New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor ezzel pár évre megint elszálltak az esélyeink.
több mint 12 éve
31 topikban meg rettegnek...BazzaniNem tartom valószínűnek, hogy bárhova is kelleni fog.
több mint 12 éve
End of an era.
több mint 12 éve
Valószínű, hogy Tebow nfl karrierje itt véget ér.
több mint 12 éve
Nah, végre! Akkor még egy utolsó flame roham következik gondolom és utána remélhetőleg értelmes témák lesznek a topikban a szezon közben csak. 😊Schleckmikor egy magazin még 2013-ban is rá építi szezonbeharangozóját, akkor gondolhatod, hogy vannak máshol is gondok...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nah, végre! Akkor még egy utolsó flame roham következik gondolom és utána remélhetőleg értelmes témák lesznek a topikban a szezon közben csak. 😊
több mint 12 éve
Szerintem a 2.5 sackes bohóckodás el is döntötte ezt már 😊
Chan Brady 😀
| (ne geciskedjen senki olyannal, hogy még mindig jobb dobómozdulat, mint Tebow-é) |

több mint 12 éve
Cunningham a következő "áldozat". Jól van, jól van. Buchanan számára érik az a roster hely 😊Jaj a forrás lemaradt: twitter.com/ProFootballTalk/status/373812038172033025
Do your job
több mint 12 éve
én nem tudom pontosan punterben mi számít nagyon jónak ( a triviális dolgokat kiéve ), de nincs kismillió, de legalább pár szabadügynök punter, akit bármikor leigazolhat a csapat, ha nem Meskóé lenne a jövő? Vagy majd undrafted játékosok fillérekért jövőre? vagy ennyire jó Allen?Ha rosteren is tartják, csak azért, hogy a 2-3. hét magasságában talán kisebb eséllyel viszik el a waiverről, mint most a final cuts során, és talán nagyobb eséllyel lehet PS-be visszahozni. Bárcsak annyira egészséges maradna a keret, hogy teljes idényben elférne a két punter az 53-ban.
szerk: mármint annyira jónak, hogy akár rosteren is tartsák.winston
több mint 12 éve
Rosteren nem hiszem, hogy lesz, valszeg a megpróbáljuk PS-re tenni jön majd be, de ő is fillérekért jött, és jövőre már lesz egy teljes éve a csapatnál, ami nagy előny lehet

több mint 12 éve
én nem tudom pontosan punterben mi számít nagyon jónak ( a triviális dolgokat kiéve ), de nincs kismillió, de legalább pár szabadügynök punter, akit bármikor leigazolhat a csapat, ha nem Meskóé lenne a jövő? Vagy majd undrafted játékosok fillérekért jövőre? vagy ennyire jó Allen?szerk: mármint annyira jónak, hogy akár rosteren is tartsák.
több mint 12 éve
Lehet, hogy tradelni akarják majd? Ahogy elnézem a keretet, nagy luxusnak tűnik két punter és TT 53-as rosteren tartása.De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?WyattVinatieri vs. Gould párhuzamot hozott fel Reiss példának, hogy egy évvel később draftolni kellett Gostot. Igen, az az elmélet, hogy Allent megtartani valamilyen módon jövőre és akkor okosabb is lesz egy évvel a csapat, hogy mit tud még Meskó ill. Allen (edzések) is.
Még egyszer: ez a meglepő tipp. Mást nem lehetett írni.DoM
több mint 12 éve
twitter.com/NEPD_Loyko/status/373536175212228608While his bad throws get alot of attention. The word around the league is Ryan Mallett has improved his stock with his preseason performancetwitter.com/NEPD_Loyko/status/373535909603704832
Ryan Mallett's performance last night is drawing rave reviews around the NFL. "Poised in his progressions" and manipulated the safety on Boyce TD.
több mint 12 éve
Na az vicces lesz 😀Jogos, ezek többé-kevésbé várhatóak, de én valami brutál hülyeségnek tűnőt várok. (Tebow továbbra is tabu). Mondjuk Justin Green.zinedine5kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)zinedine5Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),DoM
Csórikám két legjellemzőbb mozzanata az volt, amikor a sima elkapás után bosszankodott egy kicsit, aztán a többieknek kellett odaszaladni hozzáérni az elkapóhoz, hogy megálljon a játék

több mint 12 éve
Jogos, ezek többé-kevésbé várhatóak, de én valami brutál hülyeségnek tűnőt várok. (Tebow továbbra is tabu). Mondjuk Justin Green.kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)zinedine5Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),DoM
több mint 12 éve
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?WyattVinatieri vs. Gould párhuzamot hozott fel Reiss példának, hogy egy évvel később draftolni kellett Gostot. Igen, az az elmélet, hogy Allent megtartani valamilyen módon jövőre és akkor okosabb is lesz egy évvel a csapat, hogy mit tud még Meskó ill. Allen (edzések) is.
Még egyszer: ez a meglepő tipp. Mást nem lehetett írni.
több mint 12 éve
De kell két punter? Vagy idén még jobbnak látjuk Meskót, ezért megtartjuk, de nem hosszabbítunk vele, és Allené a jövő?

több mint 12 éve
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)zinedine5Stankiewitch elküldésével szinte biztos, hogy csak 7 OL lesz a keretben. Ha meglepő "nem cut", már Reiss is tippelte, hogy marad mindkét punter. Első hetekben talán egyszerűbben PS-be juttatható Allen. Mást én nem nagyon látok (Tebow mellett),
több mint 12 éve
kíváncsi leszek ki lesz a meglepő bennmaradó (Tebowt nem éri válaszolni)
több mint 12 éve
Na ő mondjuk annyira nem lep meg. Nem azért mert olyan szar lenne, de voltak előtte rengetegen