kolok1972

New England Patriots

kolok1972
Lakhely
Szeged
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
1 982
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 órája
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Nem lényegtelen de ne csináljunk úgy mintha Daniel Jonesnak annyira kurva jó dolga lenne… ráadásul a mi fiúnkat sokkal magasabb polcra projektáljuk.

Senki nem fog űrstatokat hozni ebből nagy mintán. De az a hatalmas nagy nulla az kurvára elszomorító.

The Patriots when allowing 24+ points

Tom Brady era:
• 56-61
• .479 win% 126 higher than 2nd place

Since Brady left:
• 2-22
• .083 win% 2nd lowest in that span


ZERO_L
Oké, csak az ilyen statok nagyon semmire se jók, max kattintásgenerálás.
Érdemesebb megnézni minden egyes külön-külön és az alapján eldönteni, hogy mennyi volt a QB szerepe a győzelemben/vereségben.

Ez kb olyan, hogy Peyton Manning is nyert a Denverrel SB-t, miközben ahhoz nem sokat tett már hozzá.

Vagy lehetne mondani, hogy Brady meg az Eli vezette Giants ellen vesztett két SB-t, oszt ott se tudta megcsinálni a GW drive-ot.

Vagy az Eagles ellen nem tudta megcsinálni.

Illetve nézzük már meg h kik voltak az elkapói. Volt ott azért fal meg egy Edelman, Gronkowski, stb.
Lúdas Solymi
Most komoly, hogy vesztes SB-ket állítasz szembe az évek óta tartó alapszakasz vergődéssel?
Az eagles sb-t pedig ne hozd fel kérlek a QB teljesítményre, mert konkrétan soha QB nem hozott olyan számokat, mint Brady akkor 500+ yard 3+ TD 0 int. Csak a védelmi gurunk nem tett hozzá semmit ahhoz a meccshez. Mac Jonesnál sajnos nem ez a helyzet egyelőre.
goboston
Arra próbáltam rámutatni, hogy kontextus nélkül mennyire csalóka a stat vagy az eredmény.
Ha már hasonlítgatni kellene, akkor azt lenne érdemes megnézni, hogy a különböző statisztikai oldalak szerint hány GW drive lehetősége volt MJ-nek és ebből mennyit hozott.
Vagy azt, hogy az adott meccsen a lehetőségeit hogyan használta ki.
Lúdas Solymi
De milyen kontextust akarsz? Idén úgy állunk, hogy mind2 meccsen esélyünk volt a végén. Ebből egy nagy nullát hozutunk ki. Lehet a köv kettőt megoldja Meki és akkor majd jobb lesz az összkép de ez eddig jelen pillanatban nulla, ahogy a Wből is nulla van.
(és eddig semmi olyat nem tett le az asztalra amitől azt hihetnénk hogy ezek a tendenciák amit a statok is sugallnak majd megfordulnak)

És igen a QBt kell elővenni mert most az a kérdés, hogy Mekinek adjunk-e meg a nagy fizetést vagy nem. Ha ő olyan akinek kell trueWR1, akkor a nagy fizu mellé nem igazán fog bekeférni a trueWR1 vagy igen de akkor a CB sor lesz ergya vagy a DL. Szóval most ezt kellene eldönteni mert ide olyan QB kell aki jobbá teszi a társait, ha ezt nem tudja megcsinálni akkor bizony tovább kell lépni és nem WR1ekkel hülyíteni magunkat.
Egy idő után úgyis ki fog derülni, hogy limitált a srác, akár hozol kisegítő személyzetet akár nem, csak az előbbivel iszonyat sok időt elpazarolsz, feleslegesen

lsd mi volt rams és Goffal vagy ott a 49ers Jimmyvel, de lehet Krik kapitányt mondank Jeffersonnal, mire mentek most őszintén???
egy idő után le fog hullani a lepel, csak az a kérdés meddig áltatod magad
ZERO_L
De látod, itt a probléma.
Leírták a szakik is, hogy amikor kellett, akkor ő odatette magát, megdobta a labdát. Arról ne ő tegyen már, hogy az elkapó nem szúrja le a lábát vagy h droppol az elkapó.
Oké, az INT-ért elő lehet venni, bár én nem tudom h az backshoulder passz kellett volna h legyen vagy sem, de Bourne is eléggé rossz pozícióba tette magát, igaz egy TOP CB ellen.
Viszont ha megnézed, MJ futott, meghosszabbított playeket, kimozgott a zsebből és az értékelések szerint is jó meccsett hozott le.
Ez a kontextus...

Vagy ilyen alapon, akkor értékeljük már, hogy anno az SB-n Brady dobott szar labdát vagy Welker kapta el szarul, mert nem igaz, hogy Brady nem tudta megnyerni.

És igen, 0-2-vel állunk, sajnos sérülésekkel kezdjük a szezont, a csapat nincsen teljesen kész, az ellenfél meg kvázi kész van és SB esélyesek, egészségesek és ettől függetlenül meccsben voltunk.
Lúdas Solymi
Nekem a kiemelt résszel van a bajom,illetve ez sem igaz,nincs vele bajom ,csak nem tudok azonosulni vele. Ez az én felfogásomban a folyamatos kifogás keresés a saját csapatommal szemben. Minden csapatnál vannak sérültek, a Dolphinsnál pl pont a támadófalban nem játszott Armstead,mégsem tudtunk odaérni Tuához. Szóval lehet mindig kifogásokat keresni,tavaly Patricia ,idén az O line ( btw az kinek a felelőssége hogy ha a két kezdő ÖL összeszed vmit,akkor rögtön letérdelünk már a szezon előtt,annyira gyengék a backupok)állapota,egy dolog nincs: eredmény. Illetve mindig az van hogy majd jövőre. És Curran cikke is erre utal azért,hogy nem lehet mindig azt mondani hogy jövőre . És én BB-n is ezt a frusztrációt érzem-de elfogadom Zeró véleményét ,hogy csak belemagyarázom- hogy már az Öreg is érzi,hogy valamit muszáj lenne most már felmutatni,de érzi hogy szar van a palacsintában..
Szerk. : azzal sem értek feltétlen egyet azért ,hogy amikor kellett Meki odatette magát,a Phins ellen pl egyetlen egy hosszú passza sem volt jó,össze-vissza dobálta a labdát,az első félidőben nem volt 12yardnál hosszabb játékunk ( ez nyilván összefügg azzal is hogy gyorsan szabadult a labdától )

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
16 órája
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
“ I’m inclined to agree with Judon when he says, “This is not a bad team.”
But good teams don’t make bad mistakes on a week-in, week-out basis. And good teams sometimes beat other good teams. The Patriots make bad mistakes weekly. They only win when they play the dregs of the league.”
Érdekes gondolatok Currantől:
 www.nbcsportsboston.com/nfl/new-england-patriots/patriots-mistakes-dolphins-bill-belichick-identity/553601/?cid=sm_npd_rsn_bos_fb_mn&fbclid=IwAR1Ixabik-xcxGekoJi9IAgpAr9OWL_b8a1MPWvDXGmsmCulYdJ4bi-rPpk_aem_AfwoRgyxcTEohUIrGKClGbaRxDNwFnEmyO6MjJNsijpCCXIQU-2NOQfciuBGrAGI6vg

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
23 órája
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Számomra nem az a játék képe, hogy Mac kutyaütő módon elront mindent, hanem inkább az, hogy O részről nincsenek a WR-RB (főleg WR) posztokon premier játékosok. Akik meg tudnák lendíteni a "szekeret", ha beragad.

Amikor azt mondjuk, hogy egy átlagnál jobb QB palástolja az OL hiányosságait, akkor azt is mondhatnánk, hogy az átlagnál jobb WR palástolja a QB hiányosságait. De nekünk nincs átlagnál jobb WR-ünk. Egy sem. Draftolni sem sikerült és igazolni sem. És Brady nélkül nem elég az átlagos WR.
zinedine5
Nyilván mèg kicsi a minta,de egyelőre nekem a Juju-Meyers “csere” sem bejövős, Meyers nagyon megbízható célpontja volt Mekinek,mindig abszolút bízott is benne. Én itt pl a beharangozott upgrade-et egyáltalán nem látom még

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Azért az szerintem nem teljesen igaz,hogy a DEF,WR,ST -re feküdtek rá,legalább is a draftra ez nem áll,hiszen az első 7 választásból 3 ment a D-be,egy ST és 3 az OL-be, két 4. és egy 5. körrel,tehát próbáltuk mi erősíteni az OL-t,csak az a gyakori jelenség figyelt be hogy a college OL játékosok nehezen veszik fel az NFL ritmust.
Azzal sem feltétlen értek egyet,hogy ha a kezdők megsérülnek akkor úgyis mindegy,mert pont az O line az a csapatrész.ahol szinte törvényszerű hogy lesz sérülés,szinte lehetetlen lehozni egy szezont úgy hogy nincs legalább egy,de inkább 2-3 sérülés.
Most nem néztem utána,de úgy rémlik,hogy tavaly volt sérült Andrews,Cannon,Cajuste,Wynn is,Brown is mindig nyűglődött vmivel. Szóval szerintem a rostert eleve úgy építik fel a csapatok,hogy a backupok lehetőség szerint a legkisebb visszaesést jelentsék a kezdőkhöz képest,mert szinte biztos hogy valamikor pályára kell kerülniük. Jelen pillanatban úgy tűnik hogy ebben nem állunk valami jól,de ahogy olvastam ez a fél NFL-re igaz.
Nekünk ez most azért különösen fontos -amellett hogy nyilván döntően befolyásolhatja a csapat szereplését-mert nyilván nem könnyíti meg Meki megítélését sem.
Nincs még semmi tragédia (hiszen még egy perc sem ment le a szezonból ),de azt azért nehéz lenne elvitatni,hogy a benyomások nem jók az O line jelenlegi állapotára nézve.
kolok1972
Ezt írtam a szezon előtt…Most meg megy Meki mentegetése,hogy dehát ilyen fal mögött nem lehet ..

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
2 napja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Közben Book és Corral is kivagva. Ezeknek mi értelme volt…?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Ez már elméleti fejtegetés, de a jets-bills meccsen se volt benne a játék képében a jets W seholsem, se rendes játékidőben se OT-ban… aztán.

Honnan tudod hogyan reagáltak volna a halak, ha szépen visszajövünk a végén és hosszabbításra mentünk volna?

Egyébként miért is ne mehettünk volna rá a kétpontosra?
Gyengébb csapatoknál az utolsó másodperces egyenlítésnél én pl mindig két pontosra mennék rá.
Mire van nagyobb esélyed, két yardról behívni egy “tuti” playt és megcsinálni flowban mikor az ellenfél kicsit rottyon van vagy még 15 percig játszani egy jobb csapat ellen. Nálam nem kérdés a választás.
ZERO_L
Így van,ez már az…

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Van Ginkel egész meccsen hülyét csinált az O-linebol,szóval ez a semmi baj,ha visszajön Onwenu és Strange akkor minden ok lesz teória,nem nagyon akar bejönni.
kolok1972
Affél megerősítésként a Van Ginkel-es részre:  twitter.com/i/status/1703779974233084189 (ő jön át RT-n játszi könnyedséggel).

De Strange-t és Onwenu-t nem írnám le ennyire még, szerintem bennük van potenciál, ők javulni fognak, a belső hármas szerintem az rendben lesz a szezon során. A fal két szélén vannak jelentősebb kérdőjel, főként hogy Brown tud-e már a jövő héten játszani (szerintem igen) és ki legyen akkor a fal másik szélén.
FuckYoElonMusk
Egyikojuket sem írtam le,csak azt mondtam,hogy a visszatertukkel sem javult látványosan a tamadofal,ami részben mondjuk be is tudható annak hogy a kezdő sor alig gyakorolt még együtt. Csak ha meg ez megy 3-4 meccsen keresztül akkor elmegy a szezon.
Amúgy csak nekem tűnik BB sokkal frusztráltabbnak,idegesebbnek a szokásosnál? Már a Philly elleni meccsen is feltűnt,de most a Mapu PF-nal majdnem agyvérzést kapott a Challengerol nem is beszélve. De az egész meccsen elég idegesnek tűnt.
kolok1972
nem vagyunk jó csapat, de ha nem chokerkedünk, most 2-0-val állhatnánk
NB2
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Philly meccs talán nyerhető lett volna,ez szerintem nem.
kolok1972
De ha azt nézed, akkor első héten kétszer, itt egy lehetőségünk megint meg volt a végén hogy GWD-t összehozzunk.

És ez nem olyan fajta esély volt, hogy megkapod a labdát saját 10-eseden belül 1.50el a vége előtt egy időkéréssel… aztán jaj csak 15 yardot sikerült megtenni és valaki rámondja hogy “volt esélyünk”.

Most is és múlt héten is megvolt a legit esélyünk a meccs megnyerésére a végén. (Az hogy összképet tekintve mennyire lett volna megérdemelt, azt senki le nem szarja).
Nem nyertük meg ezeket, mert nem vagyunk elég jó csapat (még__soksok kérdőjel___)

Aztán hogy ez abból fakad, hogy ótvar(fogalmazzunk úgy, összeszokatlan) az OL, nem elég jó az elkapó személyzet vagy Meki túl kevés ehhez…. Na erre kéne nagyon hamar választ kapni.
ZERO_L
Azért itt ne felejtsük már el,hogy max az OT-ra volt esélyünk ( most azt azért hagyjuk hogy rá mentünk volna a két pontosra ,mert nyilván nem) ,szóval itt azért nem a GWD-re volt esélyünk hanem az egyenlítésre és az OT.- ban azért inkább a Miaminak állt volna a zászló,mert az Ő jatekukban sokkal inkább benne volt a TD mint a mienkben.
Az OT-hez is még be kellett volna gyotorni egy TD-t,ha Strange meg is csinálta volna a first downt,úgy hogy a 30 yardon voltunk,egy percen belül ,idokeres nélkül és végig nem ment a futás ( itt nyilván végig passz lett volna mondjuk ) és a tamadofal alig tartott valamit.
Ebben nekem a játék képe alapján sokkal inkább egy újabb turnover képe volt benne mint egy TD. Persze elméletileg lehetséges lett volna.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Van Ginkel egész meccsen hülyét csinált az O-linebol,szóval ez a semmi baj,ha visszajön Onwenu és Strange akkor minden ok lesz teória,nem nagyon akar bejönni.
kolok1972
Affél megerősítésként a Van Ginkel-es részre:  twitter.com/i/status/1703779974233084189 (ő jön át RT-n játszi könnyedséggel).

De Strange-t és Onwenu-t nem írnám le ennyire még, szerintem bennük van potenciál, ők javulni fognak, a belső hármas szerintem az rendben lesz a szezon során. A fal két szélén vannak jelentősebb kérdőjel, főként hogy Brown tud-e már a jövő héten játszani (szerintem igen) és ki legyen akkor a fal másik szélén.
FuckYoElonMusk
Egyikojuket sem írtam le,csak azt mondtam,hogy a visszatertukkel sem javult látványosan a tamadofal,ami részben mondjuk be is tudható annak hogy a kezdő sor alig gyakorolt még együtt. Csak ha meg ez megy 3-4 meccsen keresztül akkor elmegy a szezon.
Amúgy csak nekem tűnik BB sokkal frusztráltabbnak,idegesebbnek a szokásosnál? Már a Philly elleni meccsen is feltűnt,de most a Mapu PF-nal majdnem agyvérzést kapott a Challengerol nem is beszélve. De az egész meccsen elég idegesnek tűnt.
kolok1972
nem vagyunk jó csapat, de ha nem chokerkedünk, most 2-0-val állhatnánk
NB2
Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Philly meccs talán nyerhető lett volna,ez szerintem nem.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Van Ginkel egész meccsen hülyét csinált az O-linebol,szóval ez a semmi baj,ha visszajön Onwenu és Strange akkor minden ok lesz teória,nem nagyon akar bejönni.
kolok1972
Affél megerősítésként a Van Ginkel-es részre:  twitter.com/i/status/1703779974233084189 (ő jön át RT-n játszi könnyedséggel).

De Strange-t és Onwenu-t nem írnám le ennyire még, szerintem bennük van potenciál, ők javulni fognak, a belső hármas szerintem az rendben lesz a szezon során. A fal két szélén vannak jelentősebb kérdőjel, főként hogy Brown tud-e már a jövő héten játszani (szerintem igen) és ki legyen akkor a fal másik szélén.
FuckYoElonMusk
Egyikojuket sem írtam le,csak azt mondtam,hogy a visszatertukkel sem javult látványosan a tamadofal,ami részben mondjuk be is tudható annak hogy a kezdő sor alig gyakorolt még együtt. Csak ha meg ez megy 3-4 meccsen keresztül akkor elmegy a szezon.
Amúgy csak nekem tűnik BB sokkal frusztráltabbnak,idegesebbnek a szokásosnál? Már a Philly elleni meccsen is feltűnt,de most a Mapu PF-nal majdnem agyvérzést kapott a Challengerol nem is beszélve. De az egész meccsen elég idegesnek tűnt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
3 napja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Most néztem a második futott Phins TD-t,hat az valami penetráns védő teljesítmény volt tőlünk. Nézzetek meg az ismétlést hátsó szögből mutatják,a Miami LG-dal szemben konkrétan nem áll senki,ami még hagyján,de a két DT-nk kb 2,5 méterre állnak egymástól,kaptak két double teamet és Mostert akkora lyukat kapott hogy azon bárki befutott volna. Van Ginkel egész meccsen hülyét csinált az O-linebol,szóval ez a semmi baj,ha visszajön Onwenu és Strange akkor minden ok lesz teória,nem nagyon akar bejönni. A Strangere ellovunk egy első kört ötlet kb annyira tűnik jónak mint a Wynn első kör.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Ezért nem értem én se ezeket a teljesen elrugaszkodott 1/1-es ötleteket..Nálunk egy "bármilyen QB-val" sem jönne össze ez..csak pislogok mikor ilyet beír valaki..
topin
Ezek csak vad elképzelések, alternatìv valóság😃. Érteni nem kell csak "rágcsálodunk" az ubi szezonban.😉
ParadSEC
Mi ertelme?
topin
Hát jobb mint a Chiefs és Mahomes mennybe menetelét olvasni 😀
ParadSEC
Attól az ömlengéstől már a jóérzésű ember is hányingert kap 🤮🤮🤮🤮
ThundersNFL
Ezzel nagyon nem tudok egyetérteni! Mi nagyon nem csípjük a hatereket,holott annak alapja vsz,hogy közel 20 évig totálisan domináltunk egy alapjában az esélykiegyenlítésre felépített ligát és ezzel egy csomó sikerélménytől fosztottuk meg a többi csapat szurkolóit . Megdolgoztunk érte,megérdemeltük! De akkor ne viselkedjünk már ugyanilyen hater módjára,ha egy olyan csapat nyer,aki ráadásul ÖTVEN éve vár erre. Először...
Sztem...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Megint bemakkola a sz...házi Patriots, R.W. like Kurt Warner. Nem értem miért kellett 1 yardról passzolni, megint edzői hiba Lynch előbb utóbb begyötörte volna.Ka'deemCarey25
Savanyú....ThundersNFL
igen, de attól még igaz 😀hajdu
Áruld már el,hogy ebben mi a mák? Hogy egy UDFA rookie CB a lehető legjobb ütemben ugrott közbe a goal line-on.?Milyen érdekes:- hangsúlyozottan nem a Hóksz szurkolóiról beszélek-,hogy amikor a Hawks behúzta a GB meccset egy sikeres onside kickkel és két pontossal,akkor a Seahawks küzdőszellemét dicsérte mindenki,most amikor előtte egy számunkra elképesztően peches elkapással jut egyáltalán helyzetbe a Hawks és utána van egy megkérdőjelezhető hívás (amihez nekünk semmi közünk) és utána egy zseniális védőmunka a részünkről,akkor persze bemákoltuk. Éljen a kettős mérce! (csak nagyon halkan jegyzem meg ,h azért előtte kellett TB-nek egy GW driveot vezetni egy ligaelit SEC szemben 8/8 passzmutatóval és TD-vel a végén hátrányból!!! De nyilván azt is csak bemákoltuk)

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Én személy szerint nagyon örülök hogy Brady nyert,de ne legyenek kétségeink,mi nem tudtunk volna ilyen csapatot alárakni,ha itt marad megint one and done lett volna a PO-ban. Jól tette hogy váltott (így meg pláne),nekünk meg csapat nélkül nem lett volna értelme megtartani. Grat Neki és a Tampának,Gronknak különösen.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Mindennap tanul az ember. Most arra derült fény, hogy Gronk a rendszernek köszönheti, hogyha csak egy pro bowl LB fogja az SB-n, az tuti TD, vagy azt, hogy képes három embert cipelni a nyakán, néha egy kézzel lehúzni 2,5 méter magasból a labdát, vagy blokkolásnál konzisztensen DEket és LBket kivenni a játékból. Zseniális.
Foldesi26
Szerintem nem kell ezt itt ennyire túlreagálni! Somoskovig csak annyit jegyzett meg ,hogy a Gronk-Gonzo összehasonlításban Gronk megítélését árnyalja az a tény,hogy egy GOAT irányító dobál neki és egy dinasztia csapatban játszik. Szerintem egyáltalán nem vonta kétségbe Gronk egyéni képességeit és nem is kell ebből ekkora ügyet csinálni.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
4 hónapja
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Hát ez a Jets WTF EDGE pick mutatja, hogy minden bizonnyal eléjük mentünk. De azért az, hogy letrade után 17-en Gonzalez a pick....azért no.....aaaaahh
Klemó
Siman lehet h s pecc csak azert tradelt h a csoportbeli jets szar helyzetbe keruljon.
xtaki
Azóta a folyosói pletykák ezt meg is erősítették 😀
polamalu
Beki reakciója:
“Baszodj meg JD a faszsagoddal egyutt h 1. korben pick swapot kellett tolni. Oreg Bill is eltakarodhatna a ligabol h lepten nyomon szopat minket.”
😀

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Gratulálok srácok,egyértelmű meccs volt ,ezen a meccsen nincs sok mindent magyarázni.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Űűű még mindig ég 😉
sutianap
Alapszakasz bébi, alapszakasz.
Egy -valójában- tét nélküli meccsen.

Statisztika pedig:
Eddig a Pats az összes meccsét elvesztette, amikor a félidőben 24 vagy több ponttal égett. Mindegyiket.
Most nem.Sobri Jóska
A kedvenc (?) csapatod -24 pontról ,hatalmas küzdelemben ,hosszabbításban legyőzte a liga egyik legjobb ,ha nem a legjobb csapatát! Valóban semmi okod az örömre Sobri...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Ez a mai nap ilyen kivágós nálatok? 🤔😀

Matthew99
Samuel inkább fogta volna meg azt a picket amivel meglett volna a perfect season mint hogy hülyeségeket beszél!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Nekem úgy tűnik, mintha nem tudná olvasni a védelmeket (azon a szinten ami elvárható lenne). Nyugodtan javítson ki bárki ha nem így lenne.

Már többször megfigyeltem, hogy ilyen kulcs szituknál a védelmi edzők hívnak egy extra blitzet és minket totálisan letolt gatyával ér.

Mintha a döntéshozatala is lassú lenne, nem szabadul gyorsan a labdától, túl sokat vár még akkor is mikor teljesen üresen van az elkapója.
ZERO_L
Igen. Néha leugrik a képernyőről, hogy mi fog történni, ő meg véletlenül sem hív át valamit, vagy figyelmezteti a falat az eytra emberre.

És mellette a kivitelezés is ergya.

Olyan mintha fejben,elméletben és gyakorlatban is ennyi lett volna neki.

(Ami egyébként nem lenne fura, mivel csak nekünk kellett, veterán minimumért, jüniusban.)
zinedine5
Jogos. Nagyjából kiderült, hogy miért nem kellett senkinek. És nem abban a korban van, amikor meg tud újulni.

Azt azért be kell látnom, hogy TB12 a saját karrierje szempontjából jól döntött, amikor nem akart idén itt játszani.
Burkus
Azért a TB12 által futtatott rendszer hatékonyságát meg a Cam által futtatottat ne hasonlítsuk már össze.
Legtöbbször ezek ellen a védelmek ellen Brady rutinja és védelmi olvasása mentett meg minket, itt meg Cam valszeg szét lett szopatva Crennel által.

Az előző meccseken a rövid passzai többnyire ültek, itt meg folyamatosan leütötték, alulra dobott, stb.
A hosszúak meg mentek.

Másik, hogy egyáltalán nem tudtunk futni, se középre, se szélre, blokkolás mint olyan nem tudott létezni.

Azért ez a Texans korábban PO csapat volt, gyengült egy kicsit BoB alatt, de úgy látszik kezdenek összeállni.

A védelmünk meg pehelykönnyű és Jonest látni bent a pályán...háááát...

Én Camben még bízom, viszont ahhoz, hogy jó legyen, neki is fejlődni kell védelmek olvasása terén és az elkapóknak is.
Solymi
Öööö... DeAndre Hopkins? Meccs közben meg kiszállt a Stills,Cobb és a kezdő LT...
Nálunk uakkor a védelemben nincs lényeges kieső sérült,talán az állandó kezdők közül egyedül Copeland aki hiányzik. Off oldalon pedig egyedül a 35 éves Jules hiányzik ...
Így a szezon 2/3-a után a még ez nem állt össze,azt nem sikerült megszoknia érveléseket sem érzem megalapozottnak...
Nem lenne egyszerűbb belátni,hogy egyszerűen ez a roster egy tehetség hiányos ,középszerű szint,amiben ennyi van,kicsi szerencsével egy-két meccsel több,de mindenképpen negatív mérlegű csapat? Amivel nincs is semmi baj,mert nem lehet mindig nyerni,aki reálisan gondolkodott az vmi ilyesmit várt. Csak nem kéne mindig mindent megmagyarázni,mert már nem vagyunk az a TB12 által vezetett contender csapat,hanem egy 12 egy tucat középcsapat egy átlag alatti védelemmel. Ettől még nem dől össze a világ és szilárd meggyőződésem szerint BB a legjobb HC és amíg Ő itt van,nem aggódok,de most egy ennyire képes rostert rakott össze. Van ilyen...
| És talán akinek ez a véleménye azt nem kellene ilyen álszakmai arroganciával leszólni (ez nem Neked szól )de ez már ízlés kérdése |

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
kolok1972 New England Patriots 1 982 — Pats fan
Egy élmény volt ezt az 5 oldalt olvasni egy nap kihagyás után 🙂

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.