Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Ansah lett a hét védője az NFC-ben.Lions topicból átemelve.... | akif, faf |
Idén ő a második DE aki Matt Kalil ellen játszva nyerte el a címet. Az első Chandler Jones volt.Bazzani
több mint 11 éve
két nap, két meccs, 192 másodpercben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
According to @PFF, Bridgewater was pressured on 51.1% of his drop-backs.Gratulálok a falnak...
több mint 11 éve
El voltam kenodve...nem erre keszultem vasarnap este... :/A talán utánitól félek nagyon.... 😕ZoliZoltánMúltkor még a mezét akartad égetni 😛 😀
Hit és remény nálam max a következő szezonhoz van. Egyszerűen ezt a szezont már csak Teddy felépítésével kéne eltölteni, csak ilyen fallal nehéz.Toca
Pats ellen volt ugyan ez....
Szegeny Teddy le ne seruljon annyi a lenyeg!!!
több mint 11 éve
hozzátenném hogy még nincs elveszve semmi. Nem azt mondom hogy bejutunk a rájátszásba, de még mindig tartom hogy Teddy jó választás és sok jó játékosunk van. Zimmernek fel van adva a lecke.van még 10 meccs, szóval...GO VIKINGS
több mint 11 éve
A talán utánitól félek nagyon.... 😕ZoliZoltánMúltkor még a mezét akartad égetni 😛 😀
Hit és remény nálam max a következő szezonhoz van. Egyszerűen ezt a szezont már csak Teddy felépítésével kéne eltölteni, csak ilyen fallal nehéz.
több mint 11 éve
szerettem volna valamit hozzáfűzni a gondolatokhoz, de képtelen vagyok rá.meg a legnagyobb: a szeretet 😀
marad a hit és a reményPyrrus
"Most azért megmarad a hit, remény, szeretet e három, s közülük legnagyobb a szeretet" (Pál 1. levele Korinthusiakhoz 13. rész 13. vers)
több mint 11 éve
szerettem volna valamit hozzáfűzni a gondolatokhoz, de képtelen vagyok rá.marad a hit és a remény
több mint 11 éve
A talán utánitól félek nagyon.... 😕
több mint 11 éve
Csak jönne vissza AP !!! :/ZoliZoltánebben a szezonban már biztosan nem fog és talán már ...
több mint 11 éve
Csak jönne vissza AP !!! :/
több mint 11 éve
Ez ellen a Lions D ellen a liga egyik legjobb irányítója is képes volt nem kevesebb, mint 7 szerzett pontra. Brutális az a védelem, nullázzák a futójátékot, s gyakorlatilag az első 4-essel képesek pillanatok alatt összenyomni a zsebet. Nálam simán SB kaliber az a csapat, főleg ha Megatron visszajön.Semmi se véletlen, pl. az sem hogy egyik rookie QB sem lesz világmegváltó. Ahol van egy kicsit jobb pass prot ott könnyebb alkalmazkodni a felgyorsult világhoz, ahol nincs ott nem. Nem egy isten ő fog még hibázni ahogy a falcons meccsen is nézett be dolgokat, de ez idén simán belefér, csak ne sérüljön meg.
Ettől függetlenül szar döntéseket hozott többször is (pl 1. INT), s ezeket megkoronázta szar dobásokkal. Meglátjuk mi lesz belőle, de nem véletlenül csúszott 1/1 kandidáns szereptől az első kör végéig.tüsi91
Jövőre jobban összeszokik a WR-ekkel, jobban felveszi a tempót, akár még fala is lesz, vagy esetleg még AP-je is nah az fog számítani.
Ha már Staffordon megy az összehasonlítás ő az első meccsén szórt 3 intet. PM meg az első 4-en 11-et megannyi rossz döntéssel. Teddy nem véletlen nem lett rögtön kezdő, közel sem tökéletes még, de egyelőre biztató amit mutatott a két meccsen.
több mint 11 éve
Kövezzetek meg, de én aggasztónak találom, hogy Teddy már gyakorlatilag majdnem 3 teljes meccset végigjátszott, de még 1 passzolt TD-je sincs. Értem én, hogy újonc meg hogy a támadófal egy nagy nulla, de akkor is... Ráadásul nem is emlékszem ezen a meccsen, hogy egyáltalán megpróbált 15+ yardos dobással. Mindig csak a rövid passzok, és azok is általában a futóknak. Ennél azért én személy szerint többet vártam... Még Bortles és Carr is jobb ennél, pedig az ő csapataik valószínűleg a miénket is alulmúlják.AdamG88Matthew Stafford was just 1-of-9 passing more than 10 yards downfield Sunday, and is now 5-of-18 this season on such throws when Calvin Johnson is off the field

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ez ellen a Lions D ellen a liga egyik legjobb irányítója is képes volt nem kevesebb, mint 7 szerzett pontra. Brutális az a védelem, nullázzák a futójátékot, s gyakorlatilag az első 4-essel képesek pillanatok alatt összenyomni a zsebet. Nálam simán SB kaliber az a csapat, főleg ha Megatron visszajön.Ettől függetlenül szar döntéseket hozott többször is (pl 1. INT), s ezeket megkoronázta szar dobásokkal. Meglátjuk mi lesz belőle, de nem véletlenül csúszott 1/1 kandidáns szereptől az első kör végéig.
több mint 11 éve
Kövezzetek meg, de én aggasztónak találom, hogy Teddy már gyakorlatilag majdnem 3 teljes meccset végigjátszott, de még 1 passzolt TD-je sincs. Értem én, hogy újonc meg hogy a támadófal egy nagy nulla, de akkor is... Ráadásul nem is emlékszem ezen a meccsen, hogy egyáltalán megpróbált 15+ yardos dobással. Mindig csak a rövid passzok, és azok is általában a futóknak. Ennél azért én személy szerint többet vártam... Még Bortles és Carr is jobb ennél, pedig az ő csapataik valószínűleg a miénket is alulmúlják.AdamG882,5 és nem hiszem hogy aggasztó,illetve hogy van rosszabb O egység most mint a mienk. Ezen a meccsen semmire nem volt ideje, és gyakorlatilag amikor eldobta is olyanokat droppoltak az embereink, hogy vicc... WReknek nincs ideje megfutni kb a routokat. Mellesleg Falcons ellen lehetett volna Asiata futott ehelyett 3 TD-t na puff...
2 kezdő meccse volt abból, ahol volt kis ideje is nyertünk, ahol nem ott nem. Mellesleg amúgy sem érzem túl relevánsnak 2 meccs után ilyenen aggódni.
Bortles + Carr győztes meccseinek száma még mindig 1-el kevesebb mint Teddyé pedig 7-tel több van nekik 😀
több mint 11 éve
Azt már sokszor olvastam, hogy követelitek Banyardot a csapatba, de ki az a csávó? Valaki preseason hero?tüsi91Csak én 😀 Amúgy ja, igazából PSből is csak AP elitltása miatt jött fel, de ha egyszer kezdő lesz ő lesz a császár 😀
több mint 11 éve
Kövezzetek meg, de én aggasztónak találom, hogy Teddy már gyakorlatilag majdnem 3 teljes meccset végigjátszott, de még 1 passzolt TD-je sincs. Értem én, hogy újonc meg hogy a támadófal egy nagy nulla, de akkor is... Ráadásul nem is emlékszem ezen a meccsen, hogy egyáltalán megpróbált 15+ yardos dobással. Mindig csak a rövid passzok, és azok is általában a futóknak. Ennél azért én személy szerint többet vártam... Még Bortles és Carr is jobb ennél, pedig az ő csapataik valószínűleg a miénket is alulmúlják.
SKOL VIKINGS!
több mint 11 éve
Azt már sokszor olvastam, hogy követelitek Banyardot a csapatba, de ki az a csávó? Valaki preseason hero?
több mint 11 éve
OL nelkul nehez lesz meccset nyerni....Volt az 8 is ... Ilyen durva nyomást egy tapasztalt QBnak se kívánok, nem hogy egy 2.meccses rookienak...
Szegeny Teddy...7 sack...meg meg tucatnyi mas...😊
Csoda,hogy nem serult le...
Peterson sokat szabadit majd fel a capbol,erositeni kell!ZoliZoltán
Peterson én inkább megtartanám. Mert bár Banyard elit, az edzőink nem szeretik Asiata meg botrány, McKinnon meg nem all-round back.
több mint 11 éve
OL nelkul nehez lesz meccset nyerni....Szegeny Teddy...7 sack...meg meg tucatnyi mas...😊
Csoda,hogy nem serult le...
Peterson sokat szabadit majd fel a capbol,erositeni kell!
több mint 11 éve
Jók voltunk, ja nem. De legalább Locke jókat puntol, jah az sem, de legalább az O-Line nem fosta össze magát, jah de. A védelem legalább egész jó volt, nah azt hiszem ennyi pozitívumot találtam.
több mint 11 éve
Ez nem normális már ez az ember!Ennyi volt!Mindjárt felgyújtom a mezem is.... :[]Ma pedig nyerünk!