New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 000 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hogy a fenébe tudtok ilyen hűek lenni egy fél glóbusznyira levő városhoz? 😊
Nekem fociban Colts (Broncos), kosárban Bulls/Celtics, baseballban Giants, hokiban meg Rangers a kedvenc. 😀 Még autósportban is inkább Nascar-os vagyok, mint Indycar-os. 😊peterk2005
Akkor már Te is érzed az Erő sötét oldalának hatalmát. (Y) 😊tomi-tomi
peterk2005 Én vagyok az apád! (Vader után szabadon) 😀ThundersNFL
Csak óvatosan az erővel, mert Luck Skywalker gyors tempóban kamaszodik. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 000 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem fociban Colts (Broncos), kosárban Bulls/Celtics, baseballban Giants, hokiban meg Rangers a kedvenc. 😀 Még autósportban is inkább Nascar-os vagyok, mint Indycar-os. 😊peterk2005
Konstansan. A fórumot ugyan nem hagyom el, vissza se vonulok, de hétvégén például a kedvesem felnin járva hozta haza a kocsit. (Pár napja frissen feltett nyári abroncs miszlikekben, grrrr.....). Szabadkozott, hogy megpadkáztatta. de megvigasztaltam, hogy nem ő a hibás, le tud az ereszteni magától is. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 513 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

peterk2005 Én vagyok az apád! (Vader után szabadon) 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Elég ócska dobás volt, ahhoz képest, MLB-be draftolt pitcherről van szó 😀

Elég messzinek tűnik még az a szezonkezdet, hogy azon a pólón gondolkodjak. Nekem mostanság az okoz örömöt, hogy Red Sox 4-2-es road mérleggel nyitotta a szezont, a senkik meg odahaza 2-4-gyel. Ezt így lehetne állandósítani, mert így öröm ránézni a tabellára.Kollega
Nem pitcher volt, hanem catcher. De tud ő jobbat is dobni, nézd meg a Patriots today-ben, ott van egy rész, amikor melegít. Egyébként meg elég az, ha a tojáslabdát elég jól dobálja.lucas
Huhúú, eztet benéztem. Nem tudom miért emlékeztem úgy, hogy dobó volt. Már szórom is a hamut a fejemre. 😊 Azért gondolom, ha fastballja nem is világszám, de egy jó csavartat biztos tud dobni. :cool:
A CBS cikkét néztem, ők azért megjegyezték, hogy mennyivel jobb volt mint a Fél Dollár nevű rapper 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló

Elég messzinek tűnik még az a szezonkezdet, hogy azon a pólón gondolkodjak. Nekem mostanság az okoz örömöt, hogy Red Sox 4-2-es road mérleggel nyitotta a szezont, a senkik meg odahaza 2-4-gyel. Ezt így lehetne állandósítani, mert így öröm ránézni a tabellára.Kollega
Nem pitcher volt, hanem catcher. De tud ő jobbat is dobni, nézd meg a Patriots today-ben, ott van egy rész, amikor melegít. Egyébként meg elég az, ha a tojáslabdát elég jól dobálja.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 29 457 — nabege2@yahoo.com
Zárójel: amikor én elkezdtem anno az NHL-lel foglalkozni, a Dallast még Minnesota North Starnak, a Coroladot Quebec Nordicsnak, az Arizonat meg Winnipeg Jetsnek hívták. Zárójel bezárva.
Kollega
jah a 80-as évek végén Eurosporton sasoltam, akkor még volt Hartford Whalers is 😊 Winnipeg megint van, kíváncsi vok a többit mikor hozzák vissza
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Akkor már Te is érzed az Erő sötét oldalának hatalmát. (Y) 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 107

Divat! 😛 😀

Én speciel ritkán nézek kosárlabdát és hokit, baseballt meg soha, de a szívemhez nekem is a bostoni csapatok állnak közelebb. 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 219 — situational football

én meg pont az ellenkezőjét nem tudom megérteni 😀😀

nekem például voltak kedvenc NBA játékosaim, Rodman, AI, Wade, Rondo de csapathoz igazán csak a Celtics-hez tudtam kötődni

én LA-i, NY-i csapatoknak egyszerűen nem tudok szurkolni, mert meg vannak azok a rivalizálások más sportágban (Celtics-Lakers, Pats-Jets), aminek köszönhetően fura lenne leülni a tv elé és LA Kings-nek, NY Rangers-nek szurkolni 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Több nekem szimpatikus csapat is van a baseballban, például a Giants is. De azért ha belegondolsz a bostoni sportéletbe, a Celtics, a Red Sox és a Bruins is régi, tiszteletre méltó nevek. Épp a football lógott ki sokáig a sorból. Most néztem utána, 12 város van, amelyik mind a 4 major ligában képviselve van. Több persze nem olyan régóta dicsekedhet jégkorong csapattal. Ennek Kanadában, Minnesotában biztosan nagyon örülnek. Zárójel: amikor én elkezdtem anno az NHL-lel foglalkozni, a Dallast még Minnesota North Starnak, a Coroladot Quebec Nordicsnak, az Arizonat meg Winnipeg Jetsnek hívták. Zárójel bezárva.

Ami engem illet: A hokit ma már nem annyira nézem, ha belebotlok ott tudok maradni. A kosárlabda igazán sose kötött le. Ha el tudok csípni egy délutáni baseball meccset, és szimpatikus csapat játszik (vagy a nagy ellenség), akkor azt szivesen nézem. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy legfeljebb a szabályok 90%-át tudom 😊

Azért a new yorkiakat sem kell feltétlenül utálni, a Metz és a Rangers azért közelebb áll a szívemhez. Anno, még Rangers puckom is volt, amikor Gretzky ott varázsolt.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve

Nekem fociban Colts (Broncos), kosárban Bulls/Celtics, baseballban Giants, hokiban meg Rangers a kedvenc. 😀 Még autósportban is inkább Nascar-os vagyok, mint Indycar-os. 😊

több mint 11 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal

Én a Bruins miatt kesergek (nem mintha néznék bármilyen major sportot az amerikai focin kívül, de a bostoni csapatok eredményeit próbálom követni). Tavaly, ha jól emlékszem csoportelsőként zúgtak ki a PO 2. forduljában a Montrealtól, most meg PO-ba sem jutottak.

....de végül is minek keseregni, azért csak a Pats a címvédő az idén. Semmi okom nem lehet a panaszra😊😊😊
több mint 11 éve

Elég messzinek tűnik még az a szezonkezdet, hogy azon a pólón gondolkodjak. Nekem mostanság az okoz örömöt, hogy Red Sox 4-2-es road mérleggel nyitotta a szezont, a senkik meg odahaza 2-4-gyel. Ezt így lehetne állandósítani, mert így öröm ránézni a tabellára.

We are all PATRIOTS!
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 219 — situational football

Tom már kitűzte a célt! 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Demecs New England Patriots 645
 pats.hu/matt-patricia--zseni-a-vedelem-mogott

Biztos volt aki olvasta már.

több mint 11 éve
Tetszik a draft, mindössze annyi a hibája, hogy nincs Rutgers pick 😀ervinator
A 2. körtől erre biztatott a mock draft úri közönsége, főként iktriad. 😊 Kroft-ot berántottam volna 6. kör elején, de egy körrel korábban elvitte a Broncos.
Btw tavaly húztam egyet, sz@rt sem ért; kiábrándultam a Rutgers játékosokból. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Btw itt a lista:

1/32 Eddie Goldman, DT (Florida State) Baby Vince pótlására.
2/64 Laken Tomlinson, OG (Duke) Kell a fal belsejébe ember.
3/96 Mario Edwards Jr., DE, (Florida State) Nem ő volt az első számú kiszemelt, de ő is jó lenne Chandler Jones cseréjének, tehermentesítőjének.
3/97 Doran Grant, CB (Ohio State) Hadd fokozódjon a verseny a secondary-ban!
4/101 David Johnson, RB (Northern Iowa) a futók között is!
4/131 Marcus Hardison, DT (Arizona State) Chris Jones jó srác, Easley nagyon jó lesz, de fő a biztonság.
6/178 Cody Wichmann, OG (Fresno State) Ebből a suliból kellett egy OL playa!
7/219 Damian Swann, CB (Georgia) háború legyen az edzőtáborban!
7/253 Tyrell Williams, WR (Western Oregon) Dobson szedje össze magát!tomi-tomi
Tetszik a draft, mindössze annyi a hibája, hogy nincs Rutgers pick 😀ervinator
Majd Mayo helyett jön trade-ben 😀

több mint 11 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 107
Btw itt a lista:

3/96 Mario Edwards Jr., DE, (Florida State) Nem ő volt az első számú kiszemelt, de ő is jó lenne Chandler Jones cseréjének, tehermentesítőjének.
4/131 Marcus Hardison, DT (Arizona State) Chris Jones jó srác, Easley nagyon jó lesz, de fő a biztonság.
7/253 Tyrell Williams, WR (Western Oregon) Dobson szedje össze magát!tomi-tomi
Tetszik a draft, mindössze annyi a hibája, hogy nincs Rutgers pick 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
FunHun New England Patriots 1 908
De jó volt újra végignézni!
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000483232/The-2014-season-in-six-minutesEgon
Most is bekönnyeztem... 😊
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 513 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
tomi-tomi grat a draft-hoz, nálam A++-os a pickjeid, szinte névre pontosan ugyan ezeket húztam volna 😀

amúgy Chris Conley rajta volt a listádon?
én őt húztam volna 4. kör végén ha még bent lett volna

(5.körtől már a neveket sem ismerem, szóval ahhoz nem tudok hozzászólni 😊 )ZERO_L
Köszi! Az már jó, ha rajtam kívül még egy embernek tetszik! 😊
Nem, elkapót nem akartam húzni, csak a végén. Szerintem BB eléggé feltöltötte a piacról a WR brigádot.tomi-tomi
Hol lehet megnézni a pickjeidet amiből majd BB puskázni fog 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
tomi-tomi grat a draft-hoz, nálam A++-os a pickjeid, szinte névre pontosan ugyan ezeket húztam volna 😀

(5.körtől már a neveket sem ismerem, szóval ahhoz nem tudok hozzászólni 😊 )ZERO_L
Köszi! Az már jó, ha rajtam kívül még egy embernek tetszik! 😊
Nem, elkapót nem akartam húzni, csak a végén. Szerintem BB eléggé feltöltötte a piacról a WR brigádot.

Btw itt a lista:

7/253 Tyrell Williams, WR (Western Oregon) Dobson szedje össze magát!

több mint 11 éve
Egon bá New England Patriots 1 245 — Saints GM
De jó volt újra végignézni!
https://static.www.nfl.com/image/upload/v1554321393/league/nvfr7ogywskqrfaiu38m.png
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve

(5.körtől már a neveket sem ismerem, szóval ahhoz nem tudok hozzászólni 😊 )

több mint 11 éve
Ridley Facebook oldalán virított egy Jets tetkót...DeX
Ez mekkora poén lesz, amikor augusztus végén kibasszák az utolsó cutoknál 😀Gyulus
erre azért sok esély nincs, ha mégis megtörténik akkor kb ennyi volt az NFL pályafutása (vélhetően a sérülése miatt)ZERO_L
Nagyon szeretem a srácot, de a sérülése miatt komoly hátrányból indul. Szvsz meg kell küzdenie a rosterért a TC-ben és a pre-season meccseken. A Jets szinte tutira draftolni fog futót, az idei draft class igencsak mély.
Még nem kerültek napvilágra a szerződés részletei. Meglepődnék, ha nagyobb garantáltat kapna...Gyulus
nyilván hátrányból indul, mint minden nem sztár igazolás egy csapatban
de neki csak azt kell bebizonyítania, hogy a sérülése miatt nem lett sokkal rosszabb játékos, ezt meg jelenleg csak ő tudja, ha fizikailag rendben lesz, akkor sima helye lesz második számú futóként
(TD ünneplése hiányozni fog nagyon 😊 )

4 RB+1FB-nek (top rookie futót is beleszámítva) simán van helye az 53as keretben

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ridley Facebook oldalán virított egy Jets tetkót...DeX
Ez mekkora poén lesz, amikor augusztus végén kibasszák az utolsó cutoknál 😀Gyulus
erre azért sok esély nincs, ha mégis megtörténik akkor kb ennyi volt az NFL pályafutása (vélhetően a sérülése miatt)ZERO_L
Nagyon szeretem a srácot, de a sérülése miatt komoly hátrányból indul. Szvsz meg kell küzdenie a rosterért a TC-ben és a pre-season meccseken. A Jets szinte tutira draftolni fog futót, az idei draft class igencsak mély.
Még nem kerültek napvilágra a szerződés részletei. Meglepődnék, ha nagyobb garantáltat kapna...