Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Szerintem meg igen...összedől!
Annyi büntetésünk lesz ,mint az atom....nem TD...
több mint 12 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
AP-nek 4-5 hónapja van leszokni erről a fejjel ütközésről, szóval emiatt annyira én sem aggódom...Tred
nektek legyen igazatok és kb 20év alatt kialakult berögződést és játékstílust sikerüljön kiiktatni. nem lenne jó 7 yardos futásra -15 yardot kapni. de a jövő év erre választ ad. ez a futásainak 2-3 %-át érinti csak szóval a világ nem dől össze.
több mint 12 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
AP-nek 4-5 hónapja van leszokni erről a fejjel ütközésről, szóval emiatt annyira én sem aggódom...

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
reméljük nem lesz gond. azért nekem vannak kétségeim. ahogy néztem a kiragadott eseteket AP-t akkor büntették volna legtobbször amikor egy védő szemből jött làbra. ekkor ő is lehajol és fellülről leüti a védőt a földre. eközben a feje tényleg lejjebb van és àltalában a mélyen jövő hátát üti le. nem hülye hogy frontálisan fent jövő védő ellen hajtsa le a fejèt. de majd meglâtjuk. nem lenne jò ha majd minden meccsen lenne neki büntetès. kivéve ha 50 yard után mérik meg 😉 bár 50 yard után ritkán jönnek szemből... goal linenál 2 yardon bellül nincs gond a szabállyal.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 317 — Vikings fan
Így van, ezért jó, hogy van egy rakat pickünk. Én érzek egy feltrade-et első körben valamelyik általunk nagyon kedvelt játékosért. Ha ez megvalósul, akkor is marad elég hátsó körös, hogy ilyen messzi problémákkal foglalkozzunk.

WR, MLB, NT, CB, OG, OLB nálam a sorrend, a NT/CB kb. egyformán kell. Ezeket a lyukakat valahogy szüntessük meg (mindet úgysem fogjuk nyilván), de 3. körben már jöhet valami agyament passrusher, még örülnék is neki 😊gyalu
Szerintem mondjuk nem. CB poszton aránylag megvagyunk ha visszajön Winfield pláne, míg az NT posztot nagyon lyukasnak érzem. CB-t inkább hátrébb fogunk draftolni szerintem.
Megnézték AP tavalyi futásait az újonan bevezetett Crown Rule szabály tükrében. 11 büntetést kapott volna AP ami kb 165 yard minusz, valamint egy TD is vissza lett volna vonva. Mivel ezek ösztönös dolgok, szerintem jövőre kapunk párszor idegbajt azt hiszem, meg AP is, meg a csapat is.Paulus
Nem kell ennyire forrón venni a kását, megfogják oldani a futók és nagy jelentős visszaesés emiatt nem lesz. Goal lineon meg úgyis beverik fejjel 😀

Urlacher, érdekes ötlet, hihetetlen fiatal keretet hoznak most itt össze szerintem ne mfog jönni bár örülnék neki egy MLB draft mellé.
több mint 12 éve
Megnézték AP tavalyi futásait az újonan bevezetett Crown Rule szabály tükrében. 11 büntetést kapott volna AP ami kb 165 yard minusz, valamint egy TD is vissza lett volna vonva. Mivel ezek ösztönös dolgok, szerintem jövőre kapunk párszor idegbajt azt hiszem, meg AP is, meg a csapat is.
több mint 12 éve
Csak az illendőség kedvéért: Isten éltesse a 28-ast a 28-ik születésnapján, még sok hosszú, sérülésmentes és eredményes szezont itt a VIKING hajón! (ez olyan kívánság amivel mindannyian csak nyerhetünk. 😊 )
több mint 12 éve
Pont harmadik körig lehet megoldani a legnagyobb need-eket (WR, NT, MLB, CB), szóval utána még 7 húzás van kísérletezni, vagy a bent lévő legjobb ígéreteket kihúznia ami a listánkon van. Tavaly jól húztunk hátsóbb körökben is, szóval ha idén is ilyen jó lesz a scouting akkor szép évünk lehet.
több mint 12 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Így van, ezért jó, hogy van egy rakat pickünk. Én érzek egy feltrade-et első körben valamelyik általunk nagyon kedvelt játékosért. Ha ez megvalósul, akkor is marad elég hátsó körös, hogy ilyen messzi problémákkal foglalkozzunk.

WR, MLB, NT, CB, OG, OLB nálam a sorrend, a NT/CB kb. egyformán kell. Ezeket a lyukakat valahogy szüntessük meg (mindet úgysem fogjuk nyilván), de 3. körben már jöhet valami agyament passrusher, még örülnék is neki 😊

több mint 12 éve
Allen fizetése több nem lesz, sőt valószínű kevesebb mint idén ami nagyon sok. Robison sem kap többet mint amostani szerződése, Griffennek kell többet adni, de az lehet Allen szerződéséből le is jön. Más kérdés mindhármat meg akarjuk-e tartani... Robison-t lehet elengedjük, mert Griffent itt kellene tartani, Allen meg jó lenne ha nálunk fejezné majd be, és remélem ésszerű szerződést lehet vele kötni. Tehát hátsóbb körökben lehet próbálkozni DE húzással nyugodtan, ott már sok mindennel lehet próbálkozni.
több mint 12 éve
Pont mind3nak...az komoly...pff
több mint 12 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Nézegetek Mock draftokat és fel nem tudom fogni, hogyan jön hozzánk első körben DE húzás. Rendben, hogy változhatnak a FA mozgások miatt a need-ek de ebben nálunk pont nem változott semmi. Pont a DE amire első körökben nincs szükségünk húzni, más posztokkal ellentétben.
Paulus
Első körben valóban baromság lenne a DE, de a 4. kör környékén azért lehetne húzni egyet (pl. Quanterus Smith), mivel jövő nyáron Allen, Robison és Griffen szerződése is lejár.
több mint 12 éve
Én is olvastam nem egy helyen a DE-t...érdekes az biztos 😊
Austint akarom!!!

---

Állítólag a Cowboyokkal harcolunk Urlacherért...
több mint 12 éve
Nézegetek Mock draftokat és fel nem tudom fogni, hogyan jön hozzánk első körben DE húzás. Rendben, hogy változhatnak a FA mozgások miatt a need-ek de ebben nálunk pont nem változott semmi. Pont a DE amire első körökben nincs szükségünk húzni, más posztokkal ellentétben.

Egyébként érdekes módon a DT húzást nagyon sokan írják első körbe, talán többen mint a WR-t. Feltrade nélkül szinte biztosnak tűnik, hogy Austin és Patterson nem lesz már bent mire mi jövünk, de Allen-t viszont sokan írják hozzánk, nagyon jó adottságú játékos, de én tartok tőle valamiért. (ami persze nem jelenti azt, hogy rossz lesz, csak egy megérzés)
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 577 — Bowl Winner
 www.spotrac.com/nfl/minnesota-vikings/cap-hit/

salary cap infók. Jennings idén csupán 5 millióval terheli meg a sapit, az azért nem rossz.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
OFF

www.jofogas.hu/vi/8813213.htm?g=hehb536d-bzziirbuca1-0vq46px&gp=0

ON
több mint 13 éve
Senki se szereti Jefferson-t, de kevés csapat (ha van egyáltalán) engedheti meg magának, hogy 4-5. számú CB-nek is egy kezdőkaliberű játékost tartson a padon. AJ jó special teamer, ha kell, beugrik returner-nek, és mindig teljes erőbedobással játszik, szegénykém nem egy Revis, de 4. CB-nek nálam okés. Tavalyi éve nem lehetett könnyű, idekerült ucsó pillanatban a Cardinalstól (ezt mondjuk valszeg nem bánta), a sérülések miatt többször is kezdenie kellett, ahelyett, hogy szép lassan belerázódott volna a védelmünkbe, és ha Sherels nem került pályára, a QB rendre az ő oldalát támadta, szóval... azt nem mondom, hogy példásan megállta a helyét, de a pokolba azért nem küldeném. Nézzük meg idén, egy teljes felkészüléssel a csapattal, egy számára testre szabott szerepkörben hogy szerepel majd, ha szar lesz, jövőre nem hozzuk vissza, ha meg fejlődik, legalább nem ő lesz az első, akit szidunk majd, ha nem megy a szekér.😊Go Vikings!
Persze annak jó, csak futkos a hideg a hátamon mikor meglátom a pályán. 😀
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 577 — Bowl Winner
Senki se szereti Jefferson-t, de kevés csapat (ha van egyáltalán) engedheti meg magának, hogy 4-5. számú CB-nek is egy kezdőkaliberű játékost tartson a padon. AJ jó special teamer, ha kell, beugrik returner-nek, és mindig teljes erőbedobással játszik, szegénykém nem egy Revis, de 4. CB-nek nálam okés. Tavalyi éve nem lehetett könnyű, idekerült ucsó pillanatban a Cardinalstól (ezt mondjuk valszeg nem bánta), a sérülések miatt többször is kezdenie kellett, ahelyett, hogy szép lassan belerázódott volna a védelmünkbe, és ha Sherels nem került pályára, a QB rendre az ő oldalát támadta, szóval... azt nem mondom, hogy példásan megállta a helyét, de a pokolba azért nem küldeném. Nézzük meg idén, egy teljes felkészüléssel a csapattal, egy számára testre szabott szerepkörben hogy szerepel majd, ha szar lesz, jövőre nem hozzuk vissza, ha meg fejlődik, legalább nem ő lesz az első, akit szidunk majd, ha nem megy a szekér.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Vajon miért is?😀
több mint 13 éve
Ha játszani akar akkor maradni fog. Öreg már hogy bárki nagy pénzt adjon, ha meg ugyanannyit adnak akkor marad.
Ha marad akkor 1 jó Cover CB kéne. AJ Jeffersont nem bírom bocs 😀
több mint 13 éve
Mondasz valamit😊 Meglátjuk mi lesz!
Jó lenne Őt még Nálunk látni!!!
több mint 13 éve
Még egy jó hír! (Felton)

Winfieldet azért tényleg vissza kéne hozni...de így meg milyen lehet már neki?! :/ZoliZoltán
Nem tartom kizártnak, hogy megbeszélték vele ezt a lépést előre, és talán többet ér neki egy utolsó lehetőség valami nagy dobásra mint esetleg a 3-4 millió dollár kiesés (bár ez leírva elég meredeken hangzik), pláne hogy a 7,25 millió tényleg sok lett volna már neki reálisan nézve is. Tartom annyira értelmesnek és csapatembernek, hogy megérti ezt. (Legalább is nagyon remélem.)

"I'm hoping that we can figure out a way to get him back here. So I'm hoping that it's not goodbye yet." - Leslie Frazier
több mint 13 éve
Még egy jó hír! (Felton)

Winfieldet azért tényleg vissza kéne hozni...de így meg milyen lehet már neki?! :/
több mint 13 éve
Hosszabbítottunk Feltonnal is.
több mint 13 éve
Egyre több felől hallani, hogy Winfiedet vissza szeretnék igazolni. Remélem megoldják, és látjuk még Viking mezben lezúzni pár HB-t, FB-t, vagy TE-t, WR-t is. 😊