Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 6 éve
Új esemény van? Mert én is lehet beugranék, bár senkit nem ismerek még a fórumról személyesen.igen, a Stiflerben lesz.Rohadt jó a cikk már akartam írni.Valaki tervezi BP-n nézni valahol a meccset?Én a bowl.hu-s eseményen leszek
Toca
+1 ICYMI:
bowl.hu/mire-szamithat-doug-pederson-az-nfc-dontoben
Ted Nguyen cikke a védelmetekről.
mustaine
Stiflerben lesz végül? Én is odaterveztem menni, de declinolták az eseményt.
Toca
empty taxi
több mint 6 éve
igen, a Stiflerben lesz.Rohadt jó a cikk már akartam írni.Valaki tervezi BP-n nézni valahol a meccset?Én a bowl.hu-s eseményen leszek
Toca
+1 ICYMI:
mustaine
Toca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Rohadt jó a cikk már akartam írni.Valaki tervezi BP-n nézni valahol a meccset?Én a bowl.hu-s eseményen leszek
Toca
+1 ICYMI:
mustaine
több mint 6 éve
Valaki tervezi BP-n nézni valahol a meccset?Én a bowl.hu-s eseményen leszek
Toca
+1 ICYMI:
több mint 6 éve
Valaki tervezi BP-n nézni valahol a meccset?
több mint 6 éve
gedam
5 906
Gene Steratore lesz a bíró SB-n( ha esetleg eljutunk, mondjuk ha nem jutunk el akkor is ő lesz 😀 ), egy ilyen szar mérkőzés után amit leprodukáltak a Saints elleni meccsen, nem értem, hogy a picsába kaphatta meg.Aki szokta nézni a 96 questions epizódokat (aki nem szokta az szokjon rá, mert zseniális), tudhatja, hogy Griffen hatalmas arc, ezt most is alátámasztotta. 😀Meglep hogy valaki rajtunk kívül is nézni 😀 +30 pont a Steelers fanoknak 😀
Pitt
Pyrrus
Persze tudom, X éve ott van már és még nem vezetett, de készüljön mindenki lesznek vicces fújások.
Toca
több mint 6 éve
Gene Steratore lesz a bíró SB-n( ha esetleg eljutunk, mondjuk ha nem jutunk el akkor is ő lesz 😀 ), egy ilyen szar mérkőzés után amit leprodukáltak a Saints elleni meccsen, nem értem, hogy a picsába kaphatta meg.Aki szokta nézni a 96 questions epizódokat (aki nem szokta az szokjon rá, mert zseniális), tudhatja, hogy Griffen hatalmas arc, ezt most is alátámasztotta. 😀Meglep hogy valaki rajtunk kívül is nézni 😀 +30 pont a Steelers fanoknak 😀
Pitt
Pyrrus
Persze tudom, X éve ott van már és még nem vezetett, de készüljön mindenki lesznek vicces fújások.
több mint 6 éve
Pyrrus
716
Aki szokta nézni a 96 questions epizódokat (aki nem szokta az szokjon rá, mert zseniális), tudhatja, hogy Griffen hatalmas arc, ezt most is alátámasztotta. 😀Meglep hogy valaki rajtunk kívül is nézni 😀 +30 pont a Steelers fanoknak 😀
Pitt
több mint 6 éve
Hollywood
172
With respect! 😊static.nfl.com/static/content/public/static/html/labs/rr/longformlp/desktop/static/img/thielen-hero.jpg
több mint 6 éve
Aki szokta nézni a 96 questions epizódokat (aki nem szokta az szokjon rá, mert zseniális), tudhatja, hogy Griffen hatalmas arc, ezt most is alátámasztotta. 😀 www.youtube.com/watch?v=63eIhHpuN6Y
több mint 6 éve
Pyrrus
716
tudom ez lehet már itt közhely, de anno 5 éve mikor elkezdtem nézni az nfl-t és azt mondták nekem hogy itt 60 perc a játék de 3 órát fogsz végig izgulni nevettem. ahogy azon is hogy itt az utolsóból is lehet első ahogy az elsőből utolsó. egyszóval itt bármi megtörténhet. De azt sosem gondoltam volna hogy rendszeresen fogok szívgyógyszert szedni a meccsek alatt a rájátszásban 😀 nagyon várom a vasárnapot! már a szabit is kivettem hétfőre 😀
több mint 6 éve
Pyrrus
716
Én nagyon fosok ettől a meccstől....nem kell félni! két erős csapat fog összecsapni,mindkét félnek ugyanannyi veszítenivalója van. Bíznunk kell a csapatunkban hogy csak annyival legyenek most jobbak hogy nyerjünk! 😀
ZoliZoltán
több mint 6 éve
😉😀
több mint 6 éve
uuh....ez durva volt...egy lapon se...Na jó.Nem szó szerint fosok....de nagyon félek,hogy a nagy teher...stb sok lesz Nekik.Ugyan az mint a fújpest 😉
fradi.....az mi?
ZoliZoltán
dande
több mint 6 éve
Lehet, hogy nem a legnagyobb tehetség, de meghal a pályán, ha kell, ez biztos.nem kívánok neki rosszat, de eagles fanként remélem hogy közel lesz hozzá vasárnap :d
Szabolcs_76
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
az mikor van? 😛legyen már hétő hajnal! 😀hát feltettek a Falcons-nak vagy 15 pontot otthon.A Jags meg 10 pontot szerzett hazai pályán,utána meg 45 pontot a Steelers ellen idegenben.
Go Vikings!
Nem igazán lehet ezekből kiindulni,hogy itt meg ott hány pontot szereztek,minden meccs más főleg itt az NFL-ben.
Ennek a meccsnek az lehet a kulcsa,hogy ki fog kevesebbet hibázni,mert mindkét csapat inkább az előny megtartására van berendezkedve.
Mr.Breaker
Pyrrus
Amúgy én a helyetekben a szokásosnál jobban nem aggódnék ettől a meccstől, a ti védelmeteknek sem fognak 20 pont felett feltenni (ha az O nem cseszi el) ti pedig azért ha szépen kifárasztjátok az ő védelmüket jó eséllyel csináltok minimum 20 pontot. Igazi PO meccset várok a "ne hibázzunk" mentalitással.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Na jó.Nem szó szerint fosok....de nagyon félek,hogy a nagy teher...stb sok lesz Nekik.Ugyan az mint a fújpest 😉
fradi.....az mi?
ZoliZoltán
több mint 6 éve
Na jó.Nem szó szerint fosok....de nagyon félek,hogy a nagy teher...stb sok lesz Nekik.fradi.....az mi?
több mint 6 éve
Ugyan srácok, csak egy szimpla Fradi-Újpest rangadó 😊
több mint 6 éve
Én nagyon fosok ettől a meccstől....szén tabletta segít 😊
ZoliZoltán
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
Én nagyon fosok ettől a meccstől....
több mint 6 éve
Pyrrus
716
legyen már hétő hajnal! 😀hát feltettek a Falcons-nak vagy 15 pontot otthon.A Jags meg 10 pontot szerzett hazai pályán,utána meg 45 pontot a Steelers ellen idegenben.
Go Vikings!
Nem igazán lehet ezekből kiindulni,hogy itt meg ott hány pontot szereztek,minden meccs más főleg itt az NFL-ben.
Ennek a meccsnek az lehet a kulcsa,hogy ki fog kevesebbet hibázni,mert mindkét csapat inkább az előny megtartására van berendezkedve.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
1 perccel a meccs vége előtt még cukkolta a fanokat...Szerintem eljinxelte.😊
pbs.twimg.com/media/DTohkrEV4AAe-0P.jpg
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
hát feltettek a Falcons-nak vagy 15 pontot otthon.A Jags meg 10 pontot szerzett hazai pályán,utána meg 45 pontot a Steelers ellen idegenben.
Go Vikings!
több mint 6 éve
Thielentől és Diggstől azért tartok rendesen, ők jelenthetik a különbséget. S sokat fog jelenteni, hogy tudjuk-e hasonlóan dominálni a LoS-t ellenetek, mint a Falcons ellen. Azért volt már néhány alkalom idén, amikor pl DL-t eléggé megfogták, s akkor szenvedtünk ám.
Szerkesztette: dande2