphins have signed OL Jermaine Eluemunor, who spent the past two seasons with the Patriots.Biztosan nézték Höri Eb-vlogját 😊
DM13

több mint 4 éve
The Dolphins have signed OL Jermaine Eluemunor, who spent the past two seasons with the Patriots.
több mint 4 éve
jól van, én örülökThe #Dolphins and LB Jerome Baker have agreed on a 3-year contract extension worth $39M including $28.4M guaranteed, per agent @DrewJRosenhaus.
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 13, 2021
empty taxi
több mint 4 éve
The #Dolphins and LB Jerome Baker have agreed on a 3-year contract extension worth $39M including $28.4M guaranteed, per agent @DrewJRosenhaus.
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 13, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ha szerencsénk van , akkor jobbak is.olcsóbb újoncok/fiatal játékosokMiért raktátok ki?Nem egy playmaker safety, de nagy jatekot keveset engedHa inkább free safety, akkor jó eséllyel igen. Hacsak az újonc Darrick Forrest ki nem szorítja 😆Ahogy elnézem a depth-et, sanszosan kezdő lesz.Aláírt hozzánk egy évre.Bobby McCain repült.Várhato volt, kivancsi vagyok visszajon e olcsobban
Beki
Adirotor
warr_b
DM13
warr_b
Tavaly elegge meglatszott mikor kiesett 1 meccsre
Adirotor
warr_b
briareos
több mint 4 éve
olcsóbb újoncok/fiatal játékosokMiért raktátok ki?Nem egy playmaker safety, de nagy jatekot keveset engedHa inkább free safety, akkor jó eséllyel igen. Hacsak az újonc Darrick Forrest ki nem szorítja 😆Ahogy elnézem a depth-et, sanszosan kezdő lesz.Aláírt hozzánk egy évre.Bobby McCain repült.Várhato volt, kivancsi vagyok visszajon e olcsobban
Beki
Adirotor
warr_b
DM13
warr_b
Adirotor
warr_b
több mint 4 éve
Miért raktátok ki?Nem egy playmaker safety, de nagy jatekot keveset engedHa inkább free safety, akkor jó eséllyel igen. Hacsak az újonc Darrick Forrest ki nem szorítja 😆Ahogy elnézem a depth-et, sanszosan kezdő lesz.Aláírt hozzánk egy évre.Bobby McCain repült.Várhato volt, kivancsi vagyok visszajon e olcsobban
Beki
Adirotor
warr_b
DM13
warr_b
Adirotor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nem egy playmaker safety, de nagy jatekot keveset engedHa inkább free safety, akkor jó eséllyel igen. Hacsak az újonc Darrick Forrest ki nem szorítja 😆Ahogy elnézem a depth-et, sanszosan kezdő lesz.Aláírt hozzánk egy évre.Bobby McCain repült.Várhato volt, kivancsi vagyok visszajon e olcsobban
Beki
Adirotor
warr_b
DM13
warr_b
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
Ha inkább free safety, akkor jó eséllyel igen. Hacsak az újonc Darrick Forrest ki nem szorítja 😆Ahogy elnézem a depth-et, sanszosan kezdő lesz.Aláírt hozzánk egy évre.Bobby McCain repült.Várhato volt, kivancsi vagyok visszajon e olcsobban
Beki
Adirotor
warr_b
DM13

több mint 4 éve
Ahogy elnézem a depth-et, sanszosan kezdő lesz.Aláírt hozzánk egy évre.Bobby McCain repült.Várhato volt, kivancsi vagyok visszajon e olcsobban
Beki
Adirotor
warr_b
több mint 4 éve
Aláírt hozzánk egy évre.Bobby McCain repült.Várhato volt, kivancsi vagyok visszajon e olcsobban
Beki
Adirotor

több mint 4 éve
gondoltam berakok pár videót a rookie interviewkból minicamp day 1 után, de annyira fasz kérdéseket tesznek fel sajtósok h elönt a szekunder szégyen.waddle aláírt közben.
több mint 4 éve
Csak győzzük kivárni a kezdest. Annak idejen szeptember elejen mar kickoff volt. ☹️🏈Nem lesz krisztmas mérkőzés. ☹️🎄
Legalább a szezont a napsütéses floridaban zarjuk.🙃☀️
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------