Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 10 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Én valahogy nem ültem seggre ettől a Gase-től. :S

Miami Dolphins Fan
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerk: Nyilvan a poenbol beirt okorsegek ismertek. Azokat torlik, illetve nem ezek alkotjak a lenyegi tartalmat.
ulpianus
Én szeretem a wikipedia-t, többnyire én hiteles forrásnak találtam. Persze minden enciklopédiában vannak gyenge fejezetek, bekezdések, a wikin is.

Az viszont kifejezetten zavar, ha a trollkodó nem tud helyesen írni. Egy fórum postban simán el lehet írni egy-egy szót, de ha már meghackelek egy wiki oldalt, akkor odafigyelek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 724 — Csodabogár
Höri hozzászolása nekem nagyon bejőnne mondjuk a Manning verzió!
Miami
Ne etesd a trollokat könyörgöm 😊
Csabee13
Hörinél nagyobb troll nincs is
petey
bókolsz ?😛
Coolearie
jaja, most úgysem olvassa mert közvetít ma 😀

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 479
Ha már trollkodás... Gase már összetákolt Tebow-kompatibilis O-t.
Várjátok csak ki, amikor Sobri végre benéz a fórumotokba 😀
Gyulus
Trollkodásnak elég gyenge, tekintettel arra, h akkor McCoy volt az OC. Nem mintha a Bolts topicban oly sok szó esne Tebowról bárki által is...
Gase csak '13-ban lett koordinátor, akkor nem volt annyira szar a Broncos offense...

Kíváncsi leszek Gase-re HC-ként. OC-nak nálunk nagyon bejött, de ez még semmire nem garancia és Chicago-ban már is jobban megosztotta a szurkolókat... Én mindenestre szurkolok neki

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 568 — Dolphins Fan
Am told hiring of @Bengals DBs coach Vance Joseph as new @MiamiDolphins DC is "done deal." Official once CIN done in playoffs
Wester
 twitter.com/RapSheet/status/685882557259460608

szóval még nem 100%
petey
Még egy DB coach a Bengalstól... az előző is mennyire bevált. 😊
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azon azért csodálkozom, hogy még csak be se vártátok a Hue Jackson interjút, szvsz >> Gase.

Ha már trollkodás... Gase már összetákolt Tebow-kompatibilis O-t.
Várjátok csak ki, amikor Sobri végre benéz a fórumotokba 😀

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Am told hiring of @Bengals DBs coach Vance Joseph as new @MiamiDolphins DC is "done deal." Official once CIN done in playoffs
Wester

szóval még nem 100%

Szerkesztette: petey

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 470 — . . .
Miami
Csabee13
petey
bókolsz ?😛
több mint 10 éve
Miami
Csabee13

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
OFF
A wikipediát meg nem tartom értékelhető információ forrásnak.
danyly
Pedig osszevetettek tradicionalis lexikonokkal (mint pl. a maganuzletkent is meltan elismert Encyclopedia Britannica), es bizony utobbiakban kimutathatoan tobb teves informacio van, illetve a tevedesek nagysaga is a Wikinek kedvez. Ettol meg tevednek, csak azt mondom, hogy nem rosszabb mint mas.

Szerk: Nyilvan a poenbol beirt okorsegek ismertek. Azokat torlik, illetve nem ezek alkotjak a lenyegi tartalmat.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Miami
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 209 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Miami Miami Dolphins 970
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 209 — Jó ötletnek tűnt!
Expect Adam Gase to be announced as the next Dolphins head coach at a 3 p.m. press conference.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 618 — Dolphins fan
Suh v. Tanny fizetését mérsékelni próbáljuk, de ki tudja melyiknél jön be. Miami forrásból.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
A wikipediát meg nem tartom értékelhető információ forrásnak.

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Fan fiction következik:

Gase kinevezésében benne lehet, hogy Denverből Osweiler (vagy Manning) távozik, ex QB coachukként pedig ő lehet a legalkalmasabb az elcsábításukra.
Tannehill busás fizetését meg majd átvállalja a Cleveland.

Szerkesztette: Höri

több mint 10 éve
Nem hiszem (gondolom), hogy ennyire gáz lenne mint bármelyik jelölt. Továbbra is tartom, hogy meg lehet próbálni vele a munkát és majd kiderül mi is a valós tudás.
Addig meg csak a tippelgetés meg a trollokodás megy.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 152 — no es importante
már megy is a trollkodás a wikipediás profilján

kepfeltoltes.hu/160109/Screenshot__74__www.kepfeltoltes.hu_.png

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Cutler idén produkálta pályafutása legjobb QB ratingjét ahhoz képest, hogy a Bears offense romokban hevert a sérülések miatt az év nagy részében.

danyly
A titok: bubble screen. Sikerült is zsinórban 4 meccsen keresztül eladni a labdát belőle, szerencsére véget ért a szezon.

Egyébként amit leírtál, hogy alkalmazkodott, meg használta, abból egy büdös szó nem igaz. Sajnos. De ez még nem is lenne akkora baj, ha azokon a meccseken, amikor mindenki pályán volt, jó lett volna a játék. Vagy legalább gördülékeny. Persze attól, hogy valaki szar play caller (és ő az), még nem jelenti azt, hogy rossz HC lesz.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lemondtatátok a Pats DC-jével esedékes mai interjútokat.

Alex Marvez ‏@alexmarvez 3 p3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintése
Confirming other reports that are out there: @MiamiDolphins working toward deal to make Adam Gase their new head coach @NFLonFOX

Ian Rapoport ‏@RapSheet 12 p12 perccel ezelőtt Fordítás megtekintése
#Dolphins are bringing #Bears OC Adam Gase in for one reason: He's the leading candidate. Expected to offer him, deal could get done today.
több mint 10 éve
Azért az mekkora, hogy Campbell assitant -ként marad Gase mellett a pletykák szerint? Hue Jackson holnapi interjúját már le is mondták. Nagyon úgy fest hogy Gase az új HC.
Csabee13
Igen, Cambell lesz valószínű a HC assistant. Rizzi meg megy vissza ST kordinátornak.

Phil McGeoghan WR coach meg elment a college ECU WR coach-nak.

több mint 10 éve
Azért az mekkora, hogy Campbell assitant -ként marad Gase mellett a pletykák szerint? Hue Jackson holnapi interjúját már le is mondták. Nagyon úgy fest hogy Gase az új HC.
több mint 10 éve
Igen, egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy Gase lesz a következő HC (több forrás is erről számol be). Ross nagy favoritja volt az interjúk során. Még Hue Hackson interjúra lenne hátra vasárnap, de ebből valószínűleg nem lesz semmi.

Sorozatban Gase lenne a negyedik HC aki vezetőedzői tapasztalat nélkül jönne hozzánk (Cam Cameron, Tony Sparano és Joe Philbin után). Ők eddig nem igazán váltak be. Hosszútávon semmiképp, az már más kérdés, hogy utóbbi kettő azért egy kis időt eltöltött HC-ként nálunk.

Érzésemre szerint arra mentek rá a HC kiválasztásnál, hogy fiatal, agilis, játékosokkal jól szót értő vezető legyen az új HC, akinek van tapasztalata. Gase azért valamit letett már az asztalra a Denvernél v. akár a Chicagónál. Dolgozott Payton Manningal és Jay Cutlerrel. Cutler idén produkálta pályafutása legjobb QB ratingjét ahhoz képest, hogy a Bears offense romokban hevert a sérülések miatt az év nagy részében. Manning meg Manning.

Tehát ismételten az a cél, hogy egy QB-hez értő edző lenne a célpont. Tanny nem biztos, hogy nagyon javítható (mert vannak korlátai), de a legjobbat ki lehetne belőle hozni. Bíznak benne. És én is úgy gondolom, van még benne potenciál. Nem túl sok, de az lehet elegendő lehet egy jó PO menetelésre az elkövetkező évek valamelyikében.

Gase ismert arról, hogy képes alkalmazkodni a skill poszton játszó játékosok képességeivel. Felismeri az adott játékosok mit tudnak (adni) és azt próbálja (tovább) fejleszteni.
Abban reménykedjünk, hogy a pozitív hangulatát átmenti az öltözőbe és a srácok egy vezetőt látnak benne. Nagyon fontos az irányítás és a nevelés az öltözőben. Reménykedjünk, hogy ezt meg tudja oldani. De többre van szükség szimpla vezetésnél.

HC téren tapasztalatlan, de reméljük a legjobbakat. Persze ha ő lesz a választás.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Miami has scheduled a 2nd interview with Adam Gase on Saturday, per source. He is only Dolphins candidate to be scheduled for 2nd interview.

Úgy fest meglesz az 1. HC hire is.