Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

Minnesota Vikings

39 feliratkozó

51 perce
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 767
Biztosan mindent belead majd.🙄
ZoliZoltán
Miért ne tenné? A posztján nem lehet lazsálni, ez nem az a sport ahol sétálgatással el lehet ütni az időt...

Kicsit unalmas a folyamatos picsogás, néha benézek ide és azt látom hogy megy a nyavajgás ezerrel. Nem lehet, és nem fogunk minden meccset megnyerni, a csoportból a PO is szép eredmény, mert ez a legjobb csoport idén, de jó csapatunk van, jó az edzői stáb, és kurvára szurkolni kell minden W-ért, mert mind nagy eredmény. Sérültek minden csapatban vannak és lesznek, ezt nem kerülhetjük el mi sem, de jajveszékelés még nem segített egy csapaton sem, max az életkedve megy el annak aki idetéved.

Nem személyeskedni akarok, ez mindenkire vonatkozk, csak ez már régen érett bennem.

Szurkoljuk ki a győzelmeket, a hatereknek meg annyi hogy jól el lesznek verve sorban (előbb vagy utóbb) 😊
vsanyi132
Pontosan. Én ezért nem jövök már eredmény követőbe sem. Ezen a fórumon az a nagy szakértő, aki jobban tudja tele szájjal szidni a saját csapatát/edzőit, esetleg a bírókat. Néhányan úgy beszélnek itt a komplett NFL-ről, mintha szánalmas középszer idióták bohóckodása lenne. Borzasztó idegesítő tud lenni. Mindegy, nyilván ha nem tetszik, nem kell idejönni, de megörültem, hogy nem csak én látom így. Peace!
2 órája
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 522 — Bowl Winner
Nem volt túl jó meccs, sok volt nagyon a hiba. Még javulnunk kell, a védelem viszont kezd visszatalálni év eleji formájához, az jó.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
12 órája
Pyrrus Minnesota Vikings 672
huh újabb win,de hogy benéztem ezt... én balga azt hittem Monday night footbalunk lesz és nem ránéztem a többiek eredményére, na de a W nek örülök és mivel a Lions is elfenekelt a G-t így feljöttünk a csoportban a második helyre. Skol skol
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 756 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ZoliZoltán
Miért ne tenné? A posztján nem lehet lazsálni, ez nem az a sport ahol sétálgatással el lehet ütni az időt...
vsanyi132
Plusz év végén lejár a szerződése. Itt Darrisaw miatt nem maradhat, tehát el kell adnia magát valahova a szezon második felében nyújtott játékával. Ha bele szarik, akkor tízmilliókat veszíthet. De ha jól játszik, valaki tuti kitömi az offseason-ban (ide szállítva egy esetleges 3. napos 2026-os kompenzációs picket) Ahhoz meg iparkodni kell.
Egyébként ma már kezd. Vicces, hogy a Colts jobban fogja őzt ismerni (már idén is játszottak ellene - és ki is kaptak szokás szerint 😛), mint az új csapattársai. 😀

Szerkesztette: iktriad
4 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 980 — Vikings fan
ZoliZoltán

Kicsit unalmas a folyamatos picsogás, néha benézek ide és azt látom hogy megy a nyavajgás ezerrel. Nem lehet, és nem fogunk minden meccset megnyerni, a csoportból a PO is szép eredmény, mert ez a legjobb csoport idén, de jó csapatunk van, jó az edzői stáb, és kurvára szurkolni kell minden W-ért, mert mind nagy eredmény. Sérültek minden csapatban vannak és lesznek, ezt nem kerülhetjük el mi sem, de jajveszékelés még nem segített egy csapaton sem, max az életkedve megy el annak aki idetéved.

Nem személyeskedni akarok, ez mindenkire vonatkozk, csak ez már régen érett bennem.

Szurkoljuk ki a győzelmeket, a hatereknek meg annyi hogy jól el lesznek verve sorban (előbb vagy utóbb) 😊

4 napja
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 310 — E/1
4 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 756 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cam Robinson szinte ingyen játszik majd itt.
5 napja
Megjött az új LT. Év végén lejár a szerződése. Ja és jövő vasárnap játszhat a most már régi csapata ellen. 2026-os pick ment érte.
9 napja
Na bassza meg.
Akkor innentől nem sok győzelmünk lesz már.
9 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 099 — WHO DAT!!!!
Na szép. Szanaszét zaszlóztuk magunkat, vagy a zebrák minket, kinek-kinek habitusa szerint. Legalább 4 first down-t adtunk sárgával, legtöbbször harmadikra. De a végén a safety... Na ez az, ami teljesen érthetetlen szabály, hogy ezt nem lehet felül bírálni. És akkor lehet zebrázni vadul!
Akik szeretnék rögtön Darnoldot okolni, azoknak felhívnám a figyelmét a játék hívásokra is. Nem Darnold hívta a semmire sem jutó középen futásokat egész meccsen. Talán két hülyesége volt, de egyik sem meccs döntő. Na nem mintha bírnám a csávót, tőlem aztán mehet amerre akar.
Innen szép a szezon, mostantól meg lehet mutatni, hogy nem véletlenül lett 5-0 az eleje.
Ja, remélem Darrisow térde jól van. Ő nagyon kellene vissza.
CharlieF
Darrisaw elvileg keresztszalag szakadás, egész szezonra kidőlt...

bleacherreport.com/articles/10140892-nfl-rumors-vikings-christian-darrisaw-to-have-season-ending-surgery-on-knee-injury

10 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 314
Az a fura hogy a két MNF-en vissza se kellett nézni mert rájuk szóltak ha valamit másképp és szabályszerűen kell fújni. Ilyenkor ha van 1 meccs akkor miért nem tették meg megint?

Nem kell ezt a vereséget úgy felfogni, hogy a Rams. A Rams egészségesen NFC esélyes lenne.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 napja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 15 897 — !SuPeR6BoWL!
Safety for facemask.....vagy valami ilyesmi....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
a Bears és a Packers is megverte ezt a Ram-et nekünk nem sikerült.
Pyrrus
Tegyük hozzá, hogy az még nem ez Rams volt, hanem egy szarráment, célpontok nélküli, full lyukas.
10 napja
a Bears és a Packers is megverte ezt a Ram-et nekünk nem sikerült. nem tudom nagy volt-e az ing 5:0 val de jó lenne nem így játszani zászlók ide vagy oda...

Szerkesztette: Pyrrus
10 napja
Mily' meglepő....

Akkor ma is az volt ,ami kb. a sajtfejek elleni 2.felidő óta.
Éljen a cseppet sem kiszámítható középen futas.
Olyan,hogy read option.Sajnos nalunk nem létezik.
Vakoldal mind3 irány.😁
10 napja
gedam 5 866
Darnold ma is Elit volt...
FloresR
Lamart mikor rúgják ki sose volt Elit

O-fal az teljesen jó az hogy a bohóc lamar nem tud dobni az nem a fal hibája

1hónapja voltál utoljára a ravens fórumban ezekkel az értékes, wc érett hozzászólásaiddal. alig várod, hogy az általad nem kedvelt qb rosszat dobjon és már szaladsz is ki a barlangból. van baj.
10 napja
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 767
Na szép. Szanaszét zaszlóztuk magunkat, vagy a zebrák minket, kinek-kinek habitusa szerint. Legalább 4 first down-t adtunk sárgával, legtöbbször harmadikra. De a végén a safety... Na ez az, ami teljesen érthetetlen szabály, hogy ezt nem lehet felül bírálni. És akkor lehet zebrázni vadul!
Akik szeretnék rögtön Darnoldot okolni, azoknak felhívnám a figyelmét a játék hívásokra is. Nem Darnold hívta a semmire sem jutó középen futásokat egész meccsen. Talán két hülyesége volt, de egyik sem meccs döntő. Na nem mintha bírnám a csávót, tőlem aztán mehet amerre akar.
Innen szép a szezon, mostantól meg lehet mutatni, hogy nem véletlenül lett 5-0 az eleje.
Ja, remélem Darrisow térde jól van. Ő nagyon kellene vissza.
10 napja
FloresR 193
Darnold ma is Elit volt...
10 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
11 napja
Szerintem ma is L.
Nem annyira sz@rvez a Rams,mimt amennyire le vannak sajnálva.
Darnold meg egyre rosszabb.
11 napja
PatrickSKOL Minnesota Vikings 393
Ugyan nem sültünk fel vasárnap, mint a Rakéta csapat az Oroszlánok ellen. Azt gondolom, hogy az NFC legjobb csapatától ennyivel most ki lehetett kapni még ha fáj is, hogy hazai pályán...

Ki mit vár a mai, azaz hajnali meccstől?
Én kelek és nézem, valahogy kiszurkolom, de nagyon tartok ettől a kiszámíthatatlan, fegyverekkel már felvértezett Ramstől...

Nagyon javítani kellene a vasárnapi vereséget!

Skol!
13 napja
14 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 314
NFL flexed Colts at Vikings into the Week 9 Sunday Night Football slot.

Jaguars and Eagles move to Sunday afternoon.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
sajnálom ezt a vereséget de tényleg csak nuansznyin múlott, most nem a3-4 negyeben volt gyenge a D hanem a 2,3 ban. de ez nem vesi el a meccs nagyságából.
(be karatam szurni e meccs statisztikáját de béna lévén nem tudtam képet berakni, pedig mennyire azonos számok voltak....)

Szerkesztette: Pyrrus
14 napja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 522 — Bowl Winner
Van ilyen egy szezonban, hogy végül az ucsó perc dönt 😊
Jól össze van rakva ez a Lions, és tudtuk, hogy ez lesz az eddigi legkeményebb meccsünk, rangadó is volt a javából. Nem örülök, hogy kikaptunk, voltak hibák bőven, de speciel így ki lehet kapni, látszott, hogy két nagyon jó csapat volt a pályán, és nüanszok döntöttek.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0