Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Biztató az a 11 pick az egyszer tuti!😛
Én is sokat nézegetem mostanában az utóbbi választásokat....nem nagyon sültek be...és ha tényleg lesz egy jó Childs-ünk is...

Az meg jogos,hogy talán egy magasabb WR kéne!Rudi kevés az olyan szitukban...(nem azért mert nem lenne atom a csávó de hosszútávon egyke...)

30 nap...azta... :/ZoliZoltán
Goal Line helyzetnél ne felejtsd el, hogy már Jennings is van szerencsére, úgyhogy Rudi már most sincs egyedül, de még egy magas célpont további előnyt adhat, és Childs is jó felépítésű, szóval lehet jó kis csapatot felküldeni rövid szituációkban, aztán még AP-nek is da lehet majd adni a labdát, ha a WR-re kihúzódtak. Lehet mit kezdeni ezzel az O-val, de Pondernek is előbbre kell lépni.
Amiről pedig kevesebb szó esett van egy elég fiatlal O-line is, akik jó részével hosszú távon lehet számolni. A három kulcs hely legalább is fix jelenleg az LT, RT és C stabil..
több mint 12 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Marvin Mitchell (LB) is újraszerződött a csapattal.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Biztató az a 11 pick az egyszer tuti!😛
Én is sokat nézegetem mostanában az utóbbi választásokat....nem nagyon sültek be...és ha tényleg lesz egy jó Childs-ünk is...

Az meg jogos,hogy talán egy magasabb WR kéne!Rudi kevés az olyan szitukban...(nem azért mert nem lenne atom a csávó de hosszútávon egyke...)

30 nap...azta... :/
több mint 12 éve
Persze ha azt nézzük hogy tavaly Kalil,Smith . Előtte Ponder és Rudolph . 2010 Cook és Gerhart . 2009 Harvin és Loadholt. 2008 Tyler Johnson 2.kör vége. Eddig kell visszamenni olyan emberig aki nem vált be az 1.-2.körös draftoltunk közül.
Szóval lehet bizakodni, csak mindenki a sjaát kis kedvencét szeretni Vkings mezbe látni 😀 Sokan Austin én meg Pattersont 😀
Mekkora király lenne elvinnénk mindkettőt 😀Toca
Hát egyet is elég nehéz lesz. 😊 😀 Egyébként Austin és Patterson mellett is van még tehetség idén aki első körös lehet, és ígéretes. Én nagyon szeretem Austin játékát, de hajlok arra, hogy egy magasabb WR kell nekünk aki goal-line helyzetben nagyobb előnyt jelenthet mint például Patterson, de Allen is ilyen, vagy Hopkins. Sloton Wright is jó lesz. Persze nem bánom ha mégis Austin jönne hozzánk mégis, mert hihetetlen playmaker potenciál van benne, és bárhova kerül jól jár vele a csapata.

Hosszú 30 nap előtt állunk még. 😊
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 317 — Vikings fan
Persze ha azt nézzük hogy tavaly Kalil,Smith . Előtte Ponder és Rudolph . 2010 Cook és Gerhart . 2009 Harvin és Loadholt. 2008 Tyler Johnson 2.kör vége. Eddig kell visszamenni olyan emberig aki nem vált be az 1.-2.körös draftoltunk közül.
Szóval lehet bizakodni, csak mindenki a sjaát kis kedvencét szeretni Vkings mezbe látni 😀 Sokan Austin én meg Pattersont 😀
Mekkora király lenne elvinnénk mindkettőt 😀
több mint 12 éve
Nézegettem a jelölteket WR poszton és van 3-4 játékos aki ígéretes alapból is, de nagy kérdés kik húznak első körben WR-t előttünk.
A Rams elé fel kellene szerintem menni minimum, mert ők egy húzásnak szinte biztos WR-t vinnének, és még előttük is vannak páran akiknél esélyes a dolog.

Szerintem meg lesz a taktika mire odakerülünk, bízom az idei Draftban is. Jól csinálták eddig a dolgokat Spielman-ék tavaly óta. (Főleg ha még visszahozzák Winfieldet is 😊 )
Még mindig hihetetlen számomra, hogy hogy tudták a Browns-t beetetni a tavalyi drafton, hogy feljöjjenek a helyünkre mi meg simán kihúztuk Kalilt aki eleve is tervben volt. Aztán Smithért is jól jöttünk előre, és szereztük meg. De a hátsóbb körökben is jó játékosokat választottunk, ha Childs felépül és bizonyítani is tud akkor 6-ik körig király volt a tavalyi év. Most meg lesz egy rakat pickünk 6 db csak az első 4 körben. Jó lesz ez szerintem...
több mint 12 éve
 www.vikings.com/media-vault/videos/2012-Plays-of-the-Year-Voting---Special-Teams/14d05aef-3462-4d8c-8509-be0a811b07e2
nálatok melyik az év vikings spec team játéka?Paulus
Én Blair Walshnak adom, akinek a játéka sztem közel hasonló hatással volt a csapatra, mint AP-é.

A Larry Fitzgerald trade meg nagyon remélem, hogy nem fog végbemenni, mert az kicsit tönkre vágná a "Team, team, team " politikáját a csapatnak.
Ha Jennings egészséges lesz, akkor ő fixen ott lesz Pondernek, és remélhetőleg az ő tapasztalatát is bevetve az edzői staff ki tud mellé nevelni a mostani első körös pickből egy Harvin képességű csapatorientált játékost.Tred
A kérdés hogy bent marad-e olyan rookie akire érdemes rászánni a picket. Én továbbra is feljebb mennék annyi pickünk van mint szemét
Blair Walshnak amúgy nehéz adni a play of the yeart, mert ő egy ember és nem egy play 😀 , de akármelyik meccs nyerő kickjét berakhatnám szívesen.
Harvin meg egy nagyképű majom nem kap díjat 😀
több mint 12 éve
Elég hálás dolog, ha a rúgó stabilan 50+-os 3 pontosokat termel, ez egy csomó terhet levesz az O válláról is. Nagy fegyvertény volt a srác, és reméljük így is folytatja.

Ma Spielman részt vett a Notre Dame pro day-én. Tekintve, hogy szinte "utánpótlás" csapatunk lettek a Harcos Írek ez nem annyira meglepő. De nézegetve a tőlük draftra jelentkezőket elég szűk azon játékosok kerete akik minket érdekelhetnek.
több mint 12 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
 www.vikings.com/media-vault/videos/2012-Plays-of-the-Year-Voting---Special-Teams/14d05aef-3462-4d8c-8509-be0a811b07e2
nálatok melyik az év vikings spec team játéka?Paulus
Én Blair Walshnak adom, akinek a játéka sztem közel hasonló hatással volt a csapatra, mint AP-é.

A Larry Fitzgerald trade meg nagyon remélem, hogy nem fog végbemenni, mert az kicsit tönkre vágná a "Team, team, team " politikáját a csapatnak.
Ha Jennings egészséges lesz, akkor ő fixen ott lesz Pondernek, és remélhetőleg az ő tapasztalatát is bevetve az edzői staff ki tud mellé nevelni a mostani első körös pickből egy Harvin képességű csapatorientált játékost.

M. Vikings
Always open!
több mint 12 éve
Harvin kickoff ret TD!
több mint 12 éve

nálatok melyik az év vikings spec team játéka?
több mint 12 éve
Persze nekem is alapjába ez a véleményem. Mondjuk nagy mágus az FO ha összerakják a Fitz tradet, nem a capsapce lesz az akadály az fix 😊
több mint 12 éve
Szerintem is csökkenni fog Allen fizetése egy új szerződéssel, de 10 alá nem nagyon fog menni.(Sokat számít az idei teljesítménye is nyilván.) Ráadásul Jennings fizetése is úgy van struktúrálva, hogy idén kevesebb, de jövőre ezáltal nyilván több lesz mint a 9 milliós átlag. Fitz pénzét pedig már idén se tudnánk bekalkulálni, ha meg eltoljuk azt is valahogy akkor a jövő év omlik össze. Szerintem nem tudjuk megoldani Fitz pénzét sajnos. Még ha az elcserélése lehetséges is lenne valahogy.
több mint 12 éve
melyikből?Paulus
Fitz...
.
ZoliZoltán
"A lényege: hogy a 23-ik pickre húznánk a bent lévő legjobb LB-t vagy DT-t, az 1/25-ös Picket és egy játékost pedig elcserélnénk Fitz-re. A lehetséges játékosok Griffen aki pont Allen pótlása, utódja lehetne, vagy Toby. Valamint egy idei negyedik körünket is adnánk.

Így kialakulna egy Fitz, Jennings, Rudolph, AP támadósor ami elég jól hangzik. (Kétségkívül.)"

Szerintem ennek a hírnek nagyon kevés köze lehet a valósághoz. Egy részről szerintem ennél többet kellene adni Fitz-ért, (bár Toby és Griffen is megérne a bizonyított tudásuk alapján minimum egy 2-ik kört, és elég fiatalok, nincsenek leharcolva sem) másrészről nem hiszem, hogy még egy 10+ milliót kereső játékost be tudnánk illeszteni a fizetési sapka alá. Jövőre biztos szétesne a csapat, mert akkor Fitz, Jennings, AP és Allen (ha hosszabbítunk vele) is 10 millió fölött (körül) kapna ami a négy játékosnál már 50 milliót tenne ki. Szerintem teljesen felborulna a pénzügyi helyzet, és a 5-6-7 milliót keresőkkel alig maradna hely másra.

Mindezt úgy mondom, hogy imádom Fizgeraldot, hatalmas játékos mind fizikálisan, mind mentálisan, igazi csapatépítő jellem. De az én vélaményem szerint ha ügyesen csináljuk van benn idén pár WR igéret, és jól választva ha nem is Fitz-re bukkanhatunk, de meghatározó WR-t szerezhetünk hosszú évekre, és jó pár évre olcsón.Paulus
Allen fizuja nem fog emelkedni inkább csökkeni fog szerintem. És igazából ha a jövő évet túlélnénk a fizukkal utána jön a cap emelés.
Persze ettől függetlenül én sem hiszek benne hogy idén lesz a mienk Fitz.
több mint 12 éve
melyikből?Paulus
Fitz...
.
ZoliZoltán
"A lényege: hogy a 23-ik pickre húznánk a bent lévő legjobb LB-t vagy DT-t, az 1/25-ös Picket és egy játékost pedig elcserélnénk Fitz-re. A lehetséges játékosok Griffen aki pont Allen pótlása, utódja lehetne, vagy Toby. Valamint egy idei negyedik körünket is adnánk.

Így kialakulna egy Fitz, Jennings, Rudolph, AP támadósor ami elég jól hangzik. (Kétségkívül.)"

Szerintem ennek a hírnek nagyon kevés köze lehet a valósághoz. Egy részről szerintem ennél többet kellene adni Fitz-ért, (bár Toby és Griffen is megérne a bizonyított tudásuk alapján minimum egy 2-ik kört, és elég fiatalok, nincsenek leharcolva sem) másrészről nem hiszem, hogy még egy 10+ milliót kereső játékost be tudnánk illeszteni a fizetési sapka alá. Jövőre biztos szétesne a csapat, mert akkor Fitz, Jennings, AP és Allen (ha hosszabbítunk vele) is 10 millió fölött (körül) kapna ami a négy játékosnál már 50 milliót tenne ki. Szerintem teljesen felborulna a pénzügyi helyzet, és a 5-6-7 milliót keresőkkel alig maradna hely másra.

Mindezt úgy mondom, hogy imádom Fizgeraldot, hatalmas játékos mind fizikálisan, mind mentálisan, igazi csapatépítő jellem. De az én vélaményem szerint ha ügyesen csináljuk van benn idén pár WR igéret, és jól választva ha nem is Fitz-re bukkanhatunk, de meghatározó WR-t szerezhetünk hosszú évekre, és jó pár évre olcsón.
több mint 12 éve
melyikből?Paulus
Fitz...

...

Winfield..:-/
több mint 12 éve
Nem sok mindent értek ebből az angolból még fordítóval se... :/
valaki?😊ZoliZoltán
melyikből?
több mint 12 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Winfield a Redskins-nél van látogatóban.
több mint 12 éve
Igen valóban 2 év alatt jött volna össze, de a többsége tavalyra esett volna, ami elég érzékeny lett volna számunkra. Szerintem is szinte megítélhetetlen annál a sebességnél ahogy ők játszanak, sokszor 2-3 védő között a dolog. De mindig érzékeny kiesés lesz csapattól függetlenül ha valaki beszopja azt a 15 yard büntetést, egy 5-6-7 yardos futás helyett.
De meglátjuk majd hogy működik ez a valóságban, az viszont biztos, hogy a fizikálisabb futók rosszabb helyzetbe kerültek.

A Fitz cserével kapcsolatban nem csak az elcserélést kellene megoldani, de a fizetését is, aminek nem látom a hátterét nálunk.Paulus
Igen, emiatt nem hiszem hogy lesz itt trade, 10 milla körüli plusz capünk nem lesz rookiekkal együtt
több mint 12 éve
Nem sok mindent értek ebből az angolból még fordítóval se... :/
valaki?😊
több mint 12 éve
Igen valóban 2 év alatt jött volna össze, de a többsége tavalyra esett volna, ami elég érzékeny lett volna számunkra. Szerintem is szinte megítélhetetlen annál a sebességnél ahogy ők játszanak, sokszor 2-3 védő között a dolog. De mindig érzékeny kiesés lesz csapattól függetlenül ha valaki beszopja azt a 15 yard büntetést, egy 5-6-7 yardos futás helyett.
De meglátjuk majd hogy működik ez a valóságban, az viszont biztos, hogy a fizikálisabb futók rosszabb helyzetbe kerültek.

A Fitz cserével kapcsolatban nem csak az elcserélést kellene megoldani, de a fizetését is, aminek nem látom a hátterét nálunk.
több mint 12 éve
Megnézték AP tavalyi futásait az újonan bevezetett Crown Rule szabály tükrében. 11 büntetést kapott volna AP ami kb 165 yard minusz, valamint egy TD is vissza lett volna vonva. Mivel ezek ösztönös dolgok, szerintem jövőre kapunk párszor idegbajt azt hiszem, meg AP is, meg a csapat is.Paulus
Ezt a 11 büntetést az elmúlt két évben számolták össze nála (556 futás). Az összegzésben szerepel, hogy ez a legrosszabb eset, a szabály legszigorúbb alkalmazásával. Teljes cikk képekkel illusztrálva

A szabályváltoztatás indoklása engem a legkevésbé sem érdekel, a probléma, hogy sikerült növelni azokat a "szürkezónás" zászlókat, amelynek mérkőzésről-mérkőzésre, bíróról-bíróra változhat és megint egy olyan nem objektív, visszafordíthatatlan eszköz a zebráknak, amivel akaratlanul is meccsek sorsát dönthetik el.DoM
Ráadásul ez tényleg olyan hogy érzésre fúják majd be,mert hogy pontosan látni ők mp tört része alatt nem fogják az fix...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Megnézték AP tavalyi futásait az újonan bevezetett Crown Rule szabály tükrében. 11 büntetést kapott volna AP ami kb 165 yard minusz, valamint egy TD is vissza lett volna vonva. Mivel ezek ösztönös dolgok, szerintem jövőre kapunk párszor idegbajt azt hiszem, meg AP is, meg a csapat is.Paulus
Ezt a 11 büntetést az elmúlt két évben számolták össze nála (556 futás). Az összegzésben szerepel, hogy ez a legrosszabb eset, a szabály legszigorúbb alkalmazásával. Teljes cikk képekkel illusztrálva

A szabályváltoztatás indoklása engem a legkevésbé sem érdekel, a probléma, hogy sikerült növelni azokat a "szürkezónás" zászlókat, amelynek mérkőzésről-mérkőzésre, bíróról-bíróra változhat és megint egy olyan nem objektív, visszafordíthatatlan eszköz a zebráknak, amivel akaratlanul is meccsek sorsát dönthetik el.
több mint 12 éve
oleewear Detroit Lions 248
"...This option has the Vikings drafting a player they covet as a No. 1 at his position with pick 23—perhaps one of the top DT's or LB's, both of which are high-priority needs for the Vikings. But then with their No. 25 pick and a player, they could possibly trade for WR Larry Fitzgerald of the Cardinals.

Chances are the player would have to be someone like Toby Gerhart or Everson Griffen. I doubt the Vikings would separate with Griffen because he is most likely seen as Jared Allen’s replacement when he retires, so Gerhart makes the most sense. Then the Vikings could use one of their fourth-round picks to draft AD's relief.

If they pulled off a trade like this, Fitzgerald, Jennings, Kyle Rudolph and AD would make for a very intriguing offense.

Ultimately, I do not see this happening, but you never know in the NFL. If the price is right, so is the deal. ..."

nem lenne rossz forgatókönyv😊
több mint 12 éve
Meglátjuk még. Nem pánikkeltésnek írtam, csak érdekességnek a cikket. Nyilván minden ilyen büntetés érzékeny dolog lesz, de még nem tudni, hogy a játékosok mennyire tudják ezt kivenni a játékukból. (Már aki csinált ilyet.) valamint azt sem a bírók hogyan ítélik a dolgokat élesben. Nyilván videóról visszaelemezve most ennyi esetet láttak, de a helyszínen ez kérdés lesz full gáz mellett.

Szóval inkább várjuk meg a szezont, előtte meg a Draftot. 😊 (Ja és hozzuk még vissza Winfieldet is valahogy 😊 )