Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Oszinten...egyre jobbnak tunik Ponder!!!helmet maskos vidibe is milyeneket dob...meg ugy az utobbi videokban...Ponder mindig is ügyes jó passzoló volt, neki fejben kell összeraknia ezmagát, remélem a tavaly év vége meg az asszony segít. Patterson meg hihetetlen jó lesz,remélem szezonban sem droppolgat.
Oke ,hogy nincs nyomas...de tetszk ami most a csapatnal zajlik!!!
Osszhang...fegyelem...de meg is azert jokat rohognek...stbZoliZoltán
több mint 12 éve
Valahogy a sérüléseket jó lenne elkerülni, meghatározó játékos ne robbanjon le az éles meccsek előtt, és persze azután se. Alul vagyunk értékelve, de most a múlt évvel ellentétben optimistán állok a szezon elé, sok izgalmas és szoros meccset várok. Kell némi szerencse is, hogy ezek győztesek legyenek, de ha Ponder azt nyújtja mint a Packers elleni utolsó alapszakasz meccsen akkor nem lehet gond a PO. Az offense sokkal jobb opciókat tartogat, defense-ben is jobbak vagyunk, nincsenek botrányok a csapat körül, kell egy jó playbook és jó calling, aztán win. Már nagyon várom a szezont 😊 SKOL VIKINGS!!!
több mint 12 éve
Oszinten...egyre jobbnak tunik Ponder!!!helmet maskos vidibe is milyeneket dob...meg ugy az utobbi videokban...Oke ,hogy nincs nyomas...de tetszk ami most a csapatnal zajlik!!!
Osszhang...fegyelem...de meg is azert jokat rohognek...stb
több mint 12 éve
Ahogy olvasgattam, jól halad a felkészülés, a csapat egyben van, ez már csak Ponderen múlik, mire lesz elég.😊
több mint 12 éve
Én meg azon gondolkozom,hogy ki lehet az a 19 Viking itt a fórumon...?! :-o
több mint 12 éve
egy kis mozgás a srácoktól 1-1- ellen, de nem hiszem, hogy mai termés, mivel nincs még rajtuk teljes cucc. azért a semminél több 😊www.vikings.com/media-vault/videos/Training-Camp-Highlights-1-on-1-Battles/70a161fe-c050-444f-9712-904ec73739b4
több mint 12 éve
Ravens iden sehol nem lesz....
több mint 12 éve
V. Shiancoe aláírt 1 évre a Ravens-hez. Remélem jó éve lesz, kedveltem amikor nálunk volt.
több mint 12 éve
Guion...remélem nem súlyos....
több mint 12 éve
SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP !! 😀 😊
több mint 12 éve
Patterson egykezese, pedig nem volt rossz a védekezés...www.vikings.com/media-vault/videos/Must-See-Pattersons-One-Handed-Catch/26a0aa7b-e230-4925-8803-d0747869bad1
több mint 12 éve
Nem kár örvendés...Szerintem bonyolultabb volt ez annál, hogy egy indoka lett volna a távozásának.(Pénz, játékidő, játékrendszer, edző-játékos ellentét stb. stb.) Kinek mennyire volt igaza vagy sem, azt soha nem tudjuk meg, Az idő meg eldönti ki járt jól és ki nem ezzel a váltással, Lehet, hogy összességében egyik csapat sem panaszkodhat majd, de az is lehet, valaki jól járt, valaki meg nem. Nekünk az a lényeg, hogy a Vikings jól jöjjön ki az üzletből.
csak azért ment el,hogy SB esély meg stb...aztán megint nem játszik(egyelőre úgy néz ki)ZoliZoltán
De szerintem Patterson és Wright is jól tud majd Percy helyein játszani, és tudtuk pótolni az elvesztését.
Én úgy vagyok vele, hogy soha nem tudok örülni egyetlen sérülésnek sem, teljesen mindegy kiről és melyik csapatról van szó. A legjobb az lenne, ha minden mérkőzésen a legjobbak dönthetnék el a találkozókat, hiszen nálunk is voltak már kulcs kiesők és azt az érzést nem kívánom másnak sem. Persze ez a sérülésmentesség egy leányálom, de nem lenne rossz,
több mint 12 éve
Nem kár örvendés...csak azért ment el,hogy SB esély meg stb...aztán megint nem játszik(egyelőre úgy néz ki)
több mint 12 éve
Remélem idén is mutatnak valamit a srácokból ami publikus, szinte mindegy is, hogy mit a jelenlegi kiéheztetett helyzetben.
több mint 12 éve
Én is így vagyok vele. megkaptuk az árát, és nagyon sajnáltam, hogy nem maradt Viking, de most abban bízom a helyette hozott fiatalok beválnak nálunk.tavaly volt live stream, de most még nem találtam
A mi edzésünkre ti sem találtok semmi linket? Szívesen megnézném a srácokat mozgás közben, még ha a bemelegítésről is van szó 😊 De lehet nálunk nincs ilyen lehetőség.Paulus
több mint 12 éve
Én is így vagyok vele. megkaptuk az árát, és nagyon sajnáltam, hogy nem maradt Viking, de most abban bízom a helyette hozott fiatalok beválnak nálunk. A mi edzésünkre ti sem találtok semmi linket? Szívesen megnézném a srácokat mozgás közben, még ha a bemelegítésről is van szó 😊 De lehet nálunk nincs ilyen lehetőség.
több mint 12 éve
Miért kell(ene) kárörvendeni? Menni akart, elcseréltük, korrekt értéket kaptunk, és draftoltunk egy játékost aki potenciális utódja lehet. Ellenünk ne villogjon, de azon kívül én a legkevésbé se fogok ellene szurkolni.
több mint 12 éve
kicsit genyosag mivel kedvencem volt de; 😀 😀 😀
ez azert tenyleg nagy oblakolas...
xD xD xD
több mint 12 éve
Akit érdekel: Harvin PUP listán kezdi a Training Camp-ot a Seahawks-nál.xD
több mint 12 éve
Na akkor jol kezdodik!!! 😀 8-)
több mint 12 éve
A Camp beköltözés napján, aláírt a három első körös választottunk. Szóval holnap kezdődhet a munka... 😊
több mint 12 éve
Tok leszarom ezeketva nagy szakmai elemzoket....Nekem tobb elit van a csapatban, mint hinnetek! 😀
több mint 12 éve
Nem is arról van szó nálunk, hogy az általam szerintem allulértékelt játékosok nem elitek lettek, hanem még a második kalapba se fértek be. De mint mondtam ennek számomra nincs jelentősège. Rudolph, Jennings jelentősen javítja az elkapó állományt és még ott vannak a fiatalok is. Greenway pedig az LB sor erőssége lesz. Allen sem sérülten tolja az idènyt vègig. Az újoncok pedig bizonyíthatnak. Csak kezdődjön...
több mint 12 éve
Szerintem is Elit lenne Percy, persze a sérülést az ő értékelésénèl nem nézték ezek szerint. Jenningsnél számított. Winfield tartóssága is kérdéses bármekkora harcos, èv végére általában elfogy. Ezért mondom, hogy nem olyan egyértelműen számokról szól ez sem ezek szerint.
több mint 12 éve
Underratedek vagyunk ez tavaly is látszott, idén is kb azzal fognak azonosítani minket ha AP fut nyerünk ha nem nem.Nem kell foglalkozni vele.
Én szerintem nem elite greenway sem , és winfield sem, harvin igen. De a többi csapatból is szűkebben osztogatnám az eliteket.