New York Giants
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Utoljára 2008-ban edzősködött, azóta bohóckodik. Felejtsük el Grudent...😀
több mint 12 éve
a mocskos megalkuvó! nem volt elég egy disznóság, hogy otthagyta az oakland-t a világhírű bucs-ért??? 😀Elegáns lenne, ha Chucky jönne offcord-nak, majd egy év múlva átvenné a HC zsákot az öregtől. Nem tudom mit tipródik az espn-nél, tuti van az a pénz, amennyiért dobbantana.vittoreNekem ez az összeesküvés elméletem, hogy Chucky arra vár, hogy TC lépjen és ő legyen a Giants HC-jegyurczi
több mint 12 éve
Elegáns lenne, ha Chucky jönne offcord-nak, majd egy év múlva átvenné a HC zsákot az öregtől. Nem tudom mit tipródik az espn-nél, tuti van az a pénz, amennyiért dobbantana.vittoreNekem ez az összeesküvés elméletem, hogy Chucky arra vár, hogy TC lépjen és ő legyen a Giants HC-je
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Elegáns lenne, ha Chucky jönne offcord-nak, majd egy év múlva átvenné a HC zsákot az öregtől. Nem tudom mit tipródik az espn-nél, tuti van az a pénz, amennyiért dobbantana.
több mint 12 éve
Sullivan jön interjúra, gyanús, hogy le is igazoljuk, nem vagyok benne biztos, hogy ez lenne a megfelelő lépés.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 12 éve
Elnézve ezt a névsort nálam azért nem Fewell lenne a favorit, van néhány dolog ami ellene játszik
több mint 12 éve
NFL Network's Jeff Darlington expects Bengals OC Jay Gruden to be the next Redskins head coach.oziboziThe group of guys who have either interviewed, or been linked to possible interviews includes Vanderbilt coach James Franklin, Seahawks offensive coordinator Darrell Bevell, 49ers offensive coordinator Greg Roman, Ravens offensive coordinator Jim Caldwell, Panthers defensive coordinator Sean McDermott, Cowboys special teams coordinator Rich Bisaccia, Giants defensive coordinator Perry Fewell, Bengals offensive coordinator Jay Gruden and Bengals defensive coordinator Mike Zimmer.
több mint 12 éve
NFL Network's Jeff Darlington expects Bengals OC Jay Gruden to be the next Redskins head coach.
több mint 12 éve
közben Beatty-t megműtötték, és már in Reese we truston az a kérdés, hogy ki lesz az új DC...csebiSteve Spagnuolo
több mint 12 éve
+volt egy érdekes felvetés,hogy a védők nagy része FA nálunk és nem kizárt páran követnék...közben Beatty-t megműtötték, és már in Reese we truston az a kérdés, hogy ki lesz az új DC...csebiés nem csak a DC ,mert a vlsz a edzőket is visz magával,ha megy...ozibozi
több mint 12 éve
közben Beatty-t megműtötték, és már in Reese we truston az a kérdés, hogy ki lesz az új DC...csebiés nem csak a DC ,mert a vlsz a edzőket is visz magával,ha megy...
több mint 12 éve
közben Beatty-t megműtötték, és már in Reese we truston az a kérdés, hogy ki lesz az új DC...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Arról megy a vita, hogy a bottom 2 Deffel felálló, a szezont sorozatban az utolsó meccseken elbukó, vagy a 42 eladott labdát felmutató, csak a gyengébbek ellen vitézkedő csapat a csokkerebb. Arról is kellene, hogy az Int király Eli, vagy a "minden évben meccseket az utolsó passzal elbukó qb" imidzsét rendületlenül építő Romo a csokkerkirály. És ebből a végén a szurkolók arra jutnak, hogy egymást is fikázzák. Remek.Tényleg mocskosul szar és kiábrándító volt ez a szezon mindenkinek. Az egyik ígülsz fan is itt akart vigasztalódni. Gondolom sikerült neki. Szóval feleslegesen hányunk egymásra, mert a duplája jön vissza a pofánkba.
Peace.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Bears Packers Skins Eagles volt a vége. Nem csokerkedés ez a defense ennyit ér. 😊 Redskins elleni w azért nem volt csoker. Az egész East gyenge volt idén, remélem jövőre azért ez javulni fog.Mondjuk olyan nagy kockázatot nem vállaltál ezzel a végletekig őszinte jóslattal 10/9 'boys drukker is ugy gondolta hogy üt minket az Eagles az utso fordulóban. Mondjuk nem tudom hogy hol csokerkedes Ortonnal es ilyen D#-vel 2 ponttal kikapni egy számok alapján top 5 O#-től.BleviEn ezt szerintem olyan 4 forduloval a vege elott mondtam. A csokerkedes nem az utolso forduloban kovetkezett hanem joval elotte. Lasd pl. Lions meccsNightBoY
több mint 12 éve
Mondjuk olyan nagy kockázatot nem vállaltál ezzel a végletekig őszinte jóslattal 10/9 'boys drukker is ugy gondolta hogy üt minket az Eagles az utso fordulóban. Mondjuk nem tudom hogy hol csokerkedes Ortonnal es ilyen D#-vel 2 ponttal kikapni egy számok alapján top 5 O#-től.BleviEn ezt szerintem olyan 4 forduloval a vege elott mondtam. A csokerkedes nem az utolso forduloban kovetkezett hanem joval elotte. Lasd pl. Lions meccs
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Mondjuk olyan nagy kockázatot nem vállaltál ezzel a végletekig őszinte jóslattal 10/9 'boys drukker is ugy gondolta hogy üt minket az Eagles az utso fordulóban. Mondjuk nem tudom hogy hol csokerkedes Ortonnal es ilyen D#-vel 2 ponttal kikapni egy számok alapján top 5 O#-től.
több mint 12 éve
Nekem is irt PM-ben anno valaki akit sertett az oszintesegem es ( az azota valosagga valt ) predikciom miszerint a cowboys iden a 3. csoportellenfel ellen is sikeresen elchokerkedte a PO-t az utolso meccsen. En sosem irtam mas csapat topikjaba es szerintem soha nem is fogok. Vitatkozni meg max a live topikokban az adott meccsig, utana pedig:
You should know I bleed blue...
több mint 12 éve
Gratulálok a résztvevőknek az ismételt szájkaratéhoz! Még egy-két ilyen hsz és többet engem itt nem láttok, rohadtul nem erről kellene szólnia az egésznek...Asbeene légy ilyen mimóza 😥
pár ilyen hsz még elmegy az évi több ezer között.
néhányunk kikárőrvendte magát, ennyi.
(mondjuk az nekem továbbra is furi, hogy miért kell átjönni másik topicba megvédeni a kedvenc csapatot, de végülis ezt pm-ben már leleveleztem az érintettel, a magyarázatát megértettem...)
több mint 12 éve
Ezt alátámasztja, hogy idejöttél a topicunkba kárörvendeni (most és a SD meccsünk után is), akkor neked is biztos szilárd gerinced lehet...Ja, nem jutott a Cowboys POba 2009 óta, és mégis szilárdabb gerince van az összes bowl.hu-s Dallas drukkernek, mintsem mások kárával nyalogatni a saját nyomorukat. Tisztelet a kivételnek.gyeekEgy ilyen trágya szezon után is nagyon megragadt a színvonal a kárörömnél, fittyet sem vetve arra, melyik csapat volt idén az igazi vicc (grat a 4 meccses "feltámadáshoz", szépen helyre lettek téve az 5. meccsen). Makulátlan gyűrű fíling... 😀 Bottomfeeders' LeaguegyeekHát igen, nekünk csak a kárörvendés marad. Sajnos nem vagyunk mostanában stabil PO csapat, mint a Cowboys.... Oh, wait...... 😀norbisillo
több mint 12 éve
egymás fikázása dolog még szánalmasabb sztemönmagunk fikázásán már túl vagyunk, így nem maradt más 😀
több mint 12 éve
Nem sok értelmét látom ezeknek most (még annyira sem, mint máskor). Mivel minden csapat bántóan szar volt idén az NFC East-ben, így ez az egymás fikázása dolog még szánalmasabb sztem..
több mint 12 éve
Vittore a sport tv-s kommentátorokra írta, arról már nem tehet, hogy van aki visszatérően idejár és próbál mindenbe belekötni...csebi
kár hogy ezek nem egy csoportban vannak. ők lennének az NFC Joke 😀vittoreJa, ennek valóban baromi sok köze van a szakkomentátorokhoz.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Gratulálok a résztvevőknek az ismételt szájkaratéhoz! Még egy-két ilyen hsz és többet engem itt nem láttok, rohadtul nem erről kellene szólnia az egésznek...Asbeeamúgy most azért nem értelek, mert Vittore a sport tv-s kommentátorokra írta, arról már nem tehet, hogy van aki visszatérően idejár és próbál mindenbe belekötni... amúgy én is jót nevettem, hogy most Ricsit picit békén hagyhatjuk majd, elég nagy probléma lehetett neki élőben közvetíteni a chiefs-indy meccset 😀
Eli-hoz visszatérve azért az egyik Philly meccs az ő lelkén szárad még, ahol az elején egyből INT-tel kezdett ha jól emlékszem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 12 éve
Gratulálok a résztvevőknek az ismételt szájkaratéhoz! Még egy-két ilyen hsz és többet engem itt nem láttok, rohadtul nem erről kellene szólnia az egésznek...
több mint 12 éve
Ja, nem jutott a Cowboys POba 2009 óta, és mégis szilárdabb gerince van az összes bowl.hu-s Dallas drukkernek, mintsem mások kárával nyalogatni a saját nyomorukat. Tisztelet a kivételnek.Hát igen, nekünk csak a kárörvendés marad. Sajnos nem vagyunk mostanában stabil PO csapat, mint a Cowboys.... Oh, wait...... 😀norbisilloa sport tv banda kedvencei is szépen kiestek: dal, chi, kc....kár hogy ezek nem egy csoportban vannak. ők lennének az NFC Joke 😀vittoreEgy ilyen trágya szezon után is nagyon megragadt a színvonal a kárörömnél, fittyet sem vetve arra, melyik csapat volt idén az igazi vicc (grat a 4 meccses "feltámadáshoz", szépen helyre lettek téve az 5. meccsen). Makulátlan gyűrű fíling... 😀 Bottomfeeders' Leaguegyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass