New England Patriots

75 feliratkozó

7 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 674
Csatlakozom az előttem szólókhoz, jó írás, köszönet érte!!! 😊

Én annyiban térek el a többség véleményétől hogy idén akár nem is draftolnék QB-t az első 2 körben és annyit tradelnék hátra amennyit csak tudok...
Az így szerzett pickek-el meg BPA (Best player available) mert nagyon "ergya" a roster, alig van meghatározó játékos akire azt mondhatnánk hogy ne lehetne lecserélni egy rookie-ra sajnos... 😕
Nálam ez egy min. 2-3 éves történet lesz (ha tényleg minden jól megy) mire versenyképes keretet össze tudunk hozni, addig borítékolható a top 10-es pick minden évben, tetszik vagy sem.
Castleai01
Mondjuk ezesetben Kraft mindenkit kibasz innen 2 év alatt, mert nem ér rá. Sztem ő most kapaszkodik egy szalmaszálba, angolul silver lining-ol.
7 órája
Castleai01 New England Patriots 1 529 — Patriots fan
Csatlakozom az előttem szólókhoz, jó írás, köszönet érte!!! 😊

Én annyiban térek el a többség véleményétől hogy idén akár nem is draftolnék QB-t az első 2 körben és annyit tradelnék hátra amennyit csak tudok...
Az így szerzett pickek-el meg BPA (Best player available) mert nagyon "ergya" a roster, alig van meghatározó játékos akire azt mondhatnánk hogy ne lehetne lecserélni egy rookie-ra sajnos... 😕
Nálam ez egy min. 2-3 éves történet lesz (ha tényleg minden jól megy) mire versenyképes keretet össze tudunk hozni, addig borítékolható a top 10-es pick minden évben, tetszik vagy sem.

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
21 órája
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 020 — Ajmo Vatreni
Mindenképpen köszi a postot zero. Mindig jó ilyen összeszedett írást olvasni.

Szerintem egyébként te alulbecsülöd Danielst. Én is inkább Maye párti vagyok, de azt azért látni kell, hogy jelenleg többségben vannak azok a szakírók, akik Danielst előbb vinnék, mint Mayet. Hogy ez helyes meglátás-e vagy sem azt nem tudom, de biztos komoly potenciált látnak benne, ha ennyien így gondolják.

Schefter szerint, ha Mayet viszi a Washington és lecsúszik hozzánk Danielst, akkor többet kérhetünk egy trade keretében mint az előbbinél. Nekem ezek nem azt mutatják, hogy Daniels ekkora kapufa lenne. Persze lehet mindenki benézi, csak az fura lenne.

Az meg, hogy mikor viszik a QB-kat nem releváns. Egyszerűen annyival fontosabb pozíció, mint a többi, hogy kb mindenki reachel irántuk. Az teljesen elrugaszkodott elképzelés, hogy az általad felsoroltak közül bárki lecsúszik a harmadik körbe, nemhogy a harmadik napra.

Nálam a sorrend Maye, Daniels, trade. Hiába jó Harrison, ha nem lesz értelmezhető QB, akkor nem tudom meddig maradna itt.
23 órája
kolok1972 New England Patriots 2 427 — Pats fan
A héten jön a draft és amíg nincs értelmes QB-nk addig számunkra minden draft az irányító prospectek körül fognak zajlani.

Leírom, én hogyan látom őket, lehessen min röhögni x év múlva.

Caleb Williams,USC

Számomra nem kérdés, hogy ő a legjobb a classban. Mivel beton biztos 1/1-es választás lesz, így totál felesleges írni róla bármit is, esélyünk sincs megszerezni.
Azért örülök, hogy a szezon elei "generációs tehetség" hypeból visszavettek és bár egyesek nem tartják sokkal-sokkal jobbnak a class elit propectjeinél, azért elég sok helyen konszenzus van, hogy ő a legjobb irányító a drafton. Szerintem neki van a legmagasabban a padlója és plafonja is sokkal nagyobb, mint bármelyik másik irányítóé a classban. Őt inkább a Burrow, Lawrence féle prospectekkel kéne összehasonlítani, de vélhetően azért abban a párhuzamban elvérezne. No brainer 1/1.
Tipikusan az a prospect, aki ha nem jön be, akkor vagy az edzőid segghülyék vagy volt vele kapcsolatban olyan dolog, amit nem lehetett a scout folyamat során észrevenni.

Jayden Daniels,LSU

Én személy szerint nagyon fázom tőle, így nagyon-nagyon nagyon nem szeretném, ha őt húznánk 1/3-n. Jelenleg ennek van a legnagyobb esélye, mert "mindenáron kell egy QB, a GM seggét megmenteni és eladni a reményt a szurkolóknak". Én ezt a szemléletet iszonyatosan károsnak tartom, és mocskosul szomorú lennék, ha mi is ezt a stratégiát alkalmaznánk, de ezt már többször kifejtettem.
Szóval Daniels az én szememben inkább a "run first" irányítóhoz van közelebb, ami college szinten nagyon sokat ér, látványos is és pályán tudja tartani az Offense-t, NFL szinten ez kivitelezhetetlen és hosszútávon nem is tud működni. Nagyon sokan ezért Lamar Jacksonhoz hasonlítják, de szerintem ez iszonyatosan lusta scouting eredménye. Lamar sokkal jobb volt lábbal, gyengébb kiszolgáló személyzettel, pl neki nem volt első körös, class második legjobb elkapója a csapatában. Daniels felépítésben is sokkal gyengébb, néha olyan érzése volt az embernek, hogy ezt a gyereket a következő védő ott helyben elhantolja:

Mondanom sem kell NFL szinten ez a fajta játékstílus mennyi ideig lesz hatékony… Emlékezzünk vissza Jacksont is nagyon sokáig RB-nek csúfolták, nyilván túloztak, de volt alapja. Danielsnek is végig kéne mennie hasonló fejlődési folyamaton, viszont ehhez kell az edzői stáb és maga a játékos is. Ez sincs meg minden csapatnál és nálunk sem biztos, hogy adottak ehhez a feltételek.
Kicsit erős a „run first QB” skatulya, de túlságosan is a lábára hagyatkozott egyetemen és az ilyen prospectektől én mindig ódzkodom. Az NFL-ben a passzokkal nyersz meccset, a földön való atletikusság meg csak extra, amit időnkét x-faktorként elő kell/lehet venni, de ezt a prioritást sosem lehet megfordítani, mert az azt jelenti, hogy valami baj van a passzjátékkal. Az meg nagyon nagy probléma.
Sokan azt hozzák fel erényének, hogy a hosszú labdái csodálatosak voltak. Ami igaz is, de ez szerintem hatalmas fluke, ami az NFL-ben biztosan nem fog összejönni. Utolsó évében kb minden bejött neki, meg is nyerte az MVP díjat, de ez a játékstílus elsősorban a highlightokon néz ki jól, profi szinten ez kvázi értelmezhetetlen. Kis túlzással éppen az ellenkezőkben kéne jónak lennie. Rövid és közép távoli dobásai inkonzisztensek, márpedig profi szinten ebből lesz több és nem a hosszú TD-kből.
Ami még igazán aggasztó vele kapcsolatban, hogy sack-mágnes. Nagyon kevés olyan statisztika van, ami college és NFL szinten kvázi azonosan értelmezhető, de ez az egyik.
Ha valaki pl önhibájából sok sacket nyelt be, az profi szinten is hajlamos lesz ezekre és az sosem jelent sok jót. Nem egyértelmű indikátora ez a jó/rossz irányítónak, de ebben fejlődni baromira nehéz, ahogy a passzpontosságban is.

Összegezve: Túl sok a red flag vele kapcsolatban, túl sok mindent kellene a profi szinthez fejlődnie. Mobilisabb irányítók részsikerei elvakíthatnak egyes GM-ket ezért olyat látnak Danielsbe, ami nem biztos hogy benne van.
Ha az lenne a szitu, mint pl Jalen Hurts-nél, hogy a második kör közepén próbáljuk meg, hátha csiszolunk rajta és akkor jó lesz, azt mondom miért ne. TOP3 picknek NO FUCKING WAY. Ha elit O# stábunk lenne, akkor is fáznék ettől, mert túl sok mindent kell a srácnak megtanítani és kérdéses, hogy képes-e ezt elsajátítani.
Nem, köszönöm, szenvedjen vele valaki más.

Drake Maye,North Carolina

A felhozatalból leginkább neki tudnék örülni, bár nagyon nagy az esély rá, hogy pontosan előttünk fogják kivinni, ezzel sodorva az FO-nkat valami őrületesen nagy faszság panic moveba. Sajnos ez most nagyon is reális szcenárió. Ettől függetlenül azért Maye sem az a kihagyhatatlan prospect, annak ellenére, hogy sokan nagyon közel rangsorolják Williamshez, kvázi 1A – 1B-nek titulálva őket. Szerintem azért bőven van elég különbség Caleb javára, hogy rangsorolni tudjuk őket, de nálam is egyértelműen Maye a második legjobb irányító prospect. Nagyon sok mindent lehet a játékában szeretni, nekem azért is tetszik mert egy közepes csapatban, nulla segítséggel tudott értelmezhetően jó, olykor kiváló játékokat bemutatni. Ergo tuti nem „utazó” a srác, nem a többi tehetség, a kiváló rendszer az ami felhúzták a játékának minőségét. Felépítése tökéletes, atletikus is, megvan a karereje, nem úgy, mint Mekinél, akit egyszer láttak 60 yardot passzolni mert még arra is volt ideje, hogy megkávézzon. Mayenek legit karereje van, amit mozgásból való dobásnál is meg tudott többször villantani. Abszolút benne is megvan ez a hero ball stílus, mint Williamsbe, hogy semmiből tud játékot csinálni az atletikusságának is köszönhetően, viszont Maye van hogy ezt nagyon túl tolja.
Elég inkonzisztens ebben és meg kell tanulnia mikor ne nyomja fullba a kretént. Rengeteg kimagasló játékra jut jó pár totálisan megmagyarázhatatlan passz is, amikor kvázi 2 yardra nem tudja odadobni a társának. Ezeket profi szinten nagyon hamar le kell majd vetkőznie. Egyesek a lábmunkáját is kritizálták, ebből is adódhatnak ezek a megmagyarázhatatlan passzok. Másik komoly hiányossága, hogy rosszul kezeli a nyomást. Természetesen, ez minden újoncnak kihívást szokott okozni és sokszor ezen is múlik, hogy valaki értelmezhető profi irányító lesz vagy Zack Wilson.
Mayenek nagyon magasan van a plafonja, mert fizikailag minden adottsága megvan ehhez és elit játékos között még nem tudta megmutatni mire képes. Lehet félre lesz menedzselve, bőven vannak hiányosságai, ami miatt nincs kőbe vésve, hogy 2-3 év alatt eljut egy Herbert szintre, de inkább ilyen játékost vinnék el, mint olyat, akiben nagyon sok a kérdőjel (Daniels) vagy akiben abszolút nincs potenciál (Nix)
Mellé teszem Jayden Daniels-t mint prospectet és egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért választaná bárki is előbb Danielst mint Mayet (nyilván, mert nem értek hozzá…). Szóval, sok hülyeséget látunk már a tizeniksz év alatt a draftok során, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Maye lecsússzon az ölünkbe a harmadik helyre.
Ha mégis azonnal rohanni kell a cetlivel...

J.J. McCarthy,Michigan

Legnagyobb enigma a drafton és az utóbbi jó pár év QB prospectjei közül is talán nála voltak a legszélsőségesebb vélemények. X év múlva ő lehet majd a draft legnagyobb stealje. Viszont attól mert a lottón is annyit nyerhetsz, hogy több generációra megoldod a család anyagi gondjait, nem véletlenül hívják a hülyék adójának…
McCarthy egy OP csapatban lett bajnok, amihez mindig annyi minimálisat tett hozzá, amennyi éppen kellett, de ez mennyiségben, számosságban egyszerűen értelmezhetetlen, mert ennyi jó játékot bármelyik QB prospect fel tud mutatni a pályafutása során. Abszolút nem volt rákényszerítve, hogy a hátán vigye a csapatot. Nem tudom, kinél jelzett be a vészharang, de helyben vagyunk. Számomra egyértelmű a párhuzam Mekivel, ráadásul a mi 1/15-s választásunk legalább nyers statokban felgyújtotta az eredményjelzőt, amit már akkor lehetett tudni, hogy nem egyedül a zseniének volt köszönhető, de JJ még erre sem volt képes. Ő csak morzsákat mutatott, megoldott nehéz szituációkat, mikor lábán kellett 1st downokat hozni, mikor szűk ablakba kellett bedobni a labdát, csak a mennyiséggel és a gyakorisággal van nagyon nagy probléma. Atletikusságával neki is vannak gondjai, ami profi szinten szintén limitálják majd a játékát. Míg Meki mackós volt, JJ nyüzüge, amin nyilván lehetne változtatni sőt kell is ha komolyan gondolja ezt az NFL karriert.
Persze el lehet sütni megint a közhelyeket, hogy fehér gyerek, zsebirányító, Michiganből, akkor ő lesz a következő Tom Brady, de ez még nevetségesebb párhuzam, mint volt 2021-ben volt. Én személy szerint úgy vagyok vele, ha egy korábbi és jelenlegi NFL főedző annyira nem bízott benne, hogy inkább a futójátékra és védelemre építette a bajnok csapatát, akkor az bizony egy komoly indikátor számomra, az irányító minőségét illetően.
Sokan, olyanok is, akiknek a szavára adok és jobban értenek hozzá mint én, elmondják minél többet nézik a játékát annál jobban kedvelik. És valahol megértem őket, hogy ki lehet elemezni a játékát annyira, hogy a fejben összeálljon egy csiszolatlan gyémánt prospect képe, de számomra ennek a játékosnak megfoghatatlan/értelmezhetetlen a plafonja mert a Drew Lock - Daniel Jones - Alex Smith - Tony Romo skálán kvázi bármi lehet. És mire alapozol jelenleg nála? Arra a maroknyi pár playre, meg 1-2 évig beülteted a videószobába tanulni?
Nekem egyszerűen túl nagy rizikó ellőni egy top15-s picket egy kvázi lottószelvényre. Persze, bejöhet és akkor te vagy a legnagyobb király, de az esetek többségében ezek a projektek nagyon hamar elvéreznek.
Harmadik körben, esetleg második kör végén mert QB needes a liga és harmadik körre már lehet nem lesz bent, be lehet próbálni a srácot, hátha hülyék voltak az edzők Michiganben és tényleg megvan benne az x-faktor, ami még nem jött ki belőle. Első körben overreach a szememben.
Reakcióm, ha őt vinnénk:

Bo Nix, Oregon

Neki már csókolómmal fognak köszönni a draft utáni rookie minicampben, ez fix. Több mint 60 meccset játszott egyetemen, fél évvel idősebb a 3 NFL szezont lejátszó Lawrence-nél, hagyok időt... Nyilván jól döntött Nix, hogy kimaxolta a college játék idejét mert most lesz legmagasabb az ázsiója, de ettől még kontextusba lehet tenni a játékát, hogy idősen túljárt a 19-20 éves védők eszén. De sajnos még ez sem teljesen igaz, mert jó játéka leginkább a rendszernek volt köszönhető, kevés olvasás, közeli célpontok, RPO-k. Auburben rossz rendszerben, fiatalon gyengén játszott, akkor mindenki eltemette ezt a státuszt sikerült javítani az Oregonban, de avatott szemnek hamar kiderül, hogy azért nem arról van szó, az isten adta tehetsége utat tört a nyugati parton.
Rengeteg QB needes csapat lesz, szóval benne van, hogy elviszik az első kör végén. Viszonylag magas a padlója. Van egy (viszonylag egyszerű, QB friendly) rendszer, amiben jól tudott mozogni, de túl sok potenciál nincs benne. Egy atletikusabb, tapasztaltabb Mac Jones.
Gondolkodtam azon, hogy egy Harrison-Nix párossal az első két körben nem járhatnánk rosszul, aztán arra jutottam, egy Derek Carr típusú QB-val csak azt érnénk el, hogy bebetonozzuk magunkat a középmezőnybe. A PO-ba éppen bejutó vagy éppen nem bejutó csapatok sorában, akik ha be is jutnak sem zavarnak sok vizet. Azért Nix-nél még kérdéses, hogy a Carr szintet konzisztensen tudja-e hozni, ha igen, akkor a rookie szerződéséig lenne értelme megtartani, addig meg találni kell valakit akiben több a potenciál. Nem látom, hogy bármire megoldást jelentene, hosszútávon inkább az a veszély állna fel, hogy elhisszük neki, csak pár igazolásra vagyunk a bajnokesélyes státusztól, közben a probléma ott van az orrunk előtt.


Michael Penix Jr.,Washington

Őt nagyon gyorsan le lehet zárni, mint komolyan vehető prospect: több szezont sem tudott befejezni sérülés miatt ebből kettőn ACL szakadást szenvedett. Nekem ennyi elég is lenne, bottal nem piszkálnám. 3. nap elején rápróbálnék hátha, de hát addig tuti nem lesz bent mert valaki fixen rá fog hasalni erre a gránátra az első két körben.
Sajnos a sérülései megmutatkoznak a játékstílusában is, nem mozog ki a zsebből. Futni csak akkor kezd, ha nagyon-nagyon muszáj, ő a nyomás elől nem fog kiforogni, az tuti. Nem elég pontosak a dobásai, de nyilván baromi sok passzjátékkal operált mert ilyen felfogású offenseben játszott. Csak viszonyításhoz képest az utolsó két évében Penix 1100 passzt kísérelt meg McCarthynál ez a szám 650…
Ha csak a tudását nézzük, akkor egyértelműen Nix előtt van és magasabban van a padlója, mint Danielsnek és McCarthynak viszont a sérüléseit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Izgalmas játékos, de hogy minden sack után azért kelljen izgulni, hogy mikor jön be a kiskocsi és viszik el a hordágyon az nekem személy szerint nagyon nem hiányzik.



Korábban azon a véleményen voltam, hogy az első választásunk nagyban meg fogja határozni a draft stratégiánkat, manapság viszont már úgy vagyok vele, hogy ha 1/3-an nem jön irányító akkor később teljesen felesleges húzni. Esetleg 5-6-7. körben hátha beletrafálunk. A későbbi körös QB prospectek között nem igen látok olyat, aki magabiztosan ki tudná szorítani Zappet. Ha nem alakul jól a draft az elején (értsd nem jön Maye), akkor meg inkább talent levelt kéne eléggé megnövelni, hogy reális képet kapjunk a jelenlegi irányítóinkról ne kelljen arra fogni, hogy ilyen bénákkal senki nem tudna értelmes támadójátékot összehozni.

Nagyon nehéz megmondani milyen stratégiát fogunk követni. Azonnali erősítést szeretnének? Főleg a jövőnek draftolnak x évre előre? Új rezsim, új szokások. Olvasni olyan értesüléseket, hogy a tulajék is jobban beleszólnak majd a draftolásba… milyen jó lesz az, minden sikeres franchise alapja ez, hello Dallas. (Nehogy idővel visszasírjuk a második körös DB bustokat…)
Jelenleg ezért teljesen kiszámíthatatlan mégis milyen irányba fogunk elindulni. Sokan azt mondják, hogy WR és OT poszton nagyon mély a draft. Nem tudom a jelenlegi stáb hogyan vélekedik a tavalyi OL draftoljainkról de én nem tartom kizártnak, hogy OT poszton pl duplázzunk az első négy körben.

Számomra ez lenne a legfontosabb, hogy egy fixen jó szélső falember húzzunk be (ez vélhetően 2/2-vel lenne, hacsak nem robbant valaki bankot 1/3-ért). Ha sikerül Harrisont behúzni, akkor nekem ő bőven elég erősítés lenne elkapó fronton, de ha 4. körtől bent maradna valami kihagyhatatlan tehetség, akkor nyilván lehetne itt is duplázni.
Ettől függetlenül olyan hatalmas needet nem látok a csapatban. Persze jó lenne még egy DE, mert hosszútávon nemigen látni ki fogja megoldani a passrusht, nyilván sémával lehet ezt javítani, de kéne egy domináns játékos mint Judon. Ha követjük a korábbi évek stratégiáját, akkor RB posztra szintén lehetne lőni egy 3-4.körös picket.
Úgy érzem a secondary az nagyából adott, persze CB sosem elég, de ez sem az a must have kategória.


Szóval jelenleg azon a véleményen vagyok, hogy jöjjön Maye, ha nincs bent, akkor Harrison és onnan már BPA alapján főleg OL-re fókuszálva.
ZERO_L
Először is köszönöm ezt a posztot,mert abszolút nem követem az egyetemi focit. Nyilván olvastam a prospect ismertetoket,így voltak ismerős vélemények,de jó volt így összefoglalva olvasni.
Alapjában véve egyetértek,egyértelműen Maye lenne a jelöltem,ha vmi csoda folytán leesne hozzánk ( pont ezért rohadtul nehezen emésztem meg,hogy okoskodnunk kellett tavaly),csak annyiban más a véleményem ,hogy ha beajanlana a Vikings 3 első kort,akkor letradelnék 1/11-re.
(Nyilván ez csak akkor igaz,ha a többiekre uazt gondolja az FO mint Te )
Szerk: Mi van ha a Washington tkp Danielst akarja,de le akar húzni minket,hogy helyet csereljen velünk egy plusz pickért?

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
A héten jön a draft és amíg nincs értelmes QB-nk addig számunkra minden draft az irányító prospectek körül fognak zajlani.

Leírom, én hogyan látom őket, lehessen min röhögni x év múlva.

Caleb Williams,USC

Számomra nem kérdés, hogy ő a legjobb a classban. Mivel beton biztos 1/1-es választás lesz, így totál felesleges írni róla bármit is, esélyünk sincs megszerezni.
Azért örülök, hogy a szezon elei "generációs tehetség" hypeból visszavettek és bár egyesek nem tartják sokkal-sokkal jobbnak a class elit propectjeinél, azért elég sok helyen konszenzus van, hogy ő a legjobb irányító a drafton. Szerintem neki van a legmagasabban a padlója és plafonja is sokkal nagyobb, mint bármelyik másik irányítóé a classban. Őt inkább a Burrow, Lawrence féle prospectekkel kéne összehasonlítani, de vélhetően azért abban a párhuzamban elvérezne. No brainer 1/1.
Tipikusan az a prospect, aki ha nem jön be, akkor vagy az edzőid segghülyék vagy volt vele kapcsolatban olyan dolog, amit nem lehetett a scout folyamat során észrevenni.

Jayden Daniels,LSU

Én személy szerint nagyon fázom tőle, így nagyon-nagyon nagyon nem szeretném, ha őt húznánk 1/3-n. Jelenleg ennek van a legnagyobb esélye, mert "mindenáron kell egy QB, a GM seggét megmenteni és eladni a reményt a szurkolóknak". Én ezt a szemléletet iszonyatosan károsnak tartom, és mocskosul szomorú lennék, ha mi is ezt a stratégiát alkalmaznánk, de ezt már többször kifejtettem.
Szóval Daniels az én szememben inkább a "run first" irányítóhoz van közelebb, ami college szinten nagyon sokat ér, látványos is és pályán tudja tartani az Offense-t, NFL szinten ez kivitelezhetetlen és hosszútávon nem is tud működni. Nagyon sokan ezért Lamar Jacksonhoz hasonlítják, de szerintem ez iszonyatosan lusta scouting eredménye. Lamar sokkal jobb volt lábbal, gyengébb kiszolgáló személyzettel, pl neki nem volt első körös, class második legjobb elkapója a csapatában. Daniels felépítésben is sokkal gyengébb, néha olyan érzése volt az embernek, hogy ezt a gyereket a következő védő ott helyben elhantolja:

Mondanom sem kell NFL szinten ez a fajta játékstílus mennyi ideig lesz hatékony… Emlékezzünk vissza Jacksont is nagyon sokáig RB-nek csúfolták, nyilván túloztak, de volt alapja. Danielsnek is végig kéne mennie hasonló fejlődési folyamaton, viszont ehhez kell az edzői stáb és maga a játékos is. Ez sincs meg minden csapatnál és nálunk sem biztos, hogy adottak ehhez a feltételek.
Kicsit erős a „run first QB” skatulya, de túlságosan is a lábára hagyatkozott egyetemen és az ilyen prospectektől én mindig ódzkodom. Az NFL-ben a passzokkal nyersz meccset, a földön való atletikusság meg csak extra, amit időnkét x-faktorként elő kell/lehet venni, de ezt a prioritást sosem lehet megfordítani, mert az azt jelenti, hogy valami baj van a passzjátékkal. Az meg nagyon nagy probléma.
Sokan azt hozzák fel erényének, hogy a hosszú labdái csodálatosak voltak. Ami igaz is, de ez szerintem hatalmas fluke, ami az NFL-ben biztosan nem fog összejönni. Utolsó évében kb minden bejött neki, meg is nyerte az MVP díjat, de ez a játékstílus elsősorban a highlightokon néz ki jól, profi szinten ez kvázi értelmezhetetlen. Kis túlzással éppen az ellenkezőkben kéne jónak lennie. Rövid és közép távoli dobásai inkonzisztensek, márpedig profi szinten ebből lesz több és nem a hosszú TD-kből.
Ami még igazán aggasztó vele kapcsolatban, hogy sack-mágnes. Nagyon kevés olyan statisztika van, ami college és NFL szinten kvázi azonosan értelmezhető, de ez az egyik.
Ha valaki pl önhibájából sok sacket nyelt be, az profi szinten is hajlamos lesz ezekre és az sosem jelent sok jót. Nem egyértelmű indikátora ez a jó/rossz irányítónak, de ebben fejlődni baromira nehéz, ahogy a passzpontosságban is.

Összegezve: Túl sok a red flag vele kapcsolatban, túl sok mindent kellene a profi szinthez fejlődnie. Mobilisabb irányítók részsikerei elvakíthatnak egyes GM-ket ezért olyat látnak Danielsbe, ami nem biztos hogy benne van.
Ha az lenne a szitu, mint pl Jalen Hurts-nél, hogy a második kör közepén próbáljuk meg, hátha csiszolunk rajta és akkor jó lesz, azt mondom miért ne. TOP3 picknek NO FUCKING WAY. Ha elit O# stábunk lenne, akkor is fáznék ettől, mert túl sok mindent kell a srácnak megtanítani és kérdéses, hogy képes-e ezt elsajátítani.
Nem, köszönöm, szenvedjen vele valaki más.

Drake Maye,North Carolina

A felhozatalból leginkább neki tudnék örülni, bár nagyon nagy az esély rá, hogy pontosan előttünk fogják kivinni, ezzel sodorva az FO-nkat valami őrületesen nagy faszság panic moveba. Sajnos ez most nagyon is reális szcenárió. Ettől függetlenül azért Maye sem az a kihagyhatatlan prospect, annak ellenére, hogy sokan nagyon közel rangsorolják Williamshez, kvázi 1A – 1B-nek titulálva őket. Szerintem azért bőven van elég különbség Caleb javára, hogy rangsorolni tudjuk őket, de nálam is egyértelműen Maye a második legjobb irányító prospect. Nagyon sok mindent lehet a játékában szeretni, nekem azért is tetszik mert egy közepes csapatban, nulla segítséggel tudott értelmezhetően jó, olykor kiváló játékokat bemutatni. Ergo tuti nem „utazó” a srác, nem a többi tehetség, a kiváló rendszer az ami felhúzták a játékának minőségét. Felépítése tökéletes, atletikus is, megvan a karereje, nem úgy, mint Mekinél, akit egyszer láttak 60 yardot passzolni mert még arra is volt ideje, hogy megkávézzon. Mayenek legit karereje van, amit mozgásból való dobásnál is meg tudott többször villantani. Abszolút benne is megvan ez a hero ball stílus, mint Williamsbe, hogy semmiből tud játékot csinálni az atletikusságának is köszönhetően, viszont Maye van hogy ezt nagyon túl tolja.
Elég inkonzisztens ebben és meg kell tanulnia mikor ne nyomja fullba a kretént. Rengeteg kimagasló játékra jut jó pár totálisan megmagyarázhatatlan passz is, amikor kvázi 2 yardra nem tudja odadobni a társának. Ezeket profi szinten nagyon hamar le kell majd vetkőznie. Egyesek a lábmunkáját is kritizálták, ebből is adódhatnak ezek a megmagyarázhatatlan passzok. Másik komoly hiányossága, hogy rosszul kezeli a nyomást. Természetesen, ez minden újoncnak kihívást szokott okozni és sokszor ezen is múlik, hogy valaki értelmezhető profi irányító lesz vagy Zack Wilson.
Mayenek nagyon magasan van a plafonja, mert fizikailag minden adottsága megvan ehhez és elit játékos között még nem tudta megmutatni mire képes. Lehet félre lesz menedzselve, bőven vannak hiányosságai, ami miatt nincs kőbe vésve, hogy 2-3 év alatt eljut egy Herbert szintre, de inkább ilyen játékost vinnék el, mint olyat, akiben nagyon sok a kérdőjel (Daniels) vagy akiben abszolút nincs potenciál (Nix)
Mellé teszem Jayden Daniels-t mint prospectet és egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért választaná bárki is előbb Danielst mint Mayet (nyilván, mert nem értek hozzá…). Szóval, sok hülyeséget látunk már a tizeniksz év alatt a draftok során, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Maye lecsússzon az ölünkbe a harmadik helyre.
Ha mégis azonnal rohanni kell a cetlivel...

J.J. McCarthy,Michigan

Legnagyobb enigma a drafton és az utóbbi jó pár év QB prospectjei közül is talán nála voltak a legszélsőségesebb vélemények. X év múlva ő lehet majd a draft legnagyobb stealje. Viszont attól mert a lottón is annyit nyerhetsz, hogy több generációra megoldod a család anyagi gondjait, nem véletlenül hívják a hülyék adójának…
McCarthy egy OP csapatban lett bajnok, amihez mindig annyi minimálisat tett hozzá, amennyi éppen kellett, de ez mennyiségben, számosságban egyszerűen értelmezhetetlen, mert ennyi jó játékot bármelyik QB prospect fel tud mutatni a pályafutása során. Abszolút nem volt rákényszerítve, hogy a hátán vigye a csapatot. Nem tudom, kinél jelzett be a vészharang, de helyben vagyunk. Számomra egyértelmű a párhuzam Mekivel, ráadásul a mi 1/15-s választásunk legalább nyers statokban felgyújtotta az eredményjelzőt, amit már akkor lehetett tudni, hogy nem egyedül a zseniének volt köszönhető, de JJ még erre sem volt képes. Ő csak morzsákat mutatott, megoldott nehéz szituációkat, mikor lábán kellett 1st downokat hozni, mikor szűk ablakba kellett bedobni a labdát, csak a mennyiséggel és a gyakorisággal van nagyon nagy probléma. Atletikusságával neki is vannak gondjai, ami profi szinten szintén limitálják majd a játékát. Míg Meki mackós volt, JJ nyüzüge, amin nyilván lehetne változtatni sőt kell is ha komolyan gondolja ezt az NFL karriert.
Persze el lehet sütni megint a közhelyeket, hogy fehér gyerek, zsebirányító, Michiganből, akkor ő lesz a következő Tom Brady, de ez még nevetségesebb párhuzam, mint volt 2021-ben volt. Én személy szerint úgy vagyok vele, ha egy korábbi és jelenlegi NFL főedző annyira nem bízott benne, hogy inkább a futójátékra és védelemre építette a bajnok csapatát, akkor az bizony egy komoly indikátor számomra, az irányító minőségét illetően.
Sokan, olyanok is, akiknek a szavára adok és jobban értenek hozzá mint én, elmondják minél többet nézik a játékát annál jobban kedvelik. És valahol megértem őket, hogy ki lehet elemezni a játékát annyira, hogy a fejben összeálljon egy csiszolatlan gyémánt prospect képe, de számomra ennek a játékosnak megfoghatatlan/értelmezhetetlen a plafonja mert a Drew Lock - Daniel Jones - Alex Smith - Tony Romo skálán kvázi bármi lehet. És mire alapozol jelenleg nála? Arra a maroknyi pár playre, meg 1-2 évig beülteted a videószobába tanulni?
Nekem egyszerűen túl nagy rizikó ellőni egy top15-s picket egy kvázi lottószelvényre. Persze, bejöhet és akkor te vagy a legnagyobb király, de az esetek többségében ezek a projektek nagyon hamar elvéreznek.
Harmadik körben, esetleg második kör végén mert QB needes a liga és harmadik körre már lehet nem lesz bent, be lehet próbálni a srácot, hátha hülyék voltak az edzők Michiganben és tényleg megvan benne az x-faktor, ami még nem jött ki belőle. Első körben overreach a szememben.
Reakcióm, ha őt vinnénk:

Bo Nix, Oregon

Neki már csókolómmal fognak köszönni a draft utáni rookie minicampben, ez fix. Több mint 60 meccset játszott egyetemen, fél évvel idősebb a 3 NFL szezont lejátszó Lawrence-nél, hagyok időt... Nyilván jól döntött Nix, hogy kimaxolta a college játék idejét mert most lesz legmagasabb az ázsiója, de ettől még kontextusba lehet tenni a játékát, hogy idősen túljárt a 19-20 éves védők eszén. De sajnos még ez sem teljesen igaz, mert jó játéka leginkább a rendszernek volt köszönhető, kevés olvasás, közeli célpontok, RPO-k. Auburben rossz rendszerben, fiatalon gyengén játszott, akkor mindenki eltemette ezt a státuszt sikerült javítani az Oregonban, de avatott szemnek hamar kiderül, hogy azért nem arról van szó, az isten adta tehetsége utat tört a nyugati parton.
Rengeteg QB needes csapat lesz, szóval benne van, hogy elviszik az első kör végén. Viszonylag magas a padlója. Van egy (viszonylag egyszerű, QB friendly) rendszer, amiben jól tudott mozogni, de túl sok potenciál nincs benne. Egy atletikusabb, tapasztaltabb Mac Jones.
Gondolkodtam azon, hogy egy Harrison-Nix párossal az első két körben nem járhatnánk rosszul, aztán arra jutottam, egy Derek Carr típusú QB-val csak azt érnénk el, hogy bebetonozzuk magunkat a középmezőnybe. A PO-ba éppen bejutó vagy éppen nem bejutó csapatok sorában, akik ha be is jutnak sem zavarnak sok vizet. Azért Nix-nél még kérdéses, hogy a Carr szintet konzisztensen tudja-e hozni, ha igen, akkor a rookie szerződéséig lenne értelme megtartani, addig meg találni kell valakit akiben több a potenciál. Nem látom, hogy bármire megoldást jelentene, hosszútávon inkább az a veszély állna fel, hogy elhisszük neki, csak pár igazolásra vagyunk a bajnokesélyes státusztól, közben a probléma ott van az orrunk előtt.


Michael Penix Jr.,Washington

Őt nagyon gyorsan le lehet zárni, mint komolyan vehető prospect: több szezont sem tudott befejezni sérülés miatt ebből kettőn ACL szakadást szenvedett. Nekem ennyi elég is lenne, bottal nem piszkálnám. 3. nap elején rápróbálnék hátha, de hát addig tuti nem lesz bent mert valaki fixen rá fog hasalni erre a gránátra az első két körben.
Sajnos a sérülései megmutatkoznak a játékstílusában is, nem mozog ki a zsebből. Futni csak akkor kezd, ha nagyon-nagyon muszáj, ő a nyomás elől nem fog kiforogni, az tuti. Nem elég pontosak a dobásai, de nyilván baromi sok passzjátékkal operált mert ilyen felfogású offenseben játszott. Csak viszonyításhoz képest az utolsó két évében Penix 1100 passzt kísérelt meg McCarthynál ez a szám 650…
Ha csak a tudását nézzük, akkor egyértelműen Nix előtt van és magasabban van a padlója, mint Danielsnek és McCarthynak viszont a sérüléseit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Izgalmas játékos, de hogy minden sack után azért kelljen izgulni, hogy mikor jön be a kiskocsi és viszik el a hordágyon az nekem személy szerint nagyon nem hiányzik.



Korábban azon a véleményen voltam, hogy az első választásunk nagyban meg fogja határozni a draft stratégiánkat, manapság viszont már úgy vagyok vele, hogy ha 1/3-an nem jön irányító akkor később teljesen felesleges húzni. Esetleg 5-6-7. körben hátha beletrafálunk. A későbbi körös QB prospectek között nem igen látok olyat, aki magabiztosan ki tudná szorítani Zappet. Ha nem alakul jól a draft az elején (értsd nem jön Maye), akkor meg inkább talent levelt kéne eléggé megnövelni, hogy reális képet kapjunk a jelenlegi irányítóinkról ne kelljen arra fogni, hogy ilyen bénákkal senki nem tudna értelmes támadójátékot összehozni.

Nagyon nehéz megmondani milyen stratégiát fogunk követni. Azonnali erősítést szeretnének? Főleg a jövőnek draftolnak x évre előre? Új rezsim, új szokások. Olvasni olyan értesüléseket, hogy a tulajék is jobban beleszólnak majd a draftolásba… milyen jó lesz az, minden sikeres franchise alapja ez, hello Dallas. (Nehogy idővel visszasírjuk a második körös DB bustokat…)
Jelenleg ezért teljesen kiszámíthatatlan mégis milyen irányba fogunk elindulni. Sokan azt mondják, hogy WR és OT poszton nagyon mély a draft. Nem tudom a jelenlegi stáb hogyan vélekedik a tavalyi OL draftoljainkról de én nem tartom kizártnak, hogy OT poszton pl duplázzunk az első négy körben.

Számomra ez lenne a legfontosabb, hogy egy fixen jó szélső falember húzzunk be (ez vélhetően 2/2-vel lenne, hacsak nem robbant valaki bankot 1/3-ért). Ha sikerül Harrisont behúzni, akkor nekem ő bőven elég erősítés lenne elkapó fronton, de ha 4. körtől bent maradna valami kihagyhatatlan tehetség, akkor nyilván lehetne itt is duplázni.
Ettől függetlenül olyan hatalmas needet nem látok a csapatban. Persze jó lenne még egy DE, mert hosszútávon nemigen látni ki fogja megoldani a passrusht, nyilván sémával lehet ezt javítani, de kéne egy domináns játékos mint Judon. Ha követjük a korábbi évek stratégiáját, akkor RB posztra szintén lehetne lőni egy 3-4.körös picket.
Úgy érzem a secondary az nagyából adott, persze CB sosem elég, de ez sem az a must have kategória.


Szóval jelenleg azon a véleményen vagyok, hogy jöjjön Maye, ha nincs bent, akkor Harrison és onnan már BPA alapján főleg OL-re fókuszálva.



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5 napja
bogjosi New England Patriots 1 160
Következő héten a Pat McAfee Draft show szakértője nem más lesz, mint BB!
Szerintem kb must see! kategória 😊 (mint ahogy a csatolt videó is az, tegnapról!)



Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 114
Még egy dolog a korábbi kommentemhez. Ha lehet hinni a Washington-ra vonatkozó gyűjtésnek, akkor náluk:
Drake Maye: NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting, Top 30 visit
Jayden Daniels: Formal Combine meeting, Team Pro Day meeting Top 30 visit
JJ McCarthy: NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting (Private workout), Top 30 visit
Joe Milton: Senior Bowl meeting, NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting
Bo Nix: Senior Bowl meeting, NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting
Michael Penix: Senior Bowl meeting, NFL Combine meeting, Team Pro Day meeting, Top 30 visit

Ha akarom, ebből ha ki lehet hozni azt, hogy mivel JJ McCarthy-val +1 alkalmat beiktattak azzal, hogy McCarthy-t Pro Day-én private workout-ban (vagyis "egyéni edzésen") is megnézték, hogy komolyabb az érdeklődés iránta, de mivel a TOP30 visit és Private Workout kb. ugyanazt jelenti (sőt, talán a Top30 visit talán még fontosabb, mivel sokkal többen tudnak ott lenni, mintha egy Team Pro Day-re elmegy néhány edző), ezért ebbe nem hiszem, hogy érdemes többet belelátni, hiszen TOP30 visit-en Maye is és Daniels is volt náluk. Szerintem a Washington jóeséllyel Drake Maye-t fogja vinni.
8 napja
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
Mivel Belichick egy ideig biztosan nem fog még ennyire nyíltan beszélni, ezért next best thing alapon érdemes ezt végig hallgatni.
Bőven van benne elég érdekes anyag, régi storik...




"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
11 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 114
Szerintem ez egy kb. megbízható gyűjtés arról, hogy a csapat mely prospect-eket mennyire is térképezett fel:

Jelölések:
^ – has met with team at more than one event.
COM – Combine meeting.
PRO – Pro Day or campus meeting/workout.
T30 – Top 30 Private Visit. Prospect making an official Top 30 Visit.
VIR – Virtual Meeting.

Irányítók:
Drake Maye^, Quarterback, North Carolina (COM, T30, PRO)
Jayden Daniels^, Quarterback, LSU (COM, T30, PRO)
J.J. McCarthy^, Quarterback, Michigan (COM, PRO, T30)
Joe Milton, Quarterback, Tennessee (PRO)
Bo Nix, Quarterback, Oregon (COM)

Többi játékos:
Kris Abrams-Draine, Cornerback, Missouri (PRO)
Joe Alt, Offensive Tackle, Notre Dame (COM)
Jaheim Bell, Tight End, Florida State (T30)
Austin Booker, Defensive End, Kansas (T30)
Javon Brisker, Wide Receiver, Central Florida (T30)
Olumuyiwa Fashanu, Offensive Tackle, Penn State (COM)
Blake Fisher, Offensive Tackle, Notre Dame (T30)
Troy Franklin, Wide Receiver, Oregon (T30)
Travis Glover, Offensive Tackle, Georgia State (T30)
Jalyx Hunt, Outside Linebacker, Houston Baptist (T30)
Trey Knox, Tight End, South Carolina (VIR)
Gabriel Murphy, Defensive End, UCLA (VIR)
Malik Nabers, Wide Receiver, LSU (PRO)
Rome Odunze, Wide Receiver, Washington (COM)
Patrick Paul, Offensive Tackle, Houston (COM)
Mark Perry, Safety, TCU (PRO)
Decamerion Richardson, Cornerback, Mississippi State (T30)
Darrell Simpson, Offensive Tackle, Tulsa (T30)
Ainias Smith, Wide Receiver, Texas A&M (PRO)
Kingsley Suamataia, Offensive Tackle, BYU (T30)
Brian Thomas Jr., Wide Receiver, LSU (COM)
Jared Wiley, Tight End, TCU (T30)

Egyrészt a magam részéről azt sem zárnám ki, hogy a Patriots feltrade-el a 2. helyre azért, hogy kivigye Maye-t. Oké, erről nem nagyon lehetett hírt olvasni és nem valószínű, hogy megadnánk a Washington által kért árat a 2. pick-ért, de nyilván ezen drafton kb. 2-3 olyan csapat van, amelynek megvan a draftőkéje a 2. pickre és mi vagyunk az egyik.

De ha mégsem lenne feldraft (amelyre azért nyilván jóval nagyobb az esély) és Maye kimegy másodiknak (és erre is nagyon jó esély van), akkor nem tudom elképzelni azt, hogy TOP3-ról kitradeljük olyan helyre, hogy lemaradunk vagy Daniels-ről vagy McCarthy-ról. A Patriots biztos, hogy az egyiküket el akarja hozni, akár a 3. helyen, ha nem kapunk megfelelő trade ajánlatot.

Tehát szerintem max 5-6. helyre tradel-nénk vissza, ott még elképzelhető, hogy az egyikük benn lesz (monjduk Harrison-t és Nabers-t viszik ki 4.-e és 5.-en).

Vagy azt is el tudom képzelni, hogy ha mondjuk Vikings ad három első kört, és kitradelünk 11-re, akkor az egyik első körrel (meg még hozzácsapva pl. idei 4. és jövő év 3. kört) visszatradelünk a 4.-5.-6.-ra, hogy kivigyünk Daniels-ről // McCarthy-ból valakit, aki még bennmarad (mert pl. tegyük fel, hogy Harrison-t, Nabers-t és Alt-ot viszik ki).

Bo Nix iránt nagyon alacsony az érdeklődés azzal, hogy csak a Combine-on beszéltünk vele, ami kb. azt jelenti, hogy kb. negyed órát, ha dumáltunk vele a Combine-on, mivel mind a 32 csapat beszélt vele a Combine-on, így őt szerintem nem akarjuk, hanem csak egy kötelező körként megnéztük.

Nyilvánvaló, hogy a Pats nem választ olyan irányítót, akit ne néztünk volna meg alaposan, tehát Bo Nix és Joe Milton nagyon-nagy valószínűséggel nem opció.

Más későbbi körös QB-t (Penix, Rattler) nem néztük meg személyesen, így tehát őket nagy valószínűség szerint nem akarja draftolni a Patriots.

A jövő évi draft class QB nem ígérkezik sokkal jobbnak, és vélhetően Shedeur Sanders egy Jayden Daniels szint kb., a Drew Allar és a Quinn Ewers-ről írnak jó dolgokat, de vélhetően jövőre kb. TOP5-ben kimennek ezek az irányítók, tehát jövőre egy potens QB draftolásához vagy rosszul kell szerepelni idén vagy hát fel kell menni érte a drafton. Szóval QB kérdést ezen a drafton kell és fogjuk megoldani.

Ha a fenti gyűjtésnek lehet hinni, a Patriots nem érdeklődött látványosan Marvin Jr. iránt. Valószínűleg akkor inkább a Malik Nabers/Joe Alt irány lehetne inkább opció nekünk, ha valamilyen megfontolás miatt nem QB-t viszünk, de talán ennek látom a legkisebb valószínűségét, hogy ne irányítót válaszunk.

Ja igen, de ez a fenti lista semmiképp sem végleges, szóval simán lehet, hogy mást is elhozunk TOP30 vizitre (pl. Nix-et, Marvin Jr.-et, stb.).

Szóval mindent egybevetve, szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy 2. helyen kimegy Maye, 3. helyen fogunk QB-t választani vagy Daniels-t vagy McCarthy-t, és Brissett lesz a kezdő a szezonban, ő pedig tanul és fejlődik egy évet.
11 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 674
"Támogatói mock draft" a FűzővelKifeléről:
 fuzovelkifele.com/2024/04/tamogatoi-mock-draft-2/

TRADE 1/3 Minnesota Vikings (from Patriots)
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Vikings adja: Justin Jefferson
Patriots adja: 1/3 + 2/34 + 2025/4 kör

Vikings indoklás: JJ-t sem akartuk megfizetni, ahogy Kirk kapitányt sem, ezért lecseréltük őt egy fiatalabb WR-re, plusz szereztünk egy 2/35.-öt (Selmeci Gyuri)

Patriots indoklás: A két QB aki tetszett volna kiment, így 1/3-ra reálisan az egyetlen opció MHJ volt, de mikor megkeresett a Vikings hogy JJ mozdítható, úgy gondoltam megéri odaadni egy +2.kört a liga (szerintem) legjobb elkapójáért, aki a franchise arca lehet a következő években. (Drv)

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jesus. Fucking. Christ.

Ennél ostobább dolgot nem tudom, hogy valaha is olvastam volna. Kivéve, ha ezt április elsején írta, mert akkor viszont zseniális trollkodás ettől az arctól. 😀
FuckYoElonMusk
Hát ez nem kis baromságnak tűnik.
zinedine5
Ezen en is felkaptam a fejem,nem hittem a szememnek,hogy még mi adunk két picket,az 1/3-on kívül….LOL
Komolyra fordítva a szót,ha a legvalószínűbb forgatókönyv valósul meg és a Williams-Maye duó kimegy előttünk,akkor mi lenne a legjobb döntés?
Letrade a Vikings-szal (na nem a fenti módon ),vagy MH+ egy QB a maradékból,vagy OT húzás és jövőre próbálkozni QB-val?
kolok1972
Ez a milliós forintos kérdés.

Én magam Danielsben nem sokat látok, így ha kimegy Williams és Maye, még akkor is két út van: Harrison vagy letrade.
A Vikings GM-jéről sem tudjuk, hogy mennyire elkeseredett egy QB iránt, pl hogy hajlandók-e feladni mondjuk három db első kört a csak harmadik lehetőségért (én biztos nem tenném), aki lehet JJ vagy Daniels. Az is lehet azonban, hogy csak kicsit kúsznak feljebb mondjuk McCarthy-ért pl 10. helyig.

Harrison egy baromi jó játékos, de ki kell szolgálni, meg van benne a veszély, hogy idővel gondot okoz neki, ha szar a csapat.

Szóval ki tudja...
11 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 020 — Ajmo Vatreni
"Támogatói mock draft" a FűzővelKifeléről:
 fuzovelkifele.com/2024/04/tamogatoi-mock-draft-2/

TRADE 1/3 Minnesota Vikings (from Patriots)
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Vikings adja: Justin Jefferson
Patriots adja: 1/3 + 2/34 + 2025/4 kör

Vikings indoklás: JJ-t sem akartuk megfizetni, ahogy Kirk kapitányt sem, ezért lecseréltük őt egy fiatalabb WR-re, plusz szereztünk egy 2/35.-öt (Selmeci Gyuri)

Patriots indoklás: A két QB aki tetszett volna kiment, így 1/3-ra reálisan az egyetlen opció MHJ volt, de mikor megkeresett a Vikings hogy JJ mozdítható, úgy gondoltam megéri odaadni egy +2.kört a liga (szerintem) legjobb elkapójáért, aki a franchise arca lehet a következő években. (Drv)

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jesus. Fucking. Christ.

Ennél ostobább dolgot nem tudom, hogy valaha is olvastam volna. Kivéve, ha ezt április elsején írta, mert akkor viszont zseniális trollkodás ettől az arctól. 😀
FuckYoElonMusk
Hát ez nem kis baromságnak tűnik.
zinedine5
Ezen en is felkaptam a fejem,nem hittem a szememnek,hogy még mi adunk két picket,az 1/3-on kívül….LOL
Komolyra fordítva a szót,ha a legvalószínűbb forgatókönyv valósul meg és a Williams-Maye duó kimegy előttünk,akkor mi lenne a legjobb döntés?
Letrade a Vikings-szal (na nem a fenti módon ),vagy MH+ egy QB a maradékból,vagy OT húzás és jövőre próbálkozni QB-val?
kolok1972
Szerintem az egy nagyon fontos kérdés, hogy Danielst, hogyan, minek látja a scouting?

Ha ő benne (a hozzáértők szerint) megvan a fr. QB potenciál, akkor ő.

Ha nincs, akkor az általad felvázoltak valamelyike. Három első kör az elég jól, hangzik azért. Marvin kurva jó, de, ha nincs és nem lesz normális QB, akkor meddig marad vajon?
12 napja
kolok1972 New England Patriots 2 427 — Pats fan
"Támogatói mock draft" a FűzővelKifeléről:
 fuzovelkifele.com/2024/04/tamogatoi-mock-draft-2/

TRADE 1/3 Minnesota Vikings (from Patriots)
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Vikings adja: Justin Jefferson
Patriots adja: 1/3 + 2/34 + 2025/4 kör

Vikings indoklás: JJ-t sem akartuk megfizetni, ahogy Kirk kapitányt sem, ezért lecseréltük őt egy fiatalabb WR-re, plusz szereztünk egy 2/35.-öt (Selmeci Gyuri)

Patriots indoklás: A két QB aki tetszett volna kiment, így 1/3-ra reálisan az egyetlen opció MHJ volt, de mikor megkeresett a Vikings hogy JJ mozdítható, úgy gondoltam megéri odaadni egy +2.kört a liga (szerintem) legjobb elkapójáért, aki a franchise arca lehet a következő években. (Drv)

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jesus. Fucking. Christ.

Ennél ostobább dolgot nem tudom, hogy valaha is olvastam volna. Kivéve, ha ezt április elsején írta, mert akkor viszont zseniális trollkodás ettől az arctól. 😀
FuckYoElonMusk
Hát ez nem kis baromságnak tűnik.
zinedine5
Ezen en is felkaptam a fejem,nem hittem a szememnek,hogy még mi adunk két picket,az 1/3-on kívül….LOL
Komolyra fordítva a szót,ha a legvalószínűbb forgatókönyv valósul meg és a Williams-Maye duó kimegy előttünk,akkor mi lenne a legjobb döntés?
Letrade a Vikings-szal (na nem a fenti módon ),vagy MH+ egy QB a maradékból,vagy OT húzás és jövőre próbálkozni QB-val?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
12 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 020 — Ajmo Vatreni
"Támogatói mock draft" a FűzővelKifeléről:
 fuzovelkifele.com/2024/04/tamogatoi-mock-draft-2/

TRADE 1/3 Minnesota Vikings (from Patriots)
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Vikings adja: Justin Jefferson
Patriots adja: 1/3 + 2/34 + 2025/4 kör

Vikings indoklás: JJ-t sem akartuk megfizetni, ahogy Kirk kapitányt sem, ezért lecseréltük őt egy fiatalabb WR-re, plusz szereztünk egy 2/35.-öt (Selmeci Gyuri)

Patriots indoklás: A két QB aki tetszett volna kiment, így 1/3-ra reálisan az egyetlen opció MHJ volt, de mikor megkeresett a Vikings hogy JJ mozdítható, úgy gondoltam megéri odaadni egy +2.kört a liga (szerintem) legjobb elkapójáért, aki a franchise arca lehet a következő években. (Drv)

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jesus. Fucking. Christ.

Ennél ostobább dolgot nem tudom, hogy valaha is olvastam volna. Kivéve, ha ezt április elsején írta, mert akkor viszont zseniális trollkodás ettől az arctól. 😀
FuckYoElonMusk
Hát ez nem kis baromságnak tűnik.
12 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 114
"Támogatói mock draft" a FűzővelKifeléről:
 fuzovelkifele.com/2024/04/tamogatoi-mock-draft-2/

TRADE 1/3 Minnesota Vikings (from Patriots)
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Vikings adja: Justin Jefferson
Patriots adja: 1/3 + 2/34 + 2025/4 kör

Vikings indoklás: JJ-t sem akartuk megfizetni, ahogy Kirk kapitányt sem, ezért lecseréltük őt egy fiatalabb WR-re, plusz szereztünk egy 2/35.-öt (Selmeci Gyuri)

Patriots indoklás: A két QB aki tetszett volna kiment, így 1/3-ra reálisan az egyetlen opció MHJ volt, de mikor megkeresett a Vikings hogy JJ mozdítható, úgy gondoltam megéri odaadni egy +2.kört a liga (szerintem) legjobb elkapójáért, aki a franchise arca lehet a következő években. (Drv)

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jesus. Fucking. Christ.

Ennél ostobább dolgot nem tudom, hogy valaha is olvastam volna. Kivéve, ha ezt április elsején írta, mert akkor viszont zseniális trollkodás ettől az arctól. 😀
14 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 7 581 — Kinek mit intézett a kormánya
16 napja
Beki New York Jets 304
It’s a 4-year deal worth a base value of $58M with a max of $66M, source says. He gets $32.5M guaranteed. A big-time payday.
Sources to me and @Eric_Edholm: The #Patriots and S Kyle Dugger have agreed to terms on a four-year deal. After receiving the transition tag, Dugger gets a multi-year deal above that number to remain in Foxboro for 2024 and beyond.
17 napja
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
Menjünk rá a Maseratira...




"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
20 napja
Castleai01 New England Patriots 1 529 — Patriots fan
Lett helyette egy Diggs a Texans-ba... 😛
(Nem bánom mert gyengült vele a Bills...) 😊

Szerkesztette: Castleai01

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
20 napja
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 000 — Patriots fan
Lehet vajon 49 trade? Peppers vs Aiyuk csere?

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
21 napja
kolok1972 New England Patriots 2 427 — Pats fan
Drafttal kapcsolatban max abban lehet reménykedni, hogy a Commanders megint lesz akkora hülye, hogy elviszi előlünk a rosszabb játékost mint tavaly és Danielst viszik 1/2-n.
Ez esetben no brainer a Maye húzás a részünkről. Normál menetben én még mindig a Harrison picket látom megoldásnak, hacsak Vikings nem robbant bankot és ad 3 első kört+egyebeket az 1/3ért.

(de nem túl nagy realitását látom, hogy a fővárosiak ennyire retardáltak legyenek)
ZERO_L
Pedig ez alapján ez is bőven benne lehet :
 fuzovelkifele.com/2024/03/elszolta-magat-az-lsu-edzoje-megvan-kit-valaszt-a-commanders/

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
22 napja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
Drafttal kapcsolatban max abban lehet reménykedni, hogy a Commanders megint lesz akkora hülye, hogy elviszi előlünk a rosszabb játékost mint tavaly és Danielst viszik 1/2-n.
Ez esetben no brainer a Maye húzás a részünkről. Normál menetben én még mindig a Harrison picket látom megoldásnak, hacsak Vikings nem robbant bankot és ad 3 első kört+egyebeket az 1/3ért.

(de nem túl nagy realitását látom, hogy a fővárosiak ennyire retardáltak legyenek)
ZERO_L
A retardált remény hal meg utoljára....

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja
ZERO_L New England Patriots 4 344 — situational football
Drafttal kapcsolatban max abban lehet reménykedni, hogy a Commanders megint lesz akkora hülye, hogy elviszi előlünk a rosszabb játékost mint tavaly és Danielst viszik 1/2-n.
Ez esetben no brainer a Maye húzás a részünkről. Normál menetben én még mindig a Harrison picket látom megoldásnak, hacsak Vikings nem robbant bankot és ad 3 első kört+egyebeket az 1/3ért.

(de nem túl nagy realitását látom, hogy a fővárosiak ennyire retardáltak legyenek)



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
23 napja
Castleai01 New England Patriots 1 529 — Patriots fan
De kurva nagy a csend.....még egy langyos fingást sem hallani.....
ThundersNFL a Paraszt
Én ezen annyira nem csodálkozom...
A vátás után megpróbáltak Mayo-ék nyitottabbak lenni a médiával mire azok rögtön kiragadtak a szövegkörnyzetéből bizonyos kifejezéseket hogy szenzációhajhász cikkeket írhassanak.
Gondolom végül belátta a csapat hogy ennek így nincs értelme, a média nem patner hanem csak egy eszköz (és fordítva)...
BB-nek ebből a szempontból mindig is igaza volt... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
24 napja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 13 781 — !SuPeR6BoWL!
De kurva nagy a csend.....még egy langyos fingást sem hallani.....

Draft


2001-2003-2004-2014-2016-2018
28 napja
NB2 New England Patriots 21 928 — nabege2@yahoo.com
Az biztos, hogy szerintem egy futó szenvedi el a legtöbb ütközést, kontaktot egy meccsen. Hányszor rohannak egymásba full sebességgel egy LB vagy egy safetyvel. Hányszor húzzák, vonják mikor megállítják. Csórikámékat nem irigylem és persze alig fizetik meg őket.