Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem is! 😀Bridgewater a kezdő QB-tok, mert a Louisvilleben láttam egy-két meccsen és nagyon meggyőző volt.Ha igen tuti élőben megnézem a meccseteket úgy is rég láttam már Vikings mérkőzést.he7edikélőben vagy élő adásban? 😀
Ha élőben akkor mázlsita, ha élő adásban akkor nem egyedül fogod nekem már be va állítva az ébresztés 2:20-ra és ha jól olvastama sport2 élő adásban adja 2:25 től!
SKOL VIKINGS!SKOL TEDDY!Pyrrus
Jelentések szerint ma mégsem fog játszani Teddy Bridgewater, így Christian Ponder lesz a kezdő irányító. A Vikings-nak ma délután 3-ig, (magyar idő szerint 22 óra) van ideje, hogy egy irányítót aktiváljon az edzőcsapatból. Szerintetek ki lesz az? McLeod Bethel-Thompson vagy Chandler Harnish?KmetyGLehet,hogy még sem....
(nem tudom elhinni...nem akarom azt a balfaszt látni többet....)
több mint 11 éve
baggio a Memphis Tigers ismertetőjét már elkezdtem megírni, de összejött pár dolog és félbehagytam, de még a héten elküldöm, hogy fabrikálhass.én ott voltam Louisville-ben az első kezdő meccsén (amit a Marshall ellen elvesztett, de ez már utólag kit érdekel) 😊baggioBridgewater a kezdő QB-tok, mert a Louisvilleben láttam egy-két meccsen és nagyon meggyőző volt.Ha igen tuti élőben megnézem a meccseteket úgy is rég láttam már Vikings mérkőzést.he7edikélőben vagy élő adásban? 😀
Ha élőben akkor mázlsita, ha élő adásban akkor nem egyedül fogod. nekem már be va állítva az ébresztés 2:20-ra és ha jól olvastama sport2 élő adásban adja 2:25 től!
több mint 11 éve
én ott voltam Louisville-ben az első kezdő meccsén (amit a Marshall ellen elvesztett, de ez már utólag kit érdekel) 😊Bridgewater a kezdő QB-tok, mert a Louisvilleben láttam egy-két meccsen és nagyon meggyőző volt.Ha igen tuti élőben megnézem a meccseteket úgy is rég láttam már Vikings mérkőzést.he7edikélőben vagy élő adásban? 😀
Ha élőben akkor mázlsita, ha élő adásban akkor nem egyedül fogod. nekem már be va állítva az ébresztés 2:20-ra és ha jól olvastama sport2 élő adásban adja 2:25 től!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jelentések szerint ma mégsem fog játszani Teddy Bridgewater, így Christian Ponder lesz a kezdő irányító. A Vikings-nak ma délután 3-ig, (magyar idő szerint 22 óra) van ideje, hogy egy irányítót aktiváljon az edzőcsapatból. Szerintetek ki lesz az? McLeod Bethel-Thompson vagy Chandler Harnish?
több mint 11 éve
Game time decision hogy ki kezd. Limitaltan edzett szoval remelem ő kezd. Mondjuk a futasai limitalva lesznek gondolom.
több mint 11 éve
Bridgewater a kezdő QB-tok, mert a Louisvilleben láttam egy-két meccsen és nagyon meggyőző volt.Ha igen tuti élőben megnézem a meccseteket úgy is rég láttam már Vikings mérkőzést.he7edikélőben vagy élő adásban? 😀
SKOL VIKINGS!SKOL TEDDY!
több mint 11 éve
Bridgewater a kezdő QB-tok, mert a Louisvilleben láttam egy-két meccsen és nagyon meggyőző volt.Ha igen tuti élőben megnézem a meccseteket úgy is rég láttam már Vikings mérkőzést.

több mint 11 éve
Ha Theodor jatszik meg akar nyerhetunk is!Sok yardot nyeltek a sajtfejek a maciktol.:-p
több mint 11 éve
Azert egyszer megizlelnem az erzest en is.😀
több mint 11 éve
Nem tudom ki hogy van vele én el tudnám viselni 😀Azert jo lenne ha nem kene majd minden 3.playben futnia..ZoliZoltánPersze jó lenne normális fal, AP meg még egy értelmes CB de hát akkor azon aggódnánk, hogy kinek van esélye megverni minket az meg milyen már ? 😀Toca
több mint 11 éve
Azert jo lenne ha nem kene majd minden 3.playben futnia..ZoliZoltánPersze jó lenne normális fal, AP meg még egy értelmes CB de hát akkor azon aggódnánk, hogy kinek van esélye megverni minket az meg milyen már ? 😀
több mint 11 éve
Azert jo lenne ha nem kene majd minden 3.playben futnia..
több mint 11 éve
A legfontosabb az egész meccsből, hogy Teddy egyilag teljesen érett az NFL-re. Magabiztosan vezette az O-t és az O hajlandó küzdeni érte is. Az Atlanta védelme pont jó volt nyitásnak. Higgadt volt, és a nyomásra sem hozott buta döntéseket. Jó volt látni. Persze most a futás tudta támogatni ebben, és ez fontos lenne a jövőben is.
több mint 11 éve
Huhh.Hála a jó istennek!!!-szikla esett le-
több mint 11 éve
Kmety csak ijetszteget nem kell mindent elhinni... 😀 idén egy ember lesz csak kezdő QB poszton és az Teddy.
több mint 11 éve
Mike Zimmer a hétfői sajtótájékoztatón mondta el, hogy Bridgewater MRI vizsgálata nem mutatott ki semmit, ma már jobban van és elvileg játszhat a Packers ellen. Mindenki megnyugodhat, főleg ZoliZoltán. 😊
több mint 11 éve
Hát ez Lol ha így lesz......dandepedig így lesz
több mint 11 éve
Hát ez Lol ha így lesz......
több mint 11 éve
Na ne kurd fel az agyamat.....
több mint 11 éve
Harnish a tartalékoknál, Bethel-Thompson az aktív keretben és egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a Packers ellen Christian Ponder lesz a kezdő irányító (Teddy sérülése miatt), cseréje pedig MBT.
több mint 11 éve
Grat srácok teljesen megérdemelt win. Teddy nagyon jó volt, ez a meccs alapján végre megvan a fr. Qb, bár a túlzott hurrá hangulattól azért óva intenélek titek, mert a miénk az nem nfl védelem, sajnos még csak nem is hasonlít rá... sok sikert a továbbiakhoz 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Teddy úgy kellett most nekünk mint egy falat kenyér. 2.féldiőben voltak kis megingásai, de azért látszik,hogy más kávéházban játsza a játékot mint az előző 4 QBnk.Hozza kell tenni a Falcons D mindent megtett, hogy ne rontsa el a bulit.
Viszont nagyon jol hoz dontest, jol erzi a zsebet es szepen mozog is ki. Ha jonnek fele sem fossa osszemagat. Remekul hivta at a playeket es Wrighttal kurva jol ereztek egymast.
Persze voltak hibak is de az most senkit nem erdekelnek 😀.
Fal jo volt ahogy az elkapok se droppoltak valami ilyesmi O-t vartam csak ugye AP-vel.
Asiata ha nyóc TDt fut se fogom szeretni, foglalja Banyard elol a helyet. 😀
Védelem ugyan sok pontot nyelt,sok yarddal, de megvoltak a Stoppok / labdaszerzesek amikor nagyon kellettek. Rhodes allat volt, míg Munnerlyn meg katasztrofa. Nagyon akar,de most inkabb atesett a lo tulso oldalara.
Azert a D faltól többet vártam ha már a végén a TE!! Volt az RT.
Jön a rangadó primetimeban, remelem Teddy-vel es nem veszes a serulese. Itt valik el igazabol mit tudunk.
több mint 11 éve
Na megérte fennmaradni az este! 😀micsoda meccs volt. Van valakinek infója Teddyvel kapcsolatban?
több mint 11 éve
Jó lenne nyerni!Teddy 4 TD!300+ yard! 😛ZoliZoltánAsiatanak adott 3-at kölcsön, de amúgy megvolt.