NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Tobb passzkiserlet/tobb komplett.Szoval azert tobb yardot is pl.De miert csak 1,5 negyedet jatszott?
több mint 10 éve
Az eredmény tényleg nem számít már, az igazi értékmérő most kezdődik.Nem láttam a meccset, az összefoglalóból semmi nem látható, de ez tényleg csak a keretszűkítés segítésére lehetett jó az edzőknek. Ha még volt kérdés a fejükben.
több mint 10 éve
Reméljük hasonlóan folytatjátok, mint a 2008-as Lions. 😊tüsi91Már rettegnek a Macik!! 😀
profootballtalk.nbcsports.com/2014/08/28/adrian-peterson-i-would-love-to-retire-as-a-viking/?utm_source=FB%20-%20SNF%20on%20NBC&utm_network=facebook&utm_post=2971278&utm_tags=
Ennyi!
több mint 10 éve
Köszi tüsi91 a "jókívánságot", de a medvebőrnyúzást nem hagyhatjuk ki a szezonban. 😀 😉
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Reméljük hasonlóan folytatjátok, mint a 2008-as Lions. 😊
több mint 10 éve
Teddytől azért többet vártam volna ma! :/Mégis mit vártál 9 passzból 9 TD-t dob?
De meg van a 4-0! 😊 8-)ZoliZoltán
több mint 10 éve
Teddytől azért többet vártam volna ma! :/De meg van a 4-0! 😊 8-)
több mint 10 éve
😊😊😀 WIN tudom hogy nem számít, de a D dominált, és veretlenek vagyunk a preseasonban 😊 SKOOOOOL 😊
több mint 10 éve
Bezony!A serulesek keruljenek el Minket!!! 8-)Hajrà Vikingek!!!
több mint 10 éve
Sajnos ma éjszaka dolgozom, így nem látom a meccset, (az első félidőt megnéztem volna mindenképp) de a legfontosabb, hogy ne legyen sérülés, és Teddy jól nyomja. Ha eza kettő megvan akkor, számomra már pozitív ez az előszezon, és jöhet az igazi mókázás. 😊
Skol Vikes! Go Teddy!
több mint 10 éve
Ponderert tenyleg max. egy csomag szotyit kapunk...Hol lehet megtalalni,hogy ki az a 15 emberke akiket mar elkuldtunk???
Nem talalom sehol(telefonrol)....
több mint 10 éve
Már gondolom az alapszakaszban lesz kezdő Cassel erre írtad. Mert a Titans ellen Teddy kezd, Cassel meg gondolom sok más kezdő nem fog játszani. Hasonló lehet a helyzet majd a Titansnél is, mégis fontos lesz mit játszik ellenük az 5-ösünk, mert több első számú fegyvere lesz, és több első számú ellenfél ellen produkálhat valamit egy félidőn keresztül mint eddig.Csoda lenne ha Pondert barki elvinne.En mar 7.korert is adnam. Akarmennyire rossz volt Musgrave gyakorlatilag ot minuszbol kene ujjaepiteni.Amugy se volt egy sztar, gyenge QB manager utanzat aki mar magaban sem hisz.
Ponder megkapja a második félidőt a tartalék, és roster helyért küzdő játékosokkal, és játékosok ellen, de valamit itt is produkálni kell majd, hogy bárhol is Trade alap lehessen. Egyébként én bírom emberileg Pondert, nálunk már nem fog tudni újra éledni ez biztos, de azt kívánom máshol kapjon rá esélyt. Lehet nem egy franchise QB, de sajnos a nálunk lévő régi edzői stáb sem tudta rendesen használni a lehetőségeit. Szerintem még egy lehetőség máshol kijárna neki.Paulus
több mint 10 éve
Ja igen. 😊vikingscountry.wordpress.com/2014/08/27/matt-cassel-lett-a-vikings-kezdo-iranyitoja/
több mint 10 éve
Már gondolom az alapszakaszban lesz kezdő Cassel erre írtad. Mert a Titans ellen Teddy kezd, Cassel meg gondolom sok más kezdő nem fog játszani. Hasonló lehet a helyzet majd a Titansnél is, mégis fontos lesz mit játszik ellenük az 5-ösünk, mert több első számú fegyvere lesz, és több első számú ellenfél ellen produkálhat valamit egy félidőn keresztül mint eddig.Ponder megkapja a második félidőt a tartalék, és roster helyért küzdő játékosokkal, és játékosok ellen, de valamit itt is produkálni kell majd, hogy bárhol is Trade alap lehessen. Egyébként én bírom emberileg Pondert, nálunk már nem fog tudni újra éledni ez biztos, de azt kívánom máshol kapjon rá esélyt. Lehet nem egy franchise QB, de sajnos a nálunk lévő régi edzői stáb sem tudta rendesen használni a lehetőségeit. Szerintem még egy lehetőség máshol kijárna neki.
több mint 10 éve
Cassel lesz a kezdő!!Ponder traderől mit gondoltok???Rams vagy Bills.
több mint 10 éve
....és tényleg. XD Az bizony jogos!
több mint 10 éve
Azért Musgrave védelmében had jegyezzem meg, hogy nem használt fel ekkora papírt a play-hívójához... 😀
több mint 10 éve
Ezen tavaly sem tudtam nevetni,csak majdnem sírni...:/
több mint 10 éve
Hát nem fogom visszasírni ezt a playbookot tavalyról 😀Tavaly a védelem azért attól függetlenül, hogy foglalkoztatva volt bottom3 volt rengeteg statban. Kezdve a yardok nyelésétől, a 3rd/4th down százalékokon át, a 37 benyelt passz TD-n keresztül minden. És ennek az egésznek az alapja a D-fal. Mert előtte amikor még értelmes pressure volt és a futókat is visszanyomtuk (jó pár évig top5 rush D-nk volt a Williams Wallal és utána is éppen csak kicsúsztunk belőle) addig a hátsósornak is jóval könnyebb a dolga volt. Láthattuk preseasonben is, hogy ahogy van nyomás könnyebben jön a hiba is. A védő is közelebb tud maradni a támadóhoz etc. etc. Zimmer mivel azért az alapanyag még mindig a D-falban a messze legjobb nálunk biztos, hogy erre koncentrál. Illetve rengeteg blitz package lesz.
több mint 10 éve
Most a D nem az O miatt volt fenn egy negyedet, az a drive rajtuk múlott. Rövid játékokkal mentek végig a pályán. Amire Toca célzott az azért volt mert az O három játék után rendszerint lement, a játékidő pedig nem pörgött, és a védekezés sem volt elég agresszív, sok teret adott a rövid 4-5 yardos játékoknak, és a hosszú ellen védekeztek, mindemellett labdaszerzésben is gyengék voltunk. De most nem a futás jobbra, futás balra, QB bootleg playbook lesz használva.
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Hát valószínű a negyedik meccsen nem a legjobbak lesznek fenn mert azoknak már a rá egy hétre való éles meccsre kell már készülniük.
több mint 10 éve
Most hetvegen is kapasbol majd a teljes 3. negyedet fent volt a D....
több mint 10 éve
Én a D-vel kapcsolatban bizakodóbb vagyok, persze van egy két lyuk, de sokkal jobbak lesznek mint tavaly, amikor az utolsó drive-okban mentek el meccsek. Jó erők vannak benne, még ha főképp fiatalok, de egyre több rutinnal, és jobb rendszerben játszanak mint tavaly. Szerintem legfőképp azon fog múlni, hogy a D-line mennyire fogja dominálni az ellenfél támadó falát, mivel ők az igazi erői a védekező csapatunknak. 1-2 ellenfél OL kivételével szerintem megszerzik a dominanciát.Meg ha hozzá tesszük, hogy ha a támadók 1 fokkal értelmesebb produkciót nyújtanak mint tavaly akkor nem 33 percet (liga 2. legtöbb Eagles mögött csak hát ugye ők más miatt) kell meccsenként a védőknek fent fáradni. Mert ezek után azért nem véletlen, hogy a végére nem marad erő az utolsó driveokra.
Nem elfelejtve a Spec team-et ami szerintem a legjobbak közt van a ligában, mind a cover, mind a return szempontjából, Kickben Walsh is tud hozni jó pár meccset.Paulus
több mint 10 éve
Én a D-vel kapcsolatban bizakodóbb vagyok, persze van egy két lyuk, de sokkal jobbak lesznek mint tavaly, amikor az utolsó drive-okban mentek el meccsek. Jó erők vannak benne, még ha főképp fiatalok, de egyre több rutinnal, és jobb rendszerben játszanak mint tavaly. Szerintem legfőképp azon fog múlni, hogy a D-line mennyire fogja dominálni az ellenfél támadó falát, mivel ők az igazi erői a védekező csapatunknak. 1-2 ellenfél OL kivételével szerintem megszerzik a dominanciát.Nem elfelejtve a Spec team-et ami szerintem a legjobbak közt van a ligában, mind a cover, mind a return szempontjából, Kickben Walsh is tud hozni jó pár meccset.