Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 7 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 716
Ez az év nem most záródott le. Sajnos csúnya volt nagyon, de egyértelműre sikeredett. AP sem tud fal nélkül teljesíteni. Mint ahogy év elején sem tudott, most egy még sebzettebb fal nélkül sem ment.

Nincs miért kardba dőlni. Meglátjuk a jövő évre mit pakolnak össze. Nem sok dolgot kell orvosolni de azt nagyon.
Paulus
Egyetértek. ez a meccs szó szerint szar volt és megszégyenítő. Nagyon remélem hogy a drafton csak o falba hozunk emebrt hogy legyen kiből válogatni
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Ez az év nem most záródott le. Sajnos csúnya volt nagyon, de egyértelműre sikeredett. AP sem tud fal nélkül teljesíteni. Mint ahogy év elején sem tudott, most egy még sebzettebb fal nélkül sem ment.

Nincs miért kardba dőlni. Meglátjuk a jövő évre mit pakolnak össze. Nem sok dolgot kell orvosolni de azt nagyon.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nehéz egy ilyen meccs után mit mondani.
Ritkán van ilyen de én kikapcsoltam.
Egyszerűen ezt az évet és a sérüléseket nem bírtuk el.
Fejben totál szétestünk. Azt hitte AP ad egy kis boostot.
Jövőre újra zúzni fogunk és talán egy valamire való falat is osszegereblyezunk.
Skol!
több mint 7 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Úh! : D
több mint 7 éve
Vikings - Browns meccs jövőre Londonban 😊
több mint 7 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Verjük meg a Kócot, aztán legyen egy véres brutális leszámolás a Lambón, amolyan 18+, bordatörős vérhugyozós karácsonyi eposz. XD
Go Vikings!
Idén abban vagyunk a legjobbak 😊 küzdelem mindenek felett 😊 SKOL!

több mint 7 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 526 — Bowl Winner
Verjük meg a Kócot, aztán legyen egy véres brutális leszámolás a Lambón, amolyan 18+, bordatörős vérhugyozós karácsonyi eposz. XD

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 7 éve
Perpillanat nem érzem egyik NFC csapatot sem hogy ezzel a D-vel verhetetlen lenne.
Csak annyi hibádzik hogy mi se vagyunk már pedig 3 W nélkül nem lesz PO.
2 jó formában levő gárda jön mondjuk de amíg van remény menni kell!
több mint 7 éve
Minek PO?Fél csapat kórházban van...
ZoliZoltán
Ezt a kérdést komolyan feltetted?
több mint 7 éve
Minek PO?Fél csapat kórházban van...
több mint 7 éve
Tök mindegy,ez a szezon már kuka.
Pedig milyen szépen indult!? : /

SKOL MINDÖRÖKKÉ !!!
ZoliZoltán
Mért lenne kuka?
Meg kell verni a Coltsot a GB-t és a Bears-t aztán playoffban aratni.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a W-hez. Sok sikert a hátralévő 3 meccsen, hátha meglesz az egyik wild card hely.
több mint 7 éve
Tök mindegy,ez a szezon már kuka.
Pedig milyen szépen indult!? : /

SKOL MINDÖRÖKKÉ !!!
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
The St. Paul Pioneer Press' Chris Tomasson reports Vikings FS Harrison Smith has a Grade 3 high-ankle sprain and may miss the remainder of the season

Szerintem 17.hétre kidől a fűmagvető / gyepkezelőnk is.
Toca
De előbb még megvertek minket.
több mint 7 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Vikingek! Vigyázzatok! A csapat és az edzők után a szurkolók jönnek! A végén még mi is lesérülünk.... Skol!

több mint 7 éve
The St. Paul Pioneer Press' Chris Tomasson reports Vikings FS Harrison Smith has a Grade 3 high-ankle sprain and may miss the remainder of the season

Szerintem 17.hétre kidől a fűmagvető / gyepkezelőnk is.

Szerkesztette: Toca
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/RapSheet/status/805792901481558020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
itt nincs mese 4 win kell ahhoz hogy bejuthassunk és akkor is még a Giants, Reedskins, Bucaneersnek kéne meccset buknia, főleg az útóbbi kettőnek. De ha most kikapunk akkor már idén bye bye PO
Pyrrus
Ha 4 winünk lesz bent leszünk szerintem, de ahhoz a Lembón kell nyerni.
Következő 2 meccset hozni kell, aztán meglátjuk.
Akár azon se lepődnék meg ha kettőt hozunk akkor AP-t is visszahoznánk a GB ellen.
Toca
A remény hal meg utoljára. ha már az nfc north ot bukjuk legalább a SB-t nyerjük meg 😀
Pyrrus
Ennyi.
Figyelj az altatás része megvolt, most jöhetnek a winek 😉
több mint 7 éve
itt nincs mese 4 win kell ahhoz hogy bejuthassunk és akkor is még a Giants, Reedskins, Bucaneersnek kéne meccset buknia, főleg az útóbbi kettőnek. De ha most kikapunk akkor már idén bye bye PO
Pyrrus
Akár azon se lepődnék meg ha kettőt hozunk akkor AP-t is visszahoznánk a GB ellen.
Toca
A remény hal meg utoljára. ha már az nfc north ot bukjuk legalább a SB-t nyerjük meg 😀
több mint 7 éve
Pyrrus
több mint 7 éve
több mint 7 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 767
Ez az egész szezon nagyon hektikus, úgyhogy én nem mondanék még semmit róla egyelőre. Ha a Jax elleni meccset hozzuk, ami nem lehetetlen, akkor a Lembeau-n dől el a sorsunk. Közben kíváncsi leszek a Lions formájára is (Utolsó három forduló: idegenben Giants és Cowboys, hazai pályán a Packers). Nem ment még el a szezon, de nagyon sok "Lessons learned" mutatkozik. In Zimmer we trust. So far.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 637 — Cowboys fan
Csak azért jöttem,hogy gratuláljak ehhez a védelemhez,pusztítanak a srácok,öröm volt nézni(just kiddin' 😀) a játékukat.
Tehenész
ehhez én is csatlakozom, és csak annyit tennék hozzá, hogy jobbulást Zimnek, még mindig szeressük
több mint 7 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Csak azért jöttem,hogy gratuláljak ehhez a védelemhez,pusztítanak a srácok,öröm volt nézni(just kiddin' 😀) a játékukat.
több mint 7 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Pontosan az volt a meccs amire az erősségek alapján szamitani lehetett. Én a védelmet jobban féltettem Zimmer nélkül de ők nagyot játszottak.

Szoros meccseken kapunk ki a védelem fiatalat és szépen összerakott. Az O sajnos széthullott. Nem nagyon van értleme a PO-nak mert Oline nélkül nincs hova javítani a támadókat idén, sajnos az amit futásban tudunk méltánytalan. Van olyan OL aki nem képes elfogadható körülit sem hozni és kezdő. AP sem tud blokk nélkül futni.
A jövőben bizakodó vagyok. Nem sok minden kell, hogy győztesek legyünk ilyen meccseken is.

SKOl Vikes!