Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Odrick 6hét :S aucsCsabee13az edzők meg a játékosok is nagyon optimisták dotsonnal kapcsolatban, én azért nem vagyok nyugodt
viszont crowder lehet a jets ellen már hadra fogható lesz
több mint 14 éve
Odrick 6hét :S aucs
több mint 14 éve
én már nem is követem ezeket a mozgásokat. naponta 5-6 .ha crowder tényleg IR-lesz, megint megtapsolhatjuk a hosszabbítását. előbb egy nulla év, most IR ha tényleg az lesz
több mint 14 éve
Megvan:The Dolphins also made a handful of practice squad moves, releasing offensive lineman Andrew Hartline and tight end Nathan Overbay, while signing tight end Dedrick Epps.
Feinga is waive.
több mint 14 éve
Akkor sem találom nyomát.Epps még tegnapi eseménybriareosHA jönne is Thomas, inkább basszuk ki az olyan gigászokat mint pl Moses.Hát csak kapkodom a fejem olyan move-ok vannak.
amúgy is tárgytalan, nem fog jönni.
szuggeráljátok ti isbriareos
Johnson cut > sign PS
Geathers cut
Walden sign
Dotson sign ( könyörgöm miért nem Grant inkább ?)
A.T. meg minek ? ILB kellene, hamár Crowder tényleg IR lesz
A TE sign-et seholsem találtam, hol írták?DM13
Úgy látszik eldőlt:
The South Florida Sun-Sentinel reports that the Dolphins are considering placing ILB Channing Crowder (groin) on I.R.
The newspaper has no further details. Crowder's mysterious injury has lingered since the preseason, and the team is contemplating replacing him on the roster with free agent Adalius Thomas. With Crowder looking unlikely to resume playing anytime soon, feel free to drop him in IDP leagues.
Anderson > Chiefs
több mint 14 éve
Epps még tegnapi eseményHA jönne is Thomas, inkább basszuk ki az olyan gigászokat mint pl Moses.Hát csak kapkodom a fejem olyan move-ok vannak.
Johnson cut > sign PS
Geathers cut
Walden sign
A TE sign-et seholsem találtam, hol írták?DM13
több mint 14 éve
HA jönne is Thomas, inkább basszuk ki az olyan gigászokat mint pl Moses.Hát csak kapkodom a fejem olyan move-ok vannak.
Johnson cut > sign PS
Geathers cut
Walden sign
A TE sign-et seholsem találtam, hol írták?
több mint 14 éve
Úgy is van😊Naná..
Nade még pár szezont azért megnézünk.Delonso_
több mint 14 éve
HA jönne is Thomas, inkább basszuk ki az olyan gigászokat mint pl Moses.amúgy is tárgytalan, nem fog jönni.
szuggeráljátok ti is
több mint 14 éve
jó de Thomas??? 😀
több mint 14 éve
Őszintén remélem, mert AD megjelenésekor nagyon húztam már a szám.
több mint 14 éve
csak nem lesz IR channingnek, ma is nyújtogatott pálya mellett. Play off run-ig rendbejön 😛
több mint 14 éve
ööö 😀 na neee ez fáj..
több mint 14 éve
Hát... ezértDolphins | Micah Johnson released
Comment (0) Tweet! Share on Facebook
Wed, 15 Sep 2010 08:51:22 -0700
The Miami Dolphins have released LB Micah Johnson, reports Aaron Wilson, of NationalFootballPost.com.
Dolphins | Channing Crowder could go on IR
Comment (0) Tweet! Share on Facebook
Wed, 15 Sep 2010 08:31:18 -0700
The Miami Dolphins may consider placing LB Channing Crowder (groin) on Injured Reserve if they decide to sign unrestricted free-agent LB Adalius Thomas (Patriots), a source told Mike Berardino, of the South Florida Sun-Sentinel.
több mint 14 éve
Jesszum AD itt? ne máááár....
több mint 14 éve
Per a league source, Thomas had a workout with the Dolphins on Tuesday. He was cut by the Patriots earlier this year, three seasons after signing a big-money free-agent deal.ne
nagyon kérem, ne.
több mint 14 éve
Úgy is van😊Nade még pár szezont azért megnézünk.
több mint 14 éve
Mint egy igazi utolsó cserkész 😊Ez igaz😊 de gyönyörűek😊Delonso_Lassan nem is emlékszem mikor volt jó.Az se tegnap volt ... már túl öregek vagyunk.😊DM13
Ja de.. Az is Surtainék idejében.Delonso_
több mint 14 éve
Ez igaz😊 de gyönyörűek😊Lassan nem is emlékszem mikor volt jó.Az se tegnap volt ... már túl öregek vagyunk.😊DM13
Ja de.. Az is Surtainék idejében.Delonso_
több mint 14 éve
odrick várhatóan egy hónapot hagy ki... fasza+ leigazoltuk a volt U TE-t Epps-et
több mint 14 éve
odrick out minnesota ellenle is igazoltuk dotsont