Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Lauryn! :-p
több mint 12 éve
Itt egypár fénykép: www.vikings.com/cheerleaders/voting/2013/round1-1.htmlBár nem az OTA-ról, de azt hiszem ez is minden Vikes drukker szívügye 😀
több mint 12 éve
Ma kezdődik az első OTA. Remélem jönnek videok fényképek, hírek. Bár nem teljes feszereléses a mozgás de legalább valami...
több mint 12 éve
Mindenkeppen egyel tobb opcio...
több mint 12 éve
Nyilvánvaló, hogy csak korlátozott opciós megoldás lehet esetleg spec teamban villoghat, de szerintem vannak lehetőségek benne hiszen labdával nagyon veszélyes. Ha csak a red zone feldobott passzokat lehúzkodja akkor Rudolph mellett igen veszélyes lehet, és akkor még ott vannak a többi lehetőségek is mellettük Ezt össze lehetne gyakorolnia Ponderrel összeszokással ha érzik egymás lehetőségeit nem lehetetlen megcsinálni, nem elsősorban a WR a kézügyességen múlik a dolog. De azt hiszem ezeket már átbeszéltük mi is, ha tudnak vele mit kezdeni akkor sokadik WR opcióként elférhet a végső csapatlistán, és csinálhat pár szép játékot. Összességében abszolút nem ezen múlik az Offense sorsa, de mivel pangás van, erről is lehet most beszélni. 😊.
több mint 12 éve
Mivel nálunk csak 28-án kezdődik az első OTA ezért meghallt a fórum rendesen.Remélem van annyi az edzői stábban hogy ki tudnak hozni belőle valamit, azt hiszem Webb már nem sokat tehet hozzá, fejlődni ilyenkor már nagyon nehéz. Kellenek a speciális play-ek amiket rá játszunk, néhány elsülhet akár igen jól is. Kérdés kit szoríthat ki a csapatból, mi az ára a próbálkozásnak. Bízom benne hogy okosan fel tudják mérni ezt és nem erőltetik mindenáron, bár én is bírom a srácot és örülnék ha beválna mint titkos fegyver 😊
Gondoltam bedobok egy jó kis cikket ami Webb WR-é konvertálásával foglalkozik. Összefoglalva röviden a lehetőségeket, kiváló, ligaelit atlétikus képességek, korlátozott WR képességek. A fő kérdés a labdát oda tudjuk-e juttatni neki. (Remélem igen, mert akkor okozhat számunkra pár kellemes percet még. Bírom a búráját, úgyhogy szurkolok neki a csapatba kerülésért.)
bleacherreport.com/articles/1642767-minnesota-vikings-will-joe-webb-succeed-at-wide-receiverPaulus
több mint 12 éve
Mivel nálunk csak 28-án kezdődik az első OTA ezért meghallt a fórum rendesen.Gondoltam bedobok egy jó kis cikket ami Webb WR-é konvertálásával foglalkozik. Összefoglalva röviden a lehetőségeket, kiváló, ligaelit atlétikus képességek, korlátozott WR képességek. A fő kérdés a labdát oda tudjuk-e juttatni neki. (Remélem igen, mert akkor okozhat számunkra pár kellemes percet még. Bírom a búráját, úgyhogy szurkolok neki a csapatba kerülésért.)
bleacherreport.com/articles/1642767-minnesota-vikings-will-joe-webb-succeed-at-wide-receiver
több mint 12 éve
Chris Kluwe a Raiders-el kötött 1 éves szerződést.
több mint 12 éve
The Vikings have moved Joe Webb to wide receiver."We had been talking about it for a while, and we made the decision that this was the way to go after we had our draft," coach Leslie Frazier said. Webb hasn't lined up at receiver since rookie minicamp in 2010, but he's been catching passes on the side for a few weeks now. Webb posted forty times of 4.44 and 4.45, an 11-foot-5 broad jump, and 42.5" vertical at UAB's Pro Day three years ago. He also has 10 3/4-inch hands to go with his 6-foot-4, 220-pound frame. Webb has a chance to be the No. 4 or 5 receiver if the transition goes smoothly.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Locke, Baca és Bond is szerződtetve. Már csak az első körösek maradtak.
több mint 12 éve
Májkül MAUTIIIIIIIII
több mint 12 éve
Mauti és Dawkins is leszerződött a draftoltak közül.
több mint 12 éve
Érdemes megnézni a számítógépes animációt a körbejárásáról a stadionnak. Az egyik oldalról egyértelmű hajó forma, azok a hatalmas üvegajtók pedig nagyon királyok. Olyan mint ha nyitott oldalú lenne, a tető pedig elhúzható lesz részben. Szerintem szuper stadion lesz. Öröm lehet majd oda járni a Viking szurkolóknak, főleg ha így épül a csapat is.Természetesen ebben az ékszerdobozban hamarosan SuperBowl-t is rendezni kell, de jó is lenne hazai pályán nyerni 😊 Addigra meg is lehet a csapatunk, de egy címvédéssel is kiegyeznék 😊 😊
www.vikings.com/media-vault/videos/New-Stadium-Fly-Through/ad405006-7736-460f-82c4-58ea3ee243d3Paulus
több mint 12 éve
Érdemes megnézni a számítógépes animációt a körbejárásáról a stadionnak. Az egyik oldalról egyértelmű hajó forma, azok a hatalmas üvegajtók pedig nagyon királyok. Olyan mint ha nyitott oldalú lenne, a tető pedig elhúzható lesz részben. Szerintem szuper stadion lesz. Öröm lehet majd oda járni a Viking szurkolóknak, főleg ha így épül a csapat is.www.vikings.com/media-vault/videos/New-Stadium-Fly-Through/ad405006-7736-460f-82c4-58ea3ee243d3
több mint 12 éve
Gerald Hodges ma aláírt a csapathoz, ő az első a drafton kiválasztott 9 játékos közül.
több mint 12 éve
Első látásra valami fura üvegháznak tűnt, ha akarom a hajó forma is kihozható belőle, nekem elsőre nem szép de egyre jobban megszokom a formáját. Vajon hová szól majd egyszer - talán egy soha el nem jövő napon - a jegyem? 😀 Jó vikingnek lenni 😊 SKOL!!!
több mint 12 éve
Kicsit másabb,mint amit vártam..de tetszik !!!
több mint 12 éve
Ablakmosóknak lesz munkája rendesen...
több mint 12 éve
Bakancslistára felvéve 😀
több mint 12 éve
Gyönyörűség!!! 8-)
több mint 12 éve
Ma este, magyar idő szerint hajnali kettőtől mutatják be az új stadion látványterveit, az eseményt a vikings.com élőben közvetíti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gyógyulj meg!!! 😕
több mint 12 éve
www.vikings.com/media-vault/videos/Vikings-Welcome-Connor-Cosgrove-To-Winter-Park/b430a884-4155-495b-9f30-b1b647e6295dIlyenkor én is szeretem a csapatod....
Szeretem a csapatom.😊Go Vikings!

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Egyébként ha valaki nem bízna a draftunkba, 2004-2005 (All-time legszarabb draftjaink közül szerintem top 2 😀 ) óta minden 1.körösünk bevált egész jó szinten, sőt 2.körösök közül is Tyrell Johnson és Tarvaris Jackson nem , TJ monogarmmut nem szabad draftolni elől 😀 ). Szóval bizakodjunk 😀