Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 6 éve
Ok, akkor nézzük ki lesz a csere QB. Mert nálunk annak is nagyon nagy jelentősége van/lehet, elnézve az elmúlt évet. Kicsit nehezen barátkozom meg ezzel a Cousins gyerekkel, de így voltam Keenum-mal és Bradford-dal is, aztán ők elég szépen muzsikáltak. Most már jöjjön a munka, és remélem a Redskins-nél megbánják hogy elengedték hozzánk. Skol!
több mint 6 éve
Ezt most kire írod?gondolj bele mekkora pánik lehet, valahol draftolsz a 28-29. hely környékén, nincs qb-d a rosteren és kiment a piacról a no1 targeted.3 éves szerződést ajánlotok neki, évi 28 misivel.Full garantált. 😮
Beki
Bazzani
Amadeus
Mert ha ránk itt semmi pánik nem volt ő volt a no1 targetünk és el is hoztuk, szerintem ennél több nem kell.
Amúgy eddig 22 milliót foglalt a 3 QBnk most 28-at az első, ez idén sok, jövőre már nem annyira ha a cap tovább nő akkor 3 évre már lehet top 10be éppenhogy beférő vagy még az se szerződés lesz.
Főleg ha okosan előre struktúráljuk.
több mint 6 éve
Foles olcsóbb let volna s nem biztos h rosszabb...bár biztps próbálkoztatok sikertelenül.Azért ne vicceljünk már Cousins egyértelműen egy jobb QB.
dande
Foles és Keenum is egy adott systemben jól működött, de azért nem véletlen Cousins kap 28 misit és nem ők.
Az, hogy megér-e 28-at vagy nálunk Keenum / Foles is elég lett volna ez egy érdekes kérdés választ kapunk majd lesz egy franchise QB-nk az biztos.
több mint 6 éve
Ez egy teljesen jo szerzodes szerintem. A Vikings nem kockaztat hosszu tavon, harom ev nem hosszu ido, addig amugy is szinte biztosan a rosteren lenne az iranyito, aki evi 20-25 milliot megkap. Viszont Cousins szamara a teljes garantalt kis tulzassal visszautasithatatlan annak tudataban, hogy 32-33 evesen ujra tesztelheti a piacot, es a zsebeben garantalt madnem 90 millio dollarral meg egy brutalis, karrierje vegeig szolo szerzodest kothet siman.Szvsz ez nagyon win-win szerzodes a feleknek, a Vikings kicsit okoskodott a Bears es Alex Smith elmebeteg szamait tekintve, es kihozta a leheto legcsabitobb, ugyanakkor meg kisebb kockazattal jaro ajanlatot.
En okos huzasnak gondolom ezt.
több mint 6 éve
Foles olcsóbb let volna s nem biztos h rosszabb...bár biztps próbálkoztatok sikertelenül.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 901
gondolj bele mekkora pánik lehet, valahol draftolsz a 28-29. hely környékén, nincs qb-d a rosteren és kiment a piacról a no1 targeted.3 éves szerződést ajánlotok neki, évi 28 misivel.Full garantált. 😮
Beki
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Bridgewater maradni fog?
több mint 6 éve
3 éves szerződést ajánlotok neki, évi 28 misivel.Full garantált. 😮
Beki
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 901
3 éves szerződést ajánlotok neki, évi 28 misivel.nem is tévedtem akkorát
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
3 éves szerződést ajánlotok neki, évi 28 misivel.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetFree agent QB Kirk Cousins is visiting the #Vikings first, source said. That first visit is huge.
több mint 6 éve
Pyrrus
716
Insider infó szerint évi 27 millióért jön Kirkés vajon megér Ő ennnyi??? bakker ez 27 milla/ év
Amadeus
több mint 6 éve
Pyrrus
716
Keenum ment a Denverhez. Én megszerettem és most kissé sajnálom
több mint 6 éve
Insider infó szerint évi 27 millióért jön Kirkvagy Brees 😀
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 901
Insider infó szerint évi 27 millióért jön Kirk
több mint 6 éve
Bármiféle esélyről beszélni csak akkor van értelme ha megvan a QB kérdésre a válasz. Jó a csapatunk, de a Packers Lions Bears trió mellett sosem lehet biztosra menni. A sorsolásunk sem a legkedvezőbb, nehéz szezon jön.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Önmagában nem, de azért láttunk már néhány NFC-csapatot, amely egy jó év után a pozitív szezont sem érte el. Azért itt szerintem már újabb NFC-döntő is óriási teljesítmény lenneAzért mondjuk egy NFC Champ gamen elvérzett csapatnál ez nem egy nagy mondás 😀Foles nem az a fajta irányító volt? Aztán mégsem akart meginogni, hogy massza meg :dHa SB_t nyertek Kuzinnal a kutya nem fog egy szót sem szólni, de pont az a lényeg, hogy nem érezni egy ilyen húzással, hogy közelítenétek a cél felé. Cousins amúgy pont az a fajta QB aki kulcs helyzetekben vagy a végjátékban meg tud inogni...Kíváncsi leszek mi lesz ebből.Szerintem százszor inkább Kennum olcsón, vagy egy éves akármekkora szerződéssel, mint Cousins 90M garantált pénzért 3 évre. Ennyivel nem jobb Kirk, hogy ekkora gigaszerződést kapjon.Ha ezzel egy SB-t betud húzni a franchise akkor megéri és most erre megy az FO.
helmet
Persze 3 év full garantált az nagyban ellentmond Spielman összes eddigi lépésének és szép építkezésének, szóval inkább csak ijesztgetésnek gondolom.
Toca
Greengo
Cousins bőven javíthat annyit a csapaton, amivel reális esély lehet a Super Bowl, csak a védelem tartson ki végig
Wyatt
Toca
több mint 6 éve
Azért mondjuk egy NFC Champ gamen elvérzett csapatnál ez nem egy nagy mondás 😀Foles nem az a fajta irányító volt? Aztán mégsem akart meginogni, hogy massza meg :dHa SB_t nyertek Kuzinnal a kutya nem fog egy szót sem szólni, de pont az a lényeg, hogy nem érezni egy ilyen húzással, hogy közelítenétek a cél felé. Cousins amúgy pont az a fajta QB aki kulcs helyzetekben vagy a végjátékban meg tud inogni...Kíváncsi leszek mi lesz ebből.Szerintem százszor inkább Kennum olcsón, vagy egy éves akármekkora szerződéssel, mint Cousins 90M garantált pénzért 3 évre. Ennyivel nem jobb Kirk, hogy ekkora gigaszerződést kapjon.Ha ezzel egy SB-t betud húzni a franchise akkor megéri és most erre megy az FO.
helmet
Persze 3 év full garantált az nagyban ellentmond Spielman összes eddigi lépésének és szép építkezésének, szóval inkább csak ijesztgetésnek gondolom.
Toca
Greengo
Cousins bőven javíthat annyit a csapaton, amivel reális esély lehet a Super Bowl, csak a védelem tartson ki végig
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Foles nem az a fajta irányító volt? Aztán mégsem akart meginogni, hogy massza meg :dHa SB_t nyertek Kuzinnal a kutya nem fog egy szót sem szólni, de pont az a lényeg, hogy nem érezni egy ilyen húzással, hogy közelítenétek a cél felé. Cousins amúgy pont az a fajta QB aki kulcs helyzetekben vagy a végjátékban meg tud inogni...Kíváncsi leszek mi lesz ebből.Szerintem százszor inkább Kennum olcsón, vagy egy éves akármekkora szerződéssel, mint Cousins 90M garantált pénzért 3 évre. Ennyivel nem jobb Kirk, hogy ekkora gigaszerződést kapjon.Ha ezzel egy SB-t betud húzni a franchise akkor megéri és most erre megy az FO.
helmet
Toca
Greengo
több mint 6 éve
Ha SB-t nyertek Kuzinnal a kutya nem fog egy szót sem szólni, de pont az a lényeg, hogy nem érezni egy ilyen húzással, hogy közelítenétek a cél felé. Cousins amúgy pont az a fajta QB aki kulcs helyzetekben vagy a végjátékban meg tud inogni...Kíváncsi leszek mi lesz ebből.Szerintem százszor inkább Kennum olcsón, vagy egy éves akármekkora szerződéssel, mint Cousins 90M garantált pénzért 3 évre. Ennyivel nem jobb Kirk, hogy ekkora gigaszerződést kapjon.Ha ezzel egy SB-t betud húzni a franchise akkor megéri és most erre megy az FO.
helmet
Toca
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Vikings GM Rick Spielman demonstrates how he can use his new digital draft board.
több mint 6 éve
Szerintem százszor inkább Kennum olcsón, vagy egy éves akármekkora szerződéssel, mint Cousins 90M garantált pénzért 3 évre. Ennyivel nem jobb Kirk, hogy ekkora gigaszerződést kapjon.Ha ezzel egy SB-t betud húzni a franchise akkor megéri és most erre megy az FO.
helmet
több mint 6 éve
helmet
247
Szerintem százszor inkább Kennum olcsón, vagy egy éves akármekkora szerződéssel, mint Cousins 90M garantált pénzért 3 évre. Ennyivel nem jobb Kirk, hogy ekkora gigaszerződést kapjon.
több mint 6 éve
Nyilván van beleszólása és nyilván ha azt mondjak neki hogy idehozzuk Cousinst aki azért jobb QB mint Keenum nem fog ellenkezni.Azért tán csak van valami beleszólása szakmailag, még akkor is, ha Filippo az OC s Zimmer inkább D edző. Ha nem így van, már állnék is fel.Nem bántásból de nettó hülyeség ez a Kuzin dolog itt.... Nem feltétlen Keenumon múlt pl az ellenünk lévő meccs sem, ennyivel sztem ő nem tud többet.....maradhatott volna Case..de hát Zimmerék tudjákNem Zimmeren fog ez múlni, ha rajta múlna marad Keenum-Teddy
dande
Szerintem Ricky bácsi akarja nagyon, de ez a 91 full garis deal azért nekem inkább ijesztgetés.
Toca
dande
Ettől még ő simán neki ment volna Keenummal is szerintem.
3x30 Misi full garantált azért az kurva sok, hogy jövőre van lejaronk bőven.
több mint 6 éve
Azért tán csak van valami beleszólása szakmailag, még akkor is, ha Filippo az OC s Zimmer inkább D edző. Ha nem így van, már állnék is fel.Nem bántásból de nettó hülyeség ez a Kuzin dolog itt.... Nem feltétlen Keenumon múlt pl az ellenünk lévő meccs sem, ennyivel sztem ő nem tud többet.....maradhatott volna Case..de hát Zimmerék tudjákNem Zimmeren fog ez múlni, ha rajta múlna marad Keenum-Teddy
dande
Szerintem Ricky bácsi akarja nagyon, de ez a 91 full garis deal azért nekem inkább ijesztgetés.
Toca