Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nem bántásból de nettó hülyeség ez a Kuzin dolog itt.... Nem feltétlen Keenumon múlt pl az ellenünk lévő meccs sem, ennyivel sztem ő nem tud többet.....maradhatott volna Case..de hát Zimmerék tudják
dande
Nem Zimmeren fog ez múlni, ha rajta múlna marad Keenum-Teddy
Szerintem Ricky bácsi akarja nagyon, de ez a 91 full garis deal azért nekem inkább ijesztgetés.
több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
@KFAN1003: REPORT: Vikings set to offer Kirk Cousins huge 3-year, $91 million fully guaranteed deal  ihe.art/NCJcmDo

Hűha ha igaz.
Bazzani
Az ilyen dealeknél vmi mindig sántít.. Mondjuk ahogy szokták mondani ez főleg biznisz és nem látunk bele kinek a zsebébe folyik vissza ebből az összegből még, de azért érdekes. Ok azt gondolták Keenummal nem lesznek előrébb hosszútávon , de .......... mindenesetre nem látom, hogy ezzel a deallel mennyivel lesz előrébb a Vikes. Sebaj..majd az Eagles tradeli Folest egy első körért Keenum meg jöhet a padra szotyiért. 😀 😉

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Nem bántásból de nettó hülyeség ez a Kuzin dolog itt.... Nem feltétlen Keenumon múlt pl az ellenünk lévő meccs sem, ennyivel sztem ő nem tud többet.....maradhatott volna Case..de hát Zimmerék tudják
dande
Főleg, hogy ha jól tudom akkor Barr, Kendricks, Diggs és Hunter jövőre lejáró. Inkább rájuk áldoznék pénzt.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
@KFAN1003: REPORT: Vikings set to offer Kirk Cousins huge 3-year, $91 million fully guaranteed deal  ihe.art/NCJcmDo

Hűha ha igaz.

több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Neztem a twitter oldalat is de ott sincs semmi uj.
Ha ujra rendben lenne mar akkor sem hiszem hogy marasztalnák őt...

több mint 6 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
S Floyd-ról még mindig semmi hír?
Janek
most "harcban áll" a vezetőséggel, mert nem kapta meg a teljes pénzét, csak 2 millió dollárt. A csapat szerint viszont nekik azt se lett volna kötelességük utalni, mivel NFLi listásnak elvileg a csapat nem köteles fizetni. Floyd ugye antroszkópos műtéten esett át, de az térdében az ideg valahogy rosszul reagált és emiatt a 2017-es idényt is ki kellett hagynia. Ezért volt NFI (nem footballal kapcsolatos sérülés) listán. Floyd 6,75 milliót, azaz a teljes pénzét szeretné, ha kifizetnék. Spielman csak annyit mondott mennek az egyeztetések a játékossal. Floyd visszatérése amúgy meg könnyen lehet, hogy sosem fog már eljönni, de ez korábban is már olvasható volt.
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
S Floyd-ról még mindig semmi hír?

több mint 6 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 716
Valami lehet a háttérben,mert ha ilyet kockaztatunk és nem jön Cousins megszivhatjuk.
Örülök, hogy a win now meg lett nyomva.
Toca
folyamatosan megy találgatás, de én bízom Spielman-Zimmer párosban. Azt hiszem én meg pláne rohadt messze vagyok atttól hogy tudjam mi a jó nekünk így marad hogy hogy bíznom kell a vezetőségben.
több mint 6 éve
Valami lehet a háttérben,mert ha ilyet kockaztatunk és nem jön Cousins megszivhatjuk.
Örülök, hogy a win now meg lett nyomva.
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Brückenwasser free agent lesz, ahogy Samu is. Beszálltok Kirkért.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint nem tesztek franchise taget Keenumra.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Erős undorral teszem ezt be:
| |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Megvan a téma az amerikai médiának az Eagles elleni következő szezonbeli idegenbeli meccsünkre 😊 Kíváncsi vagyok milyen QB-val vágunk neki így a szezonnak, Foles-t nem szeretném, inkább Teddy, Keenum Draft hármast látnék szívesen (Draft egy nagyon jó játékos, valahol a hátsó körökből 😊 😊 😊 )

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Fülöp az új OC nálatok, tőlünk... Visz néhány szép játékot is.
dande
már mennek a találgatások, hogy Foles mikor fogja őt követni
KmetyG
Wentz fog jönni, a bajnokát nem adja a Philly.
Stez
Egyértelmű hogy SB MVP-t nem adja, Wentz cut a logikus lépés.
Amúgy, bár jól hangzik a Team QB Fisher mozgalom a csapatnál, nekem elég volt egy QB a philiből drágán egy ideig 😉
Toca
Wentz az ACL miatt fog jönni erre fele az dívik 😛
dande
Meg mert nem is elég jó. A Brownsnak volt esze, hogy ezt időben, már a draft előtt lássa.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
KmetyG
Stez
Amúgy, bár jól hangzik a Team QB Fisher mozgalom a csapatnál, nekem elég volt egy QB a philiből drágán egy ideig 😉
Toca
Wentz az ACL miatt fog jönni erre fele az dívik 😛
több mint 6 éve
dande
KmetyG
Stez
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
dande
KmetyG

több mint 6 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
dande
több mint 6 éve
több mint 6 éve
 twitter.com/eric_j_thompson/status/960706574724534273
alatriste
Egyszer már bejött OC-t Philibol hozni.
Wentz teljesítményét látva Teddynek is jót tehetne.

Amúgy a Phili bajnoki címe nekem azt mutatja, hogy jó úton járunk. O-Line erősítése után nagy esélyesek leszünk továbbra is.
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 twitter.com/eric_j_thompson/status/960706574724534273

Liverpool Fc
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 17 163
Lehet hogy csak be kellene vetni a legendásan szemérmes magyar csajokat, akikért fél Európa idejön hosszúhétvégézni', és kicsit megnőne a számuk az ide vágyakozóknak...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 433 — #NoStress
Azért az NFL Europe az teljesen más, mint a nemzeti bajnokságok.
Kurt Warner, Jake Delhomme a nagyobb nevek, akik kontinentális kitérőt tettek.
Sobri Jóska
Világos, azért írtam, hogy régen ebből a szempontból jobb volt, mert volt esély visszakerülni 😊
Wyatt
De rosszul, hiszen technikailag ki sem kerültek az NFL-ből. 😊

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért az NFL Europe az teljesen más, mint a nemzeti bajnokságok.
Kurt Warner, Jake Delhomme a nagyobb nevek, akik kontinentális kitérőt tettek.
Sobri Jóska
Világos, azért írtam, hogy régen ebből a szempontból jobb volt, mert volt esély visszakerülni 😊