Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Na mostmár illő lenne behúzni ezt a SBt srácok. Csoport rivalizálás ide vagy oda #goviks
több mint 8 éve
Grat a győzelemhez, nem semmi meccs volt!Remélem játszhattok hazai pályán a Lombardiért 😉 /ha nem a Pats ellen akkor tuti nektek szurkolok/
több mint 8 éve
Akkor srácok találkozunk. Jó készülődést.Foles Keenum párharc, ahogy azt idény előtt mindenki megtippelte 😊
több mint 8 éve
Én nem tudok semmit mondani.Az enyém ma van, nekem bejött, remélem neked is be fog. 😁
Szülinapomon NFC champ game köszi a csapatnak!
Toca
több mint 8 éve
köszi tetyák, kurvanagyok vagytok
több mint 8 éve
Hajrá srácok, innentől egyértelműen nektek szorítok. Csodálatos story lenne a harmadik számú QB-val, backup RB-kkel hazai SB-t játszani (nyerni).
több mint 8 éve
Én nem tudok semmit mondani.Szülinapomon NFC champ game köszi a csapatnak!
több mint 8 éve
Az utcsó extra pont előtti skol? Félelmetes hangulat lenne itt egy hazai SB-on. Baromi jó nézni ezt a csapatot.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Hihetetlen meccs volt, még rohadt sokáig fogjuk emlegetni.Hiába no, a Vikings - Saints PO meccsek mindig óriásiak.
Ez a Diggs TD mindent ver idén, brutális.
több mint 8 éve
www.theplayerstribune.com/case-keenum-vikings-playoffs/Köszi szépen ezt a linket! Hetek óta foglalkoztat vajon hogyan éli meg mindezt Keenum, ezt nagyon jó volt elolvasni. Azt sejtettem, hogy nem egy ostoba pasas, és hogy van benne egyfajta túlélő ösztön. És sokat elárul Zimmerről is, meg a közösségről, amit felépített.
Tony Adams
több mint 8 éve
Egyszer már bejött, szóval ideje hangolódni az esti ütközetre!😊www.youtube.com/watch?v=Bqfk7oBMsW4
több mint 8 éve
www.theplayerstribune.com/case-keenum-vikings-playoffs/
több mint 8 éve
@CharlesRobinson: #Vikings Sam Bradford has been activated. Welcome back. twitter.com/CharlesRobinson/status/952232238174932992/photo/1
több mint 8 éve
nagyon nehéz meccs lesz igen ahogy remélhetőleg az eztkövető másik kettő is 😀És igen itt már az offensnek is PO teljesítményt kell nyujtania hogy ne csak a D-én legyen nagy a nyomás. bízom a sikerben és a jövőben! 😀
Komoly és szoros de vikings győzelmet remélek 😀
több mint 8 éve
Komoly erőpróba lesz ez a Saints elleni meccs a D-nek, de ne felejtsük el hogy hazai pályán leszünk. Fontosnak tartom hogy hamar sikerüljön Td-t vagy inkább Td-ket csinálni, így nem tehetik meg hogy sokat futnak, az óra nem velük lesz. Ez lesz a szezon legnehezebb meccse. Nyerni kell 😊 SKOL!
több mint 8 éve
Inkább ő menjen Thomassal és Waynes Ginnel mint fordítva.Saints jön jövőhéten, őket még mielőtt felszállóágban voltak sikerült megfogni.Kérdés Rhodes megy majd Thomassal? A fürgébb embere leszedése kevésbé szakterülete. Inkább a fizikálisabb WR-ek ellen tud egészen hatékony lenni.
Kamarától félek kicsit, de ha Ginnt és Thomast sikerül lefogni a hátsó sorban, akkor nagy baj nem lehet.
Breesre nyomás kell majd persze ehhez az biztos.
Toca
Kamara és Ingram ellen tölteni kell a boxot. Sokszor fog szerintem Smith fent lenni. Pedig hátul is szükség lenne rá...
Nagyon várom a meccsset. Az egész rájátszás legjobb meccsét remélem ettől a hárparctól.
alatriste
Safetyknek is résen kell lenni. De a legfőbb az hogy nyomás legyen, ne legyen ideje Breesnek hosszút passzolni.
több mint 8 éve
Saints jön jövőhéten, őket még mielőtt felszállóágban voltak sikerült megfogni.Kérdés Rhodes megy majd Thomassal? A fürgébb embere leszedése kevésbé szakterülete. Inkább a fizikálisabb WR-ek ellen tud egészen hatékony lenni.
Kamarától félek kicsit, de ha Ginnt és Thomast sikerül lefogni a hátsó sorban, akkor nagy baj nem lehet.
Toca
Kamara és Ingram ellen tölteni kell a boxot. Sokszor fog szerintem Smith fent lenni. Pedig hátul is szükség lenne rá...
Nagyon várom a meccsset. Az egész rájátszás legjobb meccsét remélem ettől a hárparctól.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Saints jön jövőhéten, őket még mielőtt felszállóágban voltak sikerült megfogni.Kamarától félek kicsit, de ha Ginnt és Thomast sikerül lefogni a hátsó sorban, akkor nagy baj nem lehet.
több mint 8 éve
Az se biztos, hogy Keenum menni akar. Azért elég kényelmes, hogy egy bitang D és két elit elkapó valamit most egy jónak tűnő fal mögött dobálhat.www.espn.com/nfl/story/_/id/21991953/case-keenum-join-pat-shurmur-minnesota-vikings-offensive-coordinator-hired-qb-needy-teamMondjuk egy franchise tag megakadályozhatja ezt.
empty taxi
Bazzani
Giants fal mögé pl. én nem szívesen állnék be a helyébe.
több mint 8 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/21991953/case-keenum-join-pat-shurmur-minnesota-vikings-offensive-coordinator-hired-qb-needy-teamMondjuk egy franchise tag megakadályozhatja ezt.
empty taxi
több mint 8 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...