NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 15 éve
Pálca Minnesota Vikings Kansas Jayhawks 332 — Vikings fan
Állítólag érdeklődik a Vikings Al Harris után. Én nagyon nem örülnék neki, pedig ráférne a csapatra egy jó CB, de ő már nem az véleményem szerint.
A Bears ellen pedig lehet láthatunk pár no huddlet az offensetől, mert nagyon jól ment ez a Cards ellen, és Chilly-ék fontolóra veszik. Favrenak ez nagyobb szabadságot adna a playhívásokban, ilyenkor általában 3-4 WR van fenn a pályán és egy-egy futójátékkal AP-nek is több terület nyílhatna, ha a passz is menne.
Rice pedig akár 20-30 snapet játszhat a Macik ellen.
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Érthetetlen lesz, ha a Vikings nem képes ezzel a gárdával POba jutni, már ha így lesz persze. De olyan ez, mint a Steelers tavaly, valószínű kiesnek, és ezért sokan szurkolnak, mert ha mégsem, akkor nagyon nehéz ellenfelek. Így "mindenkinek" jobb ha már be sem jutnak.ulpianus
3-5 -el állnak egy olyan csoportban ahol ott van még a 6-3as GB az 5-3as Chicago és a 2-6os Detroit 😉
Kétszer játszik a Vikes a Macikkal, egyszer a Sajtfejűekkel, egyszer a Giantsel -azzal a NewYorkkal amelyik a liga talán legerősebb csoportjában van, és minden egyes győzelem az életüket jelentheti- , a Sasokról nem is beszélve, akiknek tapadni kell az Óriásokra. Megvertétek a gyenge ,vezér nélküli Cardinalst hosszabbításban. A jelenlegi streak 1 W. Aki innen PO-ba várja a csapatot az vagy tud valamit, vagy nem értette amit írok.undisputedly
Én jövök cáfolni mert kitartok a csapat mellett. Macikat 2x le kell hozni. 5-3al állnak igen de korántsem érzem verhetetlennek őket.Off-faluk kvázi nincs ha a def-falunk rendesen játszik le kell hozni. GB-t itthon verni kell, az idegenbeli meccshez is feltudnék sorolni egykét dolgot de ezt már hagyjuk otthon behúzzuk tuti biztos.
Nem értem mért iylen esélytelen ha kövi 2 meccset hozzuk legrosszabb esetben is 1 meccsre vagyunk a divizió elsőségtől. Nah most ha megnézzük hogy azért a fél GB IRen van ráadásul a 3 csapatból messze nekünk a legkönnyebb a hátralévő sorsolásunk nem értem mért annyira irreális számodra a palyoff.
Persze ha a következő 2 meccsen bármelyiekt bukjuk akkor már más a helyzet de én bízom a csapatban.
Amúgy meg a Gaints jöjjön csak hozzánk azért nálunk nem olyan könnyű nyerni mint hinnéd a 3-5ből...

Amúgy számomra kicsit érdekes tavaly túl volt sztárolva a gárda, most meg azt érzem mindenki lenéz minket pedig nem fogunk mi végig úgy játszani mint év elején és nem lesz akkora pechünk mint jópár meccsen az elején.
Most nem azért de kb centiken múlt hogy msot akár nem 6-2 vel állunk úgyhogy gyakorlatilag semmit nem tettünk le idén abból ami a csapatban van.
több mint 15 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 030 — Vikings fan
A Pats ellen volt az a pillanat, hogy egy győzelemmel meg tudtuk volna fordítani a szezont. Az említett meccsek mind hozhatók persze, de papírforma alapján nem vagyunk már PO esélyesek, a wild card-hoz is csoda kellene. A Cards elleni meccsen a harmadik negyedben azt mondtam kikaptunk, és nem hittem benne hogy nyerhetünk, csak a csoda segíthet... és megtörtént, ami igazából nem csoda volt, hanem egy kicsi a tavalyi Vikes-ból. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha úgy tetszik nekünk mostantól minden meccs PO, és meglátjuk mire lesz elég. Kerülhet még hullámvölgybe más is, és ne felejtsük el, november december az a két hónap, amikor igazán jól kell játszani. A rosszat letudtuk bőven, ha nem is férünk be a PO-ba jó lenne az utolsó fordulóban még számolgatni. Akkor már elégedett leszek, és a végén a Lions elleni csoportderbi hab lehet a tortán 😊

több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Érthetetlen lesz, ha a Vikings nem képes ezzel a gárdával POba jutni, már ha így lesz persze. De olyan ez, mint a Steelers tavaly, valószínű kiesnek, és ezért sokan szurkolnak, mert ha mégsem, akkor nagyon nehéz ellenfelek. Így "mindenkinek" jobb ha már be sem jutnak.ulpianus
3-5 -el állnak egy olyan csoportban ahol ott van még a 6-3as GB az 5-3as Chicago és a 2-6os Detroit 😉
Kétszer játszik a Vikes a Macikkal, egyszer a Sajtfejűekkel, egyszer a Giantsel -azzal a NewYorkkal amelyik a liga talán legerősebb csoportjában van, és minden egyes győzelem az életüket jelentheti- , a Sasokról nem is beszélve, akiknek tapadni kell az Óriásokra. Megvertétek a gyenge ,vezér nélküli Cardinalst hosszabbításban. A jelenlegi streak 1 W. Aki innen PO-ba várja a csapatot az vagy tud valamit, vagy nem értette amit írok.undisputedly
Azt írtam, hogy valószínű kiesnek. Erre te cáfosz azzal, hogy valószínű kiesnek.
Remek. Köszönöm. Így már egyetértek magammal. 😀

De ettől még sztem, igenis a POban, ha bejutnának végül ,akkor nagyon is esélyesek lehetnének a továbbjutásra bárki ellen. Csak ezt úgy tűnik nem látjuk meg. Remélem így érthető a mondanivalóm.ulpianus
Igazából az utánad jövő kommentekre írtam, de mivel te dobtad fel, gondoltam csatlakozom hozzád 😊
több mint 15 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Az első kérdésre hétvégn úgy is választ kapunk. Idegenbena macik skalpját még a tavalyi jól hasító szezonban sem tudtuk begyűjteni, pedig most nincs sok variációnk.
Paulus
És ha ez nem lesz meg, de a Lions nyer a Bills ellen, akkor már csak az egymás elleni eredmény marad előnynek a Lions ellen...Gyurma Pappa
Bills-Lions síma hazai.
A fél kezdőnk sérült.Bazzani
Ez csak egy lehetséges szkenárió, izé szcenárió izé forgatókönyv, a Vikes szempontjából a legkellemetlenebb..

több mint 15 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azt írtam, hogy valószínű kiesnek. Erre te cáfosz azzal, hogy valószínű kiesnek.
Remek. Köszönöm. Így már egyetértek magammal. 😀

De ettől még sztem, igenis a POban, ha bejutnának végül ,akkor nagyon is esélyesek lehetnének a továbbjutásra bárki ellen. Csak ezt úgy tűnik nem látjuk meg. Remélem így érthető a mondanivalóm.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Az első kérdésre hétvégn úgy is választ kapunk. Idegenbena macik skalpját még a tavalyi jól hasító szezonban sem tudtuk begyűjteni, pedig most nincs sok variációnk.
Paulus
És ha ez nem lesz meg, de a Lions nyer a Bills ellen, akkor már csak az egymás elleni eredmény marad előnynek a Lions ellen...Gyurma Pappa
Bills-Lions síma hazai.
A fél kezdőnk sérült.

több mint 15 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Paulus
És ha ez nem lesz meg, de a Lions nyer a Bills ellen, akkor már csak az egymás elleni eredmény marad előnynek a Lions ellen...

több mint 15 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Erre szokták azt mondani, hogy nyugtával dícsérd a napot.

Nem sok kell, hogy az általad felsorolt csapatokat meg tudjuk verni. Szerintem még bízhatunk ebben, végül is nekük ez a dolgunk. 😉 :cool:

Skol Vikes!
több mint 15 éve
Kétszer játszik a Vikes a Macikkal, egyszer a Sajtfejűekkel, egyszer a Giantsel -azzal a NewYorkkal amelyik a liga talán legerősebb csoportjában van, és minden egyes győzelem az életüket jelentheti- , a Sasokról nem is beszélve, akiknek tapadni kell az Óriásokra. Megvertétek a gyenge ,vezér nélküli Cardinalst hosszabbításban. A jelenlegi streak 1 W. Aki innen PO-ba várja a csapatot az vagy tud valamit, vagy nem értette amit írok.
több mint 15 éve
Én egyre biztosabb vagyok benne hogy bejutunk. Mondjuk 2 meccs múlva tisztább lesz a kép azért ez a Cards messze nem egy sztár csapat.
De Favre fejlődik, év elején emlékszem milyeneket passzolt volt hogy fél méterre ember mellé, most meg precizen tolja. Schianco TD-jénél az a labda odaesett ahova kelett és Wilson sem védekezett túl rosszul pedig. Emelett végre nem 1 elkapóra játszik amit nagyon hiányoltam.
Berrian 1 meccs alatt duplázta meg az idei elkapásainak a számát. Emellé vesszük hogy visszajön Rice akkor megint egy stabil offensünk lesz. Persze ehhez kell az is hogy az 1 yardos kisérleteken kicsit dolgozzunk mert vicc hogy egy AP-vel és egy Gerharttal meg azért egy elég jó RB fallal nem vagyunk képesek ezeket megcsinálni rendes százalékkal.
A Defense meg nem lesz egetrengető továbbra sem ,de ha az Off-fal végre azt csinálja amit most meccs végén akkor szerintem simán nyerhetjük a csoportot.
több mint 15 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sztem sokkal jobb volt a Vikes meccsen. Sokkal. Az offense simán lejátszotta a gyenge Cardinals védelmet, és a defense meg megölte a Cadst támadásait. Egy értelmes Cards drive volt a meccsen. A többi zéró. De a pechszéria ki tud nyírni bárkit. A Cardsnak minden összejött 3 és fél negyeden keresztül, a Vikesnak meg mindig ment a drive és a végén valami nagy cumi. Vagy Brett egyébként jó playre jól meglátott dobása, amikor a keze már lendül akkor ütnek bele, és TD helyett pick. Vagy Gerhartra hívott király play, de elbotlik a saját lábában 3&1 lesz pedig a védők vereve voltak a Cards 3 yardosánál. De ha csak 1st downnak számolom, akkor is 1&10 2 yardnál. De persze mikor botlana el? A Cards védők meg voltak verve. És még folytathatnám. Aki nem hiszi, nézze meg a meccset elejétől a végéig, nyugodt körülmények közt.

A KRTD nem védelmi hiba, ahogy egy KR fumbli a saját 20 yardoson és beszívott TD sem az. Ez bazi nagy pech, de van ilyen. Erre nem lehet edzeni meg semmit nem lehet tenni.

Favre olyan játékos, hogy kockáztat és dobott egy buta picket. De egyébként nagyon jól játszott, a fal már nem, de ahhoz képest apóca igen. És az elkapások is vagy Favre milliméter pontos dobásai voltak, vagy üres ember, mert a Cards sec nem volt épp szuper egész meccsen. De sok passzt szinte csak ő tud mer így eldobni. Mert tudás is van ott a bátorság mögött.

Nekem az a megdöbbentő, hogy ha semmi nem megy, és az ellenfélnek meg az is amit ők se hisznek már el, akkor is megverik őket, mert ennyivel jobbak. Ha még egyszer lejátszanák a meccset a Cards kapna egy harmincast nagyjából.

Érthetetlen lesz, ha a Vikings nem képes ezzel a gárdával POba jutni, már ha így lesz persze. De olyan ez, mint a Steelers tavaly, valószínű kiesnek, és ezért sokan szurkolnak, mert ha mégsem, akkor nagyon nehéz ellenfelek. Így "mindenkinek" jobb ha már be sem jutnak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Jó a spec Teamnek is lehet rossz napja azert eddig elég jól hozták a dolgokat. Harvin fumbleje meg nem fog egyhamar megismétlődni ráadásul puntoknal meg fergeteges volt a spec.
Amivel nagyon nem voltam elégedett az 1 yardos szituk az utolsó qb sneaken kívül mindig visszanyomtak minket. Papp meg 20 yard fölött már gyenge. És azt az eszébe kéne verni hogy RZben ne kockaztasson ha rajta vannak feküdjön le. Mondjuk az off-fal is borzalmas volt a meccs nagy részében. De ha a végét behuzza mint most és nem úgy mint eddig idén akkor én a meecsen elkövetett hibáit elnézem.
De nem mindig lesz camarillonak ilyen fantasztikus hihetetlen megmozdulása ami talán az év szerelést is lehet .
több mint 15 éve
Azért látszott a meccs végén, hogy Favre az életéért játszott és ezt a társak is észlelték.
Ezen a héten az offense remélem csak a red zone támadásokat fogja gyakorolni, a special team pedig kijavítja a hibáit(24-ből 14-t a spec team kapott...)
több mint 15 éve
Édes istenem mért 7 meccs után kell ezt megélni. Favre megint elképesztő ostoba inteket dobott és rohadt nagy mákunk votl hogy Camarillo élete szerelését mutatta be. Viszont a végén odadobta ahova kellett. Érdekes hogy kezdenek rájönni hogy van 2-3 wr-ünk aki azért megtudja fogni a labdát és elég gyors. Berrian életében nem kapott ennyi passzt Favretől mint most egy meccsen. Slanteket eddig is szépen játszottuk. Harvin és AP elképesztő bár Harvin miatt aggódok meg nem sérüljön. És ami a legfontosabb a végére az Def-fal megint tündökölt. Amit Allen leművelt hát erre vártunk 7 meccse.
Amilyen mélyről visszajöttünk hihetetlen. Ha ez nem ad erőt a fiúknak akkor semmi. Remélem a D-Fal mostmár beindul hamár 1 meccs alatt megdupláztuk a sackeink számát. Kezdek bizakodó lenni mert végre olyan játékot láttam amit várok. Ha Favre kicsit stabilabb lesz visszafogunk jönni a szezonba!
több mint 15 éve
CharlieF Minnesota Vikings Notre Dame Fighting Irish 778
Na, ez érdekes meccs volt. Azt mindenesetre leszögezhetjük, hogy a csapat nem az edzőváltásra játszik. Lehet, hogy szeretnék, de nem olyan áron, hogy megveretik magukat. Ha nem így lenne, nem hozták volna vissza a tegnapi meccset a sírból. A Vikings tábor viszont egyre inkább Childress ellenes, ez jól lejött, nagyon kiakadtak a Moss eset miatt. (Mondjuk a szurkolók egy része kezdettől utálja BC-t.)
A játékról nem sokat mondanék, meg kellene néznem újra, mert k...szott ideges voltam a meccs alatt. Mindenesetre a red zone turnover-ek száma két teljes szezonra is sok lenne már.
Most jön két "must win" derby, aztán egy rázós meccs a FedEx Field-en. (Bár most már lassan minden meccs "must win".)
Ha folyamatosan javulna a játék, lehetne még keresnivalónk, ha nem, lehet egy új edzőnk... 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mennyivel másabb így felkelni 😀
Végre harcoltunk egy nagyot, és meg is lett az eredeménye. Jared és
AP hozta ezt le a végén. Öreg megint kikészített, de úgy látszik ehhez
idén hozzá kell szokni. Hétvégén Bears, idegenben. Ha első perctől
kezdve azt játsszuk, mint itt a végén, akkor lesz esélyünk, ha nem, nyalóka.

SKOL VIKES
több mint 15 éve
davemayer Chicago Bears 15 299 — "Grammar maci"
Nekem amikor láttam a végét a Sziget c. film jutott az eszembe, ahol van egy klón aki egy focista "backupja". jön a hír, a srác eltörte a nyakát, a média azt nyilatkozza hogy csak meghúzta és jövő héten már játszik is...
Brettnek hanyadik lehet ez már? amennyi a hátára van írva kb... 😛

Szép győzelem, remélem jövő héten nem hozunk vissza titeket a szezonba 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Én most annak örülök, hogy a srácok harcoltak, és nem adták fela szezont. A meccsen volt hullámvölgy (elég mélynek tűnő), valamint szinte tökéletes játék is.

Egyenlőre a lényeg, hogy milyen mélyről egy összkapott csapatként feljöttünk.

Percy, és AP mindegyik egy monster. (De végre sokarcú volta végén az O is. Camarillo, Berria, Shiancoe) Remélem jön vissza Rice is.
több mint 15 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 030 — Vikings fan
Az első félidő után a második elejét nem láttam, és 24-10-nél tértem vissza a meccshez, akkor már gratuláltam a cards fanoknak. Visszajöttünk, de azt kell mondjam ha ez egy héttel hamarabb történik akkor jobban örültem volna. Most valahogy úgy érzem mintha csak a szenvedéseinket hosszabítanák meg, a vége úgyis eldőlt... De most örüljünk, ebben a szezonban még csak harmadszor hangozhat fel a viking csatakiáltás a győzelem örömére!

SKOL VIKINGS 😀

több mint 15 éve
JohnKerla Minnesota Vikings 140
Nem sok pénzt tettem volna arra, hogy végül behúzzuk ezt a meccset, de legalább végre nyertünk. Ettől függetlenül remélem Childress csomagol... A Defense vajon miért nem tud úgy harapni, mint a negyedik negyed végén és a hosszabbításban. Érthetetlen számomra. AP, Harvin állta volt. A Papi meg elég kétarcú.

több mint 15 éve
Harvin valószínű aktív lesz, Rice pedig akár már a következő héten játszhat a Bears ellen.
több mint 15 éve
Sajna elég drága kirugni Chillyt ez a gond, ha jól tudom 10m feletti összegről beszélünk. De már elege van na nagyfőnöknek is belőle ha nem lesz playoff repül.
több mint 15 éve
Ide válaszolok,hogy ne offoljuk szét a Pats topicot.
Az,hogy általánosítok, nem olyan főbenjáró bűn. Lévén,hogy mivel elnézték Favre uborkaszezonbeli működését, a botrányait, és hogy Childress még maradhat a padon, arra kell rávezessen, a tulajdonosok nem bánják, ergo ez a jellemző a csapatra.
Az,hogy Ti, itteni Vikes drukkerek kiszórnátok az a ti éleslátásotokat tükrözi, nem pedig a frencsájzét.
Ezt a vezetést mint objektív néző nem tudom elfogadni, sőt ellene vagyok, és inkább az olyan csapatokat pártolom akiket az elmúlt években bucira vertek , vagy minden évben pályázhatna a legpechesebb csapat díjára.Lehet,hogy fogok még a következő szezonban nektek drukkolni egy-egy szituációban, talán az általános szimpátiámat is elnyeri a csapat, de az ami most van, elég taszító a laikusok számára.
több mint 15 éve
http://www.sunherald.com/2010/11/05/2615959/vikings-owner-miffed-at-moss-release.html
Érdekes. Ezek szerint Moss kiakarta rúgatni Chillyt aztán ezért kellett mennie. Wilfnek meg nem mehet jól a bolt ha egyedül pénz miatt nem vágja ki. Nagyon rezeg azért az a pad.
http://espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/19078/report-childress-harvin-argue-at-practice
Csak nehogy végül waiveljük...