NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 101
42
18:00, Net4+, DAZN
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Úgy látszik nálunk a nap híre, hogy a LS 4 évvel hosszabbított 😀

több mint 6 éve
Taysom Hill 1 körért?Fogd meg a söröm!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Vinni foglyák mint a cukrot... Ja nem 😛 így viszont Teddy bácsi elsétálhat, jövőre meg kb QB pick. Mert azt továbbra sem látom, Hill kezdő QB lenne.Elég ha Sean azt látja 😁
dande

több mint 6 éve
Vinni foglyák mint a cukrot... Ja nem 😛 így viszont Teddy bácsi elsétálhat, jövőre meg kb QB pick. Mert azt továbbra sem látom, Hill kezdő QB lenne.
több mint 6 éve
Taysom Hill 1. körös tendert fog kapni, de hamarosan újraigazoljátok a tervek szerint.twitter.com/AdamSchefter/status/1236060538637033473
több mint 6 éve
Azt almodtam hogy Jimmy G visszajon 😀Garoppolo sose volt Szent.* 😊
diceman
| *Tudom, hogy Grahamről van szó |
több mint 6 éve
Azt almodtam hogy Jimmy G visszajon 😀Cam nagyon kampányol Twitteren. 😊
diceman
Közben Brees azt mondta, hogy nem érdekli, hogy mi lesz a szerződésében, ő örökre a Who Dat Nation tagja akar maradni. Már hetekkel ezelőtt azt álmodtam, hogy veterán minimumért játszik 😀 (nyilván ez nem fog megtörténni, de azért vicces volt)

több mint 6 éve
Elvileg nagyon érdeklődünk Jamie Collins irántJó is lesz olyan 6-7 meccsig aztán kifújt. Igaz addig all-pro de utána...
bleacherreport.com/articles/2879015-saints-rumors-patriots-lb-jamie-collins-expected-to-be-target-in-free-agency
kapitnono
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Elvileg nagyon érdeklődünk Jamie Collins irántbleacherreport.com/articles/2879015-saints-rumors-patriots-lb-jamie-collins-expected-to-be-target-in-free-agency

több mint 6 éve
Alonsot olcsóért lehet visszahoznám, ha ő is belemegy, egész jól játszott szerintem.Már ha játszott, és nem volt sérült...
kapitnono

több mint 6 éve
Hol kell aláírni? 😀 Nem rossz terv, max Iupati helyett lehet inkább valakit a draftról hoznék. Most jön jól, hogy tavaly pl okosan szerződtettük Easton, mert így kb dead money nélkül ki lehet vágni.www.instagram.com/p/B8wNFk7pDP6/?igshid=13qm8sdptlx6vÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Az offseason kulcskérdésére vàlaszt kaptunk!
Így most jöhet a nagy matekolás, hogy a csapat legalàbb megmaradjon ugyanazon szinten.
Az az érzésem, hogy a csapat részéről lesz valami meglepő és erős húzàs.
Fattyu
kapitnono
Gyurma Pappa
Alonsot olcsóért lehet visszahoznám, ha ő is belemegy, egész jól játszott szerintem.

több mint 6 éve
www.instagram.com/p/B8wNFk7pDP6/?igshid=13qm8sdptlx6vÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Így most jöhet a nagy matekolás, hogy a csapat legalàbb megmaradjon ugyanazon szinten.
Fattyu
kapitnono

több mint 6 éve
Lehet van benne valami, de szerintem ameddig Brees itt van addig van jelenleg a legnagyobb esélyünk az SB-re, és gondolom a FO is úgy van vele, hogy megpróbálja köré építeni a megfelelő csapatot tologatva picit előre a bónuszokat.Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltásaBocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi
kapitnono
TSzabi

több mint 6 éve
Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltása
TSzabi

több mint 6 éve
Ja nem a helyesírás miatt, hanem hogy ez az FO-tok csatakiáltásaBocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi
kapitnono
több mint 6 éve
Bocsi, igen roszzul írtamÁtstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
TSzabi

több mint 6 éve
Átstrukturálás!Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono
több mint 6 éve
www.canalstreetchronicles.com/2020/2/11/21127466/how-the-new-orleans-saints-could-end-up-with-50-million-in-cap-space-free-agency-prediction-contractÖröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu
kapitnono

több mint 6 éve
Öröm a részemről is!😁Szerintem is, volt múltkor egy cikk, hogy egy két kivágással meg átstruktúrálással 50 millió simán felszabadítható, abból talán futja majd valamire.
Fattyu

több mint 6 éve
Öröm a részemről is!😁Az offseason kulcskérdésére vàlaszt kaptunk!
több mint 6 éve
az NFC South többi csapataNem tudom, engem nem zavar, ellenben a 2021-es és a 2022-es caphelyzetetek remekül fog festeni, mire mi kompetitívek leszünk 😁
atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.