Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Kis lépésekben kell gondolkodni. Zimmer idekerülése óta azért vmi tervszerűség körvonalazódik. Első évben a ligaucsó védelemből kellett faragni egy tűrhető egységet, és sikerült, olyannyira, hogy ma már elmondhatjuk, hogy ez a #D top 10-es alakulat. Nem mellesleg egy franchise kaliber QB-ra is sikerült szert tenni, mert attól, hogy Teddy (még) nem elite vagy probowler szint, azért elég jól elkaristol, és van jövője ebben a ligában. Zimmer második évére már 11-5-ös mérleg, és NFC NORTH királyság, ezzel azt hiszem bőven teljesítettük a tervet, innen már minden győzelem csak hab a tortán. Pár kirakósdarabra vagyunk attól, hogy igazi SB-esélyesek legyünk, az út java már mögöttünk van. Reményteljes a jövő, én most így látom.Egyetértek, viszont most vagyunk playoffban, most nincs jelentősebb sérültünk, most kell megragadni a lehetőséget.
Go Vikings!
Én azt remélem, hogy tökös játékkal bukunk el, Teddy hibázni fog benne van, fumble elejtett int benne van. Csak tegyük ki a lelkünket ne beszari módon álljunk az egészhez.
Rams bizonyította meg lehet verni a Hawks-t, itthon vagyunk merjünk vállalni és ha elbukunk bukjunk el úgy, hogy legalább az esélyt megadtuk.
Turner most mutathatja meg, hogy tényleg jó OC.
több mint 8 éve
: D A trónt viszont megmondtam,na. : PNa nem megmondtam? : PNem, azt mondtad sima lesz, nem volt az. Te hazug! 😀
ZoliZoltán
Toca
több mint 8 éve
Kis lépésekben kell gondolkodni. Zimmer idekerülése óta azért vmi tervszerűség körvonalazódik. Első évben a ligaucsó védelemből kellett faragni egy tűrhető egységet, és sikerült, olyannyira, hogy ma már elmondhatjuk, hogy ez a #D top 10-es alakulat. Nem mellesleg egy franchise kaliber QB-ra is sikerült szert tenni, mert attól, hogy Teddy (még) nem elite vagy probowler szint, azért elég jól elkaristol, és van jövője ebben a ligában. Zimmer második évére már 11-5-ös mérleg, és NFC NORTH királyság, ezzel azt hiszem bőven teljesítettük a tervet, innen már minden győzelem csak hab a tortán. Pár kirakósdarabra vagyunk attól, hogy igazi SB-esélyesek legyünk, az út java már mögöttünk van. Reményteljes a jövő, én most így látom.
több mint 8 éve
Na nem megmondtam? : PNem, azt mondtad sima lesz, nem volt az. Te hazug! 😀
ZoliZoltán
több mint 8 éve
Persze ezt tudom, ettől még nyomás alá kell helyezni. Mert ha nincs akkor még inkább szétdobál. Lockett-el és Baldwinnal is elég jó az összhangja.Hát azért remélem a Hawks ellen komolyabb gameplannel jövünk ki mert ilyen játékkal szétkapnak minket.Blicc ellen Wilson az egyik ha nem legjobb QB idén
Mondjuk Zimmert nem féltem bár Wilson eléggé ihletett formában van, de egy erős D-Line játékkal és blitz csomagokkal zavarba lehet majd hozni!
Amitől félek az az offense. Az alaptaktikánkkal kevesek leszünk, nem csak Teddytől de Norvtól is kell a tökösség.
11-5 - NFC North trón innen minden már csak plussz!
Skol
Toca
Nagy meccs lesz, kíváncsi vagyok mit talal ki Zimmer az előző meccsünkhöz képest
braxa88
Az előző meccsen voltka hiányzók most mindenki úgy ahogy egészséges. Mondjuk a Linval Joseph bevethető lenne akkor lenne tuti a D.
Igazából ez az O-n fog múlni akármennyire pörög a D, ha nem fogjuk tudni hosszú driveokkal pihentetni a őket akkor esélyünk se lesz.
Persze ha Teddy végre egy fontos meccsen kapna ihletet az még jobb lenne.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hát azért remélem a Hawks ellen komolyabb gameplannel jövünk ki mert ilyen játékkal szétkapnak minket.Blicc ellen Wilson az egyik ha nem legjobb QB idén
Mondjuk Zimmert nem féltem bár Wilson eléggé ihletett formában van, de egy erős D-Line játékkal és blitz csomagokkal zavarba lehet majd hozni!
Amitől félek az az offense. Az alaptaktikánkkal kevesek leszünk, nem csak Teddytől de Norvtól is kell a tökösség.
Skol
Toca
Nagy meccs lesz, kíváncsi vagyok mit talal ki Zimmer az előző meccsünkhöz képest
több mint 8 éve
Hát azért remélem a Hawks ellen komolyabb gameplannel jövünk ki mert ilyen játékkal szétkapnak minket.Mondjuk Zimmert nem féltem bár Wilson eléggé ihletett formában van, de egy erős D-Line játékkal és blitz csomagokkal zavarba lehet majd hozni!
Skol
több mint 8 éve
Meg is van a meccs:A Vikings magyar idő szerint vasárnap 19:05 -kor fogadja hazai pályán a Seahawks együttesét.
több mint 8 éve
a győzelem az szép volt, de a meccs nem feltétlenül. Lényeg, hogy mi vagyunk a bajnokok és hazai pályán játszunk a jövő héten.
több mint 8 éve
Végre letaszítottuk a romlott sajtot, és mi lettünk az NFC NORTH bajnokai!Szar meccs volt, de megérdemeltük a trónt!!
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 880
Gratula a megérdemelt csoportgyőzelemhez!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Megérdemelt csoport győzelem. Sok sikert a Hawks ellen, továbbra is bírom a csapatot, drukkolni fogok!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Pyrrus
717
NFC NORTH bajnok!!!! 😀
több mint 8 éve
Tudom, és elég nagy probléma is. 😀Többé már nem.... újra fedett stadionunk lesz, bár elég szépre sikerült.Rájuk fog férni, bár egy kicsit lehetne hidegebb. Kikerülve a domeból egyébként a ti hazai meccseitek is végre hozzák azt a jó kis északias hangulatot.0-0, OT-ben meg forralt boroznak a srácok?😊Ha nyerünk, a Seahawks az ellenfél, ha kikapunk, harmadszor is meccselhetünk a Sajtfejekkel.Ha X mentek a fővárosba.
AP meg legtöbb futott yard a szezonban, ezt már nem veszi el tőle senki.
Go Vikings!
alatriste
Go Vikings!
alatriste
Go Vikings!
| baró lesz amúgy szó se róla |
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Többé már nem.... újra fedett stadionunk lesz, bár elég szépre sikerült.Rájuk fog férni, bár egy kicsit lehetne hidegebb. Kikerülve a domeból egyébként a ti hazai meccseitek is végre hozzák azt a jó kis északias hangulatot.0-0, OT-ben meg forralt boroznak a srácok?😊Ha nyerünk, a Seahawks az ellenfél, ha kikapunk, harmadszor is meccselhetünk a Sajtfejekkel.Ha X mentek a fővárosba.
Go Vikings!
alatriste
Go Vikings!
alatriste
több mint 8 éve
Rájuk fog férni, bár egy kicsit lehetne hidegebb. Kikerülve a domeból egyébként a ti hazai meccseitek is végre hozzák azt a jó kis északias hangulatot.0-0, OT-ben meg forralt boroznak a srácok?😊Ha nyerünk, a Seahawks az ellenfél, ha kikapunk, harmadszor is meccselhetünk a Sajtfejekkel.Ha X mentek a fővárosba.
Go Vikings!
alatriste
Go Vikings!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
0-0, OT-ben meg forralt boroznak a srácok?😊Ha nyerünk, a Seahawks az ellenfél, ha kikapunk, harmadszor is meccselhetünk a Sajtfejekkel.Ha X mentek a fővárosba.
Go Vikings!
alatriste
több mint 8 éve
Ha nyerünk, a Seahawks az ellenfél, ha kikapunk, harmadszor is meccselhetünk a Sajtfejekkel.Ha X mentek a fővárosba.
Go Vikings!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ha nyerünk, a Seahawks az ellenfél, ha kikapunk, harmadszor is meccselhetünk a Sajtfejekkel.AP meg legtöbb futott yard a szezonban, ezt már nem veszi el tőle senki.
több mint 8 éve
Azt már pláne behúzzuk! : P
több mint 8 éve
Így van egy sima W a sajtok ellen ,aztán sima W a hawks ellen!Így kell ezt csinálni!És már miénk is az NFC! : PNem, akkor játszhatunk érte max 😊
ZoliZoltán
Jó lenne ha nyernénk legalább 1 nagy meccset, úgy hogy Teddy osszelapatoljon egy kis onbizalmat.
több mint 8 éve
Így van egy sima W a sajtok ellen ,aztán sima W a hawks ellen!Így kell ezt csinálni!És már miénk is az NFC! : P
több mint 8 éve
Biztosan nem adjuk le a meccset, legfeljebb nem kockáztatjuk a sérülteket. Be kell zsákolni minden morzsáját a sikernek, ez lehet az alapja a fejlődésnek. Azt gondolom hogy AP-t nem fogják tudni tartani, és ha sikerül a D-nek dominálni akkor el is dőlhet a meccs időben a javunkra. A Seahawks ellen pedig azt gondolom még egyszer nem lehet olyan rossz napunk, a zebráknak is le kell adni a drótot hogy a rájátszás már más kávéház, a sérültek is rendbe jönnek akkor a hazai pálya segítségével meg lehet őket verni. Nagyon jó lenne ha Teddy megmutatná hogy mégsem fél 😊 Skol!