Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 751
nos az eagles feltörölte velünk a padlót! Ők rohadt jól játszottak mi meg kibaszott szarul. hogy csalódott vagyok-e? nem kicsit. ez a franchise soha nem fogja megnyerni az SB-t 52 dik alkalommal sem jött össze és nem is fog kis csapat maradunk aki csak álmodhat a dicsőségről... méghogy no1 védelem.....
Pyrrus
Olyan mindenkivel előfordul, hogy semmi nem jön össze. Attól, hogy az Eagles megtalálta a módját, hogyan törje fel a védelmet az a D még nagyon jó.
Függetlenül attól, hogy most kikaptatok még egy jól összerakott és jól menedzselt csapat a Vikes. Jövőre is jó esélyetek lesz a PO-ra és arra, hogy ott sokáig jussatok. Mondjuk én ezeknek nem nagyon örülök, de hát ez van.
több mint 8 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 779
Na ezt most valaki szakértse meg, de alaposan! Hogyan tud ez a csapat az idei teljesitménye után a történelmi hazai SB kapujában ekkorát égni? Ezt nekem meg nem magyarázza senki! 3 teljes negyed pont nélkül? Hát lehet, hogy jó az Eagles védelme, de a Falcons kis hilyán elkente a szájukat, akiket mi idegenben vertünk bucira! A ligaelit védelem meg benyel 5-6 olyan nagy játékot a sorsdöntő meccsen, amiből egész évben talán ha egyet-kettőt? (Hirtelen nem is jut eszembe egy sem.) Hogy van ez? A csapat állitolag jó és tehetséges, az edzőinket csak dicsérték idén, motiváció nem hiszem, hogy valaha lesz több, akkor mi kell még, hogy legalább egy szoros meccset összehozzunk? Ez egész egyszerűen érthetetlen!
Nekem a ma éjjel volt az igazi Minneapolis Miracle, nem a múlt heti!
Csak halkan kérdezem, a tegnapi performance után még mindig akarja a Giants Susmust?
több mint 8 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Sajnálom srácok, jó lett volna ha összejön a hazai SB részvétel, azért nagyszerű szezonotok volt
több mint 8 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
nos az eagles feltörölte velünk a padlót! Ők rohadt jól játszottak mi meg kibaszott szarul. hogy csalódott vagyok-e? nem kicsit. ez a franchise soha nem fogja megnyerni az SB-t 52 dik alkalommal sem jött össze és nem is fog kis csapat maradunk aki csak álmodhat a dicsőségről... méghogy no1 védelem.....
több mint 8 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Egy kissé megégtünk...😣😣😣
több mint 8 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 578 — Bowl Winner
Akkó' még egy videjó😊

www.youtube.com/watch?v=_-KBCTjuRBo

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 8 éve
A heten annyi reakcio videot neztem....mar unja az egesz csalad....

Bringithoooome!
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 317 — Vikings fan
Azt hiszem ezt a videót azért meg kell osztanom veletek is, bár lehet láttátok már. 😊 :
 www.facebook.com/NFL/videos/10155969460447836/
Greengo
Még mindig beleborzongok. Köszi
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Azt hiszem ezt a videót azért meg kell osztanom veletek is, bár lehet láttátok már. 😊 :
 www.facebook.com/NFL/videos/10155969460447836/

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Azért örülök, hogy bejött amit az elmúlt évek pech hadjáratában és építkezésében mondtam, hogy ez a csapat most érhet be.
2012 AP bebrusztolt minket a playoffba, viszont Ponder lesérült és Joe Webbel esélyünk nem volt ott
2013 Frazier saga lezárása
2014 Jött végre Zimmer és Teddy bár 7-9 lett a vége utolsó 5 meccsből 4-en 3 vagy kevesebb ponttal kaptunk ki
2015 Vittük a csoportot és WC meccs is a kezünkben volt (kösz Walsh...)
2016 Teddy horror sérülése, Bradford kapálózása
2017 1.meccsen kezdő QB 4.meccsen addig ligát vezető kezdő RB sérül le.
Na ezután hozott a csapat egy 11-1-et és igen érett hogy végre a jó oldalán legyünk a ...nak

Már nagyon várom az Eagles meccset és remélem sikerült csúszva mászva de bebrusztolni magunkat az SB-be.
5 bukott konferencia döntő után sikerülnie kell!
Skol!
Bringithome!

Szerkesztette: Toca
több mint 8 éve
Valaki tervezi BP-n nézni valahol a meccset?
Toca
Én a bowl.hu-s eseményen leszek

+1 ICYMI:
 bowl.hu/mire-szamithat-doug-pederson-az-nfc-dontoben

Ted Nguyen cikke a védelmetekről.
mustaine
Rohadt jó a cikk már akartam írni.
Stiflerben lesz végül? Én is odaterveztem menni, de declinolták az eseményt.
Toca
igen, a Stiflerben lesz.
empty taxi
Új esemény van? Mert én is lehet beugranék, bár senkit nem ismerek még a fórumról személyesen.
kristóf17
www.facebook.com/events/211730109392982/
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Toca

+1 ICYMI:

mustaine
Toca
igen, a Stiflerben lesz.
empty taxi
Új esemény van? Mert én is lehet beugranék, bár senkit nem ismerek még a fórumról személyesen.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Toca

+1 ICYMI:

mustaine
Toca
igen, a Stiflerben lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Toca

+1 ICYMI:

mustaine
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Toca

+1 ICYMI:
https://bowl.hu/images/cache/uploads/5a57312c6379f73433c38ce99a8c6290.jpg
Mire számíthat Doug Pederson az NFC döntőben? | Bowl.hu
Vasárnap az NFC két legjobb csapata feszül egymásnak a Super Bowl részvételért. Különleges beharangozósorozatunk első részében terítéken a Vikings védelme.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
gedam 6 506
Aki szokta nézni a 96 questions epizódokat (aki nem szokta az szokjon rá, mert zseniális), tudhatja, hogy Griffen hatalmas arc, ezt most is alátámasztotta. 😀
Pitt
Meglep hogy valaki rajtunk kívül is nézni 😀 +30 pont a Steelers fanoknak 😀
Pyrrus
Gene Steratore lesz a bíró SB-n( ha esetleg eljutunk, mondjuk ha nem jutunk el akkor is ő lesz 😀 ), egy ilyen szar mérkőzés után amit leprodukáltak a Saints elleni meccsen, nem értem, hogy a picsába kaphatta meg.
Persze tudom, X éve ott van már és még nem vezetett, de készüljön mindenki lesznek vicces fújások.
Toca
több mint 8 éve
Aki szokta nézni a 96 questions epizódokat (aki nem szokta az szokjon rá, mert zseniális), tudhatja, hogy Griffen hatalmas arc, ezt most is alátámasztotta. 😀
Pitt
Pyrrus
Gene Steratore lesz a bíró SB-n( ha esetleg eljutunk, mondjuk ha nem jutunk el akkor is ő lesz 😀 ), egy ilyen szar mérkőzés után amit leprodukáltak a Saints elleni meccsen, nem értem, hogy a picsába kaphatta meg.
Persze tudom, X éve ott van már és még nem vezetett, de készüljön mindenki lesznek vicces fújások.
több mint 8 éve
Pitt
több mint 8 éve
Hollywood San Francisco 49ers 172
With respect! 😊
 static.nfl.com/static/content/public/static/html/labs/rr/longformlp/desktop/static/img/thielen-hero.jpg
több mint 8 éve
Pitt Pittsburgh Steelers Tennessee Volunteers 108 — Stairway to 7

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/24586565_10155965892262836_2047070022743883776_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=abYggYJCNLsQ7kNvwE9V5MQ&_nc_oc=Adl7eDY4oPv5BjtuJ9CKsEQ-tVV2xSdrhID0jvWmgAWemiZEofxrlMJJeeBX8oxQAO0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=xZmYpAuWfg-PF1qmF1XQoA&_nc_ss=8&oh=00_AfzLi7AS4a-dJwDGxa9wEJvaPOR0jJ-TrNVWxjw1bWKzAw&oe=69B93BBF
612.847 Aufrufe · 20.921 Reaktionen | The #MinneapolisMiracle was so crazy, even Everson Griffen was lost for words. | Minnesota Vikings
The #MinneapolisMiracle was so crazy, even Everson Griffen was lost for words.

www.youtube.com/watch?v=63eIhHpuN6Y

több mint 8 éve
tudom ez lehet már itt közhely, de anno 5 éve mikor elkezdtem nézni az nfl-t és azt mondták nekem hogy itt 60 perc a játék de 3 órát fogsz végig izgulni nevettem. ahogy azon is hogy itt az utolsóból is lehet első ahogy az elsőből utolsó. egyszóval itt bármi megtörténhet. De azt sosem gondoltam volna hogy rendszeresen fogok szívgyógyszert szedni a meccsek alatt a rájátszásban 😀 nagyon várom a vasárnapot! már a szabit is kivettem hétfőre 😀
több mint 8 éve
Én nagyon fosok ettől a meccstől....
ZoliZoltán
nem kell félni! két erős csapat fog összecsapni,mindkét félnek ugyanannyi veszítenivalója van. Bíznunk kell a csapatunkban hogy csak annyival legyenek most jobbak hogy nyerjünk! 😀
több mint 8 éve
😉😀
több mint 8 éve
Na jó.Nem szó szerint fosok....de nagyon félek,hogy a nagy teher...stb sok lesz Nekik.

fradi.....az mi?
ZoliZoltán
Ugyan az mint a fújpest 😉
dande
uuh....ez durva volt...egy lapon se...