New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Szvsz felesleges az alapoktól újrakezdeni mindent.AsbeeSzerintem is! Gondoljunk csak bele, idén is 2 győzelemre (1 Eagles + mondjuk az egyik Boys elleni) voltunk a rájátszástól úgy, hogy Eli élete leggyengébb szezonját futotta és a liga egyik leggyengébb OL-vel kellett játszanunk. Mellette szakajtó meghatározó játékosunk végezte idény előtt/közben IR-en. Szóval szerintem is csak egy kis foltozás szükséges a PO szintű csapathoz!
több mint 12 éve
Hát egy felejthető meccsel zártuk ezt a szezont de legalább nyertünk (- aki draft helyért eladná a győzelmet, annak csak halkan jegyzem meg az eladja az egész játékot- szerintem nagyon rombolo egy gondolat, és ha lehet mondani kritikat aaz NFL re akkor az egyik az pont ez!!! - na de off) Szóval vége a szezonnak elég fos volt, aztán bizzunk a jövőben bár én nem vagyok ebben potimista, nem hiszem hogy 2-3 ember tud itt valtoztatni. Az alapoknal kell kezdeni és felépiteni egy csapatot jo pár év.... Innentől Superbowl-ig HAJRÁ BRONCOS 😊 aztan de messze van az új szezon...HypofxSzvsz felesleges az alapoktól újrakezdeni mindent. A védelemben lehet kis változás védőfalban, de Tuckot és Joseph-et nem szabad elengedni. A pass rush-t kell feljavítani, amihez kelleni fog, hogy JPP felépüljön és Moore is villantson valamit (ne csak a büntetéseket szedje). Beasont gondolom nem 1 évre hoztuk el és mellette akár Paysinger akár Williams is elkaristol. Legtöbbször úgyis nickel felállásban játszanak. Ez lehet túlzás lesz, de a Hill-Rolle safety páros szvsz ligaelit és valószínűleg visszatér Stevie Brown is. A cornerbackek között Amukamara mellé kell egy másik kezdő játékos, McBride megoldja backupként, TT meg a nickelt. Egyikükért sem kell majd nagy pénzt fizetni.
Az offense-ben a támadófalat, Eli és az elkapók közötti összhangot és WIlsont kell fejben összerakni, meg egy új tight end sem ártana. Az OL nagy falat lesz, de 2-3 játékos biztosan érkezni fog és csak nem lesz még egyszer akkora balszerencsénk, hogy a csere cseréje is megsérül...Ha Nicks marad, akkor olyan elkapóink lesznek, hogy csak nézni fogunk, ha megy akkor pedig reménykedjünk benne, hogy Cruz ugyanolyan jó lesz az oldalvonal mellett is, mint slotban. Amit Jernigan tegnap művelt az élményszámba ment, hihetetlen nagy önbizalommal játszott. A második esetben viszont nem bánnám ha jönne egy magas elkapó is. Egy normális TE-t pedig végre szerezni kell, nem szabad folytatni az eddigi mentalitást, hogy majd kukázunk valakit egy évre. Összességében még mindig fenntartom, hogy nem rossz csapat ez, hanem "mindössze" rosszul játszottak. Egy jó draftra és a kulcsjátékosok megtartására nagy szükség lesz (ne feledjük növekedni fog a cap is), de ez esetben továbbra is PO contender csapatunk lesz az idény előtt.
több mint 12 éve
Hivatalos 2014es Top 20as draftsorrend! 1.Texans
2.Rams
3.Jaguars
4.Browns
5.Raiders
6.Falcons
7.Bucs
8.Vikings
9.Bills
10.Lions
11.Titans
12.Giants
13.Rams
14.Bears
15.Steelers
16.Ravens
17.Jets
18.Dolphins
19.Dallas
20.Cardinals
Az előttünk lévő 11 választásból 5 QB needes csapat ráadásként. Azért ebből lehet egy jó kis draft! Már csak a kulcsembereket kell maradásra bírni és akkor összejöhet egy utolsó TC-s jó szezon, mert távozni szinte biztos, hogy nem fog.
több mint 12 éve
Nyugisabb így kimaradni a playoff-ból, mint ahogy a Bears, vagy a Dallas csináltaAnnyira azért nem, így elsőre. Főleg a hazai meccsek tűnnek húzósnak (a 8 ellenfélből 6 az elmúlt 2 évben PO-ban volt + a másik kettő is majdnem).
ez pedig barátságosabb mint az idei
vittore
több mint 12 éve
conf mérleg dönthetett: 3-9 vs 2-10
több mint 12 éve
Nyugisabb így kimaradni a playoff-ból, mint ahogy a Bears, vagy a Dallas csináltaköcsög nfl.com megszivatott, este még a TB-t tette 3. helyre az nfc s-ban, annak azért jobban örültem volna. A falcons még egy ilyen gyökér szezont nem fog futni.
ez pedig barátságosabb mint az idei
vittore
több mint 12 éve
Nyugisabb így kimaradni a playoff-ból, mint ahogy a Bears, vagy a Dallas csináltaez pedig barátságosabb mint az idei
több mint 12 éve
Hát egy felejthető meccsel zártuk ezt a szezont de legalább nyertünk (- aki draft helyért eladná a győzelmet, annak csak halkan jegyzem meg az eladja az egész játékot- szerintem nagyon rombolo egy gondolat, és ha lehet mondani kritikat aaz NFL re akkor az egyik az pont ez!!! - na de off) Szóval vége a szezonnak elég fos volt, aztán bizzunk a jövőben bár én nem vagyok ebben potimista, nem hiszem hogy 2-3 ember tud itt valtoztatni. Az alapoknal kell kezdeni és felépiteni egy csapatot jo pár év.... Innentől Superbowl-ig HAJRÁ BRONCOS 😊 aztan de messze van az új szezon...HypofxAzért el nem adnám, ezt nem mondtam. De egy tét nélküli utolsó meccsen inkább kímélném az alapjátékosaimat, akik jó eséllyel jövőre is kezdők lesznek. A backupokat nyilván úgy küldeném fel h "szedjétek szét az ellenfelet". A Kansas-ről sem mondhatjuk h eladta a meccset annak ellenére h nem a kezdőit játszatta.
Azt pedig csak a helyzet szerencsétlenségének érzékeltetése végett emeltem ki h a w-vel még hátrébb is csúsztunk a draftsorrendben.
több mint 12 éve
Hypofx
310
Hát egy felejthető meccsel zártuk ezt a szezont de legalább nyertünk (- aki draft helyért eladná a győzelmet, annak csak halkan jegyzem meg az eladja az egész játékot- szerintem nagyon rombolo egy gondolat, és ha lehet mondani kritikat aaz NFL re akkor az egyik az pont ez!!! - na de off) Szóval vége a szezonnak elég fos volt, aztán bizzunk a jövőben bár én nem vagyok ebben potimista, nem hiszem hogy 2-3 ember tud itt valtoztatni. Az alapoknal kell kezdeni és felépiteni egy csapatot jo pár év.... Innentől Superbowl-ig HAJRÁ BRONCOS 😊 aztan de messze van az új szezon...
több mint 12 éve
Tippjáték végeredmény
több mint 12 éve
Akkor jövőre megvan a 2 még hiányzó ellen is: TB és DET, azért az NFC W kutya kemény lesz, az AFC S kárpótol majd talán cserébe.
több mint 12 éve
Scouting teamben tevékenykedik, kb. ennyi a feladata idén, Coughlin is utalt rá, hogy nem fog pályára lépni idén. Szvsz full értelmetlen is lett volna pályára küldeni egy ilyen vacak O line mögött. Az értékét nem tudta volna növelni ilyen körülmények között. 1 félidő után meg senki nem adott volna érte olyan picket amiért megérné eladni. A preseasonban eléggé elveszett volt Nassib, akkor Carr és Painter is jobbnak tűnt nála. Jövőre tuti ő lesz a 2. számú QB (akkor szvsz nem is lesz 3 irányító a rosteren), ha balszerencsénk lesz megint esetleg akkor kaphat játékidőt. Ha esetleg mutat valami jó dolgot eladhatjuk egy korai körös pickért, vagy pedig szerződése végéig backup lesz.Ez f@sza! Nyerünk, amivel rontjuk a draftpozíciónkat, megsérül Eli, Nicks (lehet neki a meccs előtt is volt baja) és Beatty...végülis egyik sem jelentős kezdő játékos...1 helyet csúsztunk hátra, ha stimmel az nfl.com rangsora, ez nem a bundásliga, csoportellenféllel szemben stb stb
legalább az uccsó meccsen pihentethettük volna a kezdőket, akik nem küzdenek új szerződésért, jövő évi rosterhelyért stb. Az meg h még erre a meccsre is Paintert hozzuk Nassib helyett szintén nagyon előre mutató lépés volt, kicsit szokhatta volna az újonc a légkört...persze ha vannak vele terveink egyáltalán...
Mindegy, legalább küzdöttünk.Szsziszka
A sérülések tényleg szarok, de pont a szezon uccsó meccsén beleférne. Beatty-jé elsőre durvának tűnt, várjuk meg a holnapot.
Painter-Nassib dolgot én sem vágom, ha vki talál kinti szakitól erre normális magyarázatot, belinkelhetné.G-men
több mint 12 éve
Ez f@sza! Nyerünk, amivel rontjuk a draftpozíciónkat, megsérül Eli, Nicks (lehet neki a meccs előtt is volt baja) és Beatty...végülis egyik sem jelentős kezdő játékos...1 helyet csúsztunk hátra, ha stimmel az nfl.com rangsora, ez nem a bundásliga, csoportellenféllel szemben stb stb
legalább az uccsó meccsen pihentethettük volna a kezdőket, akik nem küzdenek új szerződésért, jövő évi rosterhelyért stb. Az meg h még erre a meccsre is Paintert hozzuk Nassib helyett szintén nagyon előre mutató lépés volt, kicsit szokhatta volna az újonc a légkört...persze ha vannak vele terveink egyáltalán...
Mindegy, legalább küzdöttünk.Szsziszka
A sérülések tényleg szarok, de pont a szezon uccsó meccsén beleférne. Beatty-jé elsőre durvának tűnt, várjuk meg a holnapot.
Painter-Nassib dolgot én sem vágom, ha vki talál kinti szakitól erre normális magyarázatot, belinkelhetné.
több mint 12 éve
Ez f@sza! Nyerünk, amivel rontjuk a draftpozíciónkat, megsérül Eli, Nicks (lehet neki a meccs előtt is volt baja) és Beatty...végülis egyik sem jelentős kezdő játékos...legalább az uccsó meccsen pihentethettük volna a kezdőket, akik nem küzdenek új szerződésért, jövő évi rosterhelyért stb. Az meg h még erre a meccsre is Paintert hozzuk Nassib helyett szintén nagyon előre mutató lépés volt, kicsit szokhatta volna az újonc a légkört...persze ha vannak vele terveink egyáltalán...
Mindegy, legalább küzdöttünk.
több mint 12 éve
a filisekkel kialakultabb viszonyból,(közös meccsnézés stb---) az eredmény követőkbeni kommentekből következtettem,+ a magyar cóvboj fanok Giants utálata miatt gondoltam,de tőlem akár lehet fordítva is,pont leszarom...a pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szintvittoreAzért megkérdeznék egy-két QB needes csapatot, hogy szívesen látnák-e Romo-t. Utána visszatérhetünk tényleg olyan nagy vicc-e...
?arra a kérdésre hogy kit szeretnének a Giants szurkerek látni a rájátszásban, a kinti facebook kommentekben sok helyen 80% -ban is az Eagles-t látnák szívesebben... kb itt is hasonló lehet az arány...(a dolog komolyságához tartozik hogy a többiek a kettős vereségért szurkolnak 😊oziboziEzt hogy mérted fel?Asbee
több mint 12 éve
én is inkább a cowgirls-re szavaznék. miért? ha bemennek a playoffba, garantált hogy egy kört se mennek, a phily esetében viszont sajnos benne van a pakliban egy NFC conf döntővittoreSztem az első erős D# közepes O# kombo ellen el fognak vérezni. Nem elég a Phily D# egy low scoring gamehez.
több mint 12 éve
te is megteheted,ha elolvasod a facebook-on a kommenteket a feltett kérdésekre...lehet,csak 76% és nem 80% nem használtam számológépet... Pl.Tetszik · · Megosztoma pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szintvittoreAzért megkérdeznék egy-két QB needes csapatot, hogy szívesen látnák-e Romo-t. Utána visszatérhetünk tényleg olyan nagy vicc-e...
?arra a kérdésre hogy kit szeretnének a Giants szurkerek látni a rájátszásban, a kinti facebook kommentekben sok helyen 80% -ban is az Eagles-t látnák szívesebben... kb itt is hasonló lehet az arány...(a dolog komolyságához tartozik hogy a többiek a kettős vereségért szurkolnak 😊oziboziEzt hogy mérted fel?Asbee
Ez 4 embernek tetszik.
Corey Allert Eagles
13 órája · Tetszik · 2
Frankie Sayegh Eagles
13 órája · Tetszik
Joe ughh hate to answer this question... but with the majority of the fan base here cowboys, ide rather see the eagles
13 órája · Tetszik · 2
Dion Welch Eagles
13 órája, mobil használatával · Tetszik
Ronnie Palumbo Eagles
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 1
John Seeley I'd rather go into a coma and come out of it next season!!! GO G-MEN
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 5
Joel Pfeiffer DallASS
Raymond A. Trombley Eagles
13 órája · Tetszik
Eric Greifenberger Eagles
Joel Pfeiffer If your from giants country in jersey its over run by eagles fans and to see them lose to kyle Orton? Yes please
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 3
Carol De Lucca Eagles
Manuel Iglesias Nobody
13 órája · Tetszik · 1
Jamil Ali COWBOYS cuz the pigeon fans/media sucks down here in the South Jerz/Philly market. They were celebrating since yest just cuz Romo got surgery...EFF THE EAGLES!!!
13 órája, mobil használatával · Tetszik · 1
Elizabeth Pettit Unangst The boys!
Ron Hazelton Eagles
Patrick Dugue Eagles
13 órája · Tetszik
több mint 12 éve
én is inkább a cowgirls-re szavaznék. miért? ha bemennek a playoffba, garantált hogy egy kört se mennek, a phily esetében viszont sajnos benne van a pakliban egy NFC conf döntő
több mint 12 éve
Hát akkor könnyen lehet, hogy fordított az arány, mert szerintem is inkább a Dallas. Romo meg tudása, tehetsége alapján top 10-es Qb volt az elmúlt években, szerintem.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
sztem is inkább a Dallas jusson be! bár sztem kevés rá az esély.
több mint 12 éve
én akkor a 20%ban vagyok, mert ha már muszáj választani akkor inkább a Dallas..
több mint 12 éve
Az én voksomat megkapta pla pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szintvittoreAzért megkérdeznék egy-két QB needes csapatot, hogy szívesen látnák-e Romo-t. Utána visszatérhetünk tényleg olyan nagy vicc-e...
több mint 12 éve
a pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szintvittoreAzért megkérdeznék egy-két QB needes csapatot, hogy szívesen látnák-e Romo-t. Utána visszatérhetünk tényleg olyan nagy vicc-e...
?arra a kérdésre hogy kit szeretnének a Giants szurkerek látni a rájátszásban, a kinti facebook kommentekben sok helyen 80% -ban is az Eagles-t látnák szívesebben... kb itt is hasonló lehet az arány...(a dolog komolyságához tartozik hogy a többiek a kettős vereségért szurkolnak 😊oziboziEzt hogy mérted fel?
több mint 12 éve
?arra a kérdésre hogy kit szeretnének a Giants szurkerek látni a rájátszásban, a kinti facebook kommentekben sok helyen 80% -ban is az Eagles-t látnák szívesebben... kb itt is hasonló lehet az arány...(a dolog komolyságához tartozik hogy a többiek a kettős vereségért szurkolnak 😊
több mint 12 éve
a pro bowl nagyobb vicc mint Romo. a foci kabaréja, körülbelül Sas József szint