Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
itt meg nyilatkozatok Henningtől és Nolantólhttp://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/2010/09/miami-dolphins-our-first-coordinator-thursday.html
több mint 14 éve
Hát srácok... Berger és Procter... az a 4 hét is 8nak tűnhet... :/ Részvétem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
vagy rövid, mert 4 hét után már nem kell majd izgulni.kibasztuk jake grove-tbriareosFasza...új szabályok vannak az NFL-ben ? Nem kell OL ? Procter jött vissza a helyére.
Ha Berger lesz a C a szezonban , akkor hosszú lesz ez az év😕DM13
végülis jót fog tenni az őszi szemeszteremnek
több mint 14 éve
kibasztuk jake grove-tbriareosFasza...új szabályok vannak az NFL-ben ? Nem kell OL ? Procter jött vissza a helyére.
Ha Berger lesz a C a szezonban , akkor hosszú lesz ez az év😕
több mint 14 éve
kibasztuk jake grove-tprocter jött a helyére
and the hits keep on coming
több mint 14 éve
íme az év első injury reportjaThree players on #Dolphins injury report today: Long (knee, limited), Crowder, groin (out of practice), and Jake Grove (shoulder, full practice)
több mint 14 éve
nem is kell, idén kivételesen nem sérül meg senki
több mint 14 éve
Reitz ment Smith helyéért cserébe. Nem maradt G cserénk. Még papiron se.
több mint 14 éve
bell dansby érthető, legjobb def playerekLong, nem kérdés, bár csodálkozom h Henne nem az, quarterback is captain elv azt hittem él nálunk
cobbs gondolom ST captain
több mint 14 éve
idei csapatkapitányok:Bell
Dansby
Long
Cobbs
érdekes
több mint 14 éve
Hát, ha jól emlékszem van egy rabbikból álló metálzenekar is.A Beavis and Buttheadben láttam őket, nem is lőttél nagyon mellé 😊
több mint 14 éve
azt én is szeretem, de néha jól esik egy kis gettózene isés ez alatt nem klezmert értek
több mint 14 éve
Egyáltalán nem hallgatok feka zenét.Én a metált szeretem....
több mint 14 éve
látom nem unatkoztatok a topikban 😀 közbe szerencsére változott a trend a rossz hírek útán valami jó is. bria tudod már a nevét a 'nagydarab TE'-nek?kristofThe new tight end Kansas State's Jeron Mastrud, who was in camp with Tampa Bay. He's on the practice squad.
több mint 14 éve
mert kevés feka zenét hallgatsz. nagyságrendekkel jobban beszél mint JA, igaz nála meg ez a "minden fasza-szarok mindenbe" mentalitás nem tetszikmondjuk a csúcs az amikor vontae nyilatkozik a magas c hangjával és a vidéki akcentusával
több mint 14 éve
egy kis videó Jason Allenről, továbbra is valósággal sül az értelem a tekintetéből.Hát Sean dumájából se sokat értettem.
Remélem Smith gyorsan összekapja magát
http://www.youtube.com/watch?v=4CkXclpbhSY&feature=player_embeddedbriareos
több mint 14 éve
egy kis videó Jason Allenről, továbbra is valósággal sül az értelem a tekintetéből.Remélem Smith gyorsan összekapja magát
http://www.youtube.com/watch?v=4CkXclpbhSY&feature=player_embedded
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. Mi lesz a végeredmény? 32-10 W2. Ki lesz a Phins rushing leadere? Ronnie Brown
3. Elérjük-e a 100 futott yardot? igen
4. Marshall hány elkapással zár? 8
5. Hány büntetést szed össze a támadó fal? 7
5. Engedünk-e ST TD-t? nem
6. Szerzünk-e Interceptiont, ha igen ki? nem
7. Hány yardot, (TD-t) nyalunk Jason Allenről? 55 (nem)
8. Ki csinál sacket a D-ből? Dansby, Misi
9. Ki lesz a tackle leader? Jones 😊
10. lesz-e 30 yardnál hoszabb returnünk? igen, 1
több mint 14 éve
amint megtudom beírom 😀addig töltsd ki a kérdéssort 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
látom nem unatkoztatok a topikban 😀 közbe szerencsére változott a trend a rossz hírek útán valami jó is. bria tudod már a nevét a 'nagydarab TE'-nek?
több mint 14 éve
de maga a szám is milyen szar.De Zach jól tolta....
több mint 14 éve
persze még pár éve 😀csak a szánalmas szót tudtam használni rá, bár tény h jótékony célért tette 😀
több mint 14 éve
jólfésült jimmy van a survivorban?Ohh nehogy én is nézzem.
Zach Soulja boy táncát megnézted?