New York Giants

49 feliratkozó

5 órája
törölt kristof New York Giants USC Trojans 927 — Browns GM
sérülések szempontjából jól jött a bye week, Thibodeaux visszatérésére is nagy esély van.
draft pozíció szempontjából eléggé "trap game"-nek tűnik a vasárnap. 😊

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
10 órája
Szesze New York Giants 21 232 — Giants fan
Azért elég ellentmondásosak a "hírek".. sztem, ha marad a szar játék a hátralévő meccseken akkor a Daboll+Schoen párosnak is reszeltek.
17 órája
Rodaron New York Giants 2 070
Dexter Lawrence told me that Daboll went to him before the DeVito move asking him his opinion. Dabes explained his thought process and Dex understood it. Dex said it was a smart move by Dabes because the move could have lost the locker room .

Dex said the locker room is tight and still have confidence in Daboll.
1 napja
GJohnny74 New York Giants 487
 giantswire.usatoday.com/2024/11/19/joe-schoen-not-popular-new-york-giants-locker-room-at-all/
1 napja
1 napja
Zet New York Giants 1 548
Tyre Phillips-et visszaigazoltuk a PS-be
2 napja
Kronos New York Giants 779
a Browns, a Pats, a Titans és a Raiders is csoportmeccset játszik a 12. héten, egyikük sem esélyes, de 1-2 meglepetés becsúszhat, haladhatunk tovább a top 3 pick irányába a Bucs ellen.
törölt kristof
Tuti nyerni fogunk
Rodaron
Szerintem nagyon ki van éhezve az egész csapat egy győzelemre.
Más kérdés, hogy ha (több meccset is) nyerünk, akkor tavaly után idén is bukhatjuk a draft pozíciót.
Bár nem tudom, mi a mesterterv új QB-ra.
Nyilván van mesterterv, ha már leültetjük DJ-t.
Ugye van?
Zet
2026 Archie.
csebi
Erre nem lehet bazirozni, johet egy serules, nem sikerul sehogyan se felmenni erte, ha nem az elso 3 pickbol valasztunk, sok-sok kerdojel….ha ugy alakul, hogy lesz eselyunk behuzni, befogjuk.
De 24ben erre tenni, nem lehet.
2 napja
vanek úr New York Giants 1 890
Szóval DeVito fog kezdeni és Lock lesz továbbra is a backup. Megnéztem Daboll sajtótájékoztatóját erről. Nyilván sok kérdést terelt (pl.: mi lesz a magasabb pick-kel, ha nyerünk pár meccset), de láthatóan fel van szabadulva.
Zet
Ha jól értettem a szezon többi részében próbálgatni fogják a játékosokat.
Lehet azért DeVito lett a QB1 mert ő ment bele, hogy nem kéne már meccset nyerni idén. 😊
GJohnny74
????????
Tavaly miatta nem tudtunk Qb-t draftolni.
😊😊😊)
ozibozi
Ha nem tudják megoldani Dabollék, hogy végre a saját emberüket hozhassák, akkor tényleg inkább menniük kellene Jonesal együtt.
GJohnny74
És még idén nagy mázlija volt a vezérkarnak, hogy Penix és JJ nem játszik. Mert a mindenhol mindenki által mögéjük sorolt Nix is eddig minimum biztatóan játszik. És ha világosan kiderült volna, hogy 2-3 qb-t is benéztek, akkor már idén se lett volna maradásuk. (Na meg ennyit az előzetes draft elemzésekről is)

Szerkesztette: vanek úr
2 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 908 — Lucas Scott
Hát ez alapján Schoen offseason alkotása még lehangolóbb és bosszantóbb.
 giantswire.usatoday.com/2024/11/18/new-york-giants-starting-tommy-devito-financial-decision-not-football-one/
GJohnny74
Ez kemény
Zet
miert? teljesen ertelmetlen, hatasvadasz cikk. maradt volna Barkley, mi lenne? ugyanugy lehetne latni, hogy rohadt jo futo, es tehetseges, de semmit sem er, mert a csapat tobbi resze homaly.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
Szóval DeVito fog kezdeni és Lock lesz továbbra is a backup. Megnéztem Daboll sajtótájékoztatóját erről. Nyilván sok kérdést terelt (pl.: mi lesz a magasabb pick-kel, ha nyerünk pár meccset), de láthatóan fel van szabadulva.
Zet
Lehet azért DeVito lett a QB1 mert ő ment bele, hogy nem kéne már meccset nyerni idén. 😊
GJohnny74
????????
😊😊😊)
ozibozi
Ha nem tudják megoldani Dabollék, hogy végre a saját emberüket hozhassák, akkor tényleg inkább menniük kellene Jonesal együtt.
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 44 996 — The Mathematician
nemtom ez mennyire volt itt tárgyalva

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
Zet
GJohnny74
????????
😊😊😊)
ozibozi
Nekünk még McCoy is túl jó volt. Csak a Zsiráfra lehetett számítani.
2 napja
Palesz76 New York Giants 500
Bármi is lesz, szàmomra DeVito jàtszatàsa egy üde színfolt . Teher nélkül fog jàtszani és hozza a laza olasz poni csődör szerepet.
2 napja
ozibozi New York Giants 17 132
Zet
GJohnny74
????????
😊😊😊)

Szerkesztette: ozibozi
2 napja
 giantswire.usatoday.com/2024/11/18/new-york-giants-starting-tommy-devito-financial-decision-not-football-one/
Gyakorlatilag szinte fölösleges volt így 5M-ót kidobbni Lock-ra. Maradhatott volna Barkley és/vagy McKinney. Singletary sem kellett volna.
GJohnny74
Szvsz meg az egész itteni munkája lehangoló. Én semmilyen előrelépést nem látok DG után. De legalább már a védőfal közepe is lyukas.
2 napja
Viccet félretéve szerintetek létezhet, hogy köv drafton nem qb-t húzunk, hanem várunk még egy évet? Hát...
GJohnny74
abszolút. a 2025-ös class kvázi bármelyik irányítójának fel lehet nagyítani annyira a hiányosságait, hogy ne azonnali kezdőnek draftolják, idén pedig több lejáró szerződésű veterán is úgy játszik, hogy 1 év bridge QB-t bele lehessen látni. (minimum) egy ilyen tapasztalt játékost hozni kell Jones helyett (Lock és DeVito is lejár, gyakorlatilag ki fog ürülni a QB-room):
- Darnold
- Fields
- Brissett
- Winston
- Heinicke
- Wilson (bár ő szerintem nem lesz elérhető)

ezek után sok fog múlni azon, hogy milyen pozícióban húzunk, kibe szeret bele a stáb, esetleg valakiért hajlandóak-e felmozogni, de szerintem teljesen reális forgatókönyv lehet akár az is, hogy a stábnak nem tetszenek a QB-k, így a fenti listáról kukázunk valakit és 1/1-el érkezik Travis Hunter.
törölt kristof
Én kizártnak tartom. Sem a GM, sem a HC nincs abban a helyzetben, hogy még egy szezont fixen beáldozzon a bizonytalanért, és ezt a new yorki közvéleménynek se tudnák lenyomni a torkán. És mi lenne a garancia, hogy 1 év múlva a kedvünk szerint alakuljon a draft?

Szerkesztette: vanek úr
2 napja
a Browns, a Pats, a Titans és a Raiders is csoportmeccset játszik a 12. héten, egyikük sem esélyes, de 1-2 meglepetés becsúszhat, haladhatunk tovább a top 3 pick irányába a Bucs ellen.
törölt kristof
Tuti nyerni fogunk
Rodaron
Más kérdés, hogy ha (több meccset is) nyerünk, akkor tavaly után idén is bukhatjuk a draft pozíciót.
Ugye van?
Zet
2026 Archie.
csebi
Colts vs Giants verseny fog menni érte úgy érzem
Toto21
Esetleg Saints
2 napja
Zet
2 napja
2 napja
GJohnny74
Ez kemény
2 napja
Gyakorlatilag szinte fölösleges volt így 5M-ót kidobbni Lock-ra. Maradhatott volna Barkley és/vagy McKinney. Singletary sem kellett volna.

Szerkesztette: GJohnny74
2 napja
Vagy ugyanúgy reális forgatókönyv, hogy nem tudsz felmenni azért aki tetszik, mert az nekik is kell. Idén is pont így volt a Was és NE esetében konkrétan.

Szerkesztette: ozibozi
2 napja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 927 — Browns GM
Viccet félretéve szerintetek létezhet, hogy köv drafton nem qb-t húzunk, hanem várunk még egy évet? Hát...
GJohnny74
abszolút. a 2025-ös class kvázi bármelyik irányítójának fel lehet nagyítani annyira a hiányosságait, hogy ne azonnali kezdőnek draftolják, idén pedig több lejáró szerződésű veterán is úgy játszik, hogy 1 év bridge QB-t bele lehessen látni. (minimum) egy ilyen tapasztalt játékost hozni kell Jones helyett (Lock és DeVito is lejár, gyakorlatilag ki fog ürülni a QB-room):
- Darnold
- Fields
- Brissett
- Winston
- Heinicke
- Wilson (bár ő szerintem nem lesz elérhető)

ezek után sok fog múlni azon, hogy milyen pozícióban húzunk, kibe szeret bele a stáb, esetleg valakiért hajlandóak-e felmozogni, de szerintem teljesen reális forgatókönyv lehet akár az is, hogy a stábnak nem tetszenek a QB-k, így a fenti listáról kukázunk valakit és 1/1-el érkezik Travis Hunter.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 napja
törölt kristof
Tuti nyerni fogunk
Rodaron
Ugye van?
Zet
2026 Archie.
csebi
Ahoz mégy egy évet végig kell balfaszkodni. Mondjuk ez a Giantsnek mostanság jól megy. Viccet félretéve szerintetek létezhet, hogy köv drafton nem qb-t húzunk, hanem várunk még egy évet? Hát...
GJohnny74
Miért?
Tavaly nem pont ez történt, amikor mi pont a győztes kultúrát építettünk egy gimis szintű Qb-vel meg kapufákkal /NE/ szerencsétlenkedve, addig akiket jól móresre tanítottunk mind építkeznek már egy éve
saját QB kiválasztva.
2 napja
törölt kristof
Tuti nyerni fogunk
Rodaron
Ugye van?
Zet
2026 Archie.
csebi
Ahoz mégy egy évet végig kell balfaszkodni. Mondjuk ez a Giantsnek mostanság jól megy. Viccet félretéve szerintetek létezhet, hogy köv drafton nem qb-t húzunk, hanem várunk még egy évet? Hát...