NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
63
13
2:15, Arena4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 14 éve
Előre is bocsánat, de Favre menjen el a jó büdös p***ba...Amellett, hogy a csoportriválisunk győzött, egy 9-es kombóm is úszott miatta...
Még egyszer bocs, de ez csalódást keltően siralmas teljesítmény volt tőle...
AP egyébként nagyon jó volt, érdekes lesz ez a CJ - AP párharc, ezt a hétvégét most ő nyerte. 😊
több mint 14 éve
A fene gondolta,hogy ti lesztek a legverhetőbb ellenfél a csoportban.Reméljük Staff felépül és akkor jó kis meccs lesz.
Most érzem először verhetőnek a vikingeket.
több mint 14 éve
JohnKerla
140
Persze, hogy nem jött el a világvége de azért senki nem ilyen kezdésről álmodott. :/ Nekem Harvin és Berrian teljesítménye kiábrándító eddig, bár előbbiét tudjuk be a migrénnek..és Brett apó sem hozza a tavalyi formáját.
Ez elmúlt két meccsen AP és Shiancoe vitte a hátán a csapatot.
A védelemben nincsenek nagy gondok, bár Allanék nem szórják úgy a sackeket mint tavaly. A secondary pedig még mindig zavarba hozható, de ez nem újdonság.
Bízom benne, hogy összerázódik a társaság, és optimistán tekintek a jövőbe. 😊
Jövő héten lesz lehetőség bizonyítani a Lions ellen. Az is egy parázs kis meccs lesz. 😊
több mint 14 éve
Paulussal értek egyet, szerintem sem jött még el a világvége. AP jó volt, D fontos szituációkban mindig odatette magát, egyedül a passzjátékkal voltak gondok(nem is kicsi). Tavaly könnyebb volt összeszokni, mert gyengébb ellenfelekel kezdtünk. Szezon előtt is azt mondtam, hogy az első 8 meccs lesz nagyon nehéz, egy 4-4-el is kiegyeztem volna(most meg főleg) az utolsó 8 meccs tűnik könnyebbnek, ott össze lehet szedni a PO-hoz szükséges győzelmeket.
több mint 14 éve
Nem láttam az első félidőt csaka másodikat. Gondolom az volt a jobbik rész. Bár a győzelemhez kevés. Ennyi eladott labdát még a védelem jó teljesítménye sem mentett meg.Illetve az öreg nem talál el mást csak Shiencoe-t stabilan a többieket csak véletlen szerűen. Beriant abszolút nem érzi, pedig benne több lenne, Harvin emg gyógyuljon meg.
Rice jobban hiányzik mint gondoltam volna...
Legalább AP jó meccset jozott, meg a védelem is, a második félidő alapján.
Ha már poziítvumot keresünk a vereségben.
Hosszú még a szezon, de az első meccsel ellentétben ez nagyon hiányozni fog a leltárból.
több mint 14 éve
CharlieF
767
Na ez szép volt. A vereség se jött jól, főleg, hogy a medvék is meg a GB is nyert, de a mutatott játék a legszomorúbb. Ezzel a játékkal PO sem lesz, nem hogy SB! El vagyok keseredve. Az egyik legszarabb hétvégém volt idén. Asszem elmegyek aludni.
több mint 14 éve
Szigonnyal 😀 Remélem a delfinek felborítják a vikingek hajóját 😀
több mint 14 éve
GAME DAY!!! Ma este delfin vadászat, végre hazai vizeken!
több mint 14 éve
A hétvégi meccsről van valakinek infója? Hol lehet majd látni neten?yetiknighthttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=131
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A hétvégi meccsről van valakinek infója? Hol lehet majd látni neten?
több mint 14 éve
John Czarnecki-Fox...with Hacksaw...Vikings are to offer high pick if VJ wins grievance on Thurs ..Thinks StL will renter talks too. http://twitter.com/hacksaw1090/status/24619589294
több mint 14 éve
VJ-ről annyit hogy ittasan és talán jogsi nélkül is vezetett ezért el lett tiltva az első 6?? meccsről amit 4 re csökkentettek. Ezért a Chargers 3 milla környéki szerződést rakott elé amit ő kevésnek talált ezért keres új otthont. Amúgy az elmúlt évben ő és Gates volt Rivers 1.számú célpontja, 2 éve 1000 yard fölött kap el és hát 6'5 magas tehát még Ricenál is magasabb és nehezebb.Vincent Jacksonért állítólag elég erpsen érdeklődünk. Én bírnám ha jönne a kérdés hogy mit vinnének el érte.TocaNa róla írhatnátok valami infót, ezt-azt megnéztem a neten, de az nem sok.
Tényleg, amúgy hol van GV? Ugyen nem a régi fórumba írogat, és keresi a többieket? Csak vicc volt... 😉Szabolcs_76
Amúgy WR körképben nálunk Rice rehabja nem halad a legjobban ,de aggódni se kell mindennap dolgozik hogy a 7. meccsen már 100% os állapotban legyen.
Harvint kivizsgálták állítólag találtak megoldást hogy a migrénjei enyhüljenek/megoldódjanak kapott valami oxigén maszkot éjszakára. viszont csütörtökön nem edzett, de pontos státuszt nem árultak el.
Camarillo ahogy beleszokik a sémákba várhatóan egyre több labdát fog kapni.
Közel sem a legkedvezőbb állapotban várjuk a Delfin meccset, de azért hozni kell.
több mint 14 éve
GV tuti itt sunnyog csak nem ír. :cool: Vagy csak beütött nála a valóság hogy Favre 1000 éves, és úgy is játszott az első mecsen 😀
több mint 14 éve
CharlieF
767
Vincent Jacksonért állítólag elég erpsen érdeklődünk. Én bírnám ha jönne a kérdés hogy mit vinnének el érte.TocaNa róla írhatnátok valami infót, ezt-azt megnéztem a neten, de az nem sok.
Tényleg, amúgy hol van GV? Ugyen nem a régi fórumba írogat, és keresi a többieket? Csak vicc volt... 😉
több mint 14 éve
Vincent Jacksonért állítólag elég erpsen érdeklődünk. Én bírnám ha jönne a kérdés hogy mit vinnének el érte.
több mint 14 éve
Na, abbahagytam, go Vikes, amíg nem találkozunk meging 😛Gyurma PappaMekkora show lenne egy újabb NFC döntő ellenetek 😊 Szerintem az amerikai médiának is bejönne, el se tudom képzelni mekkora felhajtást csinálnának!
több mint 14 éve
Érdekes, hogy nálunk ugyanaz 7-8 ember írogat, nincs bandwagon, még az SB győzelem után sem. Szerintem akiknek a Sport2 az amerikai foci még mindig azt hiszik, hogy a Saints valami NB2-es csapat, akinek sikerült SB nyerni, és egyébként a Vikes is az, csak ők meg megnyerték Farve-t bingón 😀Na, abbahagytam, go Vikes, amíg nem találkozunk meging 😛
több mint 14 éve
Hát nálunk a csapaton belül van egy Vikings Fan Club, de ők ide nem jönnek kommentelni, azt hogy miért, azt nem tudom, bár van egy tippem, hogy azért mert annyira nem érdekli őket az egész, inkább megnézik a meccset és kész! 😊De majd rájuk szólok, hogy tolják ide a képüket néha! 😊
több mint 14 éve
Dehogy széledtünk szét csak nem tudunk olyan sok mindenről beszélni most. 0-1 meg nem a világvége ez a D-fal ilyen gyengén tuti nem fog játszani. Támadásban Harvin és Berrian is összeszedi magát előbb utóbb és a papó is játékba lendül,mondjuk a hétvégén APtől és a végre egészségesnek tünő Gerhartra számítok yardok/FD tekintetében.Meglepő lenne ha letudnék hozni a delfinek ezt a meccset még ha nem vagyunk a toppon akkor is.
több mint 14 éve
Soha nem volt sok viking szurkoló, de annak a párnak nem kell azért szétszélednie. Szerintem ebben a csapatban több van, mint hogy egyedül a Qb kérdés szerepeljen napirenden. A Bandwagon szurkolók nem hiányoznak. Meg az értelmetlen viták sem.Mondjuk Go Vikings azért visszajöhetne, mert ő volt a legfőbb hírszállítónk, még ha ezzel a konfliktushelyzetek száma is egyből megugrana... 😊 😉 :cool:
több mint 14 éve
Paulus: nem lepődj meg, hogy csend van, okai:1. tavalyi bandwagon sehol
2. mindenki unja, hogy Favre visszatér
3. Go Vikings!-et nem láttuk egy ideje
4. az 1-3. pont miatt senkinek nincs lehetősége itt visszaszólogatni 😀
több mint 14 éve
Fogjuk ezt fel vihar előtti csendnek, a vikingek viharos sikerei előtti "szerény" hallgatásnak 😊 A vereség kicsit lelombozott, de ez kalkulálható volt, nem nagy meglepetés. Vasárnap meg is kell mutatni hogy velünk számolni kell, már most a 2. fordulóban ez egy nagyon fontos meccs, kellemetlen lenne 0-2-ről kapaszkodni. Nagyon remélem hogy a hazai veretlenségi sorozatot idén is meg tudjuk őrizni, azzal együtt hogy ez nagyon nehéz lesz, jók az ellenfelek. Tengerész népség lévén a delfinekkel nem lehet problémánk, vasárnap igazi lakomát csapunk a tenger gyümölcseiből 😊
GO VIKES!!!
több mint 14 éve
Teljes a kihaltság itt nálunk.Ennyire azért nem vészes a helyzet, vagy majd beszélünka csapatról 5-6 forduló után? 😊 😀
Most az otthoni erődben fogadjuk a Delfineket, és a srácok feltüzelve várják, hogy bizonyítsák ki az úr a vizeken. A védelem csúnyán fog harapni, és az O sem nyújt még egyszer ilyen szétesett képet.
Szóval evezzetek ide vissza a sárjányhajókkal, mert ha a csapat bárdjai nem adják tovább az általuk ismert Saga-kat akkor a mítosz vész el.
több mint 14 éve
Nem vitatom, de a D-re fogni hogy csak 14 pontot engedtek amikor a Saints WR-ek úgy dobálták el a lasztikat, mint a forró krumplit eléggé csúsztatós. De ez legyen az ő gondjuk.Igaz hogy a Saints nem a tavalyi formában támadott, de azt te sem vitathatod, hogy a védelmünk is a pályán volt amikor nem termeltek 40 pontot. Nem játszottunk jól, mintha még mindig a pre-season lenne, nem állt még össze sem az offense sem a defense.vsanyi132Ami bizakodásra ad okot, hogy a pontgyáros támadógépezetet 2 td-n tartottuk, ez mindenképpen pozitív, és egy kis szerencsével és jobb támadójátékkal rendben lehet még ez az év.vsanyi132Csak annyi hozzáfűznivalóm lenne hogy nem tartottátok 14 ponton a Saintst hanem ők ipari mennyiségű dropot mutattak be, EZ-ban is, plusz volt 2 kihagyott FG. Szóval ez a kijelentés nem állja meg a helyét.
Támadásban viszont fent kellett hagyni általában egy RB-t, TE-t Favre megvédésére ami limitálta kissé a passzjátékot, plusz mintha Rice nélkül el lenne veszve a Kaporszakállú 😀petey
5-6 forduló után tisztább lesz a kép. AP viszont nagyon élt, Childress meg katasztrófa még mindig.