Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
csak az utóérzete is legyen jó... :/el sem hiszem h vas végre tétmeccs
több mint 14 éve
Sparano-nak jó előérzete van a meccs előtt.Hát...mit is mondhatna ?
több mint 14 éve
Meglehet, a wikipedia mégsem a Pravda vagy a TASSZ 😊Ayodele is bölény lett.a pat-white jets ps infó kamu
Állitólag Patsy talált csapatot...vajon hol ?DM13
white már nem ps eligible 13 meccsen volt aktív tavalybriareos
több mint 14 éve
patrick turnerről van szó, csak megint kavar a médiatéves.briareosalig van már egészséges LB-jük, torbor is maródi, mitchell ugye most lett ír.Pat White has been signed to the New York Jets practice squad.DM13
Ayodele nem fog játszani ellenünk első hétenbriareos
Former Dolphins WR Patrick Turner, cut the other day, is back on the #Jets practice squad. On field, practicing. about 3 hours ago via txt
jets beat writerek imádnivalók, bár a csúcs még mindig a crowder ir-es hír 😀
több mint 14 éve
téves.Pat White has been signed to the New York Jets practice squad.DM13Ayodele is bölény lett.alig van már egészséges LB-jük, torbor is maródi, mitchell ugye most lett ír.
több mint 14 éve
Ayodele is bölény lett.a pat-white jets ps infó kamu
white már nem ps eligible 13 meccsen volt aktív tavaly
több mint 14 éve
Pat White has been signed to the New York Jets practice squad.Ayodele is bölény lett.alig van már egészséges LB-jük, torbor is maródi, mitchell ugye most lett ír.
több mint 14 éve
Ayodele is bölény lett.alig van már egészséges LB-jük, torbor is maródi, mitchell ugye most lett ír.
Ayodele nem fog játszani ellenünk első héten
több mint 14 éve
Ayodele is bölény lett.Állitólag Patsy talált csapatot...vajon hol ?
több mint 14 éve
Crowder alatt már rezeg egy ideje, nem is szeretik Tunáék, de tudják még mindig ő a legjobb második ilbként.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amúgy belegondolva h milyen metodikusan szórjuk ki a mindig sérült playereket channing alatt is rezeg a léc szerintembriareosa szezon kezdet előtt sztem már nem basszuk ki főleg h white-ot is elküldtük. regularban meg reméljük jól teljesít ha szükség van rá.
több mint 14 éve
😊hát bíztak a híres miami orvosi stábban 😀briareosegészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileybriareosArra próbáltam célozgatni, h előtte is sérülékeny volt.DM13
több mint 14 éve
hát bíztak a híres miami orvosi stábban 😀Arra próbáltam célozgatni, h előtte is sérülékeny volt.DM13Inkább idehozni minek kellett ?DM13egészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileybriareos
több mint 14 éve
Arra próbáltam célozgatni, h előtte is sérülékeny volt.egészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileybriareosgrovet minek kelltt kibaszni?Inkább idehozni minek kellett ?DM13
komolyan ez a szezon....Delonso_
több mint 14 éve
amúgy belegondolva h milyen metodikusan szórjuk ki a mindig sérült playereket channing alatt is rezeg a léc szerintem
több mint 14 éve
Camarillo elkapása gyönyörű volt tegnap..Őt tradeltétek nem, vagy FA lett?a másik amit majdnem elkapott, (amikor a fű alá vetődött kvázi) is szép volt. nagyon sajnálom h eltradeltük 😕
Szerk: Köszi, 24 mp alatt választ is kaptam...Kíváncsi vagyok mennyi a fórum rekord... 😀Witchdoctor
több mint 14 éve
Camarillo elkapása gyönyörű volt tegnap..Őt tradeltétek nem, vagy FA lett?WitchdoctorTrade.
több mint 14 éve
Camarillo elkapása gyönyörű volt tegnap..Őt tradeltétek nem, vagy FA lett?Szerk: Köszi, 24 mp alatt választ is kaptam...Kíváncsi vagyok mennyi a fórum rekord... 😀
több mint 14 éve
egészségesen nem volt rossz, ugyanaz mint smileygrovet minek kelltt kibaszni?Inkább idehozni minek kellett ?DM13
több mint 14 éve
grovet minek kelltt kibaszni?Inkább idehozni minek kellett ?
több mint 14 éve
grovet minek kelltt kibaszni?komolyan ez a szezon....
több mint 14 éve
Tudtok olyan szabadügynök listát, ami napi frissitésű vagy legalább majdnem az?DM13napi frissitésüről nem tudok. mondjuk nem is szoktam nagyon nézegetni
több mint 14 éve
Hát most ezt nem nagyon terveztük így. Mostmár nagyon kíváncsi leszek hogy mit tudunk alkotni... :-S
több mint 14 éve
Tudtok olyan szabadügynök listát, ami napi frissitésű vagy legalább majdnem az?