Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 13 éve
itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá:köszi!faszajó kis írás!😊
vikingscountry.wordpress.com/2012/09/25/bravuros-vikings-gyozelem-a-49ers-ellen/KmetyG
köszönjük! 😊itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá:erősen hatásvadász az alázás 😊 de Rudolph bravúros elkapása a második TD-nél akkora OPI volt, mint a ház. aztán egy drive-on belül 3 ajándék bünti benne 2x15 yard.
vikingscountry.wordpress.com/2012/09/25/bravuros-vikings-gyozelem-a-49ers-ellen/KmetyG
nem nyavajgok, de ezt a bírók engedték sajnos. amúgy tényleg jól játszott a csapatotok. sok sikert a továbbiakra.petey
több mint 13 éve
itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá:erősen hatásvadász az alázás 😊 de Rudolph bravúros elkapása a második TD-nél akkora OPI volt, mint a ház. aztán egy drive-on belül 3 ajándék bünti benne 2x15 yard.
nem nyavajgok, de ezt a bírók engedték sajnos. amúgy tényleg jól játszott a csapatotok. sok sikert a továbbiakra.
több mint 13 éve
Nem tört el Mistral Raymond bokája, csak pár hetet kell kihagynia. Addig Sanford helyettesíti.PálcaSzokatlan, de Sanford most megállta a helyét, mint safety. Kár Mistral-ért, végre kezdett beérni, és jó párost alkottak Harrison Smith-szel. Remélem Jamarca sem bénázik majd úgy, mint tavaly.😊
több mint 13 éve
itt egy kis összefoglaló a 49ers elleni alázásról. jó szórakozást hozzá: vikingscountry.wordpress.com/2012/09/25/bravuros-vikings-gyozelem-a-49ers-ellen/
több mint 13 éve
Nem tört el Mistral Raymond bokája, csak pár hetet kell kihagynia. Addig Sanford helyettesíti.
több mint 13 éve
Nagyot játszottunk! 😊és igen játszani kell Rudira! 😀
Amit Ponder mg megfutott! 😛
jók voltunk...utóbbi időben nem tudom mikor láttam iylen jól játszani a csapatot!
meccs előtt mondtam ha nyerünk veszek egy Ponder mezt... 😊
több mint 13 éve
Lions - Titans meccs végét megnéztem a mi meccsünk után, nagyon érdekes egy mérkőzés volt!😊
több mint 13 éve
Nah hát 2-1el számoltam szezon előtt bár nem így 😊. Szép győzelem még akkor is ha a bírák kritikán alul tolták néha. Allennek meg van a sackje FF-el, látszott mennyire felszabadult. Jövő héten megyünk a megtört Lionshoz, hátha, bár nem mi leszünk az esélyesek.
több mint 13 éve
Gratulálok! Nagyon szarok voltunk, megérdemeltétek. Pont azzal nyertetek amiben tuti biztosak voltunk, hogy jók leszünk.Mégegyszer gratula

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Nagy győzelem. A meccset még nem láttam, de nagyon összerakott, erős csapatot győztünk le, és ez a 49-esek mutatott teljesítményétől független is szép teljesítmény.
több mint 13 éve
Sajnálom szegény SF drukkereket, mert jó csapatuk van, csak vacakul játszottak...Vagy mi voltunk jók?😊
Azért remélem www.facebook.com/bernadette.erdelyi kiscsaj tud majd aludni...
Én a Colts elleni bénázás után csak forgolódtam...😕
több mint 13 éve
Grat a Whez, nagy skalpot gyűjtöttetek be.
több mint 13 éve
Óriási meccs volt ez! Nagyon büszke vagyok a srácokra! 😊És ha a Colts ellenit is behúztuk volna...na de sebaj.
több mint 13 éve
gratulálok, jó kis csapat ez. jobban akartátok a győzelmet, mi meg teljsen laposak voltunk. ez van.
több mint 13 éve
Sima meccs volt!! Remélem 49ers fanok kipihenik majd, és azért még a Macikat levadásszák.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
MIN - SF"Száz szónak is egy a vége, az egyik legbiztosabb tipp ez a meccs, bombameglepetés lenne egy Vikings győzelem."
Pap Dániel (konqueror)
😊
több mint 13 éve
Raymond jobb boka törés! 😕 😕 😕
több mint 13 éve
SKOOOOL !!!
több mint 13 éve
Oh my Heavens!!régi szép idők...
több mint 13 éve
Azt hiszem ma sok jót nem várhatunk, de remélem nem feltartott kézzel megyünk harcba. AP és Harvin maradjon ép a brutálisan jó Frisco védelem ellen.Esetleg a meccs előtt vagy után pedig nézzétek végig ezt, egyből jobb szájízetek lesz.
több mint 13 éve
csodás....épp jókor.
több mint 13 éve
Erin Henderson nem játszik holnap agyrázkódás miatt, Marvin Mitchell kezd helyette. Ez elég rosszul jön, mert futás ellen jó Henderson.
több mint 13 éve
Secondary botrány akkor is....már félek mikor lendül a QB keze. :/
több mint 13 éve
Ponder jó, csak nincsenek hosszú passzai, és ezért a safetyknek nem kell túlságosan mélyen lenniük, nem lesz nagy helye AP-nek. Igaz, ezt a draft előtt is tudtuk, hogy pontos, de nincs olyan erős karja. Mondjuk az OC is hívhatna változatosabb playeket."Through the first two games of the season, he's completed 75.8% of his passes.- és ez a legjobb a ligában
"According to Pro Football Focus, Kalil has allowed zero sacks, zero quarterback hits and just one quarterback hurry. PFF’s weighted Pass Block Efficiency rating ranks Kalil among the game’s elite with a 98.9 percent rating." - mondjuk én még nem látom elitnek, meg a statok sem hiszem, hogy rendben vannak.
Defenseben Smith is zúz, a passzvédekezéssel azér még vannak gondok, de most Winfield is lemaradt párszor.