NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem vagyok, de Kalilnál jobb lesz Reiff.Jött Mike Remmers is gondolom / remélem RT-nek mert LT-nek eleg ratyi volt.Reiff lesz az LT, Remmers az RT.
Toca
Reiff ennek megfelelő pénzt is kapott.
(Azért én nem lennék halál nyugodt a helyetekben vele.)
Bazzani
több mint 7 éve
A Jags topikban lehet mesélni Audie Cole-ról, már ha van mit. 😊
több mint 7 éve
Kb. most így néz ki az OL:Reiff - Boone - Berger / Easton - ??? - Remmers
csere padon meg Kerin, Sirles, Clemmings
Hát, ha draftról jönne még egy OG (van pár jó, simán benne van, hogy marad nekünk a 2.körre minőségi játékos), akkor ez a fal jóval jobb, mint a tavalyi. Persze nem elit, de el lehet vele karistolni.
több mint 7 éve
Jött Mike Remmers is gondolom / remélem RT-nek mert LT-nek eleg ratyi volt.Reiff lesz az LT, Remmers az RT.
Toca
Reiff ennek megfelelő pénzt is kapott.
(Azért én nem lennék halál nyugodt a helyetekben vele.)
több mint 7 éve
AP reménytelenül koldul a csapatoknál. Szerintem max draft után lesz csapata
több mint 7 éve
Jött Mike Remmers is gondolom / remélem RT-nek mert LT-nek eleg ratyi volt.
több mint 7 éve
Egyébként kíváncsi vagyok ki jöhet még. Mikor AP-t elküldtük azt hittem valamelyik nagyobb FA-ra startolunk, de eddig még OL-be is összvissz 1 ember jött (mondjuk neki örülök).Kíváncsi vagyok mire várunk.
több mint 7 éve
Rieff jött LT-nek ?! Clemming lehet RT vagy RG és 2.korben vagy feltradedel jön a maradék helyre valaki. Nem nyugodtam meg.
több mint 7 éve
Az egyik beatwriter jelentése a jelenlegi ol depth-ről. twitter.com/eric_j_thompson/status/839862496185954304
Liverpool Fc
több mint 7 éve
"Chad Greenway will officially announce his NFL retirement during a press conference tomorrow. "Oh fuck. Igazi Viking vezér volt. Egyszerűen imádtam a játékát.
Isten veled Chad!
Coolearie
Elment az O és a D captain is. Őrségváltás vége lett ez a nyár.
több mint 7 éve
"Chad Greenway will officially announce his NFL retirement during a press conference tomorrow. "Isten veled Chad!
több mint 7 éve
van csapat akit elvertünk 21-10 re oktoberbenNagyon meg is indultatok nélküle 😉Az már van ,végre nincs Samu a keretben!Meg SB esélyes keretet. 😊Egy kis cap spacet is keres? 😀Az Eagles ugy is futót keres.Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
legalábbis a nyilatkozatia alapján ez a valószínű
braxa88
Janek
Tomcsik
Toca
Janek
Toca
több mint 7 éve
Pyrrus
716
Skol! 😀AP bajnoki címet akar. Nagy fizut már leszakítani nagyon nem fog sehol ilyen kórtörténettel.Pár éve Jared is eljátszotta ezt hogy vikings így vikings úgy és mégis elment.Ennyi, Adrian Peterson március 9-től szabadügynök.Kicsit fáj a hír, de azt senki nem gondolhatta, hogy ennyi pénzt ő ér most.
KmetyG
Kiváncsi vagyok tényleg Minnesotaból akar visszavonulni vagy bullshitel és itt hagy minket.
Jó lett volna még Londonban lilaban látni.
Toca
Pyrrus
Allennél azért nem volt ennyire erős a csapat. Igen 8-8-at toltunk csak és nem volt PO, de tényleg 2 hangyafasznyival jobb fallal és ezzel a D-vel komolyan számolni kell velünk.
Persze ha egy New England vagy Oaklandbe megy akkor aláírom, hogy ok. Talán nagyobb esély van a gyűrűre.
Egyébként meg nem vagyok biztos benne, hogy tolongani fognak érte szerintem csendben itt fog maradni főleg ha az FA elején erősítjükl az O-Line-t.
Toca
én örülnék ha maradna főleg ha tényleg rendberakjuk az O falat. -Jaj de messze még a szezon 😕
több mint 7 éve
AP bajnoki címet akar. Nagy fizut már leszakítani nagyon nem fog sehol ilyen kórtörténettel.Pár éve Jared is eljátszotta ezt hogy vikings így vikings úgy és mégis elment.Ennyi, Adrian Peterson március 9-től szabadügynök.Kicsit fáj a hír, de azt senki nem gondolhatta, hogy ennyi pénzt ő ér most.
KmetyG
Kiváncsi vagyok tényleg Minnesotaból akar visszavonulni vagy bullshitel és itt hagy minket.
Toca
Pyrrus
Allennél azért nem volt ennyire erős a csapat. Igen 8-8-at toltunk csak és nem volt PO, de tényleg 2 hangyafasznyival jobb fallal és ezzel a D-vel komolyan számolni kell velünk.
Persze ha egy New England vagy Oaklandbe megy akkor aláírom, hogy ok. Talán nagyobb esély van a gyűrűre.
Egyébként meg nem vagyok biztos benne, hogy tolongani fognak érte szerintem csendben itt fog maradni főleg ha az FA elején erősítjükl az O-Line-t.
több mint 7 éve
Nagyon meg is indultatok nélküle 😉Az már van ,végre nincs Samu a keretben!Meg SB esélyes keretet. 😊Egy kis cap spacet is keres? 😀Az Eagles ugy is futót keres.Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
braxa88
Janek
Tomcsik
Toca
Janek
több mint 7 éve
Pyrrus
716
Pár éve Jared is eljátszotta ezt hogy vikings így vikings úgy és mégis elment.Ennyi, Adrian Peterson március 9-től szabadügynök.Kicsit fáj a hír, de azt senki nem gondolhatta, hogy ennyi pénzt ő ér most.
KmetyG
Toca
több mint 7 éve
Az már van ,végre nincs Samu a keretben!Meg SB esélyes keretet. 😊Egy kis cap spacet is keres? 😀Az Eagles ugy is futót keres.Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
braxa88
Janek
Tomcsik
Toca
több mint 7 éve
Meg SB esélyes keretet. 😊Egy kis cap spacet is keres? 😀Az Eagles ugy is futót keres.Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
braxa88
Janek
Tomcsik
több mint 7 éve
Hehe, ha mar rola volt szo, nagy pirospont..ftw.usatoday.com/2017/03/reporter-interviews-adrian-peterson-doesnt-realize-its-nfl-player-adrian-peterson
"Adrian Peterson, Driver" 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Egy kis cap spacet is keres? 😀Az Eagles ugy is futót keres.Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
braxa88
Janek
több mint 7 éve
Az Eagles ugy is futót keres.Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
braxa88
több mint 7 éve
Hát akkor Raiders vagy Patriots ahol kiköthet, ha oda nem kell akkor szerintem marad.Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊SBt akar nyerni, nem a pénz után fog menni
vsanyi132
több mint 7 éve
Nem hiszem hogy kapkodni fognak érte, az a pénz amit ő szeretne messze van attól amit meg is kaphat. Azt is el tudom képzelni hogy marad 😊