New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudtam, hogy a Pax TV is közvetít NFL-t.Komolyan, hihetetlenül tisztelem az optimizmusáért.berger90Ha nekem is elég lenne optimistán, mosolyogva nyilatkozni ahhoz, hogy játék nélkül is tízmilliós reklámszerződéseim legyenek, én is olyan optimista lennék, mint a huzat. 😀
Egyébként szerintem nemsokára valamelyik csatorna szakértői székében fog ránk mosolyogni. Csúcsgázsiért. 😉peterk2005
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Nem rossz ember. Akár meg is érdemli.Komolyan, hihetetlenül tisztelem az optimizmusáért.berger90Én is optimista lennék, ha elég ennyit mondanom, hogy játék nélkül is tízmilliós reklámszerződéseim lennének. 😀
Egyébként szerintem nemsokára valamelyik csatorna szakértői székében fog ránk mosolyogni. Csúcsgázsiért. 😉peterk2005
több mint 12 éve
Komolyan, hihetetlenül tisztelem az optimizmusáért.berger90Ha nekem is elég lenne optimistán, mosolyogva nyilatkozni ahhoz, hogy játék nélkül is tízmilliós reklámszerződéseim legyenek, én is olyan optimista lennék, mint a huzat. 😀
Egyébként szerintem nemsokára valamelyik csatorna szakértői székében fog ránk mosolyogni. Csúcsgázsiért. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Slusszpoénként a mai napra:profootballtalk.nbcsports.com/2013/08/31/tim-tebow-i-will-continue-trying-to-be-an-nfl-quarterback/
Komolyan, hihetetlenül tisztelem az optimizmusáért.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000236939/article/zoltan-mesko-jermaine-cunningham-cut-by-patriotsMiért ne?
Srácok Mesko?Miért?Miért?BIG DADDY
több mint 12 éve
Idézem a kedvencemet: "Menjenek a picsába a legjobb punter volt a ligában a Zoli!"berger90Én is sajnálom a Zolit, mint magyar gyereknek szurkoltam, hogy rosteren maradjon (és szurkolok, hogy máshol rostert fogjon). De az igen erős túlzás, hogy a legjobb punter lett volna. Tavaly gross yardban 28., net yardban a 24. volt. Az RZ/TB arányban szerepelt relative jobban csak, abban 15. Szóval sajnos tényleg elég sz*r idénye volt. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
köszi, ez feldobta a napomat.nekem ez:Idézem a kedvencemet:Nehéz lesz Ricsiéknek megmagyarázni, hogy cutolhatták a liga egyik legjobb punterét...Jakehomerfacebookon már ment az értetlenkedés 😊jjncaa
"Menjenek a picsába a legjobb punter volt a ligában a Zoli!"berger90
"Nem hinném, h ezt most döntötték el. Miért csak most a szezon kapujában rakták ki? Nagy szemyaság!"jjncaa
Mindig jövőre
több mint 12 éve
nekem ez:Idézem a kedvencemet:Nehéz lesz Ricsiéknek megmagyarázni, hogy cutolhatták a liga egyik legjobb punterét...Jakehomerfacebookon már ment az értetlenkedés 😊jjncaa
"Menjenek a picsába a legjobb punter volt a ligában a Zoli!"berger90
"Nem hinném, h ezt most döntötték el. Miért csak most a szezon kapujában rakták ki? Nagy szemyaság!"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Idézem a kedvencemet:Nehéz lesz Ricsiéknek megmagyarázni, hogy cutolhatták a liga egyik legjobb punterét...Jakehomerfacebookon már ment az értetlenkedés 😊jjncaa
"Menjenek a picsába a legjobb punter volt a ligában a Zoli!"
Mindig jövőre
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000236939/article/zoltan-mesko-jermaine-cunningham-cut-by-patriotsEddig nagyon kevesen utálták a Patriots-t Magyarországon.
Srácok Mesko?Miért?Miért?BIG DADDY
Honnan a bánatból tudnánk? Allen ár/érték aránya ezek szerint jobb a FO-nak Meskóénál.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
persze Meskó lapáton, és Ghost meg simán marad aztán nézhetjük idén is hány FG-t ver mellé amin akár meccsek mehetnek el....kickert kellett volna hozni versenyre alapba nem puntert 😕Forston meg Francis sztem jó volt preseasonben, kezdünk vékonyak lenni ezen a fronton, remélem valamit BB azért nagyon kitalált különben imádkozhatunk hogy ne legyen sérülés....
több mint 12 éve
Nehéz lesz Ricsiéknek megmagyarázni, hogy cutolhatták a liga egyik legjobb punterét...Jakehomerfacebookon már ment az értetlenkedés 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Srácok Mesko?Miért?Miért?
Azok az igazi hősök akik törött bordával,betört orral,ezer sebből vérezve visszamennek a pályára és csak azt hallják, hogy Fourth down.I love defence
The sky is blue, the ocean is blue and my heart is blue too. Go Giants.
több mint 12 éve
Nehéz lesz Ricsiéknek megmagyarázni, hogy cutolhatták a liga egyik legjobb punterét...
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Se Wes, se Meskó, se Fafej... Áhh, egyre kevésbé várom a szezont.
több mint 12 éve
Amit eddig hoztak, az mondjuk eléggé az 😉2010:milyen jól sikerült társaság.Amadeus91
DMC FS-ben faszának tűnik
Gronko elit, csak maradjon egyben
Cuni cut
Spikes jövőre nem hiszem, hogy marad
Price kuka
Hernandez dutyi
Meskó kuka
Larsen kuka
Welch kuka
Deaderick kuka
Pedig nem is olyan régen még milyen faszának tűnt 😊Wyatt
Négy igen fasza kezdő (Spikes futás ellen elit), Meskó sem volt vészes, szal jó volt ez, csak az elmúlt hetek miatt már kevésbé kurva erős
Francis totál érthetetlen

több mint 12 éve
Suh! 😀Felkészülni, vigyázz, trade.Csak így név nélkül?
Lefogadom, hogy ezért volt a spórolás Hoomanuson és Meskón.
Forston pedig sztem kifejezetten jó volt az Eagles ellen.Robilluma
Tippeket de azonnal. 😊Bazzani
több mint 12 éve
Ha jól számolok, akkor én neki is kezdek a nagyon csodálkozásnak.😊 😀Azt biztos nem fogom elhinni pár napig, ha Green befut az 53-ba.BostonÉn Tarpinian esetében fogok nagyon-nagyon csodálkozni, az a csóka eddig egy túlélőművész.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Felkészülni, vigyázz, trade.Csak így név nélkül?
Lefogadom, hogy ezért volt a spórolás Hoomanuson és Meskón.
Forston pedig sztem kifejezetten jó volt az Eagles ellen.Robilluma
Tippeket de azonnal. 😊
több mint 12 éve
Felkészülni, vigyázz, trade.Lefogadom, hogy ezért volt a spórolás Hoomanuson és Meskón.
Forston pedig sztem kifejezetten jó volt az Eagles ellen.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Justin Francis cut...zinedine5Számomra ez a nap legérthetetlenebb döntése 😮
több mint 12 éve
Justin Francis cut, na jól van, persze. Minimálért játszok DL-t.
több mint 12 éve
2010:milyen jól sikerült társaság.
DMC FS-ben faszának tűnik
Gronko elit, csak maradjon egyben
Cuni cut
Spikes jövőre nem hiszem, hogy marad
Price kuka
Hernandez dutyi
Meskó kuka
Larsen kuka
Welch kuka
Deaderick kuka