New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 183 — Jó ötletnek tűnt!
Ballard out? Gronko játszik?Wyatt
Fells-t is elküldték. Nekem ebből úgy tűnik, hogy Gronkowski a rosteren kezdi az évet, remélhetőleg nem sietik el a pályára küldését.Gogo
Sudfeld ma nagy bulit fog tartani 😀

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 324 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Marcus Benard.is el lett küldve.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ballard out? Gronko játszik?Wyatt
Fells-t is elküldték. Nekem ebből úgy tűnik, hogy Gronkowski a rosteren kezdi az évet, remélhetőleg nem sietik el a pályára küldését.

Szerk.:
"The release of Ballard is a mild surprise, although he did play deep into Thursday night's preseason finale. At the time, it was unclear if that was related to him gaining more comfort with his knee in game action, or if his spot was in jeopardy.
Now we have the answer.
With both Ballard and Daniel Fells told of their release today, the Patriots now have Rob Gronkowski, Zach Sudfeld and Michael Hoomanawanui on the roster at tight end. This could be a sign that Gronkowski has a good chance to open the season on the team's 53-man roster. (
" ESPN Boston)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ballard out? Gronko játszik?

több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Hmm, Alyssa Milano reklámozza a női Pats-cuccokat, asszem mondani sem kell, hogy pazar párosítás 😊
| (kár, hogy őt nem lehet megrendelni :A: ) | Wyatt

hmmm 😊Stylee
aranyos! Haza jöhet benne! 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Hmm, Alyssa Milano reklámozza a női Pats-cuccokat, asszem mondani sem kell, hogy pazar párosítás 😊
| (kár, hogy őt nem lehet megrendelni :A: ) | Wyatt

hmmm 😊
több mint 12 éve
| (kár, hogy őt nem lehet megrendelni :A: ) |

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nekem Beq határozottan tetszett, főleg futás ellen. Persze nem fogja megszorítani a kezdőket, de 5-6 DE-nek jó volt.
A Giants ellen a hosszú oldal melletti passz benyelése gyakorlatilag állandó, Akárki is védekezik és akárkinek is dobják. 😊

Develin-Ho-man duóban én is gondolkodtam, ez lett. Ebner az 53. ember volt a keretemben, valószínűleg egy valahonnan kukázottra kicseréljük,zinedine5
Legyen Neked igazad Bequette ügyben! (Kinti vélemények is tök ellentétesek a tegnapi produkciójával kapcsolatban.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 500 — Ajmo Vatreni
zinadine,

nekem Bequette egyáltalán nem tetszett. Az első félidőben semmit nem mutatott. Cole nem volt rossz, de azért annál a 30+ yardos passznál a seggreülése szerelés helyett... Winn teljesen rendben volt.
Volt egy jó Washington punt return! 😀

Ha Gronk bent lesz az 53-ban, akkor inkább Develin eshet ki, Hóember többet tud. (A 10 yardos Mallett sack Develin-ről jött, aki TE helyzetbe állt fel és úgy söpörték el, mintha ott sem lett volna.)
Bequette mellett Ebner-en is meglepődnék, ha beférne.

Mallett ha képes lenne végre a karerősségét jól kalibrálni, akkor NFL QB-nak nézne ki. Tebow konkrétan katasztrófa.
Thompkins egyértelműen 2. WR, egész pofás WR corps lett.
Cannon, Connolly jók voltak, rendben lesz a kezdő OL.
Fletcher volt még kimagasló tegnap, végre normális, jól variálható LB sorunk lesz.tomi-tomi
Nekem Beq határozottan tetszett, főleg futás ellen. Persze nem fogja megszorítani a kezdőket, de 5-6 DE-nek jó volt.
A Giants ellen a hosszú oldal melletti passz benyelése gyakorlatilag állandó, Akárki is védekezik és akárkinek is dobják. 😊

Develin-Ho-man duóban én is gondolkodtam, ez lett. Ebner az 53. ember volt a keretemben, valószínűleg egy valahonnan kukázottra kicseréljük,
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Érdekes, hogy mondjuk Ras-I draftolása nálam például teljesen rendben van, mert az adottságai alapján simán lehetett volna főszereplő ebben a secondaryben. Az más kérdés, hogy benyaltuk ezekkel az állandó sérülésekkel.Boston
Ezek a sérülések azért nem voltak teljesen előjel nélküliek és váratlanok, ha jól emlékszem.Gogo
4 egyetemi évéből 3-at végig játszott (nem is rosszul), a végzős évében volt egy season ending bokatörése. Al Groh kezei alatt nevelkedett, tökéletes fizikai paraméterei vannak, volt egy sérülése 4 év alatt sztem ez teljesen vállalható volt. Ezt a rohadt csípősérülést ki láthatta előre...Boston
Az volt a probléma, hogy nem egy komoly sérülésről volt szó nála, hanem egy csomó apróról. Szinte sosem volt egészséges:

"a legnagyobb kérdőjelet a sérülésektől sújtott 2010-es éve jelentette, amikor térd, boka és combhajlítóizom problémák miatt csak öt meccsen tudott játszani"

Problems in regards to injury history. Played just five games in 2010 because of a left ankle fracture, hamstring pull and right knee injury. In ’08 he dealt with a hamstring and back injury. Started all 12 games in ’09. Pulled a hamstring at the combine but had a great pro day. Had a broken hand and a knee injury in high school.

Tudjuk, hogy az NFL-ben is a legtöbb játékos sérüléssel játszik végig az idény bizonyos időszakában, ahogy Dowling is tette az egyetemen. A "hajlamos a sérülésekre" kitétel már a draft során is helytálló volt. A Pats kockázatot vállalt vele: nem jött be. A sérülékenysége egyáltalán nem szabad, hogy valami derült égből villámcsapásként érjen minket/a csapatot.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Cole, Winn és Beq is viszonylag jók voltak

Az st továbbra is kuka. A visszahordásaink botrányosak. Ennyi erővel Tebow is várhatja a labdát fair catch jellel.

Nálam ők:

...

Ha Gronk nem PUP, akkor ő lesz Ho-man helyett.zinedine5
+1
Szerintem Hóember akkor is menni fog, ha Gronk PUP-on kezd. Ez a TE class nagyon karcsú és sovány blokkolásban. Sztem ide fog érkezni még egy veterán valahonnan.

Do your job
több mint 12 éve
zinadine,

nekem Bequette egyáltalán nem tetszett. Az első félidőben semmit nem mutatott. Cole nem volt rossz, de azért annál a 30+ yardos passznál a seggreülése szerelés helyett... Winn teljesen rendben volt.
Volt egy jó Washington punt return! 😀

Ha Gronk bent lesz az 53-ban, akkor inkább Develin eshet ki, Hóember többet tud. (A 10 yardos Mallett sack Develin-ről jött, aki TE helyzetbe állt fel és úgy söpörték el, mintha ott sem lett volna.)
Bequette mellett Ebner-en is meglepődnék, ha beférne.

Mallett ha képes lenne végre a karerősségét jól kalibrálni, akkor NFL QB-nak nézne ki. Tebow konkrétan katasztrófa.
Thompkins egyértelműen 2. WR, egész pofás WR corps lett.
Cannon, Connolly jók voltak, rendben lesz a kezdő OL.
Fletcher volt még kimagasló tegnap, végre normális, jól variálható LB sorunk lesz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Érdekes, hogy mondjuk Ras-I draftolása nálam például teljesen rendben van, mert az adottságai alapján simán lehetett volna főszereplő ebben a secondaryben. Az más kérdés, hogy benyaltuk ezekkel az állandó sérülésekkel.Boston
Ezek a sérülések azért nem voltak teljesen előjel nélküliek és váratlanok, ha jól emlékszem.Gogo
4 egyetemi évéből 3-at végig játszott (nem is rosszul), a végzős évében volt egy season ending bokatörése. Al Groh kezei alatt nevelkedett, tökéletes fizikai paraméterei vannak, volt egy sérülése 4 év alatt sztem ez teljesen vállalható volt. Ezt a rohadt csípősérülést ki láthatta előre...

Do your job
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 500 — Ajmo Vatreni
Cole, Winn és Beq is viszonylag jók voltak

Az st továbbra is kuka. A visszahordásaink botrányosak. Ennyi erővel Tebow is várhatja a labdát fair catch jellel.

Nálam ők:

QB- Brady, Mallett 2
RB- Ridley, Vereen, Blount, Bolden 4
FB- Develin 1
WR- Amendola, Thomkins, Dobson, Boyce, Slater, Edelman 6
TE- Sudfeld, Ballard, Ho-man 3
OL- Solder, Mankins, Wendell, Conolly, Vollmer, Cannon, Svitek +1 8

DT- Wilfork, Kelly, Forston + 1 4
DE- Jones, Ninko, Francis, Bernard, Beq, Buchanan 6
LB- Mayo, Spikes, Hightower, Collins, Fletcher, Beaurhois 6
S- Gregory, DMC, Harmon, T. Wilson, Ebner 5
CB- Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Cole 5

Ha Gronk nem PUP, akkor ő lesz Ho-man helyett.
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ezek a sérülések azért nem voltak teljesen előjel nélküliek és váratlanok, ha jól emlékszem.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Jonathan Kraft meg több pontját cáfolta a Rolling Stones cikknek: gyakorlatilag a Borges kéznyomával ellátott állítások sorát.

www.bostonglobe.com/sports/2013/08/29/tom-brady-just-observer-for-patriots-preseason-finale/htAtjJ31FPMJfoFKQ6wGaK/story.html
több mint 12 éve
Hát, ha már senki, én beírom, hogy megint nyertünk vele, bár most egy percet nem láttam a meccsből, de az első gyors 4 ( 😀) sack után ezek szerint egészen összekapta magátWyatt
Walterfoci szerint bundázott meccs volt, hogy a Patriots +2 spreaddel nyerjenek a NE-re tett fogadás. Buchanan 2.5 sackje mellett a legizgibb része a meccsnek.

The second crazy thing had gambling implications. The Patriots were one-point favorites, so given that they were up 21-20 with 10 seconds left (and no timeouts on the Giants' side), a push was expected. In fact, I turned away from the computer when I saw the Patriots celebrating. A touchdown? Why? Bill Belichick had Tim Tebow air out a pass when there should have been just one kneel-down. As a result, New England covered.

I realize it's only the preseason, but people do bet on these games. And given that the official blew a blatant Giants' interception earlier that ultimately led to another New England score, I can only assume that multiple parties did everything in their power to make sure the Patriots won by two or more points. As someone once pointed out in an interview with Jim Rome, several NFL contests are fixed every year. They're never this blatant though.
A védelem második vonala elég jól tartotta magát Eli ellen. Adrian Wilson meg valószínűleg kijátszotta magát az 53-ból.
több mint 12 éve
Hát, ha már senki, én beírom, hogy megint nyertünk vele, bár most egy percet nem láttam a meccsből, de az első gyors 4 ( 😀) sack után ezek szerint egészen összekapta magát

több mint 12 éve
Érdekes, hogy mondjuk Ras-I draftolása nálam például teljesen rendben van, mert az adottságai alapján simán lehetett volna főszereplő ebben a secondaryben. Az más kérdés, hogy benyaltuk ezekkel az állandó sérülésekkel.
Viszont az elmúlt évek második körös kukázásai rendre szopásnak bizonyultak. Brace, Wheatley és nálam Tavon Wilson is simán az sajnos eddig. Én már azzal bőven elégedett lennék, ha ezeket a stáb által felfedezett "látens" tehetségeket hanyagolnánk egy pár évig mondjuk az első három körben...

Do your job
több mint 12 éve
És ez még mindig hol van ahhoz képest, hogy az elmúlt évek cca 7 korai körös DB pickje közül az egy szem DMC-n kívül már egy sincs a csapatnál...Boston
Lássuk konkrétan a DB húzásokat 2003 óta.
2003: 2. kör Eugene Wilson rendben, 4. kör Asante Samuel steal (más kérdés, hogy nem tartottuk meg)
2004: 3. kör Guss Scott, 4. kör: Dexter Reid hát ők kik??
2005: 3. kör Ellis Hobbs rendben, a sérülését senki nem láthatta előre, 4. kör: James Sanders ez is OK
2006: -
2007: 1. kör: Vödör bust
2008: 2. kör: Terrence Wheatley bust, 4. kör: Jonathan Wilhite bust
2009: 2. kör: Chung határeset, de nekünk bust, Butler majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy az edzői stáb, élén BB-vel csinált belőle bust-ot
2010: 1. kör: DMC eddig rendben
2011: 2. kör: Ras-I kockáztattunk és vesztettünk; bust
2012: 2. kör: Tawon Wilson eddig bejött, hogy elég nagy reach. De még reménykedhetünk. 😀
2013: 3. kör: Logan Ryan, Duron Harmon várjunk velük. (Harmon az eddigiek alapján talán nem akkora reach, mint gondolták.) (4. kör: Talib)

Szerintem az igazán fájdalmas mellényúlásokat 2007 és 2009 között követték el. Viszont akkor nemcsak DB-ek tekintetében hoztak rossz döntéseket. Rettenetesen hiányzik az a 4 prémium pick teljesítménye, a komplett kezdő sec. meg lehetne belőle. Azóta meg futunk a pénzünk után, s még mindig nem vagyunk egyenesben igazából.

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 814 — capitaine du château de Vienne 1487
Edelweiss univerzális a gyepmestertől a hátvédig minden posztra tökéletesen beilleszthető 😀 Kentstét énígyszeretlek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
2006 óta!!! idén először draftoltunk elkapót a harmadik körnél előbb. Szóval őszintén szólva nem értem, hogy kikre emlékszel vissza bustként...
Boston
őket draftoltuk WR posztra 2006-tól, akiknek nem jutott eszembe a nevük;

Jeremy Ebert 7th
Taylor Price 3rd
Brandon Tate 3rd

Edelman 7th
Slater 5th
Chad Jackson 2nd

Price és Tate is hatalmas tehetségként lett beharangozva, láttuk mi lett velük.
Szerintem egy 3. - 4. kör még abszolút komoly, ott még ki lehet (ki kellene) fogni jó játékosokat, tehát szerintem bust, ha onnan valaki ennyi játékidővel kiesik. 0 hozzáadott értékük volt a csapat teljesítményéhez.
Edelman-nek idén kell bizonyítania, de ő ugye csak 7. kör volt.
Slater WR karrierjére meg nem érdemes szót fecsérelni.Rule
Slater már eleve a ST képességei miatt lett szerződtetve, azt gondolom, hogy ebben a szerepkörben bőven beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
Edelman-nek szerintem semmit nem kell bizonyítania azon kívül, hogy képes túlélni egy szezont komolyabb sérülés nélkül. Wes Welker sérülésénél maximálisan bebizonyította, hogy képes megoldani szükség esetén a slot elkapói posztot.
Chad Jackson valóban ordas nagy bust. Ezen nincs is mit szépíteni.
Price és Tate pedig szvsz azon a ponton lett kiválasztva, ahová körülbelül a draft előtt várni lehetett. Tate-ben több lehetőség volt, nem tudni, hogy a sérülései milyen mértékben korlátozták a fejlődésben. Price-ról pedig nem hiszem, hogy volt olyan scout, amelyik többre predesztinálta volna egy szolíd második számú elkapónál.
3-4 körben ki lehet fogni remek/meghatározó játékosokat (ahogy a hetedik körben, vagy éppen undrafted rookiek között is), de azt gondolom, hogy egy 1-2. körös játékossal szemben sokkal nagyobb elvárásokkal viseltetik csapat és szurkoló egyaránt.
És ez még mindig hol van ahhoz képest, hogy az elmúlt évek cca 7 korai körös DB pickje közül az egy szem DMC-n kívül már egy sincs a csapatnál...

Do your job
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
2006 óta!!! idén először draftoltunk elkapót a harmadik körnél előbb. Szóval őszintén szólva nem értem, hogy kikre emlékszel vissza bustként...
Boston
Szerintem egy 3. - 4. kör még abszolút komoly, ott még ki lehet (ki kellene) fogni jó játékosokat, tehát szerintem bust, ha onnan valaki ennyi játékidővel kiesik. Ezeknek a srácoknak viszont 0 hozzáadott értékük volt a csapat WR teljesítményéhez.

őket draftoltuk WR posztra 2006-tól, akiknek nem jutott eszembe a nevük;

Jeremy Ebert 7th
Taylor Price 3rd
Brandon Tate 3rd

Edelman 7th
Slater 5th
Chad Jackson 2nd

Price és Tate is hatalmas tehetségként lett beharangozva, láttuk mi lett velük.
Edelman-nek idén kell bizonyítania, de ő ugye csak 7. kör volt.
Slater WR karrierjére meg nem érdemes szót fecsérelni.

De igazából teljesen mindegy is a sztori, az utóbbi 3 évet leszámítva katasztrófa volt az összes draftunk az azt megelőző kb. 5-6-7 évben. Mindegy, h WR, DB, alig draftoltunk meghatározó játékosokat.
Az idei draftot pedig majd meglátjuk szezon közben.
több mint 12 éve
Arringtonnal szerintem még nem lennénk akkora szarban, mint az első kettővelWyatt
Arrington és a Pats CB helyzetével két gond van. A liga egyik legjobb nickel CB-je szinte használhatatlan szélen, de mégis neki kell kimenni sérülés esetén. Ráadásul ha véletlenül elfogadhatót nyújt, akkor a helyére lépő 3. CB-et szopatják halálba. (Ravens is így kalapálta ki belőlünk a szart is a 2. félidőben.)
Ezen csak az tudna segíteni most, ha Ryan képes lenne szélen átlagos teljesítményre Dennard vagy Talib kiesésekor.tomi-tomi
Nem voltam egyértelmű akkor. Arrington kiesése esetén nem lennénk akkora szarban. Ryan szerintem meg tudná oldani a nickel gondokat ez esetben. Olyan véletlenül sem szeretnék, amiben Arrington a szélen vanWyatt
OK, csak az eddigiek alapján Arrington kiesésére van a legkisebb esély. Dennard kaphat letöltendőt, Talib tavaly elég könnyen sérült le, inkább a szélső CB-jeink pótlására kell készülnünk. Titkon remélem, hogy az egyébként fájdalmas Ras-I cut azt (is) jelenti, hogy Ryan bevethető szélen.

több mint 12 éve
Arringtonnal szerintem még nem lennénk akkora szarban, mint az első kettővelWyatt
Arrington és a Pats CB helyzetével két gond van. A liga egyik legjobb nickel CB-je szinte használhatatlan szélen, de mégis neki kell kimenni sérülés esetén. Ráadásul ha véletlenül elfogadhatót nyújt, akkor a helyére lépő 3. CB-et szopatják halálba. (Ravens is így kalapálta ki belőlünk a szart is a 2. félidőben.)
Ezen csak az tudna segíteni most, ha Ryan képes lenne szélen átlagos teljesítményre Dennard vagy Talib kiesésekor.tomi-tomi
Nem voltam egyértelmű akkor. Arrington kiesése esetén nem lennénk akkora szarban. Ryan szerintem meg tudná oldani a nickel gondokat ez esetben. Olyan véletlenül sem szeretnék, amiben Arrington a szélen van