New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hát el tudtam volna képzelni combosabb erősítést is ide 😊Wyatt
Most olvasom, hogy Francis olyan egyetemi csapatból jön (Maryland), amelyik 4-3-ról állt át 3-4-re és Francis mindkét rendszerben jól nyomta. Ez elég fontos lehet BB szemében, btw Vellano szintén zenész.
Persze Francis valószínűleg sokat fog beszélgetni a JMD-TB duóval is.😉 😊

Adtunk be claim--et Rutgers CB-re😀 , de más vitte.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A Chiefs elküldte Jerrel Powe-t, szerintem megérne egy próbát a DL backup részébe.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Juliaaaan

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Leon Washington cut?Gogo
Sőt, DoM is nyugodtan alhat most már, Cole is kivágva. =>Dennard megússza ejnye-bejnyével. Wyatt elégedettsége érdekében Julian lesz az 5. CB.
Ma nem edzett Washington, Cole és ... Svitek. Figyelembe véve, hogy ma érkezett két OL játékos, szerintem Sviteknek is harangoztak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Leon Washington cut?Gogo
AP NFL @AP_NFL
RT @DWAZ73: The #Patriots have cut RB-KR Leon Washington, per source. Should get lots of looks elsewhere. #Jets #Seahawks

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sorban jönnek az OL játékosok:

"One more roster move to add for the Patriots: A source confirms they have claimed OL Chris Barker"

(Yates, twitter)

(szerk, nem vettem észre elsőre, hogy zinedine már beírta a Cave claimet)

Leon Washington cut?

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Patriots claimed C Braxston Cave off waivers from the Browns.zinedine5
Na, ennek viszont most eléggé örülök, csak maradjon is meg 😊

több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
Hát el tudtam volna képzelni combosabb erősítést is ide 😊Wyatt
Hát, ja. Asszem a Giants kirakta Austint (DT)és Ojomo-t (DE) is.Megnéztem volna őket nálunk.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 500 — Ajmo Vatreni
Patriots claimed C Braxston Cave off waivers from the Browns.
több mint 12 éve
Hát el tudtam volna képzelni combosabb erősítést is ide 😊

több mint 12 éve
Jött egy negyedik DT:
"The Patriots have claimed DT AJ Francis off of waivers, per a league source. UDFA for Miami this year. Roster now at 52. 4 DT's on roster." (Yates, twitter)

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 500 — Ajmo Vatreni
A.Wilson IR?? Mikor sérült meg? Nem ám hasonló derül ki mint amikor Fanene-t hoztuk el a titkos sérülésével és ezért sem tudta a régen mutatott játékát hozni!mascherano
És miért nem cutoltuk? Már most sem volt meggyőző a meccseken, jövőre egy évvel idősebben nem tudom mitől lenne jobb.
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
A.Wilson IR?? Mikor sérült meg? Nem ám hasonló derül ki mint amikor Fanene-t hoztuk el a titkos sérülésével és ezért sem tudta a régen mutatott játékát hozni!

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Nehéz lesz Ricsiéknek megmagyarázni, hogy cutolhatták a liga egyik legjobb punterét...Jakehomer
facebookon már ment az értetlenkedés 😊jjncaa
Idézem a kedvencemet:
"Menjenek a picsába a legjobb punter volt a ligában a Zoli!"berger90
nekem ez:
"Nem hinném, h ezt most döntötték el. Miért csak most a szezon kapujában rakták ki? Nagy szemyaság!"jjncaa
Ez facebookon hol?😊FearTomi
követem a konkurenciát isjjncaa
Megtaláltam😀 Hát úgy látom nagy százalékban szakértők kommenteltek😀
"Remélem BB rájön, hogy Allen nem jó és visszahozza Meskót"FearTomi
Hozzáteszem ez nem lenne meglepő ha Zoli nem talál magának csapatot és FA marad. És ezt nem csak azért mondom mert a barátnőm írta ki.. 😊pasztoyb
Haha, tanítsd még egy kicsit😊

több mint 12 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Nehéz lesz Ricsiéknek megmagyarázni, hogy cutolhatták a liga egyik legjobb punterét...Jakehomer
Idézem a kedvencemet:
nekem ez:
"Nem hinném, h ezt most döntötték el. Miért csak most a szezon kapujában rakták ki? Nagy szemyaság!"jjncaa
"Remélem BB rájön, hogy Allen nem jó és visszahozza Meskót"FearTomi
Hozzáteszem ez nem lenne meglepő ha Zoli nem talál magának csapatot és FA marad. És ezt nem csak azért mondom mert a barátnőm írta ki.. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Valami ilyesmit gondoltunk Cassel-ről is annak idején...
Nem baj,ha Brady véletlen megsérül majd Mallett hozza az 1 TD 3 INT-es meccseit,jó lesz ez...JoeyPorter

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Nem baj,ha Brady véletlen megsérül majd Mallett hozza az 1 TD 3 INT-es meccseit,jó lesz ez...

több mint 12 éve
Idézem a kedvencemet:
nekem ez:
"Remélem BB rájön, hogy Allen nem jó és visszahozza Meskót"

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 495 — nabege2@yahoo.com
Ez egy üzlet, nagyon-nagyon-nagyon ritkán vannak benne érzelmi döntések.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Idézem a kedvencemet:
nekem ez:
én a Sport TV állapota alatti kommentekben találtam az enyémet

Mindig jövőre
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Idézem a kedvencemet:
nekem ez:
követem a konkurenciát is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Idézem a kedvencemet:
nekem ez:
Ez facebookon hol?😊

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Komolyan, hihetetlenül tisztelem az optimizmusáért.berger90
Ha nekem is elég lenne optimistán, mosolyogva nyilatkozni ahhoz, hogy játék nélkül is tízmilliós reklámszerződéseim legyenek, én is olyan optimista lennék, mint a huzat. 😀

Egyébként szerintem nemsokára valamelyik csatorna szakértői székében fog ránk mosolyogni. Csúcsgázsiért. 😉peterk2005
Nem tudtam, hogy a Pax TV is közvetít NFL-t.berger90
Rossz vagy! 😉
Szerintem sanszos, hogy egyetemi meccseken fog kommentátorkodni,nem kis pénzért.Kollega
Akkor már kapott volna állásajánlatot, ahogy McElroy, kb a kirúgása pillanatában.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha nekem is elég lenne optimistán, mosolyogva nyilatkozni ahhoz, hogy játék nélkül is tízmilliós reklámszerződéseim legyenek, én is olyan optimista lennék, mint a huzat. 😀

Egyébként szerintem nemsokára valamelyik csatorna szakértői székében fog ránk mosolyogni. Csúcsgázsiért. 😉peterk2005
Nem tudtam, hogy a Pax TV is közvetít NFL-t.berger90
Rossz vagy! 😉
Szerintem sanszos, hogy egyetemi meccseken fog kommentátorkodni,nem kis pénzért.

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 812 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én is optimista lennék, ha elég ennyit mondanom, hogy játék nélkül is tízmilliós reklámszerződéseim lennének. 😀 Egyébként szerintem nemsokára valamelyik csatorna szakértői székében fog ránk mosolyogni. Csúcsgázsiért. 😉peterk2005
Nem rossz ember. Akár meg is érdemli.Stylee
Hát, ha elég rendes embernek lenni hozzá, akkor nem is értem, hogy miért nem az Antillákon nyaralok éppen. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)