New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Beírhatjuk még párszor... 😛Ralph Vacchiano @RVacchianoNYDN mostAdam Schefter megerősítette... 😊apeszos😀Na még csak az kéneG-men
Chris Russell @Russellmania980
#Redskins RT @JosinaAnderson: Source: The Redskins have requested permission to interview Giants defensive coordinator Perry Fewell.apeszos
RT @JosinaAnderson: Source: The Redskins have requested permission to interview Giants defensive coordinator Perry Fewell.ozibozi
Szvsz semmi sem lesz belőle...
több mint 12 éve
Ralph Vacchiano @RVacchianoNYDN mostAdam Schefter megerősítette... 😊apeszos😀Na még csak az kéneG-men
#Redskins RT @JosinaAnderson: Source: The Redskins have requested permission to interview Giants defensive coordinator Perry Fewell.apeszos
RT @JosinaAnderson: Source: The Redskins have requested permission to interview Giants defensive coordinator Perry Fewell.
több mint 12 éve
Adam Schefter megerősítette... 😊😀Na még csak az kéneG-men
több mint 12 éve
lehet szavazni kit tartanának meg a szurkerek... tanúlságos......... www.nj.com/giants/index.ssf/2013/12/giants_keep_em_or_dump_em_play_gm_with_d-line_and_lbs_1.htmlozibozitopics.nj.com/tag/giants-keep-em-dump-em/index.html
több mint 12 éve
lehet szavazni kit tartanának meg a szurkerek... tanúlságos......... www.nj.com/giants/index.ssf/2013/12/giants_keep_em_or_dump_em_play_gm_with_d-line_and_lbs_1.html
több mint 12 éve
😀Na még csak az kéne
több mint 12 éve
😀Chris Russell @Russellmania980
#Redskins RT @JosinaAnderson: Source: The Redskins have requested permission to interview Giants defensive coordinator Perry Fewell.
több mint 12 éve
Nem tudon pontosan hogy a draftnál miként működik a rendszer a Giantsnél? ? mennyi beleszólása van százalékosan az edzőknek,GM nek ?a felelősség a Gm -é ,de gondolom nem tök 1dül 'kártyázik' ,Jó lenne pontosan tudni ... vlk? köszi...🏈
több mint 12 éve
Azt hittem lejön, hogy nem komolyan írtam a hsz-t, de úgy látszik nem 😀 Szerintem senki nem is vár itt olyan OL-t, mint amilyen 4-5 éve volt itt, de:nem gondolnám h csak ennyi és minden Ok lesz... ,csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet,hogy sokan azt gondolják,hogy varázsütésre minden megjavul,ha az Ofal szuper erős lesz,ez pedig azért nem biztos hogy így lesz,hiszen kicsit bonyolultabb ez a játék,ami +még évről-évre változik is...ozibozi...mi itt szurkolunk,ha kell a végsőkig, de az irányítónk snap time -ja + (reakció ideje) Glennon-al van 1 szinten... lehet itt később bármilyen O line,de az óra nem hazudik...😕oziboziegyértelmű, basszuk ki Eli-t is Gilbride-dalAsbee
-Van egy jó OL edzőnk
-Ennél szerencsétlenebbek nem lehetünk sérülésekkel
-Valószínűleg szerzünk egy olyan TE-t, aki blokkolni is tud
-Pugh bevált, Beatty pedig felépülése után is biztosan jobb lesz ahhoz képest amit idén produkált
több mint 12 éve
nem gondolnám h csak ennyi és minden Ok lesz... ,csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet,hogy sokan azt gondolják,hogy varázsütésre minden megjavul,ha az Ofal szuper erős lesz,ez pedig azért nem biztos hogy így lesz,hiszen kicsit bonyolultabb ez a játék,ami +még évről-évre változik is......mi itt szurkolunk,ha kell a végsőkig, de az irányítónk snap time -ja + (reakció ideje) Glennon-al van 1 szinten... lehet itt később bármilyen O line,de az óra nem hazudik...😕oziboziegyértelmű, basszuk ki Eli-t is Gilbride-dalAsbee
több mint 12 éve
Egyébként nagyon remélem hosszú ideig nem lesz 1. körös RB pick...
több mint 12 éve
Wilsonnak meg lehet szüksége lesz még egy nyakműtétre, veszélyben a karrierje is. Kis túlzással lassan ott tartunk, h az O-ban nincs pozíció, ami ne lenne need. Brownt mindenképp itt kéne tartani szerintem, talán nem is lenne annyira drága. De tekintve a sérülékenységét, nagyon kellene mellé Wilson...ha pedig nem tud játszani jövőre, akkor hozni kell rb-t is.Szsziszkaazt olvastam valahol, hogy akkor műtik meg újra, ha játszhatna a jövőben
Jerry is kapott egy kérdést, hogy Wilson-e a fra rb, azt válaszolta, hogy nehéz azt az embert annak nevezni, aki jelenleg is sérült és nem tudni, hogy mikor térhet vissza, valamint nem tudja megvédeni a qbt...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Wilsonnak meg lehet szüksége lesz még egy nyakműtétre, veszélyben a karrierje is. Kis túlzással lassan ott tartunk, h az O-ban nincs pozíció, ami ne lenne need. Brownt mindenképp itt kéne tartani szerintem, talán nem is lenne annyira drága. De tekintve a sérülékenységét, nagyon kellene mellé Wilson...ha pedig nem tud játszani jövőre, akkor hozni kell rb-t is.
több mint 12 éve
Az, hogy jól gondoljuk-e, hogy Gilbridenak tipli a jó út, azon múlik lecsapnak-e rá. Engem meglepne, ha valahova elvinnék (főleg HC-nak, pl a Vikingshez)vittoreSzerinted lecsapna rá valaki?😀 Szvsz tök8, hogy más csapat érdeklődne-e iránta vagy nem, simán ki kell rakni és ennyi. Az offense teljesen kiszámítható, a szurkolók tudják milyen play fog következni, pláne az ellenfél. Az opciós route-okból nagyon elegem van már. Mondják meg az elkapóknak, hogy ezt és ezt a route-ot fussák és ennyi. Nem kell, hogy mindig a védelmet olvassa és abban reménykedjünk, hogy ugyanaz jár a fejében mint az elkapónak.
több mint 12 éve
Az, hogy jól gondoljuk-e, hogy Gilbridenak tipli a jó út, azon múlik lecsapnak-e rá. Engem meglepne, ha valahova elvinnék (főleg HC-nak, pl a Vikingshez)
több mint 12 éve
Hypofx
310
Megnéztem Mara es J.R. sajtótájékoztatóját, TC marad elvileg ( minden tiszteletem az ővé - de szerintem jo lett volna egy hosszutavu előrelépés edzoi téren ha már nulláról kell kezdeni) mindenki elmondta mennyireszomoru es mit kell javitani kb ugyan azokat mondtak amit hetrol hetre hallgattunk....nekem az jott le hogy: fiuk sajnaljuk es fogalmunk sincs mi ment félre és azt se tudjuk hog oldjuk meg majd valahogy lesz.
több mint 12 éve
Talán bekövetkezik amit sokan szeretnénk:Mara nyilatkozatából is az jött le, hogy kirúgjuk végre! Én továbbra is Mike Sullivant szeretném a helyérre! Úgy gondolom az elmúlt 2 év visszaesésének (mármint O részéről) az ő távozása az egyik legnyomósabb oka.
"The Newark Star-Ledger reports the Giants will fire offensive coordinator Kevin Gilbride.
FOX Sports' Mike Garafolo chimes in by saying this is the "likely" scenario."Henderson
több mint 12 éve
...mi itt szurkolunk,ha kell a végsőkig, de az irányítónk snap time -ja + (reakció ideje) Glennon-al van 1 szinten... lehet itt később bármilyen O line,de az óra nem hazudik...😕oziboziegyértelmű, basszuk ki Eli-t is Gilbride-dal
több mint 12 éve
...mi itt szurkolunk,ha kell a végsőkig, de az irányítónk snap time -ja + (reakció ideje) Glennon-al van 1 szinten... lehet itt később bármilyen O line,de az óra nem hazudik...😕
több mint 12 éve
Talán bekövetkezik amit sokan szeretnénk:"The Newark Star-Ledger reports the Giants will fire offensive coordinator Kevin Gilbride.
FOX Sports' Mike Garafolo chimes in by saying this is the "likely" scenario."
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
érdekes egy sajtó tájékoztató volt...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
A szezon pozitívumai
több mint 12 éve
TC sajtótájékoztatóTC : I do want to coach!!!!
több mint 12 éve
Myers remélem soha többé nem vesz fel giants felszerelést...
több mint 12 éve
Vhol olvastam, hogy az első orvos Wilsonra azt mondta, hogy soha életében nem játszhat már NFL-ben... Szóval ott azért várni kell azzal, hogy lesz-e olyan orvos, aki engedi játszani, sajnos...